مزایای ویزای سرمایه‌گذاری ساب _ کلاس ۱۸۸

مزایای ویزای سرمایه‌گذاری ساب کلاس ۱۸۸

مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزا سرمایه گذاری، برای اقامت موقت ۴(ساب کلاس ۱۸۸) ساله است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم می باشد.

  • میتوانید به مدت ۴ سال در استرالیا زندگی کنید
  • به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در استرالیا داده میشود
  • مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۸۸۸ یا دیگر ویزاها برای شما هموار میسازد
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، میتوانند با شما به استرالیا وارد شوند.
اقامت دائم (ساب کلاس ۸۸۸) برای دارندگان ویزاهای گروه ۱۸۸

این ویزا مرحله دوم ویزاهای گروه ۱۸۸ می باشد. فردی که یکی از زیر گروههای این ساب کلاس ویزاها را داشته باشد میتواند برای اقامت دایم خود با داشتن شرایط لازم اقدام نماید.

برای زیرگروه کارآفرینی این ویزا داشتن شرایط زیر ضروری میباشد:

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا در طی ۲۴ ماه قبل از اقدام برای این ویزا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدرک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، داشتن ۳۰ درصد سهام کافی هست.
  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش مالی سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا (البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۶۰۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برای زیر گروه ویزای سرمایه گذاری معمولی این ویزا لازم است که حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری فرد گذشته باشد و  حداقل فرد ۲ سال با همین ویزا در استرالیا زندگی کرده باشد.

برای زیرگروه سرمایه گذاری ویژه این ویزا هم باید حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری ویژه فرد گذشته باشد و فرد در این مدت سالی حداقل ۴۰ روز در مجموع در استرالیا حضور داشته و یا همسر فرد متقاضی سالی حداقل ۱۸۰ روز در مجموع در استرالیا بوده باشند.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای اقامت دایم ساب کلاس ۱۳۲

این ویزا مخصوص  مدیران و صاحبان شرکت‌های بزرگ و متقاضیانی است که توانایی سرمایه‌گذاری بیشتری دارند. متقاضیان باید متعهد شوند بعد از دریافت ویزا و ورود به خاک استرالیا مبلغی معادل یک و نیم میلیون  دلار استرالیا را به استرالیا آورده و در تجارت و کارهای تجاری سرمایه‌گذاری نمایند.

گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲ از این امتیاز برخوردار است که از همان ابتدا و قبل از ورود به استرالیا متقاضی و خانواده او، ویزای اقامت دایم استرالیا را به دست آورده و از مزایای آن برخوردار می شوند، ازجمله استفاده از خدمات پزشکی و امکان تحصیل رایگان فرزندان.

در این نوع ویزا، تمام سرمایه‌گذاری توسط فرد متقاضی و با اختیار کامل وی انجام می‌پذیرد.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت سرمایه گذاری استرالیا شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

0 دیدگاه

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا سوالی برایتان پیش آمده؟
سوال خود را به راحتی بپرسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *