در این قسمت سعی بر آن شده است مقالاتی را عنوان کنیم که ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا، فرم محاسبه ویزای مهارتی تخصصی و … را که در بر می گیرد عنوان کنیم.

امتیاز مهاجرت به استرالیا برای ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا

ویزای مهارتی تخصصی از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.

برای محاسبه آنلاین امتیاز مهاجرت استرالیا اینجا کلیک نمایید.

شرایط ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
  • داشتن مدرك IELTS حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان‌های مربوطه در استرالیا

در این مقاله سعی بر آن داریم که امتیازات ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا را بازگو و شرح دهیم.

امتیاز بندی برای ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا

سن:

  • ۱۸ تا ۲۴ سال تمام: ۲۵ امتیاز
  • ۲۵ تا ۳۲ سال تمام: ۳۰ امتیاز
  • ۳۳ تا ۳۹ سال تمام: ۲۵ امتیاز
  • ۴۰ تا ۴۴ سال تمام: ۱۵ امتیاز

نمره IELTS و یا معادل آن در امتحانات دیگر:

  • نمره ۶ در هر ۴ مهارت: بدون امتیاز
  • نمره ۷ در هر ۴ مهارت: ۱۰ امتیاز
  • نمره ۸ در هر ۴ مهارت: ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در استرالیا:

  • ۱ سال سابقه کار مرتبط در ۲ سال گذشته: ۵ امتیاز
  • ۳ تا ۵ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۰ امتیاز
  • ۷ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۵ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در خارج از استرالیا:

  • ۳ سال سابقه کار مرتبط در ۵ سال گذشته: ۵ امتیاز
  • ۵ سال سابقه کار مرتبط در ۷ سال‌ گذشته: ۱۰ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال‌ گذشته: ۱۵ امتیاز

مدارک تحصیلی:

  • مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا: ۱۰ امتیاز
  • مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس یا فوق لیسانس استرالیا: ۱۵ امتیاز
  • مدارک ارزیابی شده معادل دكترای استرالیا: ۲۰ امتیاز

*  با توجه به تغییرات جدید كسانی كه مدارك آنها معادل فوق‌دیپلم یا دیپلم مدارك استرالیا می‌شود، با داشتن نامه ارزشیابی می‌توانند از ۱۰ امتیاز استفاده كنند و كسانی كه مدرك آنها معادل لیسانس استرالیا و بالاتر باشد، می‌توانند از ۱۵ امتیاز استفاده كنند.

تحصیل در استرالیا:

  • ۲ سال تحصیل در استرالیا: ۵ امتیاز
  • ۲ سال تحصیل درمناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۵ امتیاز

سابقه كار حرفه‌ای در استرالیا:

  • داشتن یكسال سابقه كار حرفه‌ای مرتبط با تخصص و مدرك در استرالیا: ۵ امتیاز

تسلط به یکی از زبان‌های خاص:

  • امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر: ۵ امتیاز

*  تسلط شما به زبان فارسی، باید توسط سازمان NAATI، سازمان مترجمان استرالیا، تأیید شود. به عبارتی مدرك تسلط به ترجمه انگلیسی به فارسی و یا برعکس دریافت كنید.

امتیاز همسر:

  • امتیاز داشتن همسر: ۵ امتیاز

* برای اینکه بتوانید از ۵ امتیاز داشتن همسر استفاده کنید باید:

  • همسر شما حداقل نمره ۶ در آزمون IELTS داشته باشد
  • مدرك خود را ارزشیابی كند
  • شغل ایشان در همان لیستی که شغل شما موجود بوده، وجود داشته باشد.

* برای ویزای ساب‌کلاس ۱۸۹، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست MLTSSL بوده و درمورد ویزای ساب‌کلاس ۱۹۰، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست STSOL باشد.

اسپانسر ایالتی:

  • گرفتن اسپانسر ازیکی از ایالت‌های استرالیا: ۵ امتیاز
  • گرفتن اسپانسر از یکی از مناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۱۰ امتیاز

اسپانسر فامیلی:

  • اسپانسر فامیلی ۱۰ امتیاز

* فامیل اسپانسر شما باید در مناطق خاصی از استرالیا زندگی کند که شما بتوانید از این امتیاز برخوردار شوید.

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
  • داشتن مدرك IELTS حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان‌های مربوطه در استرالیا

همچنین شما می توانید برای آگاهی از امتیاز خود به وب سایت مهاجرت پلاس رجوع کرده و فرم محاسبه امتیاز خود را پر نمایید.

