ویزای سرمایه گذاری معمولی استرالیا _ ساب کلاس ۱۸۸

ویزای سرمایه گذاری معمولی استرالیا _ ساب کلاس ۱۸۸

مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزا سرمایه گذاری، برای اقامت موقت 4 (ساب کلاس 188) ساله است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم می باشد.
شرایط دریافت سرمایه گذاری معمولی استرالیا به شرح زیر می باشد:

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد. قابل توجه است که در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا از جمله ایالات استرالیای جنوبی و استرالیا غربی در موارد زیادی افراد بالای
  • برای ویزای سرمایه‌ گذاری معمولی‌ در استرالیا گردش مالی ، طرح تجاری یا تاسیس و مدیریت یک بیزینس در استرالیا مطرح نیست.
  • فرد باید به طور کلی سابقه کاری موفقی داشته باشد.
  • فرد و همسرش باید حداقل ۲.۵میلیون دلار سرمایه داشته باشند (در ۲ سال از ۵ سال اخیر).
  • ویزای سرمایه‌ گذاری معمولی نیز امتیاز بندی لازم دارد و فرد باید ۶۵ امتیاز کسب کند.
  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد. قابل توجه است که در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا در موارد زیادی افراد بالای ۵۵ سال را نیز قبول می‌کنند.
    • سابقه مدیریت سرمایه گذاری خوب
    • تایید سرمایه‌گذاری توسط ایالت
    • تعهد به سرمایه‌گذاری ۱.۵ میلیون دلاری برای مدت ۴ سال در یکی از ایالت‌های استرالیا و با صلاحدید ایالت
  • فرد یا همسرش باید یکی از شرایط زیر را نیز داشته باشند:
    • در یک بیزینس که ارزشش بالای یک و نیم میلیون دلار هست، سابقه مدیریت در یک سال اخیر را داشته باشند.
    • یا اینکه ۱۰ درصد یک بیزینس در یک سال اخیر به اسمشان باشد.
  • داشتن نمره زبان شرط نیست ولی داشتن IELTS 5 می‌تواند امتیاز فرد را بالا ببرد.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت سرمایه گذاری معمولی استرالیا با شماره  22172254 -22409253 تماس حاصل فرمایید.

 

0 دیدگاه

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا سوالی برایتان پیش آمده؟
سوال خود را به راحتی بپرسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *