سوالات متداول

آیا باید از یک وکیل ثبت شده در اداره مهاجرت استرالیا استفاده کنیم؟

اداره مهاجرت استرالیا فقط وکیل ثبت شده با سازمان MARA را به عنوان نماینده قانونی متقاضیان ویزا می‌پذیرد. با استفاده از یک وکیل رسمی ثبت شده شما می‌توانید:

  • مشاوره‌های حرفه‌ای در کلیه مراحل و امور مربوط به تقاضای ویزا را دریافت نمایید.
  • خطاها و تاخیر‌هایی که ممکن است در حین پروسه داشته باشید را به حداقل برسانید.
  • شانس گرفتن ویزای خود را بالا ببرید.

پروسه‌های مهاجرت تخصصی استرالیا چگونه می‌باشد؟

مرحله اول)  اخذ مدرک ارزیابی در رشته مورد تقاضای شما از سازمان مربوطه می‌باشد. این اساسی ترین مرحله در پروسه مهاجرت خواهد بود به طوری که بدون گرفتن ارزیابی مثبت امکان ادامه کار اقامتی در آن رشته وجود نخواهد داشت.

سازمان‌ها و ادارات مختلفی برای ارزیابی رشته‌های گوناگون مورد نیاز استرالیا وجود دارد که هر کدام قوانین و ملزومات مربوط به خود را دارند. بنابراین تهیه مدارک لازم و حتی شیوه نگارش نامه‌های سابقه کاری برای هر رشته از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

مدت زمان اخذ این ارزیابی بسته به رشته و سازمان مربوط از یک هفته تا چند ماه متغیر خواهد بود.

مرحله دوم) پس از اخذ مدرک ارزیابی خواهد بود که در این مرحله شما می‌توانید EOI خود را در صورت داشتن امتیاز لازم و نمره IELTS مربوطه به صورت آنلاین ثبت و ارسال نمایید.

اگر نیاز به امتیاز اسپانسری ایالتی و Regional داشته باشید، لازم است در این مرحله برای گرفتن اسپانسری نیز اقدام نمایید که خود بسته به ایالت، رشته و امتیاز شما بازه زمانی متفاوتی از دو هفته تا سه ماه خواهد داشت.

وقتی شما کارهای مربوط به EOI و اسپانسری (در صورت نیاز) را انجام دادید، بایستی منتظر دعوت از طرف سازمان مهاجرت برای ارسال پرونده خود باشید.

وقتی شما از طرف اداره مهاجرت دعوت به ارسال پرونده ویزای خود شدید، ۶۰ روز فرصت دارید تا فرم‌های مربوط به آن ویزا را تکمیل کرده و هزینه‌های مربوط به آن را پرداخت نمایید.

پس از آنکه شما کلیه کارهای مربوط به ارسال پرونده و فرم‌ها را با موفقیت انجام دادید، کارشناس اداره امور مهاجرت که وظیفه بررسی پرونده و تقاضای ویزای شما را بعهده دارد، ایمیلی ارسال می‌نماید که تایید کند که مدارک را تحویل گرفته و در صورتی که کسری مدارک و یا اطلاعات وجود داشته باشد، آنرا به اطلاع شما می‌رساند.

مرحله سوم) در واقع از زمانی است که کارشناس اداره امور مهاجرت استرالیا از شما تقاضای انجام آزمایش های پزشکی و سؤ پیشینه را اعلام می‌کند، که در دو سال اخیر زمان اعلام این موارد، ۳ یا ۴ ماه پس از ارسال مدارک و پرونده متقاضی ویزا بوده است.

مرحله پایانی) پس از انجام آزمایشات پزشکی و سؤ پیشینه و ارائه مدارک اولیه و انجام مراحل کنترل‌های امنیتی، ویزاهای اقامتی تخصصی شما و خانواده‌تان صادر شده و به شما بازه زمانی برای ورود به استرالیا اعلام می‌شود که بطور معمول حداکثر یکسال از تاریخ انجام آزمایشات پزشکی می‌باشد.

آیا من می‌توانم مهاجرت کنم حتی اگر مدرک تحصیلی و سابقه کاری من متفاوت باشند؟

در برخی موارد ، بله اما در اکثر موارد لازم است برای گرفتن امتیاز لازم و گرفتن ارزیابی مثبت، سابقه کاری شما مرتبط با حرفه مورد نظر باشد.

برای برخی رشته‌ها مانند حرفه‌های مرتبط با تکنولوژی اطلاعات و علوم کامپیوتری، مدرک تحصیلی شما می‌تواند در زمینه‌های دیگری نیز باشد و شما بر اساس سابقه کاری که داشته‌اید، ارزیابی ‌شوید، هر چند تاییدیه سابقه کاری و نوع مدارکی که ارائه می‌گردد با دقت و سخت‌گیری بیشتری بررسی خواهد شد.

گروه حقوقی مهاجرت پلاس چه خدماتی را به شما در زمینه امور مهاجرتی ارائه می‌نماید؟

  • جستجوی موارد قانونی شامل همه موارد قانونی مهاجرت به استرالیا، مطابق با درخواست موکلین
  • ارزیابی مدارک اولیه شما
  • تکمیل و کنترل کردن تمام فرم‌های لازم
  • ارائه مشاوره مناسب برای تهیه مدارک مربوط به نوع ویزای درخواستی
  • آماده سازی مدارک و انجام پروسه ارزیابی مدارک برای رشته مورد نظر
  • آماده سازی و تکمیل پرونده ویزای شما و ارسال آن به سازمان مهاجرت استرالیا (DIBP)
  • آماده سازی، تکمیل و تقاضا برای گرفتن اسپانسری ایالتی و یا Regional در مواردی که به این امتیاز نیاز باشد
  • تهیه و آماده سازی طرح تجاری (Business Plan) برای ویزاهای کاری و تجاری
  • ارائه مشاوره در مراحل مختلف پروسه ویزا
  • مدیریت پرونده ها و پیگیری مستمر با سازمان‌ها و ادارات لازم
  • آماده‌سازی موکلین برای مصاحبه با اداره مهاجرت و یا ادارات ارزیابی کننده مدارک در صورت نیاز
  • فراهم کردن زمینه‌های ورود و اقامت شما

گروه حقوقی مهاجرت پلاس چه خدماتی برای کمک به استقرار آسان‌تر مشتریان خود در استرالیا ارائه می‌دهد؟

گروه حقوقی مهاجرت پلاس،‌ به مهاجرینی که موفق به دریافت ویزای خود شده‌اند،‌ خدمات متنوعی را ارائه می‌نماید تا در بدو ورود بتوانند در فاصله زمانی کوتاه در مکانی مناسب، مستقر شوند. گروه حقوقی مهاجرت پلاس ، در اموری همچون گشایش حساب بانکی، کارت بیمه درمانی، انجام امور مالیاتی ، ثبت نام در دوره‌های آموزش زبان ، سرمایه گذاری، خرید املاک و مستغلات، امور حقوقی وقضایی وسایر موارد مشابه به مهاجرین کمک‌های لازم را فراهم می‌نماید.

آیا تضمینی برای گرفتن جواب مثبت و صدور ویزا می‌دهید؟

معمولا با توجه به ارزیابی اولیه‌ از وضعیت شما، پرونده‌هایی که شانس بالایی در گرفتن ویزا نداشته باشند را نمی‌پذیریم.

مطابق با قوانین مربوط به امور مهاجرتی،‌ وکلای مهاجرتی استرالیا اجازه تضمین دادن به مشتریان خود را ندارند، هر چند که ما تمام تلاش خود را بعمل خواهیم آورد تا شانس موفقیت شما را بالاتر ببریم.

آیا مبالغ پرداختی برای ویزا در صورت ناموفق بودن پرونده قابل برگشت می‌باشد؟

وکلای گروه حقوقی مهاجرت پلاس، پس از ارزیابی و بررسی دقیق پرونده‌های موکلین تنها پرونده‌هایی که شانس بالایی برای قبولی دارند را پذیرفته و با موکلین یک قرارداد رسمی و حقوقی برای مشاوره و اقدام جهت اخذ ویزا منعقد می‌نمایند. در صورت عدم موفقیت در پرونده‌ای به دلیل قصور یا اهمال از سوی گروه مهاجرت پلاس در هر مرحله کل مبلغ حق الوکاله به موکلین مسترد خواهد شد. بدیهی است هزینه‌های مرتبط با اداره مهاجرت و سایر هزینه‌های غیر از حق الوکاله قابل استرداد نخواهد بود. ضمناً در صورت قصور و اهمال از سوی موکلین و یا در صورت ارائه مدارک و یا غیرواقعی از سوی ایشان، مبلغ حق الوکاله قابل استرداد نمی‌باشد.

همچنین گروه حقوقی مهاجرت پلاس در موارد خاص و با توافق طرفین می‌تواند قراردادهای خاصی را منعقد نماید که بر اساس آن حق الوکاله به طور کامل مشروط به قبولی پرونده باشد. بدین معنا که در صورت عدم موفقیت در پرونده هیچ مبلغی جهت حق الوکاله اخذ نخواهد شد. اطلاعات بیشتر در این خصوص در جلسه مشاوره و بسته به شرایط خاص هر پرونده، به موکلین ارائه می‌گردد.

آیا سازمان مهاجرت استرالیا، قوانین مهاجرتی متفاوتی برای شهروندان کشورهای دیگر قائل است؟

خیر. کشور استرالیا سیستم مهاجرتی تبعیض‌آمیز ندارد. هر کس از هر کشوری می‌تواند درخواست ویزا دهد و اداره مهاجرت استرالیا صرفنظر از ملیت، جنسیت، نژاد و مذهب، پرونده متقاضیان را بررسی و نسبت به صدور یا عدم صدور ویزا اقدام می‌نماید.

چه زمانی می‌توان برای شهروندی استرالیا (Citizenship) اقدام کرد؟

دولت استرالیا همه افرادی که اقامت دائم این کشور را دارند، تشویق می‌کند به محض اینکه شرایط لازم را داشته باشند، برای گرفتن شهروندی این کشور اقدام نمایند.

شما زمانی که ۴ سال اقامت در استرالیا با شرایط لازم را داشته باشید، ممکن است برای اخذ شهروندی و پس از آن برای اخذ پاسپورت استرالیا اقدام نمایید.

چه وقت بهترین زمان برای مهاجرت به استرالیا می‌باشد؟

اگر فکر می‌کنید که شرایط لازم را دارید، بهترین زمان برای اقدام به پروسه مهاجرت «همین الان» می‌باشد. هر چه سن شما بالاتر رود،‌ ممکن است امتیاز شما برای دریافت ویزاهای استرالیا، کاهش یابد و در برخی موارد امکان گرفتن ویزاهای اقامت دائم از بین برود.

علاوه بر این،‌ با توجه به تغییرات مستمر در قوانین مهاجرتی استرالیا و سخت‌تر شدن پروسه کاری با توجه به تقاضای بسیار بالا از سراسر جهان، اقدام کردن امروز شما بهتر از فردا خواهد بود.