در این قسمت سعی بر آن شده است مقالاتی را عنوان کنیم که به سرمایه گذاری در استرالیا و انواع ویزای سرمایه گذاری مربوط می‌شود را بیان کنیم.

اقتصاد استرالیا در بیست‌و‌هفتمین سال متوالی رشد اقتصادی سالانه‌ی خود قرار دارد و تنها اقتصاد توسعه یافته در جهان است که به این مهم دست پیدا کرده است.

این کشور دارای موسسات قوی اقتصادی است که توانایی پاسخگویی به تغییرات جهانی و بهره‌وری بالاتر از متوسط در بخش‌های رشد جهانی را دارا می باشد. این عوامل مهم، رشد پایدار آن را تقویت کرده و سبب می‌شوند که استرالیا مقصدی با کمترین ریسک برای کسب‌وکار‌ها باشد. در نتیجه سرمایه‌گذاران زیادی چنین فرصتی را غنیمت می‌شمارند و برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا و در ادامه اقامت استرالیا به صورت دائمی اقدام می‌کنند.

دانستنی‌های اقتصاد استرالیا

  • استرالیا سیزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا است.
  • توسط سه سازمان اصلی اعتبارسنجی اقتصادی ( Standard & Poor’s (S&P), Moody’s, Fitch Group) با نمره AAA رتبه‌بندی و ارزیابی شده است.
  • پیش‌بینی می‌شود که در طی ۵ سال آینده، رشد متوسط تولید ناخالص داخلی (GDP) واقعی ۲.۸ درصدی داشته باشد که این بالاترین میزان در میان اقتصادهای پیشرفته بزرگ جهان است.
  • ۱۵ صنعت از ۲۰ صنعت استرالیا بالاتر از میانگین جهانی رتبه‌بندی شده‌اند و این به دلیل سطوح بالای بهره‌وری در این کشور است.

نمودارهایی از گزارش ارزیابی اقتصاد استرالیا

گزارش‌های زیر اطلاعاتی غنی ارائه می‌کند که نشان می‌دهد چرا استرالیا کشوری مناسب برای انجام کسب‌وکار است. این گزارش پنج دلیل کلیدی برای سرمایه‌گذاری در استرالیا، یعنی اقتصاد قوی، صنایع پویا، نوآوری‌ها و مهارت‌ها، روابط جهانی و پایه‌های قوی را بررسی کرده و امتیازات استرالیا را با کشورهای دیگر مقایسه می‌کند.

۱. چرا استرالیا سیزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا است؟

پیش‌بینی می‌شود که اقتصاد استرالیا در سال ۲۰۱۸ در رتبه سیزدهمین  اقتصاد بزرگ جهان و پنجمین اقتصاد بزرگ آسیا قرار بگیرد، در حالی که جمعیت این کشور تنها ۰.۳ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد.

تولید نا‌ خالص داخلیِ اسمی استرالیا در حدود ۱.۵ تریلیون دلار امریکا (۱.۹ تریلیون دلار استرالیا) تخمین زده شده است و تنها ۱.۸ درصد از اقتصاد جهانی را تشکیل می‌دهد. استرالیا تقریبا از سه دهه قبل، ارزش تولید کل خود را سه برابر کرده است.

 

بزرگترین اقتصادهای جهان در سال 2018 - اقتصاد استرالیا در رتبه 13

۲. چرا رشد اقتصادی سالانه استرالیا ۲۷ سال متوالی پایدار بوده است؟

با رشد متوسط بیش از سه درصد به ازای هر سال از سال ۱۹۹۲، استرالیا تنها اقتصاد بزرگ توسعه یافته‌ای است که از سال ۱۹۹۲ تا سال ۲۰۱۷ هیچ رکود سالانه‌ای نداشته و اکنون در بیست و هفتمین سال رشد متوالی خود به سر می‌برد. انعطاف‌پذیری اقتصاد استرالیا در چارچوب‌ سیاست‌های قوی، موسسات قوی، سیستم‌های مالی پیچیده، محیط سرمایه‌گذاری جذاب و روابط تجاری عمیق با منطقه‌ی آسیا حفظ شده است.

رشد GDP سالانه - اقتصاد استرالیا

۳. چرا استرالیا در میان اقتصادهای پیشرفته جهان بالاترین رشد اقتصادی را دارد؟

رشد اقتصادی استرالیا در طی دو دهه‌ی گذشته در بین همتایان خود بهتر و ادامه‌دار بوده است. انتظار می‌رود که استرالیا میانگین سالانه رشد (GDP) واقعی ۲.۸ درصدی را در سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ محقق کند که بالاترین میزان در میان اقتصادهای پیشرفته بزرگ محسوب می‌شود و بالاتر از متوسط رشد۲.۴ درصدی بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ است.

برای اطلاعات بیشتر در مورد مهاجرت از طریق سرمایه‌گذاری روی لینک زیر کلیک کنید. همچنین می‌توانید برای دریافت مشاوره رایگان با شماره‌های ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

 

مهاجرت  از طریق اخذ ویزای سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا است. ویزای سرمایه گذاری برای اقامت موقت ۴ ساله (ویزای ۱۸۸ استرالیا) قابل تبدیل به ویزای اقامت دائم استرالیا می‌باشد.

این ویزاها، ویزاهای اقامت استرالیا به صورت دائمی هستند برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند در زیر شرایط لازم برای ویزای ۸۹۰ و ۸۹۲ استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را مشاهده می فرمایید.

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۲

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۷۵۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۱ نفر به طور تمام وقت

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۰

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمایه گزاری خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزای سرمایه گذاری استرالیا از طریق فرم زیر با ما تماس بگیرید.

تماس با مهاجرت پلاس

مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزا  کارآفرینی زیر مجموعه ویزای سرمایه گذاری، برای اقامت موقت ۴ ساله (ویزای ۱۸۸ استرالیا) است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم می باشد.
شرایط دریافت ویزای کار آفرینی استرالیا به شرح زیر می باشد:

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد. قابل توجه است که در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا از جمله ایالات استرالیای جنوبی و استرالیا غربی در موارد زیادی افراد بالای۵۵ سال را نیز قبول می‌کنند.
  • فرد باید از یکی‌ از ایالت‌های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرد.
  • ویزای کارآفرینی استرالیا نیز امتیاز بندی لازم دارد و فرد باید ۶۵ امتیاز کسب کند.

این امتیاز بندی با ویزای مهارتی فرق دارد. به طور خلاصه به مواردی چون سن، مدرک تحصیلی‌یا فنی‌، زبان انگلیسی‌، میزان سرمایه، میزان گردش مالی، سابقه صادرات کالا، اختراع و ابتکار، سابقه مدیریت و سابقه سرمایه‌گذاری امتیاز داده می‌شود. در برخی موارد امکان گرفتن این ویزا با امتیاز کمتر نیز وجود دارد.

  • گردش مالی باید حد اقل ۵۰۰ هزار دلار در ۲ سال از ۴ سال اخیر باشد. از آنجا که نرخ دلار در ایران در ۴ سال اخیر تغییر کرده، کسانی‌ که با نشان‌دادن این گردش مالی با توجه به دلار فعلی‌مشکل دارند، می‌توانند گردش مالی خودشان را در ۳ یا ۴ سال پیش که دلار به مراتب ارزان‌تر بود، نشان بدهند.
  • حداقل سرمایه فرد و همسرش در مجموع باید ۸۰۰ هزار دلار و قابل انتقال به استرالیا باشد. این سرمایه می‌تواند شامل اموال منقول و غیر منقول باشد. مواردی همچون زمین، خانه، پول، ماشین و اموال مشابه. این سرمایه باید از طریق قانونی کسب شده باشد و باید در مدت حداکثر ۲ سال پس از اخذ ویزا به استرالیا منتقل گردد.
  • داشتن نمره زبان شرط نیست ولی داشتن IELTS 5 می‌تواند امتیاز فرد را بالا ببرد.
  • فرد متعهد می‌شود تا حداکثر پس از ۲ سال از ورود به استرالیا نسبت به ایجاد یک بیزینس اقدام نماید.
  • فرد باید به طور کلی سابقه کاری موفقی داشته باشد.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کارآفرینی یا ثبت شرکت در استرالیا با شماره  22172254 -22409253 تماس حاصل فرمایید. همچنین می‌توانید مشخصات خود را در لینک زیر وارد کنید تا خیلی سریع با شما تماس بگیریم.

تماس با مهاجرت پلاس