از یلدا تا کریسمس - دریافت هدیه ۴۰ میلیونی مهاجرت پلاس ثبت‌نام رایگان

اقامت استرالیا؛ روش های اخذ اقامت موقت و اقامت دائم

موسسه مهاجرت‌پلاس

کیفیت بالای زندگی و وجود بسیاری از مناظر طبیعی و چشم‌نواز در استرالیا، از دلایلی هستند که داوطلبان را نسبت به اخذ اقامت دائم این کشور، مشتاق می‌کنند. صنایع و مشاغل در حال رشد استرالیا و شرایط مساعد آن در زمینۀ ثبات اقتصادی نیز از سمتی دیگر، گزینه‌های شغلی بی‌شماری را برای مهاجران بین‌المللی فراهم آورده‌اند.

متقاضیانی که این کشور را در لیست اولویت‌های مقاصد مهاجرتی خود قرار داده‌اند، قبل از هرگونه اقدامی برای اخذ ویزا، باید از شرایط و روش‌های اخذ اقامت استرالیا اطلاعات کافی داشته باشند.

چرا موسسه مهاجرت پلاس

وکیل مهاجرتی

بهره‌گیری از زبده‌ترین وکلای حقوقی و انجام کلیه پرونده‌های مهاجرتی از مشاوره تا اخذ ویزا، تحت نظارت مستقیم وکیل

موفقیت ۹۹٪

دارای بالاترین درصد موفقیت در پرونده‌های سرمایه‌گذاری و کارآفرینی با نرخ موفقیت ۹۹٪

نمایندگی رسمی

دارای شرکت و نمایندگی رسمی ثبت شده در استرالیا، کانادا، آمریکا و اروپا جهت ارایه حداکثر خدمات به موکلین

خدمات پس از ویزا

ارایه خدمات پس از ویزا در کشور مقصد نظیر امور اسکان، راه‌اندازی کسب و کار و ثبت شرکت و علایم تجاری

انواع اقامت استرالیا

به طور کلی، انواع اقامت این کشور به دو دستۀ کلی اقامت دائم و اقامت موقت استرالیا تقسیم‌بندی می‌شوند که هر یک، از شرایط و ضوابط خاص خود برخوردارند. البته بعضی ویزاهای موقت این امکان را به شما می‌دهند تا در طول اقامت موقت برای اقامت دائم نیز اقدام کنید. در ادامه، جزئیات مربوط به هرکدام را شرح داده و شرایط آن‌ها را نیز به تفصیل مورد بررسی قرار می‌دهیم.

مزایای دریافت اقامت دائم استرالیا

کشور استرالیا یک از مقاصد جذاب برای متقاضیان مهاجرت است که مزایای زیادی را برای شهروندان و مقیمان دائم این کشور به همراه دارد. در ادامه به بررسی مزایای اقامت استرالیا می‌پردازیم:

  1. حق زندگی نامحدود در استرالیا: اخذ اقامت دائم استرالیا به داوطلبان اجازه می‌دهد تا به طور نامحدود در این کشور زندگی کرده و از مزایای آن نیز بهره‌مند شوند.
  2. حمایت از اعضاء درجۀ یک خانواده برای مهاجرت به این کشور: مقیمان دائم می‌توانند برای کمک به خانوادۀ خود در فرآیند اخذ انواع ویزا یا اقامت استرالیا، اسپانسر آن‌ها شوند. این امر ممکن است منوط به برآورده کردن شرایط خاص اقامت و اثبات تمکن مالی متقاضی برای حمایت مالی از بستگان خود باشد.
  3. دسترسی به خدمات بیمۀ درمانی: پس از ارسال درخواست ویزای pr اقامت استرالیا؛ متقاضیان، واجد شرایط دسترسی به خدمات بیمۀ درمانی (Medicare) این کشور خواهند بود.
  4. سنترلینک استرالیا (Centrelink): مقیمان دائمی که به مدت 2 سال در استرالیا زندگی کرده‌اند، می‌توانند به سیستم رفاه اجتماعی استرالیا و خدمات مالی Centrelink، دسترسی داشته باشند.
  5. خرید اولین خانه: ساکنان دائم این کشور برای خرید اولین خانۀ خود (چنانچه ارزش آن 750 هزار دلار استرالیا یا کمتر باشد)، از کمک‌هزینۀ 10.000 دلاری دولت استرالیا برخوردار می‌شوند.
  6. وام‌های دانشجویی: بر خلاف دانشجویان بین‌المللی و دارندگان ویزای موقت استرالیا، دانشجویان مقیم دائم این کشور می‌توانند از طریق برنامه‌های وام آموزش عالی نسبت به دریافت حمایت‌های مالی اقدام کنند. اساساً این کمک‌هزینه به عنوان وام برای دانشجویانی که در یک دانشگاه دولتی ثبت‌نام کرده‌اند، عمل کرده و به متقاضیان امکان می‌دهد که هزینه‌های تحصیل خود را «قرض» بگیرند. زمانی که این مبلغ از آستانۀ بازپرداخت اجباری (46.620 دلار استرالیا) فراتر برود، داوطلبان ملزم به پرداخت آن خواهند بود.
  7. پی‌ریزی مسیری برای اخذ شهروندی: افرادی که به مدت 4 سال در استرالیا زندگی کرده و دست کم یک سال به عنوان مقیم دائم این کشور شمرده شده‌اند، می‌توانند نسبت به دریافت شهروندی و تابعیت آن نیز اقدام کنند. شهروندی استرالیا مزایایی همچون حق رأی، سفر آسان بدون نیاز به تمدید ویزای اقامت دائم، امکان کار در مشاغل دولتی و دریافت یکی از بهترین پاسپورت‌های جهان را برای داوطلبان به ارمغان می‌آورد؛ چنانچه با پاسپورت استرالیا، می‌توان بدون نیاز به دریافت ویزا، به 181 کشور دنیا سفر کرد.

شرایط کلی دریافت اقامت استرالیا

پذیرش افراد برای اقامت استرالیا، به شرایط ویزای مورد نظر و نوع اقامت آن‌ها (دائمی یا موقت) بستگی خواهد داشت. لازم است تا داوطلبان با کسب اطلاعاتی جامع دربارۀ جزئیات هر ویزا و مدارک مورد نیاز آن، شرایط خود را تطبیق داده و سپس برای اخذ اقامت دائم یا موقت استرالیا اقدام کنند.

هر یک از ویزاهای نام‌برده شده از 2 دستۀ اقامت موقت و دائم کشور استرالیا، شرایط خاصی را برای پذیرش علاقه‌مندان طراحی کرده‌اند؛ بنابراین پیشنهاد می‎‌کنیم که داوطلبان، از کمک وکلای حقوقی و مشاوران مجرب این زمینه، بهره بگیرند.

اقامت دائم استرالیا

اقامت دائم استرالیا، مزایای زیادی را برای متقاضیان به همراه خواهد داشت. جدا از مسیرهای مهاجرتی‌ای که به امکان سکونت نامحدود داوطلبان در این کشور ختم می‌شوند، برخی از ویزاهای موقت نیز می‌توانند این امکان را برای آن‌ها فراهم کنند. به عنوان مثال، دریافت ویزای 888 (اقامت دائم از طریق سرمایه‌گذاری)، مرحله دوم سابکلاس 188 است که دریافت اقامت دائم را امکان‌پذیر خواهد کرد.

در این جدول تمام روش‌های اخذ اقامت دائم به همراه شماره‌ی ویزای استرالیا را درج کرده‌ایم که در ادامه، بیشتر به آنها می‌پردازیم.

روش اخذ اقامت دائم استرالیا
شماره‌ ویزا

اقامت از طریق سرمایه‌گذاری

ویزای ۱۳۲ استرالیا
ویزای ۸۸۸ استرالیا
ویزای ۸۹۰ استرالیا
ویزای ۸۹۲ استرالیا
اقامت از طریق کار ویزای ۱۸۶ استرالیا
ویزای ۱۸۷ استرالیا
ویزای ۱۸۹ استرالیا
ویزای ۱۹۰ استرالیا
اقامت از طریق ازدواج ویزای ۸۰۱ استرالیا
ویزای ۱۰۰ استرالیا
اقامت از طریق فرزندان مقیم استرالیا ویزای ۱۰۳ استرالیا
ویزای ۱۴۳ استرالیا
اقامت از طریق والدین ویزای ۱۰۱ استرالیا
ویزای ۱۰۲ استرالیا
ویزای ۱۱۷ استرالیا

اگر به دریافت پاسپورت دوم و اخذ تابعیت دوگانه فکر می‌کنید، حتماً این مطلب را مطالعه کنید:

دریافت اقامت دائم از طریق سرمایه گذاری

یکی از متداول‌ترین روش‌های اخذ ویزای pr اقامت استرالیا، مهاجرت به این کشور از طریق سرمایه‌گذاری یا ثبت شرکت در استرالیا است که توسط یکی از سابکلاس‌های 132، 888، 890 و 892، انجام می‌شود.

  • ویزای 888: دارندگان ویزای سرمایه‌گذاری موقت 5 ساله، پس از مهاجرت به استرالیا و برآورده کردن شرایط لازم، می‌توانند اقامت دائم استرالیا را توسط ویزای 888 استرالیا دریافت کنند.
  • ویزای 132: داوطلبانی که تمکن مالی بیشتری برای سرمایه‌گذاری دارند، می‌توانند مستقیماً از طریق سابکلاس 132 برای دریافت اقامت نامحدود این کشور اقدام کنند.
  • ویزای 890 و 892: دارندگان سابکلاس‌های 160، 161، 162، 163، 164 و 165 که به صورت موقت در استرالیا سکونت گزیده‌اند، می‌توانند با سرمایه‌گذاری به صورت مستقل (سابکلاس 890) یا با اسپانسر ایالتی (سابکلاس 892)، مقیم دائم این کشور شوند.

شرایط اقامت استرالیا توسط هر یک از ویزاهای ذکرشده، مواردی از جمله سن، سرمایه، گردش مالی، رتبۀ در سیستم امتیازبندی مهاجرت به استرالیا و درصد مالکیت داوطلبان از کسب و کار را شامل می‌شود.

دریافت اقامت دائم از طریق کار

موقعیت‌های شغلی استرالیا، سالانه داوطلبان زیادی را برای دریافت اقامت دائم ویزای مهارتی یا اسکیل ورکر استرالیا، جلب می‌کنند. متقاضیانی که در یکی از حرفه‌های لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا مهارت داشته باشند، می‌توانند توسط یکی از ویزاهای سابکلاس زیر، اقامت دائم این کشور را دریافت کنند:

اقامت دائم استرالیا

دریافت اقامت دائم از طریق ازدواج

داوطلبانی که همسر آن‌ها شهروند یا مقیم دائم استرالیا است، قادرند از طریق ویزای ازدواج و نامزدی استرالیا (سابکلاس‌های 801 و 100) نسبت به اخذ اقامت دائم این کشور اقدام کرده و از مزایای آن بهره‌مند شوند. متقاضیان با هر یک از این ویزاها، می‌توانند توسط ویزاهای اقامت موقت، وارد خاک این کشور شده و تا زمان اعلام نتیجۀ درخواست اقامت دائم، در آن سکونت داشته باشند.

دریافت اقامت دائم از طریق والدین

مقیمان دائم استرالیا می‌توانند اقامت فرزندان خود را نیز توسط ویزای فرزند استرالیا که به دو سابکلاس 101 (برای فرزندان واقعی) و سابکلاس 102 (فرزندخوانده‌ها و کودکان تحت تکفل) تقسیم می‌شود؛ دریافت کنند. دولت استرالیا همچنین شرایطی را برای اقامت دائم کودکان خویشاوند داوطلبان نیز فراهم کرده است. متقاضیانی که از بستگان نزدیک فرزندی بی‌سرپرست محسوب می‌شوند، می‌توانند با ویزای 117، نسبت به اخذ اقامت دائم آن‌ها اقدام کنند.

دریافت اقامت دائم از طریق فرزندان

شهروندان استرالیا یا مقیمان دائم این کشور، می‌توانند برای مهاجرت و اقامت والدین خود، اسپانسر آن‌ها شوند. ویزای والدین استرالیا انواع مختلفی دارد که از نظر هزینه‌ها و شرایط با یکدیگر متفاوت بوده و شامل سابکلاس 103 و 143 می‌شوند.

اقامت موقت استرالیا

بسیاری از داوطلبان مهاجرت به استرالیا، اخذ اقامت موقت این کشور را نیز در نظر دارند؛ چرا که علی‌رغم مزایای به‌خصوص این ویزا، می‌توان آن را پلی برای دریافت اقامت دائم استرالیا به شمار آورد.

در این جدول تمام روش‌های اخذ اقامت موقت به همراه شماره‌ی ویزای مورد نظر را درج کرده‌ایم که در ادامه، بیشتر به آنها می‌پردازیم.

روش اخذ اقامت موقت
شماره ویزا
مدت اقامت
اقامت از طریق سرمایه گذاری ویزای ۱۸۸ استرالیا ۵ سال
اقامت از طریق کار ویزای ۴۰۰ استرالیا ۳ ماه
ویزای ۴۷۶ استرالیا ۱۸ ماه
ویزای ۴۸۵ استرالیا ۱۸ ماه تا ۴ سال
ویزای ۴۹۱ استرالیا ۵ سال
اقامت از طریق دیدار و گردشگری ویزای ۶۰۰ استرالیا حداکثر یک سال
اقامت از طریق ازدواج ویزای ۸۲۰ استرالیا ۲ سال
ویزای ۳۰۹ استرالیا ۲ سال
اقامت از طریق نامزدی ویزای ۳۰۰ استرالیا ۹ ماه
اقامت از طریق فرزندان مقیم استرالیا ویزای ۱۷۳ استرالیا ۲ سال
اقامت از طریق والدین ویزای ۴۴۵ استرالیا تا پایان مهلت اعتبار ویزای والدین
اقامت از طریق تحصیل ویزای ۵۰۰ استرالیا حداکثر ۵ سال

دریافت اقامت موقت از طریق سرمایه گذاری

داوطلبان اخذ اقامت از طریق ویزای سرمایه‌گذاری استرالیا، می‌توانند نسبت به دریافت سابکلاس 188 اقدام کرده و پس از اقامت 5 ساله در این کشور، برای اقامت دائم نیز درخواست دهند. دریافت ویزای 188 استرالیا، توسط سه مسیر مهاجرتی زیر، ممکن خواهد بود:

  1. ویزای کارآفرینی؛
  2. ویزای سرمایه‌گذاری معمولی؛
  3. ویزای سرمایه‌گذاری ویژه.

داوطلبان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با جزئیات شرایط اخذ هر یک از این ویزاها، با کارشناسان مجرب ما در مؤسسۀ مهاجرت پلاس، تماس بگیرند.

دریافت اقامت موقت از طریق کار

متقاضیانی که موفق به دریافت اقامت دائم از طریق ویزای کار استرالیا نشده‌اند، می‌توانند توسط مسیرهای مهاجرتی دیگری برای اقامت موقت استرالیا اقدام کنند. در برخی از این ویزاها، پس از گذشت بازۀ زمانی مشخص و رعایت ضوابط لازم، امکان ارسال درخواستی مبنی بر اقامت دائم این کشور نیز وجود خواهد داشت:

  • ویزای 476 استرالیا: فارغ‌التحصیلان رشتۀهای مهندسی از مؤسسه‌های مورد تأیید دولت استرالیا، می‌توانند با دریافت سابکلاس 476، حدأکثر 18 ماه در این کشور سکونت داشته و در زمینۀ تخصصی خود، مشغول به کار شوند؛
  • ویزای 491 استرالیا: این ویزا به داوطلبان اجازه می‌دهد که به مدت 4 سال در مناطق کم‌جمعیت این کشور به زندگی مشغول شده و پس از گذشت سه سال، درخواست اقامت دائم خود را ارسال کنند.
  • ویزای 400 استرالیا: افراد متخصص می‌توانند با ارائۀ دعوتنامۀ یکی از سازمان‌های استرالیا، توسط سابکلاس 400 به این کشور سفر کرده و سه الی شش ماه در آن سکونت داشته و به کار مشغول شوند.
  • ویزای 485 استرالیا: داوطلبانی که به تازگی از یک مؤسسۀ آموزشی استرالیایی فارغ‌التحصیل شده باشند، می‌توانند با دریافت ویزای 485، به مدت 18 ماه الی 4 سال در این کشور سکونت گزینند.

در دو ویزای کاری 400 و 485، پس از پایان مدت اقامت امکان ارائه درخواست برای دریافت اقامت دائم وجود ندارد و این دو ویزا صرفاً برای اقامت موقت داوطلبان در نظر گرفته شده است.

اقامت موقت استرالیا

دریافت اقامت موقت از طریق ازدواج

چنانچه همسر یا شریک زندگی متقاضیان به صورت دائمی در استرالیا اقامت داشته باشد، می‌توانند از طریق سابکلاس‌های 309 و 820 (ویزای ازدواج استرالیا) به عنوان همسر و از طریق سابکلاس 300 به عنوان نامزد وی، اقامت موقت این کشور را دریافت کنند. نکتۀ قابل توجه این است که قبل از اتمام اعتبار ویزا، می‌توان جهت اخذ اقامت دائم استرالیا اقدام کرد.

دریافت اقامت موقت از طریق والدین

اگر برای مهاجرت به استرالیا از طریق یکی از ویزاهای موقت اقدام کرده‌اید، می‌توانید از طریق ویزای فرزند استرالیا (سابکلاس ۴۴۵)، فرزند خود را نیز به این کشور ببرید. این ویزا به فرزند شما اجازه می‌دهد تا زمانی که نتیجه اقامت دائم شما به عنوان والدین مشخص شود بتواند در کنار شما در استرالیا زندگی کند.

دریافت اقامت موقت از طریق فرزندان

متقاضیانی که فرزندان آن‌ها مقیم دائم یا شهروند استرالیا هستند، می‌توانند با اخذ ویزای والدین استرالیا (سابکلاس 173)، تا 2 سال در کنار آن‌ها زندگی کرده و سپس برای دریافت ویزای اقامت دائم اقدام کنند.

تفکرات اشتباه و روش‌های دروغین برای دریافت اقامت استرالیا

تأسیس و رشد روزافزون شرکت‌های مهاجرتی در سراسر کشور، زمینۀ تقلب و تخلف کلاهبرداران را نیز فراهم کرده است؛ به طوری که پیدا کردن بهترین شرکت برای اخذ مشاوره مهاجرت به استرالیا، برای بسیاری از متقاضیان، امری پیچیده محسوب می‌شود.

آگاهی از شرایط اقامت در استرالیا و دریافت ویزای آن، می‌تواند تا حد زیادی از گرفتار شدن در دام کلاهبردارن مهاجرتی، جلوگیری کند. برخی از دروغ‌های رایج در فرآیند دریافت ویزا و اقامت این کشور، عبارتند از:

  • اخذ اقامت استرالیا توسط خرید سهام؛
  • اقامت دائم استرالیا با خرید ملک؛
  • مهاجرت به این کشور و دریافت اقامت آن، با 50.000 دلار؛
  • امکان اخذ تابعیت استرالیا برای فرزندی که در خاک این کشور متولد شده است.

توجه داشته باشید که دریافت اقامت این کشور توسط موارد ذکرشده، به هیچ وجه ممکن نخواهد بود. بنابراین لازم است که داوطلبان با دریافت مشاورۀ حرفه‌ای از وکلای قانونی و متخصص این حوزه، برای مهاجرت به این کشور و سکونت در آن اقدام کنند؛ تا دچار مشکلاتی از این قبیل نشده و اطلاعات دقیقی در این زمینه کسب کنند.

