ویزای استرالیا ؛ آشنایی با انواع و شرایط اخذ ویزای استرالیا

اگر به‌دنبال یک کشور آرام و مدرن و در عین حال مهاجرپذیر هستید، استرالیا قطعا یک مقصد عالی برای شما محسوب می‌شود. امنیت اقتصادی، فرصت‌های شغلی، امکانات تحصیلی و کیفیت بالای زندگی این کشور را به مقصدی جذاب برای مهاجران، به خصوص مهاجران ایرانی تبدیل کرده است.

در صورتی که قصد دارید برای اخذ ویزای استرالیا اقدام کنید با ما همراه باشید تا علاوه بر آشنایی با انواع ویزای استرالیا و شرایط ویزای استرالیا، از مشاوره رایگان گروه حقوقی مهاجرت پلاس نیز در این زمینه بهره‌مند شوید.

ویزاهای استرالیا به طور کلی به دو نوع ویزای اقامت موقت و اقامت دائم تقسیم می‌شوند. مهاجران ایرانی با هدف تحصیل، سرمایه گذاری، اشتغال در زمینه تخصصی، زندگی در کنار اعضای خانواده و … اقدام به اخذ ویزای استرالیا می‌کنند. اگر قصد دارید به استرالیا مهاجرت کنید باید برای ویزاهای اقامت دائم استرالیا اقدام کنید. اگر هم قصد دارید به دیدن خانواده خود در استرالیا بروید یا در سمیناری تخصصی شرکت کنید یا صرفا می‌خواهید گشت و گذار در این کشور زیبا را تجربه کنید، می‌توانید ویزای‌های مربوطه برای اقامت موقت را اخذ کنید؛ البته ویزاهای موقت دیگری نیز وجود دارند که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

موقعیت جغرافیایی استراتژیک، روابط دوستانه با سایر کشورها و رشد اقتصادی استرالیا به صورت متوالی در ۲۷ سال گذشته، از مهم‌ترین عوامل جذابیت سرمایه‌گذاری در این کشور به شمار می‌روند.

دولت استرالیا در راستای رشد هر چه بیشتر این کشور، برای مهاجرانی که قصد سرمایه‌گذاری در استرالیا را دارند تدابیر ویژه‌ای در نظر گرفته است؛ به طوریکه ویزای سرمایه‌گذاری به بهترین و سریع‌‌ترین روش برای مهاجرت تبدیل شده است و صاحبان کسب‌وکار و تجار می‌توانند به راحتی با سرمایه‌گذاری در این کشور موفق به اخذ اقامت دائم شوند.

اگر می‌خواهید در مورد انواع و شرایط اخذ ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا بیشتر بدانید به لینک زیر مراجعه کنید.

ویزای کار استرالیا

دولت استرالیا سیاست‌های خود را در راستای جذب نیروهای متخصص تنظیم کرده و فرصت‌های شغلی و شرایط زندگی مناسبی برای این گروه از مهاجران فراهم کرده است. بد نیست بدانید که استرالیا در شمار دارندگان بالاترین درآمد سرانه در جهان محسوب می‌شود و حداقل دسمتزد شاغلین در این کشور به گونه‌ای تعیین شده که نه تنها قدرت خرید هیچ گاه یک نگرانی محسوب نمی‌شود بلکه افراد در هر موقعیت شغلی از بهترین امکانات رفاهی و درمانی برخوردارند.

مهاجرت از طریق کار و تخصص یکی از متداول‌ترین راه‌ها برای اخذ ویزای استرالیا به صورت اقامت موقت و دائم است. دولت استرالیا هر ساله لیستی از مشاغل مورد نیاز خود را اعلام می‌کند که بسیاری از مشاغل را شامل می‌شود. ویزاهای کاری این کشور به دو نوع موقت و دائم تقسیم می‌شوند که در لینک زیر می‌توانید با انواع و شرایط اخذ هر یک از آنها آشنا شوید.

ویزای توریستی استرالیا

استرالیا یازدهمین کشور در صنعت گردشگری کشوری جهان محسوب می‌شود و این به معنای جذابیت این کشور و امکانات فراهم شده برای گردشگران است. البته اخذ ویزای توریستی استرالیا به افرادی که قصد گشت‌وگذار در این کشور را دارند محدود نمی‌شود؛ دیدار از اقوام و آشنایان یا شرکت در رویدادهای تجاری و سمینارها و مواردی مشابه نیز از دیگر اهداف اخذ این ویزا است.

این ویزای استرالیا موقتی است و به اخذ اقامت استرالیا در این کشور منجر نمی‌شود. یکی از مهم‌ترین چالش‌های این ویزا مجاب کردن افسر پرونده در خصوص هدف اخذ این ویزا است. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید به لینک زیر مراجعه کنید.

ویزای تحصیلی استرالیا

استرالیا در رتبه‌بندی محبوب ترین کشورها برای دانش‌آموزان و دانشجویان سومین گزینه است و از میان ۵۰ دانشگاه برتر دنیا ۵ دانشگاه متعلق به کشور استرالیا است. این کشور با بیش از ۲۲ هزار رشته و ۱۱۰۰ موسسه آموزشی معتبر سومین مقصد جذاب برای تحصیل در سراسر جهان محسوب می‌شود. علاوه بر این موارد، کیفیت بالای زندگی، فرهنگ مهاجرپذیری، فرصت‌‌های شغلی مناسب و سطح رفاه، استرالیا رابه بهترین انتخاب شما برای ادامه تحصیل تبدیل می‌کند.

دانش‌آموزان و دانشجویان می‌توانند برای تحصیل در تمامی مقاطع تحصیلی از طریق این ویزا اقدام کنند. دولت استرالیا برای دانش‌اموزان زیر ۱۸ سال تدابیری در نظر گرفته است که بتوانند قیم خود راهمراه خود وارد خاک این کشور کنند. در لینک زیر می‌توانید با شرایط اخذ این ویزا برای مقاطع تحصیلی مختلف آشنا شوید.

ویزای نامزدی و ازدواج استرالیا

افرادی که اقامت دائم استرالیا را دارند، از طریق این ویزا می‌توانند برای اخذ اقامت شریک زندگی‌ خود نیز اقدام کنند. پس اگر نامزد یا همسر شما شهروند یا دارای اقامت دائم استرالیاست می‌توانید از طریق این ویزا در کنار همسر خود در استرالیا زندگی کنید.

ویزای ازدواج دو سال و ویزای نامزدی ۹ ماه اعتبار دارد. این ویزا طبق شرایط و ضوابطی قابلیت تبدیل به اقامت دائم را دارد که در لینک می توانید با جزئیات این ویزا بیشتر آشنا شوید.

ویزای فرزند استرالیا

افراد دارای اقامت دائم استرالیا می‌توانند برای اقامت فرزندان‌ خود نیز اقدام کنند. ویزای فرزند (برای والدین بیولوژیکی)، ویزای فرزندخواندگی و ویزای کودک یتیم خویشاوند از انواع ویزای فرزند است.

همچنین والدینی که دارای اقامت موقت استرالیا هستند نیز می‌توانند تا زمانی که نتیجه اقامت دائم آنها مشخص شود به کمک ویزای فرزند وابسته، برای فرزندان خود نیز ویزای موقت استرالیا را اخذ کنند. در هر یک از این ویزاها والدین و فرزند باید شرایط به خصوصی داشته باشند که این جزئیات در لینک زیر به صورت کامل شرح داده شده است.

ویزای والدین استرالیا

این ویزا برای افرادی در نظر گرفته شده است که فرزندان آنها شهروند استرالیا یا دارای اقامت دائم این کشور هستند و می‌خواهند از طریق اسپانسرشیپ آنها اقامت دائم یا موقت استرالیا را اخذ کنند و در کنار فرزند خود زندگی کنند. همچنین افرادی که کلیه اقوام درجه یک خود و همسرشان در استرالیا هستند نیز می‌توانند از طریق ویزای آخرین بازمانده اقدام به اخذ ویزای استرالیا کنند.

در لینک زیر می‌توانید با دیگر شرایط اخذ این ویزا بیشتر آشنا شوید.

اخذ ویزای استرالیا

اگر قصد ورود یا مهاجرت به استرالیا را دارید می‌توانید از دانیال شبرخ، تنها وکیل مهاجرت به استرالیا در ایران کمک بگیرید. برای بهره‌مندی از مشاوره رایگان می‌توانید با شماره‌های زیر تماس حاصل فرمایید یا اطلاعات خود را ثبت کنید تا کارشناسان ما سریعا با شما تماس بگیرند.

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خ مقدس اردبیلی، نبش فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۱

تماس با شما

دریافت مشاوره