ویزای فرزند خواندگی _ ساب‌کلاس ۱۰۲

ویزای فرزندخواندگی _ ساب‌کلاس ۱۰۲

افرادی که حداقل یکی از والدین‌شان شهروند استرالیا یا مقیم دائم استرالیا باشند، می‌توانند برای دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا اقدام کنند.
این ویزا به فرزندی که خارج از استرالیا زندگی می‌کند، اجازه می‌دهد به استرالیا آمده و با والدینی که او را به فرزندخواندگی خود پذیرفته‌اند، زندگی کند.
والدینی که فرزندی را به فرزندخواندگی خود پذیرفته‌اند، اسپانسر او می‌شوند و می‌توانند از جانب او جهت اخذ این ویزا اقدام کنند.
این ویزا برای فرزندانی است که:
خارج از استرالیا باشند
زیر ۱۸ سال باشند
به فرزندخواندگی در آمده‌ باشند یا در روند فرزندخواندگی باشند
توسط والدینی که او را به فرزندخواندگی خود پذیرفته‌اند اسپانسر شوند
والدینی که فرزند را به فرزندخواندگی خود می‌پذیرند بایستی:
شهروند استرالیا باشند، یا
دارنده ویزای اقامت دائم استرالیا باشند، و یا
شهروند واجد شرایط نیوزیلند باشند
این ویزا از نوع اقامت دائم است و به فرزند اجازه می‌دهد:
وارد استرالیا شده و در آنجا به صورت دائم اقامت داشته باشد.
در استرالیا مشغول کار و تحصیل شود.
از خدمات پزشکی رایگان ( Medicare) استفاده کند.
درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کند.
بستگان واجد شرایط خود را جهت دریافت ویزای اقامت دائم، اسپانسر کنند.
در صورتی که فرزندخواندگی از طریق سازمان‌های ایالتی یا منطقه‌ای انجام شود، شما می‌توانید قبل از نهایی‌شدن فرزندخواندگی درخواست خود را جهت اخذ این ویزا اعلام نمایید.
اگر زمان فرزند خواندگی قبل از زمانی باشد که والدین اقامت دائم یا شهروندی استرالیا را کسب کرده اند، فرزند خوانده می تواند برای ویزای ۱۰۱ یعنی ویزای دائم اقدام نماید.
اخذ این ویزا برای کودکان یتیمی که از طریق سازمان های استرالیا به فرزند خواندگی پذیرفته نشده اند بسیار مشکل می باشد و معمولاً لازم است شما حداقل به مدت یکسال در ایران با فرزند خوانده خود به صورت مشترک زندگی کرده باشید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا فرزندان با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

0 دیدگاه

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا سوالی برایتان پیش آمده؟
سوال خود را به راحتی بپرسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *