در این قسمت سعی بر آن شده است مقالاتی را عنوان کنیم که ویزای کار استرالیا، لیست مشاغل استرالیا و انواع زیر گروه های ویزای کار استرالیا را در بر گیرد.

لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال ۲۰۱۷-۲۰۱۸

,

پس از تغییرات گسترده در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا در آپریل ۲۰۱۷، اداره مهاجرت استرالیا قبل از شروع سال مالی جدید، ‌لیست مشاغل مورد تایید خود در سال آتی را اعلام کرد.
خوشبختانه، تغییرات گسترده ای در این لیست لحاظ نشده است و همچنان بازه وسیعی از رشته های فنی و مهندسی و تخصصی در این لیست قابل استفاده خواهند بود و امکان مهاجرت استرالیا برای فارغ التحصیلان و فعالان در این رشته ها برقرار است .

مهمترین تغییرات در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا

مهمترین تغییری که در لیست های اعلامی اخیرشاهد بودیم، تفاوت بین رشته های شغلی مورد نیاز برای ویزاهای ساب کلاسهای ۱۸۹ و ۱۹۰ و ۴۸۹ و ۴۸۵ و ویزاهای اسپانسر کارفرما با ساب کلاس های ۴۵۷ و ۱۸۶ و ۱۸۷ است .
تعداد مشاغل لیست اصلی از ۱۸۳ عنوان به ۱۷۸ عنوان کاهش داشته است که در این میان ۶ رشته حذف گردیده است و یک رشته جدید وارد این لیست شده است .
رشته هایی که از لیست مشاغل بلند مدت و میان مدت حذف شده اند به شرح زیر است :
Ship’s Engineer
Ship’s Master
Ship’s Officer
Anaesthetist
Production Manager (Mining)
Psychotherapist

همچنین متخصصین امنیت شبکه هم میتوانند خوشحال باشند که رشته شغلی آن ها به لیست مشاغل اصلی استرالیا با عنوان ICT Security Specialist اضافه شده است .
به غیر از ۵ رشته ، کلیه رشته های ذکر شده در این لیست امکان اقدام جهت اخذ ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ با اسپانسر ایالتی را خواهند داشت. بنابراین رشته های زیر تنها امکان اقدام برای ویزای ۱۸۹ و ۴۸۹ ایالتی و ۴۸۵ را خواهند داشت.
Project Builder
Medical Administrator
Telecommunications Network Planner
Pressure Welder
Electrical Linesworker
خوشبختانه دیگر اثری از رشته های دو ستاره که در تغییرات آپریل اعلام شده بود و تعداد زیادی از رشته های اصلی علوم مهندسی را در بر می گرفت نیست.
تعداد رشته های اعلام شده در لیست STSOL بازه گسترده تری را شامل میشود.

 

برای اطلاعات بیشتر درجهت امور مهاجرت به استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۹۰

شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کارویزای کار استرالیا ) بسیار در حال تغییر است و در سالهای گذشته مدام سخت تر شده و شرایط ورود هر روز برای اشخاصی که در حال مهاجرت به استرالیا هستند مشکل تر می گردد دراین مقاله سعی داریم به ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۹۰ بپردازیم اما قبل از آن شرایط ویزای کار استرالیا برای افراد را در ذیل مشاهده می نمایید.

شرایط مورد نیاز برای ویزای کار استرالیا :

  • سن از ۱۸ تا۴۵ سال.
  • رشته تخصصی شما باید در لیست مهارت های لازم استرالیا باشد
  • کسب امتیاز لازم در امتحانIELTS
  • حداقل ۱ سال سابقه کار در رابطه با رشته تخصصی از ۲۴ ماه قبل از اقدام برای مهاجرت

ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۹۰

در زیر گروه ۱۹۰ فقط می توانید به ایالتی که اسپانسر شما شده مهاجرت کنید و وقتی ویزا را گرفتید باید به همان ایالت بروید البته در این حالت شما امکان انتخاب ایالت خود از بین چند ایالت را دارید ولی نه همه ایالات ها. در زیر گروه ۱۹۰ ویزای کار استرالیا از مدت دو سال ویزایی که به شخص اعطا میشود، اگر شخص یک سال کار کند، به او اقامت دائم اعطا میشود. این ویزا مانند ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۸۹ از ابتدا ویزای اقامت دائم محسوب نمی شود. در این حالت در دو سال اول باید در ایالتی که شما را اسپانسر کرده  اقامت کنید. البته از نظر محدوده جغرافیایی هیچ محدودیتی نخواهید داشت و در آن  ایالتی که اسپانسر شما شده ، هر جایی که بخواهید میتوانید اقامت کنید. بعد از زیر گروه ۱۸۹ که بهترین زیر گروه در مهاجرت به استرالیا از طریق کار است ، این زیر گروه بهترین زیر گروه برای مهاجرت به استرالیا می باشد.

نکته : در ویزای ۱۹۰ ویزای کار به همراه یک اسپانسر ایالتی است ۵ امتیاز بابت این اسپانسر به متقاضی داده می گردد. پس متقاضیان با داشتن ۵۵ امتیاز و برخورداری از ۵ امتیاز اسپانسرشیپ می توانند برای ویزا اقدام کنند.