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

مدت اعتبار ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا

ویزای مهارتی و تخصصی از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد. برای کسانی که از این طریق قصد مهاجرت به استرالیا را دارند، نکاتی بسیار مهم درباره ی ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا که به  شرح زیر می باشد را بیان می کنیم :

  • ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا ا قامت دائم است و همانند یک شهروند (Citizen) استرالیا، به شما اجازه اقامت نامحدود در استرالیا را می‌دهد.
  • ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا به شما اجازه مسافرت و واردشدن به استرالیا را به مدت ۵ سال از تاریخ اخذ ویزا می‌دهد.
  • چنانچه در طی این ۵ سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم خواهد بود که یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.

در ضمن شما می توانید اطلاعات انواع ویزاهای مهارتی و تخصصی استرالیا را که در زیر به آن اشاره شده است را  مطالعه فرمایید.

ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا _ ساب‌کلاس ۱۸۹

ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا _ ساب کلاس ۱۹۰

ویزای مهارتی و ویزای تخصصی مناطق کم‌جمعیت

ویزای مهارتی و ویزای تخصصی با اسپانسر فامیلی

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای مهارتی و ویزای تخصصی با اسپانسر فامیلی

این روش از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های ان در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.
ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی، ساب‌کلاس ۴۸۹ نیز مانند ویزای موقت Regional یا مناطق کم جمعیت، چهار ساله می‌باشد و برای متقاضیانی می باشد که موفق نشده‌اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل اقدام نمایند.
داشتن یک فامیل نزدیک مانند برادر، خواهر، پدر، مادر ، پسر عمو، دختر عمو، پسر خاله، دختر خاله و حتی فامیل‌های همسر شما به شرط اینکه در «مناطق خاص» Designated Areas از استرالیا زندگی کنند، می‌تواند به شما ۱۰ امتیاز اضافه کند تا در صورت داشتن سایر امتیازات، بتوانید این ویزا را دریافت نمایید.
متقاضیان مهاجرت به استرالیا با دریافت این نوع ویزا شانس این را دارند که بعد از ۲ سال اقامت در یکی از مناطق خاص از جمله همان منطقه که فامیل شما زندگی می‌کند، به شرط اینکه که ۱۲ ماه از آن را به صورت تمام‌وقت کار کرده باشند، برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند.
* لطفاً توجه داشته باشید که «مناطق خاص» برای این نوع ویزا با مناطق «کم‌جمعیت» فرق دارد. به طور مثال شهر ملبورن برای این نوع ویزا «منطقه خاص» به حساب می‌آید، در حالیکه همین شهر منطقه«کم‌جمعیت» به حساب نمی‌آید.
شرایط لازم برای دریافت ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی، ساب‌کلاس ۴۸۹:
سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان های مربوطه در استرالیا
داشتن حد اقل ۵۰ امتیاز
* معیارهای مختلف ازجمله سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، در فرم امتیازبندی امتیاز جداگانه دارند.
داشتن شغل در لیست شماره ۱ یا MLTSSL
* رشته شما باید در لیست اصلی و یا لیست «شماره ۱» مشاغل مورد نیاز استرالیا، که لیست MLTSSL نامیده می‌شود، موجود باشد. این لیست هر ساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر می‌کند.
اسپانسر‌شدن توسط یکی فامیل‌های شما که شهروند یا دارنده اقامت دائم استرالیا بوده و در «مناطق خاص» از استرالیا ساکن باشند.
امتیازات ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی، ساب‌کلاس ۴۸۹:
می‌توانید به مدت ۴ سال در استرالیا در «منطقه خاص» کار، زندگی و ادامه تحصیل داشته باشید
به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در «منطقه خاص» داده می‌شود
مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا برای شما هموار می‌سازد
همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا وارد شوند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای مهارتی و ویزای تخصصی مناطق کم‌جمعیت

این روش از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.
ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت، ساب‌کلاس ۴۸۹ که ویزای موقت Regional یا مناطق «کم‌جمعیت» چهار ساله می‌باشد، برای متقاضیانی میباشد که معمولا نتوانسته‌اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل اقدام نمایند و یا اینکه امتیازات لازم برای ویزاهای دائم با اسپانسر ایالتی را ندارند.
داشتن اسپانسرشیپ Regional برای این نوع ویزا ۱۰ امتیاز دارد و این ۱۰ امتیاز برای کسانی که امتیازشان از ۶۰ کمتر است، می‌تواند مفید باشد.
متقاضیان مهاجرت به استرالیا با دریافت این نوع ویزا شانس این را دارند که بعد از ۲ سال اقامت در منطقه «کم‌جمعیت» ایالت مربوطه (به شرط آنکه ۱۲ ماه از آن را به صورت تمام‌وقت کار کرده باشند) برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند.
شرایط لازم برای دریافت ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت، ساب‌کلاس ۴۸۹:
سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان های مربوطه در استرالیا
اسپانسر‌شدن توسط یکی از ایالت‌های استرالیا
داشتن حد اقل ۵۰ امتیاز
* لازم به ذکر است در فرم امتیازبندی معیارهای مختلف ازجمله: سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، امتیاز جداگانه دارند.
داشتن شغل در هر کدام از لیست های مشاغل استرالیا
* برای این ویزا لازم نیست رشته شما حتما در لیست اصلی یا شماره ۱ باشد، بلکه رشته شما می‌تواند در لیست شماره ۲ یا همان لیست STSOL نیز باشد. این لیست هر ساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر پیدا می‌کند.

* در صورتی که بعد از ۴ سال همچنان شرایط لازم برای اخذ اقامت دائم را نداشته باشید، می‌توانید برای تمدید طول مدت ویزای موقت خود اقدام نمائید.
امتیازات ویزای اسپانسری مناطق «کم‌جمعیت»:
به مدت ۴ سال در استرالیا در ناحیه «کم‌جمعیت» ایالت مربوطه کار، زندگی و ادامه تحصیل داشته باشید
به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در ناحیه «کم‌جمعیت» مربوطه داده می‌شود
مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا برای شما هموار می‌سازد
همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا وارد شوند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا _ ساب کلاس ۱۹۰

این روش از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.
شرایط لازم برای ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا به صورت مستقل،ساب کلاس ۱۹۰ :
شرایط مهاجرت به استرالیا با این ویزا کاملا مشابه ویزای ۱۸۹ می‌باشد با این تفاوت که جهت دریافت این نوع ویزا شماباید از یکی از ایالت‌های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرید. داشتن اسپانسرشیپ به شما ۵ امتیاز می‌دهد و این ۵ امتیاز برای کسانی که امتیازشان از ۶۰ کمتر است، می‌تواند مفید باشد.
شرایط لازم برای دریافت ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی، سابکلاس ۱۹۰

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
  • داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان های مربوطه در استرالیا
  • اسپانسر‌شدن توسط یکی از ایالت‌های استرالیا
  • داشتن حد اقل ۵۵ امتیاز

*  معیارهای مختلف از جمله سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، در فرم امتیازبندی امتیاز جداگانه دارند.

  • داشتن شغل در هر کدام از لیست‌های مشاغل استرالیا

* برای ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی، سابکلاس -۱۹۰لازم نیست رشته شما حتما در لیست اصلی یا شماره ۱ باشد، بلکه رشته شما می‌تواند در لیست شماره ۲ یا همان لیست STSOL نیز باشد. این لیست هر ساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر می‌کند.
برخی امتیازات دارندگان اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی، سابکلاس ۱۹۰:

  • در هر جای استرالیا به صورت دائمی زندگی و کار کنید
  • در مدارس یا دانشگاه‌های استرالیا، همانند یک استرالیایی، به صورت رایگان و یا با هزینه بسیار پایین، تحصیل کنید
  • از خدمات پزشکی رایگان (Medicare) برخوردار شوید
  • به بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا دسترسی داشته باشید
  • برای شهروندی استرالیا (Citizenship) تقاضا دهید و پاسپورت استرالیایی بگیرید
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا مهاجرت کنند و از تمام امتیازاتی که شما دارید، برخوردار شوند.
مدت اعتبار  ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا:
  • این ویزا اقامت دائم است و همانند یک شهروند (Citizen) استرالیا، به شما اجازه اقامت نامحدود در استرالیا را می‌دهد.
  • این ویزا به شما اجازه مسافرت و واردشدن به استرالیا را به مدت ۵ سال از تاریخ اخذ ویزا می‌دهد.
  • چنانچه در طی این ۵ سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم خواهد بود که یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.
تعهد کاری:
  • دراین نوع ویزا تعهد کار برای فرد متقاضی ویزا ندارد.
  • تنها تعهد فرد به ایالت در رابطه با این ویزا این است که فرد باید در آن ایالت به مدت ۲ سال زندگی کند.

* هر ایالت برای اسپانسر‌کردن افراد، شرایط خاص خود را دارد.

* گروه حقوقی مهاجرت پلاس میتواندبه موکلین خود کمک  کند تا مناسب‌ترین اسپانسرشیپ را از ایالات‌های مختلف بگیرند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا _ ساب‌کلاس ۱۸۹

این روش از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.
شرایط لازم برای ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا به صورت مستقل، ساب‌کلاس ۱۸۹ :

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
  • داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان های مربوطه در استرالیا
  • داشتن حداقل ۶۰ امتیاز* معیارهای مختلف ازجمله سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، در فرم امتیازبندی امتیاز جداگانه دارند.
  • داشتن شغل در لیست شماره ۱ MLTSSL* برای اینکه بتوانید به صورت مستقل و بدون نیاز به حمایت ایالتی یا کارفرما ویزا بگیرید، رشته شغلی شما باید در لیست اصلی و یا لیست شماره ۱ مشاغل مورد نیاز استرالیا که لیست MLTSSL نامیده می‌شود، موجود باشد. این لیست هر ساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر می‌کند.

برخی امتیازات دارندگان اقامت دائم استرالیا از طریق این ویزا:

  • در هر جای استرالیا به صورت دائمی زندگی و کار کنید
  • در مدارس یا دانشگاه‌های استرالیابه صورت رایگان و یا با هزینه بسیار پایین، تحصیل کنید
  • ازخدمات پزشکی رایگان(Medicare) برخوردار شوید
  • به بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا دسترسی داشته باشید
  • برای شهروندی استرالیا (Citizenship) تقاضا دهید و پاسپورت استرالیایی بگیرید
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا مهاجرت کنند و از تمام امتیازاتی که شما دارید، برخوردار شوند.

مدت اعتبار ویزای مهارتی استرالیا و ویزای تخصصی استرالیا:

  • ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا ا قامت دائم است و همانند یک شهروند (Citizen) استرالیا، به شما اجازه اقامت نامحدود در استرالیا را می‌دهد.
  • ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا به شما اجازه مسافرت و واردشدن به استرالیا را به مدت ۵ سال از تاریخ اخذ ویزا می‌دهد.
  • چنانچه در طی این ۵ سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم خواهد بود که یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای مهارتی، بهترین فرصت برای دانشجویان دانشگاه تهران و امیرکبیر

اداره مهاجرت استرالیا برنامه وسیعی برای جذب فارغ التحصیلان دانشگاه‌های ممتاز فنی مهندسی سراسر دنیا در نظر گرفته و در این راستا چند سالی است که ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ را ایجاد کرده است.

این ویزا به فارغ‌التحصیلان رشته‌هایی که در لیست شغل‌های مورد نیاز استرالیا باشند، اجازه کار کردن به مدت ۱۸ ماه را می‌دهد و با توجه به شرایط دریافت ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ ، فارغ التحصیلان رشته‌های مهندسی دانشگاه تهران و امیر کبیر امکان دریافت آن را دارند.

شرایط دریافت ویزای ساب کلاس ۴۷۶:

  • سن متقاضی باید كمتر از ۳۱ سال باشد؛
  • متقاضی باید مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC داشته باشد
  • با در دست داشتن این نوع ویزا هر زمانی که امتیازهای لازم برای اقامت دایم استرالیا را بدست‌ آوردید، می‌توانید برای اقامت دایم اقدام کنید.
  • از زمان فارغ التحصیلی شما بیش از ۲ سال نگذشته است.
  • متقاضیان این نوع ویزا احتیاجی به پر‌کردن فرم امتیازبندی را ندارند اما بقیه مدارک باید طبق درخواست تحویل داده شود.
  • این ویزا به شما و همراهان‌تان اجازه اقامت در استرالیا به مدت ۱۸ ماه را می‌دهد و شما در طول این مدت اجازه سفر‌کردن، کارکردن، ادامه تحصیل و شرکت در کلاس‌های زبان را خواهید داشت.
  • از نکات مثبت این نوع ویزا زمان کوتاه‌تر، برای پروسه مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزا نسبت به سایر ویزاهای اقامت دایم می‌باشد.ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ یک ویزای موقت ۱۸ ماهه است.
    متقاضیان باید برنامه مهاجرتی تخصصی برای دریافت اقامت دایم استرالیا را دنبال کنند.
    متاسفانه در سال‌های گذشته مراجعان زیادی از دارندگان این ویزا در داخل خاک استرالیا را داشته‌ایم که به دلیل نحوه ارایه اطلاعات در فرم‌های اولیه ویزای ۴۷۶ ،‌شانس دریافت اقامت دایم تخصصی استرالیا را برای خود از بین برده و یا بسیار کم می‌کنند و افسوس برای عدم دریافت مشاوره تخصصی مهاجرت در ابتدای پروسه اخذ ویزای ۴۷۶ را خواهند خورد.
    پیشنهاد ما این است که حتما قبل از خروج از ایران به مقصد استرالیا و با ویزای موقت ۴۷۶ ، ‌حتما حداقل مراحل assessment و تمهیدات آن را در نظر داشته باشید و حتما با وکیل رسمی در این زمینه و امور مربوط به مهاجرت به استرالیا مشاوره بگیرید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.