ویزای ازدواج و نامزدی استرالیا

ویزای ازدواج استرالیا

ویزای ازدواج استرالیا برای متقاضیانی است که از طریق ازدواج با شهروند یا فرد دارای اقامت دائم استرالیا، قصد زندگی در استرالیا را داشته باشند.

  • برای اخذ ویزای ازدواج استرالیا فرد می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
  • متقاضی قبل از تقاضای ویزای ازدواج استرالیا، با همسر خود ازدواج قانونی کرده و مدارک کامل و سند ازدواج را همراه خود داشته باشد.
  • دو طرف باید اثبات کنند که رابطه آنها واقعی بوده و هدف از ازدواج کسب اقامت استرالیا نیست. معمولا در این زمینه باید مدارک متعددی مبنی بر اثبات روابط دو طرف قبل و بعد از ازدواج ارائه شود.

شرایط کلی ویزای ازدواج استرالیا

ویزای ازدواج استرالیا مختص افرادی است که ازدواج رسمی و ثبت شده داشته باشند و یا بتوانند ثابت کنند که در ۱۲ ماه گذشته زندگی مشترک با شریک خود داشته‌اند. و یا اینکه اگر کمتر از ۱۲ ماه با هم زندگی مشترک در استرالیا داشته‌اند رابطه خود را در یکی از ایالت های استرالیا ثبت کرده باشند. نحوه اقدام برای متقاضیانی که در زمان اقدام داخل و خارج از استرالیا هستند متفاوت می‌باشد. ضمنا مدت زمان رسیدگی به پرونده‌های که از داخل خاک استرالیا اقدام می‌شود در حال حاضر طولانی تر می‌باشد.

اخذ ویزای ازدواج استرالیا:

  • افرادی که با ویزای ازدواج وارد استرالیا می‌شوند، می‌توانند از مزایای شهروندی این کشور استفاده کنند و همچنین اجازه تحصیل و کار تمام‌وقت دارند.
  • معمولا ۲ سال بعد از ازدواج، اگر زوج متقاضی در طی این مدت به صورت مشترک زندگی کرده باشند و مدارکی دال بر اثبات این موضوع به کارشناس اداره مهاجرت ارائه دهند، واجد شرایط برای اخذ اقامت دائم استرالیا هستند.
  • متقاضیانی که با ویزاهای دانشجویی و کاری در استرالیا هستند، می‌توانند در صورت ازدواج ویزای خود را در داخل استرالیا به ویزای ازدواج تبدیل کنند.

ویزای نامزدی استرالیا

ویزای نامزدی مخصوص افرادی است كه نامزد آن‌ها شهروند و یا مقیم دائم کشور استرالیا و یا یكی از شهروندان کشور نیوزیلند واجد شرایط زندگی در استرالیا باشد.

  • اعتبار ویزای نامزدی استرالیا به مدت ۹ ماه است و متقاضی باید ظرف این مدت وارد استرالیا شده و با فرد مورد نظر ازدواج كند.
  • لازم نیست ازدواج حتما در استرالیا صورت بگیرد.
  • در صورتی که شما در مدت ۹ ماه ازدواج کنید، می‌توانید تقاضای ویزای ازدواج استرالیا را بدهید.
  • همسر شما باید حمایت مالی شما را بر عهده گرفته و شما باید تا ۹ ماه بعد از گرفتن ویزای نامزدی با فرد مورد نظر ازدواج کنید.
  • پس از ازدواج‌تان با فرد مورد نظر و قبل از این كه ویزای نامزدی باطل شود، باید تقاضای ویزای ازدواج را ارائه دهید تا بتوانید در استرالیا به زندگی مشترک ادامه دهید.

شرایط کلی ویزای نامزدی استرالیا

ویزای نامزدی برای افرادی است که می‌خواهند نامزد خود را به استرالیا آورده و ظرف مدت ۹ ماه از زمان صدور ویزا اقدام به ازدواج نمایند، در غیر اینصورت ویزای فرد باطل شده و باید به کشور خود بازگردد.

نکات مهمی که در باره ویزای نامزدی استرالیا باید بدانید:

  • ازدواج دو نفر در این مدت ۹ ماه حتما نباید در استرالیا انجام شود.
  • شخص اسپانسر باید نامزد خود را تا ۹ ماه حمایت مالی نماید.
  • قبل از پایان ۹ماه ویزای نامزدی باید برای ویزای ازدواج اقدام نمایند.
  • پروسه زمانی دریافت این ویزا معمولا بین 4 تا ۶ ماه خواهد بود.

شرایط شخص اسپانسر

شخص اسپانسر باید:

  • شهروند یا مقیم دائم استرالیا و یا از واجدین شرایط اقامتی نیوزلند باشد.
  • بالای ۱۸ سال باشد. در غیر این صورت والدین وی باید اسپانسر باشند.
  • اسپانسر متعهد می‌شود که تا ۲ سال از زمان اخذ اقامت دائم، همسر خود را از جهت نیازهای اولیه زندگی حمایت مالی نماید.
  • کسانی که در ۵ سال گذشته اسپانسر این ویزا بوده‌اند یا توسط شخص دیگری اسپانسر شده اند فقط در شرایط خاصی می‌توانند اسپانسر شوند.

شرایط دارندگان ویزای نامزدی و ازدواج پس از مهاجرت به استرالیا

  • متقاضیانی که با ویزای ازدواج وارد استرالیا می‌شوند اجازه ادامه تحصیل و کار را دارند. همین طور می‌تواند از مزایای خدمات پزشکی رایگان نیز استفاده نمایند.
  • این شرایط برای ویزای نامزدی محدودتر می‌باشد.
  • در اغلب موارد ویزای صادر شده برای متقاضیان ویزای ازدواج استرالیا یک ویزای موقت ۲ ساله است که پس از ۲ سال از تاریخ ثبت پرونده اجازه اقدام برای اقامت دائم را خواهند یافت که مجددا مدارک مبنی بر اثبات رابطه همسری باید ارایه گردد.
  • مانند سایر ویزاها شخص پس از ۴ سال اقامت در استرالیا می‌تواند برای شهروندی استرالیا اقدام نماید.