در این قسمت می توانید لیست مشاغل مربوط به ویزای کار را مشاهده نمایید.

لیست مشاغل شماره ۱ MLTSSL

لیست مشاغل شماره ۲ STSOL

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کار استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

 

 

امتیاز لازم و مراحل دریافت ویزای کار

شرایط ویزای کار استرالیا بسیار در حال تغییر است و در سالهای گذشته مدام سخت تر شده و شرایط ورود هر روز برای اشخاصی که در حال مهاجرت هستند مشکل تر می گردد.
در هر سه دسته بندی امتیاز لازم برای واجد شرایط بودن ۶۰ امتیاز می باشد.
در ویزای ۱۹۰ ویزای کار به همراه یک اسپانسر ایالتی است ۵ امتیاز بابت این اسپانسر به متقاضی داده می گردد. پس متقاضیان با داشتن ۵۵ امتیاز و برخورداری از ۵ امتیاز اسپانسرشیپ می توانند برای ویزا اقدام کنند.
در ویزای ۴۸۹ اسپانسر ایالتی ۱۰ امتیاز به متقاضی می دهد بنابراین متقاضی با داشتن ۵۰ امتیاز در سیستم امتیاز دهی می تواند درخواست دهد.
این در حالی است که در ویزای ۱۸۹ تامین هر ۶۰ امتیاز بر دوش خود متقاضی است.
مراحل دریافت ویزای اقامت کاری استرالیا (نیروی متخصص استرالیا)
۱-ارزیابی مدارک ۱ تا ۴ ماه
۲-تکمیل مراحل (EOI (Expression of interest
۳-گرفتن دعوتنامه و اقدام برای ویزای اقامت ۳ ماه
لیست مشاغل شماره ۱ MLTSSL
لیست مشاغل شماره ۲ STSOL
اگر امتیاز شما کم است از امتیاز همسر خود هم می توانید استفاده نمایید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کار استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای کار استرالیا

شرایط ویزای کار استرالیا بسیار در حال تغییر است و در سال‌های گذشته مدام سخت تر شده و شرایط ورود هر روز برای اشخاصی که در حال مهاجرت هستند مشکل تر می گردد. دوستانی که قصد مهاجرت به استرالیا را دارند باید در انتخاب وکیل حقوقی و مهاجرت دقت لازم را انجام دهند.
ویزای کار استرالیا به سه گروه مختلف تقسیم می شود که شامل :

ویزای کار استرالیا – زیر گروه ۱۸۹

زیر گروه ۱۸۹ بهترین حالت ویزای کار استرالیا برای کسانی است که می خواهند اقامت دائم استرالیا را بگیرند زیرا شخص می تواند انتخاب کند به کدام ایالت برای کار برود و از این جهت از همان ابتدا برای اقامت دائم اقدام می‌کند.

ویزای کار استرالیا – زیر گروه ۱۹۰

در زیر گروه ۱۹۰ فقط می توانید به ایالتی که اسپانسر شما شده مهاجرت کنید و وقتی ویزای کار را گرفتید باید به همان ایالت بروید البته در این حالت شما امکان انتخاب ایالت خود از بین چند ایالت را دارید ولی نه همه ایالات ها. در زیر گروه ۱۹۰ ویزای کار استرالیا از مدت دو سال ویزایی که به شخص اعطا می‌شود، اگر شخص یک سال را کار کند به او اقامت دائم اعطا می‌شود. این ویزا مانند ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۸۹ از ابتدا ویزای اقامت دائم محسوب نمی شود. در این حالت در دو سال اول باید در ایالتی که شما را اسپانسر کرده  اقامت کنید. البته از نظر محدوده جغرافیایی هیچ محدودیتی نخواهید داشت و آن ایالتی که اسپانسر شما شده، هر جایی که بخواهید می توانید اقامت کنید.  بعد از زیر گروه ۱۸۹ که بهترین زیر گروه در مهاجرت به استرالیا از طریق کار است ، این زیر گروه بهترین زیر گروه برای مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کار می‌باشد.

ویزای کار استرالیا – زیر گروه ۴۸۹

این ویزایی است که یکی از ایالت های استرالیا باید اسپانسر شما شود و ایالت شما هم انتخابی نیست و برای زندگی در این ایالت منطقه خاصی را برای شما تایین می‌کنند. در ویزای قبلی شما چند گزینه برای اسپانسر شدن داشتید اما در این زیر گروه شما فقط یک ایالت را انتخاب می کنید  و در ضمن در بعضی موارد برای کسب امتیاز بیشتر حتی منطقه اقامت شما نیز با انتخاب دولت است و شما نمی توانید هر محدوده ای را انتخاب کنید. مدت این ویزا ۴ سال است و لیستی وجود دارد که شامل مناطق کاری شما می‌باشد. در این نوع ویزا شما باید از چهار سال، دو سال را کار کنید تا ویزای اقامت دائم استرالیا شما تمدید شود.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کار استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.