ویزا فرزند _ ساب کلاس ۱۰۱

ویزای فرزند

افرادی که حداقل یکی از والدین‌شان شهروند استرالیا یا مقیم دائم استرالیا باشند، می‌توانند برای دریافت ویزای اقامت دایم استرالیا اقدام کنند.
شرایط ویزا فرزند، ساب کلاس ۱۰۱:

  • این ویزا به فرزندی که خارج از استرالیا است، اجازه می‌دهد به استرالیا آمده و با والدین خود زندگی کند.
  • والدین واجد شرایط باید اسپانسر فرزند یا فرزندان خود شوند.
  • والدین می‌توانند به نمایندگی از فرزندان زیر ۱۸ سال جهت این ویزا اقدام کنند.

معمولا این ویزا به کسانی که زیر ۱۸ سال سن دارند، داده می‌شود ولی افراد با شرایط سنی بالاتر(معمولاْ تا ۲۵ سال) هم تحت شرایط خاصی می‌توانند این ویزا را دریافت کنند.
فرزند در زمان درخواست و زمان اخذ ویزا باید خارج از خاک استرالیا باشد.
چنانچه فرزند در زمان درخواست ویزا در استرالیا باشد، باید برای ویزای ساب کلاس ۸۰۲ اقدام گردد.
برای اخذ این ویزا بایستی حد‌اقل یکی از والدین فرد:

  • شهروند استرالیا باشند، یا
  • ویزای اقامت دائم استرالیا داشته باشند و یا
  • شهروند واجد شرایط نیوزیلند باشند

این ویزا از نوع اقامت دائم است و به فرزند اجازه می‌دهد:

  • به استرالیا عزیمت کرده و در آنجا به صورت نامحدود اقامت داشته باشد.
  • در استرالیا مشغول کار و تحصیل شود.
  • از خدمات پزشکی رایگان (Medicare) استفاده کند.
  • درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کند.
  • بستگان واجد شرایط خود را جهت دریافت ویزای اقامت دائم، اسپانسر کند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا فرزندان با شماره  22172254 -22409253 تماس حاصل فرمایید.

0 دیدگاه

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا سوالی برایتان پیش آمده؟
سوال خود را به راحتی بپرسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *