ویزای کار موقت – اقامت بلند‌مدت – ساب‌کلاس ۴۵۷

این یک نوع ویزای کار استرالیا به صورت اقامت موقت برای افرادی است که از طرف کارفرمای تایید شده اسپانسر شده‌اند تا به استرالیا آمده و در شغلی که مورد نیاز اسپانسر است، تا حداکثر ۴ سال کار کنند. کارفرما می‌تواند در صورت پیدا‌نکردن یک تبعه استرالیا و یا مقیم دائم، یک فرد متخصص را از خارج از استرالیا برای این ویزا اسپانسر کند.
لازم به توضیح است که کارفرما می‌تواند یک شرکت غیر‌استرالیایی مثلا یک شرکت ایرانی باشد که می‌خواهد نماینده خود یا برخی از مدیران و کار کنان خود را به استرالیا بفرستد.
برای ارائه درخواست این ویزا، متقاضی می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
شرایط مورد نیاز:
افرادی دارای شرایط درخواست این نوع ویزا هستند که:
برای کار در یکی از مشاغل در لیست اسپانسر شده باشند
دارای تخصص تایید‌شده برای شغل مذکور باشد
دارای شرایط ثبت و گرفتن گواهی برای شغل مذکور باشد
به زبان انگلیسی به اندازه مورد نیاز شغل و حرفه مذکور مسلط باشند
این نوع ویزا سه مرحله دارد :
تایید کارفرما توسط اداره مهاجرت استرلیا
بررسی شغل پیشنهادی و تأیید آن توسط اداره مهاجرت استرالیا
ارایه درخواست ویزای شخص متقاضی و تأیید ایشان توسط اداره مهاجرت استرالیا
اضافه کردن اعضای خانواده به درخواست ویزا
این افراد را می‌توانید به درخواست ویزای خود اضافه نمایید:
همسر – ازدواج رسمی یا سفید
فرزندان تحت تـکفل شما یا همسرتان
سایر افراد خانواده تحت تـکفل
* اعضای خانواده نیز می‌بایست تست پزشکی و عدم سؤپیشینه ارائه دهند.
لطفاً توجه داشته باشید که برای به همراه آوردن اعضا خانواده یا اضافه‌کردن آنها بعد از ورود شما، اسپانسر می‌بایست بصورت کتبی اعلام کند که مایل به اسپانسر‌کردن اعضای خانواده شما هم می‌باشد. برای این کار می‌توان نام اعضای خانواده را در فرم مخصوص اسپانسر اضافه کنند و یا طی نامه‌ای این موضوع را به اطلاع برسانند.
راهکار برای گرفتن اقامت دائم
کسانی که ویزای ساب‌کلاس ۴۵۷ دارند و حداقل دو سال با این ویزا برای اسپانسر خود کار کرده باشند و کارفرمای‌شان کماکان مایل به اسپانسر‌کردن آنان باشد، می‌توانند از طریق ویزاهای ساب‌کلاس ۱۸۶ و ۱۸۷ اقدام به اخذ ویزای دائم کنند.
* برای اطلاع از چگونگی این روش، می‌توانید اطلاعات مربوط به ویزای ساب‌کلاس ۱۸۶ یا ۱۸۷ را مطالعه کنید.
توجه داشته باشید در این صورت دیگر نیاز به نمرات بالای زبان، ارزیابی مدرک و یا سابقه کار ۳ ساله نخواهید داشت.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا پرسشی ذهن شما را درگیر کرده است؟
آن را مطرح کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *