نحوه امتیازبندی مهاجرت به استرالیا

متقاضیان برخی از ویزاهای استرالیا، از جمله ویزای کار و سرمایه‌گذاری، باید حداقل امتیاز لازم را کسب کنند تا موفق به دریافت ویزا شوند. در ادامه به معرفی نحوه امتیاز بندی مهاجرت به استرالیا از طریق این ویزاها می‌پردازیم. در هر قسمت شما می‌توانید پس از آشنایی با نحوه امتیاز‌بندی، به صورت آنلاین امتیاز خود را محاسبه کنید.

امتیازبندی مهاجرت به استرالیا از طریق کار و مهارت

برای اخذ سه ویزای کاری زیر نیاز به کسب حداقل ۶۵ امتیاز دارید:

اگر می‌خواهید برای ویزای ۱۹۰ اقدام کنید، باید یکی از ایالت‌های استرالیا اسپانسرتان شود؛ در این حالت به راحتی ۵ امتیاز برای شما فراهم می‌شود.

برای اخذ ویزای ۴۸۹، با جذب یک اسپانسر فامیلی یا اسپانسر مناطق کم‌جمعیت، به تنهایی ۱۰ امتیاز نصیب‌تان خواهد شد.

در جدول زیر با نحوه امتیازبندی مهاجرت به استرالیا برای اخذ ویزای کار آشنا می‌شوید.

موارد امتیازآورامتیاز

مدارک تحصیلی

مدارک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا۲۰
مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا۱۵
مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا۱۰
مدارک پایان دوره ارزیابی‌شده مرتبط با تخصص۱۰

تحصیل در استرالیا

تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا۵
تحصیل حداقل در یک مقطع تحصیلی در استرالیا (دیپلم یا مدرک تجاری) از مؤسسات تحصیلی استرالیا۵

تسلط به یکی از زبان‌های خاص

امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر۵

تسلط به زبان انگلیسی

قابل قبول۰
خوب۱۰
عالی۲۰

صلاحیت تحصیلات تخصصی

مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک۵

اسپانسر

امتیاز داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی (میزان دقیق امتیاز به نوع ویزا بستگی دارد)۵ یا ۱۰
موارد امتیازآورامتیاز

سن

۱۸ تا ۲۴ سال تمام۲۵
۲۵ تا ۳۲ سال تمام۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال تمام۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال تمام۱۵

سابقه کاری مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته

کمتر از یک سال۰
۱ تا ۲ سال۵
۳ تا ۴ سال۱۰
۵ تا ۷ سال۱۵
۸ تا ۱۰ سال۲۰

سابقه کاری مرتبط در خارج از استرالیا در ۱۰ سال گذشته

کمتر از ۳ سال۰
۳ تا ۴ سال۵
۵ تا ۷ سال۱۰
۸ تا ۱۰ سال۱۵

همسر

امتیاز همسر۵

آزمون

قابل قبول

خوب

عالی

IELTS

حداقل نمره ۶ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۷ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۸ در هر چهار مهارت

OET

نمره B در هر چهار بخش آزمون OETحداقل نمره B در هر چهار بخش آزمون OETنمره A در هر چهار  بخش آزمون OET

TOEFL

حداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری

PTE

حداقل نمره ۵۰ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت

CAE

حداقل نمره ۱۶۹ در هر چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۱۸۵ در هر چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۲۰۰ در هر چهار مهارت آزمون

روی لینک زیر کلیک کنید تا امتیازتان برای ویزای کار به صورت آنلاین محاسبه شود.

امتیازبندی مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه‌گذاری

برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا، باید حداقل ۶۵ امتیاز کسب کنید. البته در برخی موارد، گرفتن ویزای کارآفرینی با امتیاز کمتر نیز امکان‌پذیر است.

نحوه امتیازبندی برای ویزای سرمایه‌گذاری با ویزاهای کاری متفاوت است. میزان دارایی‌ها و گردش مالی شما در اخذ امتیاز بیشتر بسیار تاثیرگذار است.

موارد امتیازآورامتیاز

سن

۱۸ تا ۲۴ سال تمام۲۰
۲۵ تا ۳۲ سال تمام۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال تمام۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال تمام۲۰
۴۵ تا ۵۴ سال تمام۱۵
۵۵ سال و بیشتر۰

تسلط به زبان انگلیسی

حداقل نمره ۵ در هر مهارت آزمون IELTS۵
حداقل نمره ۷ در هر مهارت آزمون IELTS۱۰

تحصیلات

 دیپلم یا مدرک تجاری یا لیسانس از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛

یا مدرک لیسانس از یک موسسه آموزشی استاندارد شناخته شده

۵
مدرک لیسانس در کسب‌وکار، علوم یا تکنولوژی توسط مؤسسه استرالیا؛

یا مدرک لیسانس از یک موسسه آموزشی استاندارد شناخته شده

۱۰

اگر در زمان دعوت برای درخواست ویزای نوآوری در کسب‌وکار:

مدارکی مبنی بر حق ثبت اختراع یا طرح‌های ثبت شده داشته باشید۱۵
مدارکی مبنی بر علائم تجاری ثبت شده۱۰
مدارکی مبنی بر توافق‌نامه سرمایه گذاری مشترک (جوینت ونچر)۵
مدارکی مبنی بر تجارت صادرات۱۵
مدارکی مبنی بر علاقه به مالکیت یک کسب‌وکار gazelle۱۰
مدارکی مبنی بر دریافت کمک‌های مالی یا سرمایه گذاری سرمایه۱۰
موارد امتیازآورامتیاز

دارایی‌های مالی

۸۰۰ هزار دلار استرالیا۵
۱.۳ میلیون دلار استرالیا۱۵
۱.۸ میلیون دلار استرالیا۲۵
۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا۳۵

گردش مالی کسب و کار

۵۰۰ هزار دلار استرالیا۵
۱ میلیون دلار استرالیا۱۵
۱.۵ میلیون دلار استرالیا۲۵
۲ میلیون دلار استرالیا۳۵

معرفی‌نامه ایالتی یا دولتی

تاییدیه ویژه از مکان‌های مشخص۱۰
آژانس دولتی یا ایالتی تایید کند که کسب‌وکار شما پیشنهاد منحصربه‌فرد و منافع مهمی را برای کشور یا ایالت یا قلمرو در بر دارد.۱۰

تجربه‌ی کسب‌وکار برای ویزای کارآفرینی

حداقل ۴ سال در ۵ سال اخیر۱۰
حداقل ۷ سال در ۸ سال اخیر۱۵

تجربه‌ی کسب‌وکار برای ویزای سرمایه‌گذاری عادی

حداقل ۴ سال قبل از زمان دعوت برای درخواست ویزا۱۰
حداقل ۷ سال قبل از زمان دعوت برای درخواست ویزا۱۵

روی لینک زیر کلیک کنید تا امتیازتان برای ویزای سرمایه‌گذاری به صورت آنلاین محاسبه شود. همچنین برای دریافت مشاوره می‌توانید در فرم زیر، مشخصات خود را وارد نمایید تا کارشناسان ما سریعا با شما تماس بگیرند.

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خ مقدس اردبیلی، نبش فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۱

تماس با شما

دریافت مشاوره