در این قسمت سعی بر آن شده است مقالاتی را عنوان کنیم که قوانین ازدواج در استرالیا، ویزای نامزدی استرالیا و ویزای ازدواج استرالیا را در بر گیرد.

ویزای نامزدی استرالیا

ویزای نامزدی مخصوص افرادی است كه نامزد آنها شهروند و یا مقیم دائم کشور استرالیا و یا یكی از شهروندان کشور نیوزیلند واجد شرایط زندگی در استرالیا باشد.
اعتبار ویزای نامزدی استرالیا به مدت ۹ ماه است و متقاضی باید ظرف این مدت وارد استرالیا شده و با فرد مورد نظر ازدواج كند.
لازم نیست ازدواج حتما در استرالیا صورت بگیرد.
در صورتی که شما در مدت ۹ ماه ازدواج کنید، می‌توانید تقاضای ویزای ازدواج استرالیا را بدهید.
همسر شما باید حمایت مالی شما را بر عهده گرفته و شما باید تا ۹ ماه بعد از گرفتن ویزای نامزدی با فرد مورد نظر ازدواج کنید.
پس از ازدواج‌تان با فرد مورد نظر و قبل از این كه ویزای نامزدی باطل شود، باید تقاضای ویزای ازدواج را ارائه دهید تا بتوانید در استرالیا به زندگی مشترک ادامه دهید.

شرایط کلی ویزای نامزدی استرالیا

ویزای نامزدی برای افرادیست که میخواهند نامزد خود را به استرالیا آورده و ظرف مدت ۹ ماه از زمان صدور ویزا اقدام به ازدواج نمایند، در غیر اینصورت ویزای فرد باطل شده و باید به کشور خود بازگردد.

نکات مهمی که در باره ویزای نامزدی استرالیا باید بدانید:
ازدواج دو نفر در این مدت ۹ ماه حتما نباید در استرالیا انجام شود.
شخص اسپانسر باید نامزد خود را تا ۹ ماه حمایت مالی نمیاد.
قبل از پایان ۹ماه ویزای نامزدی باید برای ویزای ازدواج اقدام نمایند.
پروسه زمانی دریافت این ویزا معمولا بین ۴ تا ۶ ماه خواهد بود.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا نامزدی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای ازدواج استرالیا

ویزای ازدواج استرالیا برای متقاضیانی است که از طریق ازدواج با شهروند یا فرد دارای اقامت دائم استرالیا، قصد زندگی در استرالیا را داشته باشند.
برای اخذ ویزای ازدواج استرالیا فرد می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
متقاضی قبل از تقاضای ویزای ازدواج استرالیا، با همسر خود ازدواج قانونی کرده و مدارک کامل و سند ازدواج را همراه خود داشته باشد.
دو طرف باید اثبات کنند که رابطه آنها واقعی بوده و هدف از ازدواج کسب اقامت استرالیا نیست. معمولا در این زمینه باید مدارک متعددی مبنی بر اثبات روابط دو طرف قبل و بعد از ازدواج ارائه شود.

شرایط کلی ویزای ازدواج استرالیا

ویزای ازدواج استرالیا مختص افرادیست که ازدواج رسمی و ثبت شده داشته باشند و یا بتوانند ثابت کنند که در ۱۲ ماه گذشته زندگی مشترک با شریک خود داشته‌اند. و یا اینکه اگر کمتر از ۱۲ ماه با هم زندگی مشترک در استرالیا داشته‌اند رابطه خود را در یکی از ایالت های استرالیا ثبت کرده باشند. نحوه اقدام برای متقاضیانی که در زمان اقدام داخل و خارج از استرالیا هستند متفاوت میباشد. ضمنا مدت زمان رسیدگی به پرونده های که از داخل خاک استرالیا اقدام می‌شود در حال حاضر طولانی تر می‌باشد.

پس از اخذ ویزای ازدواج استرالیا

افرادی که با ویزای ازدواج وارد استرالیا می‌شوند، می‌توانند از مزایای شهروندی این کشور استفاده کنند و همچنین اجازه تحصیل و کار تمام‌وقت دارند.
معمولا ۲ سال بعد از ازدواج، اگر زوج متقاضی در طی این مدت به صورت مشترک زندگی کرده باشند و مدارکی دال بر اثبات این موضوع به کارشناس اداره مهاجرت ارائه دهند، واجد شرایط برای اخذ اقامت دائم هستند.
متقاضیانی که با ویزاهای دانشجویی و کاری در استرالیا هستند، می‌توانند در صورت ازدواج ویزای خود را در داخل استرالیا به ویزای ازدواج تبدیل کنند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا ازدواج با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.