ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا _ ساب کلاس ۱۹۰

ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی، سابکلاس ۱۹۰

این روش از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.
شرایط لازم برای ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا به صورت مستقل،ساب کلاس ۱۹۰ :
شرایط مهاجرت به استرالیا با این ویزا کاملا مشابه ویزای ۱۸۹ می‌باشد با این تفاوت که جهت دریافت این نوع ویزا شماباید از یکی از ایالت‌های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرید. داشتن اسپانسرشیپ به شما ۵ امتیاز می‌دهد و این ۵ امتیاز برای کسانی که امتیازشان از ۶۰ کمتر است، می‌تواند مفید باشد.
شرایط لازم برای دریافت ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی، سابکلاس ۱۹۰

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
  • داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان های مربوطه در استرالیا
  • اسپانسر‌شدن توسط یکی از ایالت‌های استرالیا
  • داشتن حد اقل ۵۵ امتیاز

*  معیارهای مختلف از جمله سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، در فرم امتیازبندی امتیاز جداگانه دارند.

  • داشتن شغل در هر کدام از لیست‌های مشاغل استرالیا

* برای ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی، سابکلاس -۱۹۰لازم نیست رشته شما حتما در لیست اصلی یا شماره ۱ باشد، بلکه رشته شما می‌تواند در لیست شماره ۲ یا همان لیست STSOL نیز باشد. این لیست هر ساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر می‌کند.
برخی امتیازات دارندگان اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی، سابکلاس ۱۹۰:

  • در هر جای استرالیا به صورت دائمی زندگی و کار کنید
  • در مدارس یا دانشگاه‌های استرالیا، همانند یک استرالیایی، به صورت رایگان و یا با هزینه بسیار پایین، تحصیل کنید
  • از خدمات پزشکی رایگان (Medicare) برخوردار شوید
  • به بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا دسترسی داشته باشید
  • برای شهروندی استرالیا (Citizenship) تقاضا دهید و پاسپورت استرالیایی بگیرید
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا مهاجرت کنند و از تمام امتیازاتی که شما دارید، برخوردار شوند.
مدت اعتبار  ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا:
  • این ویزا اقامت دائم است و همانند یک شهروند (Citizen) استرالیا، به شما اجازه اقامت نامحدود در استرالیا را می‌دهد.
  • این ویزا به شما اجازه مسافرت و واردشدن به استرالیا را به مدت ۵ سال از تاریخ اخذ ویزا می‌دهد.
  • چنانچه در طی این ۵ سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم خواهد بود که یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.
تعهد کاری:
  • دراین نوع ویزا تعهد کار برای فرد متقاضی ویزا ندارد.
  • تنها تعهد فرد به ایالت در رابطه با این ویزا این است که فرد باید در آن ایالت به مدت ۲ سال زندگی کند.

* هر ایالت برای اسپانسر‌کردن افراد، شرایط خاص خود را دارد.

* گروه حقوقی مهاجرت پلاس میتواندبه موکلین خود کمک  کند تا مناسب‌ترین اسپانسرشیپ را از ایالات‌های مختلف بگیرند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

0 دیدگاه

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا سوالی برایتان پیش آمده؟
سوال خود را به راحتی بپرسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *