در این قسمت سعی بر آن شده است مقالاتی را عنوان کنیم که ویزای سرمایه گذاری استرالیا ، اقامت استرالیا از طریق خرید ملک و سرمایه گذاری ، میزان سرمایه گذاری در استرالیا و انواع ویزاهای سرمایه گذاری از جمله ویزای کارآفرینی استرالیا و ویزای سرمایه گذاری استرالیا و … که در امر مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری می‌باشد را بیان کنیم.

اقتصاد استرالیا، اقتصادی پویا جهت سرمایه گذاری

استرالیا دارای اقتصادی قدرتمند

اقتصاد استرالیا در بیست و هفتمین سال متوالی رشد اقتصادی سالانه خود قرار دارد و تنها اقتصاد توسعه یافته در جهان است که به این مهم دست پیدا کرده است.

این کشور دارای موسسات قوی اقتصادی است که توانایی پاسخگویی به تغییرات جهانی و بهره‌وری بالاتر از متوسط در بخش‌های رشد جهانی را دارا می باشد. این عوامل مهم، رشد پایدار آن را تقویت کرده و سبب می‌شوند که استرالیا مقصدی با کمترین ریسک برای کسب و کار باشد.

در مورد اقتصاد استرالیا باید بدانیم که:

  • استرالیا سیزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا است.
  • توسط سه سازمان اصلی اعتبارسنجی اقتصادی ( Standard & Poor’s (S&P), Moody’s, and Fitch Group) با نمره AAA رتبه‌بندی و ارزیابی شده است.
  • پیش‌بینی می‌شود که در طی ۵ سال آینده، رشد متوسط تولید ناخالص داخلی GDP واقعی 8/2 درصد داشته باشد که این بالاترین میزان در میان اقتصادهای پیشرفته بزرگ جهان است.
  • با سطوح بالای بهره‌وری در این کشور ، 15 مورد از 20 صنایع برتر بالاتر از میانگین رشد جهانی، شناخته می‌شود.

نمودارهایی از گزارش ارزیابی

گزارش ارزیابی استرالیا، اطلاعات غنی را ارائه می‌کند که نشان می‌دهد که چرا استرالیا کشوری مناسب برای انجام کسب و کار است . این گزارش پنج دلیل کلیدی برای سرمایه‌گذاری در استرالیا، یعنی اقتصاد قوی، صنایع پویا، نوآوری‌ها و مهارت‌ها، روابط جهانی و پایه‌های قوی را بررسی کرده و امتیازات استرالیا را با کشورهای دیگر مقایسه می‌کند.

  1. چرا سیزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا؟

پیش‌بینی می‌شود که اقتصاد استرالیا در سال 2018 در رتبه سیزدهمین  اقتصاد بزرگ جهان و پنجمین اقتصاد بزرگ آسیا باشد، در حالی که این کشور تنها 3/0 درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد. تولید نا‌ خالص داخلی GDP اسمی استرالیا در حدود 5/1 تریلیون دلار امریکا (9/1 تریلیون دلار) تخمین زده می‌شود و تنها 8/1 درصد از اقتصاد جهانی را تشکیل می‌دهد. استرالیا تقریبا از سه دهه قبل، ارزش تولید کل خود را سه برابر کرده است.

 

2. چرا بیست و هفت سال متوالی رشد اقتصادی سالانه استرالیا پایدار بوده است؟

با رشد متوسط بیش از سه درصد به ازاء هر سال از سال 1992، استرالیا تنها اقتصاد بزرگ توسعه یافته‌ای است که از سال 1992 تا 2017 هیچ رکود سالانه نداشته و اکنون در بیست و هفتمین سال رشد متوالی خود به سر می برد. انعطاف‌پذیری اقتصاد استرالیا در چارچوب‌ سیاست‌های قوی، موسسات قوی، سیستم‌های مالی پیچیده، محیط سرمایه‌گذاری جذاب و روابط تجاری عمیق با منطقه آسیا حفظ شده است.

3. چرا بالاترین رشد اقتصادی در میان اقتصادهای پیشرفته جهان را دارا است؟

رشد اقتصادی استرالیا در طی دو دهه گذشته در بین همتایان خود بهتر بوده است و پایه و اساس این روند ادامه دار بوده است. انتظار می‌رود که استرالیا میانگین سالانه رشد GDP واقعی 8/2 درصد را در سالهای 2018 تا 2022 محقق کند که بالاترین میزان در میان اقتصادهای پیشرفته بزرگ و بالاتر از متوسط رشد 4/2 درصدی بین سال‌های 2013 تا 2017 است.

منبع :  www.austrade.gov.au

 

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری و شرایط لازم اقامت دایم مستقل و اقامت دایم اسپانسری ایالتی

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزای سرمایه گذاری مهاجرت به استرالیا ، برای اقامت موقت ۴ ساله (ساب کلاس ۱۸۸) است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم استرالیا می باشد.

این ویزاها، ویزاهای اقامت دایمی استرالیا  هستند برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند در زیر شرایط لازم برای ویزای 890 و 892 استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را مشاهده می فرمایید.

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۲  مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۷۵۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۱ نفر به طور تمام وقت

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۰  مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمایه گزاری خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری  با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

مزایای ویزای سرمایه‌گذاری ساب _ کلاس ۱۸۸

مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزا سرمایه گذاری، برای اقامت موقت ۴(ساب کلاس ۱۸۸) ساله است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم می باشد.

  • میتوانید به مدت ۴ سال در استرالیا زندگی کنید
  • به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در استرالیا داده میشود
  • مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۸۸۸ یا دیگر ویزاها برای شما هموار میسازد
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، میتوانند با شما به استرالیا وارد شوند.
اقامت دائم (ساب کلاس ۸۸۸) برای دارندگان ویزاهای گروه ۱۸۸

این ویزا مرحله دوم ویزاهای گروه ۱۸۸ می باشد. فردی که یکی از زیر گروههای این ساب کلاس ویزاها را داشته باشد میتواند برای اقامت دایم خود با داشتن شرایط لازم اقدام نماید.

برای زیرگروه کارآفرینی این ویزا داشتن شرایط زیر ضروری میباشد:

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا در طی ۲۴ ماه قبل از اقدام برای این ویزا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدرک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، داشتن ۳۰ درصد سهام کافی هست.
  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش مالی سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا (البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۶۰۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برای زیر گروه ویزای سرمایه گذاری معمولی این ویزا لازم است که حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری فرد گذشته باشد و  حداقل فرد ۲ سال با همین ویزا در استرالیا زندگی کرده باشد.

برای زیرگروه سرمایه گذاری ویژه این ویزا هم باید حداقل ۴ سال از سرمایه گذاری ویژه فرد گذشته باشد و فرد در این مدت سالی حداقل ۴۰ روز در مجموع در استرالیا حضور داشته و یا همسر فرد متقاضی سالی حداقل ۱۸۰ روز در مجموع در استرالیا بوده باشند.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا برای اقامت دایم ساب کلاس ۱۳۲

این ویزا مخصوص  مدیران و صاحبان شرکت‌های بزرگ و متقاضیانی است که توانایی سرمایه‌گذاری بیشتری دارند. متقاضیان باید متعهد شوند بعد از دریافت ویزا و ورود به خاک استرالیا مبلغی معادل یک و نیم میلیون  دلار استرالیا را به استرالیا آورده و در تجارت و کارهای تجاری سرمایه‌گذاری نمایند.

گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲ از این امتیاز برخوردار است که از همان ابتدا و قبل از ورود به استرالیا متقاضی و خانواده او، ویزای اقامت دایم استرالیا را به دست آورده و از مزایای آن برخوردار می شوند، ازجمله استفاده از خدمات پزشکی و امکان تحصیل رایگان فرزندان.

در این نوع ویزا، تمام سرمایه‌گذاری توسط فرد متقاضی و با اختیار کامل وی انجام می‌پذیرد.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت سرمایه گذاری استرالیا شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای سرمایه گذاری برای اقامت دایم _ ساب کلاس ۱۳۲

این ویزا مخصوص مدیران و صاحبان شرکت‌های بزرگ و متقاضیانی است که توانایی سرمایه‌گذاری بیشتری دارند. متقاضیان باید متعهد شوند بعد از دریافت ویزا و ورود به خاک استرالیا مبلغی معادل یک و نیم میلیون دلار استرالیا را به استرالیا آورده و در تجارت و کارهای تجاری سرمایه‌گذاری نمایند.
گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲ از این امتیاز برخوردار است که از همان ابتدا و قبل از ورود به استرالیا متقاضی و خانواده او، ویزای اقامت دایم استرالیا را به دست آورده و از مزایای آن برخوردار می شوند، ازجمله استفاده از خدمات پزشکی و امکان تحصیل رایگان فرزندان.
در این نوع ویزا، تمام سرمایه‌گذاری توسط فرد متقاضی و با اختیار کامل وی انجام می‌پذیرد.
شرایط لازم برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲
جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲، شرایط زیر الزامی است:
سن فرد متقاضی کمتر از ۵۵ سال باشد.
دارایی فرد و همسرش در بیزینس باید ۴۰۰ هزار دلار برای دو سال از چهار سال قبل از اقدام برای ویزا باشد.
ارزش دارایی‌های فرد و همسرش بالغ بر ۱/۵ میلیون دلار باشد که قابل انتقال به استرالیا نیز باشد.
کسب و کار فرد متقاضی باید حداقل ۳ میلیون دلار گردش مالی در یک یا چند بیزنس در دو سال از چهار سال اخیر داشته باشد.
مالکیت ۵۱ درصد از بیزنسی که کمتر از ۴۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.
یا مالکیت ۳۰ درصد از بیزنسی که درآمد بالای ۴۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.
و یا مالکیت ۱۰ درصد یک شرکت با سهامی عام را داشته باشد.
مدارکی مبنی بر مدیریت و فعالیت کارآمد در این بیزینس نیز باید ارائه شود.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت سرمایه گذاری در استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای سرمایه گذاری ویژه در استرالیا _ ساب کلاس ۱۸۸

مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزا سرمایه گذاری، برای اقامت موقت 4 (ساب کلاس 188) ساله است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم می باشد.
شرایط دریافت سرمایه گذاری ویژه استرالیا به شرح زیر می باشد:

  • برای ویزای سرمایه‌ گذاری معمولی‌ در استرالیا گردش مالی ، طرح تجاری یا تاسیس و مدیریت یک بیزینس در استرالیا مطرح نیست.
  • فرد و همسرش باید حداقل ۵ میلیون دلار سرمایه داشته باشند و این سرمایه باید از طریق قانونی کسب شده باشد.
  • تایید نوع سرمایه‌گذاری توسط ایالت مقصد
  • تعهد به سرمایه‌گذاری در ایالت. حداقل ۵ میلیون دلار سرمایه گذاری در استرالیا برای مدت ۴ سال و با صلاحدید ایالت.
  • برای ویزای سرمایه گذاری ویژه در استرالیا سیستم امتیاز بندی و شرط سنی وجود ندارد.
  • نمره زبان لازم هم مانند دیگر ویزاها شرط نیست ولی لازم است در صورت نداشتن نمره کافی هزینه ای به دولت استرالیا پرداخت گردد تا پس از ورود به استرالیا ۵۱۰ ساعت کلاس زبان برای فرد در نظر گرفته شود.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت سرمایه گذاری ویژه استرالیا با شماره  22172254 -22409253 تماس حاصل فرمایید.

 

ویزای سرمایه گذاری معمولی استرالیا _ ساب کلاس ۱۸۸

مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزا سرمایه گذاری، برای اقامت موقت 4 (ساب کلاس 188) ساله است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم می باشد.
شرایط دریافت سرمایه گذاری معمولی استرالیا به شرح زیر می باشد:

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد. قابل توجه است که در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا از جمله ایالات استرالیای جنوبی و استرالیا غربی در موارد زیادی افراد بالای
  • برای ویزای سرمایه‌ گذاری معمولی‌ در استرالیا گردش مالی ، طرح تجاری یا تاسیس و مدیریت یک بیزینس در استرالیا مطرح نیست.
  • فرد باید به طور کلی سابقه کاری موفقی داشته باشد.
  • فرد و همسرش باید حداقل ۲.۵میلیون دلار سرمایه داشته باشند (در ۲ سال از ۵ سال اخیر).
  • ویزای سرمایه‌ گذاری معمولی نیز امتیاز بندی لازم دارد و فرد باید ۶۵ امتیاز کسب کند.
  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد. قابل توجه است که در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا در موارد زیادی افراد بالای ۵۵ سال را نیز قبول می‌کنند.
    • سابقه مدیریت سرمایه گذاری خوب
    • تایید سرمایه‌گذاری توسط ایالت
    • تعهد به سرمایه‌گذاری ۱.۵ میلیون دلاری برای مدت ۴ سال در یکی از ایالت‌های استرالیا و با صلاحدید ایالت
  • فرد یا همسرش باید یکی از شرایط زیر را نیز داشته باشند:
    • در یک بیزینس که ارزشش بالای یک و نیم میلیون دلار هست، سابقه مدیریت در یک سال اخیر را داشته باشند.
    • یا اینکه ۱۰ درصد یک بیزینس در یک سال اخیر به اسمشان باشد.
  • داشتن نمره زبان شرط نیست ولی داشتن IELTS 5 می‌تواند امتیاز فرد را بالا ببرد.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت سرمایه گذاری معمولی استرالیا با شماره  22172254 -22409253 تماس حاصل فرمایید.

 

ویزای کارآفرینی استرالیا _ ساب کلاس ۱۸۸ چیست؟

مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزا  کارآفرینی زیر مجموعه ویزای سرمایه گذاری، برای اقامت موقت 4 (ساب کلاس 188) ساله است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم می باشد.
شرایط دریافت ویزای کار آفرینی استرالیا به شرح زیر می باشد:

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد. قابل توجه است که در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا از جمله ایالات استرالیای جنوبی و استرالیا غربی در موارد زیادی افراد بالای۵۵ سال را نیز قبول می‌کنند.
  • فرد باید از یکی‌ از ایالت‌های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرد.
  • ویزای کارآفرینی استرالیا نیز امتیاز بندی لازم دارد و فرد باید ۶۵ امتیاز کسب کند.

این امتیاز بندی با ویزای مهارتی فرق دارد. به طور خلاصه به مواردی چون سن، مدرک تحصیلی‌یا فنی‌، زبان انگلیسی‌، میزان سرمایه، میزان گردش مالی، سابقه صادرات کالا، اختراع و ابتکار، سابقه مدیریت و سابقه سرمایه‌گذاری امتیاز داده می‌شود. در برخی موارد امکان گرفتن این ویزا با امتیاز کمتر نیز وجود دارد.

  • گردش مالی باید حد اقل ۵۰۰ هزار دلار در ۲ سال از ۴ سال اخیر باشد. از آنجا که نرخ دلار در ایران در ۴ سال اخیر تغییر کرده، کسانی‌ که با نشان‌دادن این گردش مالی با توجه به دلار فعلی‌مشکل دارند، می‌توانند گردش مالی خودشان را در ۳ یا ۴ سال پیش که دلار به مراتب ارزان‌تر بود، نشان بدهند.
  • حداقل سرمایه فرد و همسرش در مجموع باید ۸۰۰ هزار دلار و قابل انتقال به استرالیا باشد. این سرمایه می‌تواند شامل اموال منقول و غیر منقول باشد. مواردی همچون زمین، خانه، پول، ماشین و اموال مشابه. این سرمایه باید از طریق قانونی کسب شده باشد و باید در مدت حداکثر ۲ سال پس از اخذ ویزا به استرالیا منتقل گردد.
  • داشتن نمره زبان شرط نیست ولی داشتن IELTS 5 می‌تواند امتیاز فرد را بالا ببرد.
  • فرد متعهد می‌شود تا حداکثر پس از ۲ سال از ورود به استرالیا نسبت به ایجاد یک بیزینس اقدام نماید.
  • فرد باید به طور کلی سابقه کاری موفقی داشته باشد.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کارآفرینی استرالیا با شماره  22172254 -22409253 تماس حاصل فرمایید.