خدمات مشاوره دریافت اقامت استرالیا

وجود مسیرهای مهاجرتی متعدد برای اخذ اقامت استرالیا، می‌تواند این فرآیند را به امری چالش‌برانگیز تبدیل کند. تیم وکلا و مشاوران حرفه‌ای مهاجرت پلاس با ارائۀ اطلاعات به‌روز و تجارب فوق‌العادۀ خود، متقاضیان را در تمامی مراحل اخذ اقامت این کشور، یاری کرده و با ارزیابی شرایط هر یک، بهترین مسیر مهاجرتی را به آن‌ها پیشنهاد می‌کنند.

داوطلبان می‌توانند برای استفاده از خدمات مشاوره دریافت اقامت دائم استرالیا، با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرند.

پرسش‌های متداول

سرمایه‌گذارانی که مایل به اخذ اقامت استرالیا هستند، می‌توانند برای دریافت ویزای سابکلاس 891 درخواست دهند. مبلغ مورد نیاز برای سرمایه‌گذاری در استرالیا تحت ویزای 891، 1/5 میلیون دلار بوده و متقاضیان باید دست کم 2 سال از 4 سال گذشته را در این کشور زندگی کرده باشند.

قوانین ادارۀ مهاجرت این کشور با توجه به پرونده و شرایط هر یک از داوطلبان، متقاوت بوده و زمان صدور ویزا، بر اساس مسیر مهاجرتی مورد نظر نیز تغییر می‌کند. اما معمولاً، پردازش انگیزه‌نامۀ متقاضی (EOI) و رتبۀ وی در سیستم امتیازبندی مهاجرت به استرالیا، 45 الی 60 روز به طول می‌انجامد.

برخی از کلیدی‌ترین هزینه‌های اقامت دائم این کشور، عبارتند از:

  • ارزیابی درخواست متقاضی اصلی: 4.115 دلار؛
  • ارزیابی همسر داوطلب: 2.055 دلار؛
  • همراهی فرزندان زیر 18 سال: 1.030 دلار.

برای برآورد دقیق مبالغ مورد نیاز مهاجرت به استرالیا و اقامت در این کشور، با کارشناسان ما تماس بگیرید.

متخصصان حوزۀ مهاجرت بر این باورند که فرآیند اخذ اقامت دائم این کشور در سال‌های اخیر، اندکی پیچیده و مشکل شده است. این امر عمدتاً به علت تغییراتی است که در سیاست مهاجرتی دولت استرالیا اعمال شده‌اند.

اگرچه محدودیت سنی تعریف‌شده‌ای برای متقاضیان اخذ ویزای استرالیا عنوان نشده است، می‌توان گفت که به طور کلی، شانس پذیرش داوطلبان زیر 45 سال در این فرآیند بیشتر است.

ویزای اقامت دائمی در این کشور، به مدت 5 سال معتبر است.

The last comment and 1 other comment(s) need to be approved.
13 پاسخ
  1. فاطمه احمدي
    فاطمه احمدي گفته:

    من ٢١سالمه ،،خاله ام در كشور نيوزلند هستن،،،ترم اخر كارشناسي رشته صنايع شميايي هستم
    ميخاستم بدونم ميتونم اصلن اقدام كنم براي اقامت استراليا ؟

    پاسخ
    • گروه مهاجرت‌پلاس
      گروه مهاجرت‌پلاس گفته:

      با سلام و درود
      شما میبایست برای دریافت اقامت استرالیا ابتدا از طریق یکی از ویزا هایی که واجد شرایط آن هستید به استرالیا ورود کنید.
      از آنجایی که یکی از بستگان نزدیک شما در نیوزلند اقامت دارند میتوانید از طریق دعوتنامه ایشان برای ویزای توریستی اقدام بفرمایید. گزینه های دیگر برای شما میتواند ویزای تحصیلی و یا کاری باشد.

      پاسخ
    • گروه مهاجرت‌پلاس
      گروه مهاجرت‌پلاس گفته:

      با سلام و درود
      از شروط اصلی درخواست برای ویزای توریستی داشتن دعوتنامه از اقوام نزدیک، سوابق سفر (به خصوص ویزای شنگن) و ارائه ادله بازگشت به وطن قوی میباشد

      پاسخ
  2. محمد نعیم
    محمد نعیم گفته:

    سلام
    برای تخصص ارتودنسی به اونجا میخوام اقدام کنم. آیا بعد از اون میتونم اقامت دائم بگیرم، خانواده درجه یکم رو به استرالیا بیارم و بعد از یک سال(یک سال بعد از اتمام دوره تخصص) شهروندی اونجا رو به دست بیارم؟

    پاسخ
    • گروه مهاجرت‌پلاس
      گروه مهاجرت‌پلاس گفته:

      با سلام و احترام، در حال حاضر مجموعه مهاجرت پلاس خدماتی در خصوص تحصیلات پزشکان و دندان پزشکان در مقاطع تخصص و فوق تخصص ندارد. پیشنهاد میکنیم مستقیما با دانشگاه های استرالیا تماس بگیرید.

      پاسخ
  3. Neda
    Neda گفته:

    سلام وقت بخیر ۳۶ سالمه ومتاهل ارشد معماری دارم.چطور میتونم برای کار و تحصیل پسرم ۱۳ ساله اقامت بگیرم و همسرم هم تعمیرکار موبایل و هست و کار فنی هم ماهر هست

    پاسخ
    • گروه مهاجرت‌پلاس
      گروه مهاجرت‌پلاس گفته:

      با سلام و درود فراوان. شما میتوانید هم از طریق ویزای اسکیل ورکر و هم از طریق ویزای تحصیلی اقدام کنید و اعضای خانواده تان را با ویزای همراه با خود همراه سازید. برای اطلاعات بیشتر با ما تماس گرفته تا مشاورین ما شما را به طور کامل راهنمایی کنند

      پاسخ
  4. نیلوفر
    نیلوفر گفته:

    باسلام نیلوفر هستم ۳۰ ساله مدرک کارشناسی زبان ادبیات فارسی شاغل در بهزیستی و همسرم ۳۵ ساله دیپلم کامپیوتر کارمند شرکت تولید لوازم خانگی.امکان مهاجرت به چه صورت هستش ممنون میشم راهنمایی کنید

    پاسخ
    • گروه مهاجرت‌پلاس
      گروه مهاجرت‌پلاس گفته:

      با سلام و درود خدمت شما
      یکی از اصلی ترین شرایط اقدام برای ویزای کار و مهارت استرالیا، هم راستا بودن سوابق تحصیلی و سوابق کاری میباشد. در صورت دارا نبودن این شرط شما میتوانید برای ویزاهای دیگر استرالیا اقدام بفرمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید جهت دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما در ارتباط باشید

      پاسخ
  5. دکتورعبیدالله فضلپور
    دکتورعبیدالله فضلپور گفته:

    من دکتر (پزشک )متخصص بیمارهای داخله عمومی هستم ازافغانستان میخواهم به آسترلیا هجرت کنم مشاوره میخواهم که ازچه طریقی ممکن است؟

    پاسخ
    • گروه مهاجرت‌پلاس
      گروه مهاجرت‌پلاس گفته:

      با سلام و احترام
      جناب آقای دکتر متاسفانه مجموعه ما در رشته های پزشکی و پیراپزشکی برای ویزا های کار و مهارت فعالیت نمیکند

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ممکن است به این مطالب علاقه‌مند باشید

به دنبال مشاوره رایگان هستید؟ کارشناسان ما آماده پاسخگویی به شما هستند…

فرم مشاوره رایگان

پاپ آپ

برای دریافت مشاوره رایگان مهاجرتی فرم زیر را پر کنید.

Hidden