اقامت کانادا از طریق ویزای مولتی کانادا

سالانه هزاران درخواست برای اداره مهاجرت کانادا ارسال می‌گردد که بسیاری از آنها به دلیل عدم آگاهی از آخرین روندها و قوانین مهاجرتی این کشور، رد یا به اصطلاح ریجکت می‌شوند.

در حال حاضر مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و کار به کانادا، به‌خصوص برای هم‌وطنان ایرانی عزیزمان بسیار دشوار است. بهترین راه اخذ اقامت کانادا، از طریق ویزای توریستی کاناداست که به ویزای مولتیپل یا ویزای مولتی کانادا نیز شناخته می‌شود. در این مطلب به توضیح شرایط اخذ این ویزا پرداخته‌ایم؛ با ما همراه باشید.

مزایای ویزای مولتی کانادا

شما با داشتن این ویزا می‌توانید در هر بار ورود به کانادا تا ۶ ماه در این کشور اقامت کنید و در طول این مدت شش ماهه، بدون محدودیت به کانادا رفت‌و‌آمد داشته باشید. پس از ۶ ماه، تنها کافیست از خاک کانادا خارج شوید و ویزای‌تان را تمدید کنید.

ویزای مولتی کانادا به طور معمول تا پایان اعتبار گذرنامه شما معتبر است. از آنجا که اعتبار گذرنامه‌های ایرانی از زمان صدور یا تمدید ۵ سال است، این ویزا به ویزای ۵ ساله کانادا نیز شهرت یافته است. البته باید در نظر داشته باشید که این در نهایت افسر پرونده و افسر مرزی مستقر در فرودگاه هستند که مدت زمان اعتبار ویزای شما را تعیین می‌کنند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای مولتی کانادا

مدارک لازم برای دریافت ویزای مولتی کانادا عبارت‌اند از:

  • اصل گذرنامه‌ با حداقل ۶ ماه اعتبار به‌همراه گذرنامه‌های پیشین
  • یک قطعه عکس جدید ۵/۳ * ۵/۴ رنگی با زمینه سفید
  • ترجمه اسناد ملکی
  • ترجمه شناسنامه و سند ازدواج
  • گواهی اشتغال به تحصیل فرزندان‌‌تان
  • فرم تکمیل شده اطلاعات فردی و خانوادگی برای شما و هر یک از اعضای خانواده‌تان
  • ترجمه نامه تمکن مالی دارای مُهر امور بین‌الملل بانک به همراه گردش چهارماهه حساب، گواهی سپردهٔ بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار، سند اتومبیل یا اجاره‌نامه در صورت وجود
  • ارائهٔ رزرو هتل و برنامهٔ سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا درصورت نداشتن دعوت‌نامه
  • ترجمه رضایت‌نامه محضری والدین برای فرزندان زیر ۱۸ سالی که بدون همراهی والدین سفر می‌کنند
  • در صورت تمایل به ارائه دعوت‌نامه، مدارک زیر مورد نیاز است:
    • دعوت‌نامه‌ای امضا شده شامل مشخصات کامل دعوت‌کننده و مدعو، نسبت دعوت‌کننده با مدعو، دلیل سفر مدعو، آدرس و شماره تماس دعوت‌کننده و مدت زمان اقامت مدعو در کانادا
    • کارت اقامت و یا پاسپورت کانادایی دعوت‌‌کننده
    • آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده توسط دعوت‌کننده
    • اسکن تمامی صفحات شناسنامه ایرانی دعوت‌کننده‌ها (در صورت داشتن نسبت فامیلی)
    • اجاره‌نامه یا سند ملکی منزل، گواهی کاری یا آخرین فیش حقوقی و گواهی حساب‌های بانکی دعوت‌کننده

علاوه بر این مدارک، افراد در مشاغل گوناگون از جمله کارمند، کافرما، تاجر، مهندس،‌ پزشک، ‌وکیل، ‌بازنشسته و … نیازمند ارائهٔ مدارک ویژه‌ای هستند. برای اطلاع از جزئیات می‌ةوانید با متخصصان ما در مهاجرت پلاس تماس حاصل فرمایید.

علت رد شدن درخواست ویزای کانادا

سالانه صداها درخواست ویزای مولتی کانادا به دلیل مختلف از جمله موارد زیر رد می‌شوند:

  • ارائه اطلاعات نادرست به افسر پرونده
  • عدم توانایی در قانع کردن افسرپرونده در مورد دلایل سفرتان
  • عدم برخورداری از سوابق سفر مناسب به‌خصوص سفر به کشورهای حوزه شنگن (ویزای شنگن بدون ورود و خروج و ویزاهای تجاری شنگن تاثیری ندارند)
  • فقدان روابط خویشاوندی در کشور مبدا در حالیکه اقوام و بستگان زیادی در کانادا دارید
  • عدم همخوانی زمان در نظر گرفته شده برای اقامت در کانادا با زمان مورد نیازتان
  • عدم اشتغال یا وضعیت شغلی نامناسب در کشور مبدا
  • کامل نبودن مدارک مالی مرتبط با دعوت‌کننده
  • عدم تمکن مالی
  • داشتن سوپیشینه

رد شدن درخواست شما برای ویزای کانادا، علاوه بر اینکه زمان و منابع مالی‌تان را هدر می‌دهد، یک سابقه منفی در پرونده شما محسوب می‌شود که بی شک بر درخواست‌های آینده‌تان نیز اثرگذار خواهد بود. البته بسیاری از این موارد تنها با کمک گرفتن از افراد متخصص و مجرب قابل پیش‌گیری است.

خدمات مهاجرت پلاس در اخذ ویزای مولتی کانادا

متخصصین ما در مهاجرت پلاس، با سال‌ها تجربه در زمینه اخذ انواع ویزا، می‌توانند شما را در مراحل زیر یاری کنند:

  • تکمیل فرم‌های مربوطه مطابق با آخرین استانداردهای اداره مهاجرت کانادا
  • آماده‌سازی پرونده مطابق با فرمت درخواستی اداره مهاجرت کانادا
  • تنظیم کاور لتر (Cover Letter)‌ و برنامه سفر
  • انجام واریزی سفارت کانادا
  • گرفتن وقت سفارت کانادا برای تست بیومتریک

برای دریافت مشاوره رایگان، از طریق فرم یا شماره‌های زیر با ما تماس حاصل فرمایید.

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خ مقدس اردبیلی، نبش فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۱

تماس با شما

دریافت مشاوره