مجموعه حقوقی مهاجرت پلاس جهت کسب اقامت اروپا و تمامی زمینه های مربوط به آن من جمله مشاوره حقوقی و مالی اقامت در کشور مالت، درخواست اخذ اقامت ، معرفی به آژانس های املاک جهت اجاره و یا خرید ملک، معرفی به بانک و راهنمایی در گشایش حساب های بانکی، و در مجموع تمامی جوانب آماده سازی برای یک انتقال و اقامت ساده در کنار متقاضیان خواهد بود.

مزایای برنامه اقامت اروپا از طریق کشور مالت:

  • برنامه ای مختص غیر اروپایی ها و ارزان ترین روش دریافت اقامت در سراسر اروپا
  • تنها برنامه اقامت در اروپا که اجازه می دهد خواهر و برادر، والدین و یا حتی اعضای خارج از خانواده در درخواست متقاضی اصلی حضور داشته باشند به این شرط که بتوانند ثابت کنند با متقاضی اصلی زندگی می کنند، تحت مراقبت او قرار دارند، به لحاظ مالی وابسته به او هستند و در کل یکی از اعضای خانواده محسوب می شوند.
  • والدینِ متقاضی اصلی (جدا از پدربزرگ و مادربزرگ)، در صورتی که بتوانند با ادله محکم به وزیر کشور ثابت کنند از لحاظ اقتصادی فعال نبوده و عمدتا وابسته به متقاضی اصلی هستند، به عنوان عضو وابسته، واجد شرایط لحاظ می شوند.
  • اعتبار کارت اقامت شنگن 2 ساله بوده و دارنده این کارت اجازه سفر بدون ویزا در حوزه شنگن را دارا خواهد بود.
  • اعتبار این اقامت در کشور مالت تا زمانی است که سالانه 15000 یورو به علاوه مدارک اجاره ملک به میزان 9،600 یورو در سال (یعنی ماهانه 800 یورو) به دولت کشور مالت پرداخت شود و یا ملکی به ارزش 275000 یورو در کشور مالت خریداری شود.
  • بدون احتیاج به سرمایه گذاری یا راه اندازی کسب و کار و یا ثبت شرکت
  • بدون نیاز به اخذ اقامت دایم برای حفظ اقامت موقت. اولین ورود برای تکمیل اقامت کفایت می کند.
  • فرزندان تا سن 25 سال به طور خودکار در پرونده متقاضی اصلی (پدر و مادر) لحاظ می شوند تا زمانی که وابستگی مالی آنها و زندگی کردنشان در کنار والدین قابل اثبات باشد.
  • اقامت بدون مالیات در سراسر اروپا
  • معافیت از پرداخت سود سرمايه خارجی
  • معافیت از پرداخت مالیات بر درآمد خارجی که وارد مالت نشود.
  • شایان ذکر است اقامت در مالت منجر به شهروندی نمی شود، اما می توانید از طریق برنامه MRVP یا IIP برای دریافت شهروندی در مالت اقدام کنید.

هزینه های مربوط به اخذ این اقامت که می بایست در شروع پروسه پرداخت گردند:

  • 6000 یورو هزینه رسمی دولتی (هزینه بررسی اپلیکیشن) و یا 5500 یورو برای ارسال درخواست به جزیره Gozo
  • ظرف 12 ماه پس از اخذ اقامت، متقاضی می بایستی با خرید ملک به ارزش حداقل 275000 یورو در مالت یا 220،000 یورو در جزیره Gozo و یا با اجاره ملک با اجاره سالیانه 9،600 یورو در کشور مالت (ماهانه 800 یورو)، و/یا 8،750 یورو در جزیره  Gozo، به همراه پرداخت سالیانه 15000 یورو به دولت کشور مالت اقدام به تمدید ویزای خود نماید
  • حق الوکاله این مجموعه از 20000 یورو (برای یک خانواده چهار نفره) شروع می شود که نحوه پرداخت در دو مرحله خواهد بود. 10000 یورو در زمان امضای قرارداد و 10000 یورو در زمان ارسال درخواست و یا پس از دریافت جواب دولت مالت، بسته به شرایط متقاضی متغیر خواهد بود. اگر تعداد اعضای خانواده بیشتر باشد یا خواهر و برادر متقاضی اصلی جزو پرونده باشند حق الوکاله مبلغ متفاوتی خواهد داشت.

اولین ویزای شنگن متقاضی برای ورود به مالت به منظور دریافت کارت اقامت و انجام بقیه امور، از طریق سفارت لهستان در تهران انجام می گیرد. شرکت ما در این مرحله مسئولیتی نخواهد داشت مگر به درخواست و دستور مشتری و با توجه به شرایط پرونده و با تصمیم گیری مجموعه پس از در نظر گرفتن هزینه جداگانه.

متقاضیان باید دارای بیمه درمانی باشند که کل افراد خانواده را تحت پوشش قرار می دهد. متقاضیان می توانند بیمه بهداشتی مطابق با الزامات   GRP  با پوشش اروپایی حداقل 50،000 یورو را توسط همکاران ما در کشور مالت اخذ نمایند. در این صورت هزینه سالانه برای یک خانواده 4 نفری در حدود 2300 یورو در ماه خواهد بود. بیمه شرکت های ایرانی در صورت داشتن شرایط ذکر شده قابل قبول هستند.

متقاضیان باید گواهی سلامت داشته باشند. افراد می توانند این گواهی را در ایران (به این شرط که گواهی ارائه شده به زبان انگلیسی باشد) و یا در مالت دریافت کنند. هزینه دریافت این گواهی برای هر نفر در مالت در حدود 75 یورو است.

الزامات واجد شرایط بودن

  • متقاضیان باید قبل از ارسال تقاضای اقامت، خودکفایی مالی خود را توسط ارائه مدارک مبتنی بر داشتن سرمایه ای برابر با 50 هزار یورو ثابت کنند. این مبلغ می بایستی در قالب سپرده نقدی یا سرمایه گذاری باشد که در صورت نیاز امکان منحل شدن آن وجود دارد، بنابراین اگر سرمایه متقاضی به صورت ملک باشد، شرایط ایده آل نخواهد بود.
  • متقاضیان باید تحت پوشش بیمه معتبر باشند.
  • در طی 12 ماه از زمان دریافت ویزای کشور مالت، دریافت کننده کارت اقامت باید با خرید یا اجاره ملک در این کشور، مطابق با موارد بالا، مدارک مربوط به محل سکونت خود را در اختیار دولت مالت قرار دهد.

خرید یا اجاره ملک

مجموعه ما با معرفی مشاورین املاک قابل اعتماد (متخصص اجاره / کارشناس منطقه ای) و نمایندگی های معتبر به متقاضیان در یافتن ملک مورد نظرشان کمک می کند. همچنین نظارت قانونی بر این پروسه، مشاوره در مورد جنبه های حقوقی مالکیت و امور دفاتر اسناد رسمی، تهیه و بررسی قرارداددر حیطه خدمات ما قرار دارد.


Residency in Europe through Malta

We can assist clients with obtaining all aspects of their relocation, including legal and tax advice in connection with their taking up residence in Malta, applications for residence permits, introduction to estate agents, legal advice and representation on property rental or acquisition, introduction to banks, opening of bank accounts, and generally all aspects of your relocation for a smooth transition to Malta.

Benefits of Global Residence Program of Malta:

  • A program tailored for non-Europeans and the cheapest Residency Program in entire Europe
  • The only program in Europe that allows siblings, parents and even non-family members to be included in the application as long as the applicant can prove that they live with him, are under his care, are financially dependent on him and bona fide members of the household.
  • Parents (but not grandparent) of the Main Applicant, who prove to the satisfaction of the Minister that he/she is not economically active and is principally dependent on the Main Applicant, is eligible as a dependent.
  • Schengen residence Card is valid for 2 years and allows visa-free travel within Schengen area
  • Right to reside indefinitely in Malta as long as € 15000 annual contribution is paid to Malta Government plus rent €9,600 Euros (payable in monthly instalments) or purchase of a property at €275,000.
  • No Investment or business set up or company registration is required
  • No residence requirement to maintain residency. Only the first entry to complete the residency procedure.
  • Children up to age of 25 are automatically included as long as you can prove they are financially dependent on you and live with you.
  • 0% on foreign capital gains
  • Foreign income not brought to Malta are not taxed in Malta
  • Having this residency status does not lead to citizenship in Malta, however you are able to upgrade to MRVP, IIP or citizenship program of Malta

Fees of Global Residence Program:

  • €6,000 Official Government fee (application / process fee) or (€5500 for Gozo Island)
  • Within 12 months after obtaining the residency the applicant must either purchase a property at min €275,000 In Malta ( €220,000 for property in Gozo) Or rent a property with annual rental of €9,600 for Malta (€8,750 in Gozo), payable in monthly instalments.
  • €15,000 annual renewal fee of residency (min tax rate on income remitted to Malta)
  • Our professional fees starts at €20,000 (for a family of four) payable in two instalments (first €10,000 at the time of signing the contract and the second €10,000 at the time of submitting the application or after obtaining the Malta government approval, depending on the applicant’s circumstances). If more family members or siblings are included our professional fees will vary.
  • The first Schengen visa for the applicant to enter Malta in order to get the residency card, and biometrics done, will be obtained through Poland embassy in Tehran. Our firm will not assist in obtaining this visa unless instructed and retained by the client and only on a per case basis and at our sole discretion. Fees and charges will apply)
  • Applicants need to have health insurance covering the whole family. Health insurance compliant with the requirements of the GRP, with a European cover of at least €50,000 can be provided in Malta by our local partners. Herewith yearly cost for the client (family of four) won’t exceed 2300 Euro a month. Clients insurance from Iran provided they fulfil above mentioned conditions are also acceptable.
  • Applicant must have health certificate. Clients can get it in Iran (provided , doctor’s certificate is in English language ). Or they can do it In Malta; it will cost around €75 per person.

Requirements to qualify

  • Applicants must demonstrate financial self-sufficiency, before applying for this residency, by showing the proof of capital of 50K Euro. It must be in a form of cash deposit or investment which could be liquidated if needed, so it would not be ideal if client is providing proof of property.
  • Applicants must have valid sickness insurance cover.
  • Within 12 months of taking up residence under the Malta Global Residence Programme, the residence permit holder needs to comply with the requirement of acquiring or renting property in Malta. Residence candidates are required to demonstrate that an address is available to them in Malta by buying or renting property in Malta.

Property investments or rentals

We can assist by introducing trustworthy property consultants (regional rental/sales specialist) at major estate agents who will provide transport for property inspection, supervising these from a legal perspective, advising you on property law aspects and notarial procedures, contract drafting or review, liaising closely with notary and architect to obtain the necessary precautions from the legal, registry and planning aspects.