بهترین فرصت برای دانشجویان دانشگاه تهران و امیر کبیر

اداره مهاجرت استرالیا برنامه وسیعی برای جذب فارغ التحصیلان دانشگاه‌های ممتاز فنی مهندسی سراسر دنیا در نظر گرفته و در این راستا چند سالی است که ویزای ۴۷۶ استرالیا را ایجاد کرده است.

این ویزا به فارغ‌التحصیلان رشته‌هایی که در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا باشند، اجازه کار کردن به مدت ۱۸ ماه را می‌دهد و با توجه به شرایط دریافت ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ ، فارغ التحصیلان رشته‌های مهندسی دانشگاه تهران و امیر کبیر امکان دریافت آن را دارند.

شرایط دریافت ویزای ساب کلاس ۴۷۶

  • سن متقاضی باید كمتر از ۳۱ سال باشد؛
  • متقاضی باید مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC داشته باشد؛
  • از زمان فارغ التحصیلی شما بیش از ۲ سال نگذشته باشد.

 

  • با در دست داشتن این نوع ویزا هر زمانی که امتیازهای لازم برای اقامت دایم استرالیا را بدست‌ آوردید، می‌توانید برای اقامت دایم اقدام کنید.
  • متقاضیان این نوع ویزا احتیاجی به پر‌کردن فرم امتیازبندی را ندارند اما بقیه مدارک باید طبق درخواست تحویل داده شود.
  • این ویزا به شما و همراهان‌تان اجازه اقامت در استرالیا به مدت ۱۸ ماه را می‌دهد و شما در طول این مدت اجازه سفر‌کردن، کارکردن، ادامه تحصیل و شرکت در کلاس‌های زبان را خواهید داشت.
  • از نکات مثبت این نوع ویزا زمان کوتاه‌تر، برای پروسه مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزا نسبت به سایر ویزاهای اقامت دایم می‌باشد.ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ یک ویزای موقت ۱۸ ماهه است.

متاسفانه در سال‌های گذشته مراجعان زیادی از دارندگان این ویزا در داخل خاک استرالیا را داشته‌ایم که به دلیل نحوه ارایه اطلاعات در فرم‌های اولیه ویزای ۴۷۶،‌ شانس دریافت اقامت استرالیا را از دست داده‌اند و برای عدم دریافت مشاوره تخصصی مهاجرت در ابتدای پروسه اخذ ویزای ۴۷۶ را افسوس خورده‌اند.
پیشنهاد ما این است که حتما قبل از خروج از ایران به مقصد استرالیا و با ویزای موقت ۴۷۶ ، ‌حتما حداقل مراحل Assessment و تمهیدات آن را در نظر داشته باشید و حتما با وکیل رسمی در این زمینه و امور مربوط به مهاجرت به استرالیا مشاوره بگیرید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کار استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید. همچنین می‌توانید مشخصات خود را در لینک زیر وارد کنید تا خیلی سریع با شما تماس بگیریم.

تماس با مهاجرت پلاس

5 پاسخ
  1. آزیتا قسمتی says:

    سلام وقت به خیر ، دختر من ۸ تیر امسال-۹۷- کنکور تجربی دارد ، خواستم بدونم اگر پزشکی ایران قبول شود امکان گرفتن بورسیه در استرالیا را دارد ؟

    پاسخ
    • مدیر سایت says:

      با سلام. لطفا در ساعات اداری با شماره‌های دفتر تماس حاصل فرماپید تا همکاران ما شما را راهنمایی کنند.

      پاسخ
  2. احسان says:

    سلام، آیا برای فارغ‌التحصیلان این دو دانشگاه که از زمان فارغ‌التحصیلی‌شون بیشتر از ۲ سال گذشته هیچ بند، ماده یا راهی برای استفاده از ویزای ۴۷۶ وجود داره؟

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا پرسشی ذهن شما را درگیر کرده است؟
آن را مطرح کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *