ویزای سرمایه گذاری ویژه در استرالیا _ ساب کلاس ۱۸۸

ویزای سرمایه گذاری ویژه در استرالیا _ ساب کلاس ۱۸۸

مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزا سرمایه گذاری، برای اقامت موقت ۴ (ساب کلاس ۱۸۸) ساله است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم می باشد.
شرایط دریافت سرمایه گذاری ویژه استرالیا به شرح زیر می باشد:

  • برای ویزای سرمایه‌ گذاری معمولی‌ در استرالیا گردش مالی ، طرح تجاری یا تاسیس و مدیریت یک بیزینس در استرالیا مطرح نیست.
  • فرد و همسرش باید حداقل ۵ میلیون دلار سرمایه داشته باشند و این سرمایه باید از طریق قانونی کسب شده باشد.
  • تایید نوع سرمایه‌گذاری توسط ایالت مقصد
  • تعهد به سرمایه‌گذاری در ایالت. حداقل ۵ میلیون دلار سرمایه گذاری در استرالیا برای مدت ۴ سال و با صلاحدید ایالت.
  • برای ویزای سرمایه گذاری ویژه در استرالیا سیستم امتیاز بندی و شرط سنی وجود ندارد.
  • نمره زبان لازم هم مانند دیگر ویزاها شرط نیست ولی لازم است در صورت نداشتن نمره کافی هزینه ای به دولت استرالیا پرداخت گردد تا پس از ورود به استرالیا ۵۱۰ ساعت کلاس زبان برای فرد در نظر گرفته شود.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت سرمایه گذاری ویژه استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

 

0 دیدگاه

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا سوالی برایتان پیش آمده؟
سوال خود را به راحتی بپرسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *