ویزای مهارتی و ویزای تخصصی مناطق کم‌جمعیت

ویزای مهارتی و ویزای تخصصی با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت _ ساب‌کلاس ۴۸۹

این روش از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.
ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت، ساب‌کلاس ۴۸۹ که ویزای موقت Regional یا مناطق «کم‌جمعیت» چهار ساله می‌باشد، برای متقاضیانی میباشد که معمولا نتوانسته‌اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل اقدام نمایند و یا اینکه امتیازات لازم برای ویزاهای دائم با اسپانسر ایالتی را ندارند.
داشتن اسپانسرشیپ Regional برای این نوع ویزا ۱۰ امتیاز دارد و این ۱۰ امتیاز برای کسانی که امتیازشان از ۶۰ کمتر است، می‌تواند مفید باشد.
متقاضیان مهاجرت به استرالیا با دریافت این نوع ویزا شانس این را دارند که بعد از ۲ سال اقامت در منطقه «کم‌جمعیت» ایالت مربوطه (به شرط آنکه ۱۲ ماه از آن را به صورت تمام‌وقت کار کرده باشند) برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند.
شرایط لازم برای دریافت ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت، ساب‌کلاس ۴۸۹:
سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان های مربوطه در استرالیا
اسپانسر‌شدن توسط یکی از ایالت‌های استرالیا
داشتن حد اقل ۵۰ امتیاز
* لازم به ذکر است در فرم امتیازبندی معیارهای مختلف ازجمله: سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، امتیاز جداگانه دارند.
داشتن شغل در هر کدام از لیست های مشاغل استرالیا
* برای این ویزا لازم نیست رشته شما حتما در لیست اصلی یا شماره ۱ باشد، بلکه رشته شما می‌تواند در لیست شماره ۲ یا همان لیست STSOL نیز باشد. این لیست هر ساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر پیدا می‌کند.

* در صورتی که بعد از ۴ سال همچنان شرایط لازم برای اخذ اقامت دائم را نداشته باشید، می‌توانید برای تمدید طول مدت ویزای موقت خود اقدام نمائید.
امتیازات ویزای اسپانسری مناطق «کم‌جمعیت»:
به مدت ۴ سال در استرالیا در ناحیه «کم‌جمعیت» ایالت مربوطه کار، زندگی و ادامه تحصیل داشته باشید
به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در ناحیه «کم‌جمعیت» مربوطه داده می‌شود
مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا برای شما هموار می‌سازد
همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا وارد شوند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

0 دیدگاه

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا سوالی برایتان پیش آمده؟
سوال خود را به راحتی بپرسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *