ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی

این روش از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های ان در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.
ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی، ساب‌کلاس ۴۸۹ نیز مانند ویزای موقت Regional یا مناطق کم جمعیت، چهار ساله می‌باشد و برای متقاضیانی می باشد که موفق نشده‌اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل اقدام نمایند.
داشتن یک فامیل نزدیک مانند برادر، خواهر، پدر، مادر ، پسر عمو، دختر عمو، پسر خاله، دختر خاله و حتی فامیل‌های همسر شما به شرط اینکه در «مناطق خاص» Designated Areas از استرالیا زندگی کنند، می‌تواند به شما ۱۰ امتیاز اضافه کند تا در صورت داشتن سایر امتیازات، بتوانید این ویزا را دریافت نمایید.
متقاضیان مهاجرت به استرالیا با دریافت این نوع ویزا شانس این را دارند که بعد از ۲ سال اقامت در یکی از مناطق خاص از جمله همان منطقه که فامیل شما زندگی می‌کند، به شرط اینکه که ۱۲ ماه از آن را به صورت تمام‌وقت کار کرده باشند، برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند.
* لطفاً توجه داشته باشید که «مناطق خاص» برای این نوع ویزا با مناطق «کم‌جمعیت» فرق دارد. به طور مثال شهر ملبورن برای این نوع ویزا «منطقه خاص» به حساب می‌آید، در حالیکه همین شهر منطقه«کم‌جمعیت» به حساب نمی‌آید.
شرایط لازم برای دریافت ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی، ساب‌کلاس ۴۸۹:
سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان های مربوطه در استرالیا
داشتن حد اقل ۵۰ امتیاز
* معیارهای مختلف ازجمله سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، در فرم امتیازبندی امتیاز جداگانه دارند.
داشتن شغل در لیست شماره ۱ یا MLTSSL
* رشته شما باید در لیست اصلی و یا لیست «شماره ۱» مشاغل مورد نیاز استرالیا، که لیست MLTSSL نامیده می‌شود، موجود باشد. این لیست هر ساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر می‌کند.
اسپانسر‌شدن توسط یکی فامیل‌های شما که شهروند یا دارنده اقامت دائم استرالیا بوده و در «مناطق خاص» از استرالیا ساکن باشند.
امتیازات ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی، ساب‌کلاس ۴۸۹:
می‌توانید به مدت ۴ سال در استرالیا در «منطقه خاص» کار، زندگی و ادامه تحصیل داشته باشید
به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در «منطقه خاص» داده می‌شود
مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا برای شما هموار می‌سازد
همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا وارد شوند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا پرسشی ذهن شما را درگیر کرده است؟
آن را مطرح کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *