ویزای توریستی استرالیا ( ویزای 600 استرالیا ) برای دیدار و گردشگری در استرالیا

ویزای توریستی استرالیا به متقاضیان اجازه دیدار از دوستان و اقوام و همچنین امکان شرکت در سمینار و رویدادهای تجاری و گردش در استرالیا را می‌دهد. شما درصورتی می‌توانید موفق به اخذ ویزای توریستی استرالیا شوید که قصدتان فقط مسافرت به استرالیا باشد و به عبارتی هدفی برای اخذ اقامت استرالیا و ماندن در این کشور نداشته باشید.

تقریباً دلیل رد‌شدن خیلی از تقاضاها برای اخذ ویزای توریستی این مسئله بوده که افسر پرونده متقاعد نشده است که فرد متقاضی صرفا به قصد گردشگری تمایل به ورود به استرالیا را داشته است. در همین راستا می‌توانید از یک وکیل مهاجرت به استرالیا کمک بگیرد تا با مشکلی مواجه نشوید.

انواع ویزای توریستی استرالیا

  • ۱. گردشگری و توریستی

    ویژه افرادی است که برای تعطیلات، تفریح یا بازدید از خانواده و دوستان قصد ورود به استرالیا را دارند.

  • ۲. بازدید‌کننده تجاری

    این ویزا برای افرادی است که به منظور بازدید کوتاهی از یک کسب و کار، انجام مذاکره تجاری یا شرکت در کنفرانس قصد ورود به استرالیا را دارند.

  • ۳. حمایت خانواده

    برای افرادی است که به منظور بازدید از خانواده خود به استرالیا عزیمت می‌کنند و اعضای فامیل‌شان در استرالیا به صورت رسمی اسپانسر فرد می‌شوند.

مدارک مورد نیاز ویزای دیدار و گردشگری استرالیا

مدارک مورد نیاز برای ویزای 600 استرالیا عبارتند از:

  • فرم های درخواست ویزا
  • رسید پرداخت هزینه بررسی ویزا در استرالیا
  • کپی گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ قصد ورود به استرالیا
  • یک قطعه عکس جدید رنگی سایز پاسپورتی
  • ترجمه‌ی شناسنامه
  • فرم های اسپانسرشیپ در صورتی که اسپانسر شده باشید و ضمانت نامه بانکی اسپانسر در صورتی که اداره مهاجرت ضروری بداند

مدارک تکمیلی

  • گواهی شغلی با ذکر وضعیت اشتغال، مدت اشتغال و پست سازمانی، میزان حقوق دریافتی و تأییدیه مرخصی از کارفرما
  • دعوتنامه به انضمام کپی پاسپورت یا ویزای فرد دعوت کننده با ذکر آدرس کامل و تلفن
  • مدارک اثبات کننده توانایی مالی (مانند ریز حساب بانکی، فیش حقوقی، مدارک مالیاتی و . . .)
  • هرگونه مدارک و اطلاعات دیگر دلیل بر انگیزه ها و قیدها برای بازگشت به ایران (مانند درآمدها، پس اندازها، اسناد مالکیت، مسئولیت ها و . . .)
نکته

چنانچه برای ویزای 600 استرالیا از نوع اسپانسر خانوادگی اقدام نمائید، اسپانسر شما باید با ارائه مدارک مالی و مالیاتی خود ثابت کند که امکان حمایت مالی از شما را دارد و نیز ممکن است اداره مهاجرت اسپانسر را ملزم به ارائه ضمانت بانکی تا مبلغ ۱۰ هزا دلار نماید. این نوع ویزا باید حتماً از داخل استرالیا اقدام شود و ممکن است تا چند ماه به طول بیانجامد.

پرسش و پاسخ

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا پرسشی ذهن شما را درگیر کرده است؟
آن را مطرح کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خ مقدس اردبیلی، نبش فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۱

تماس با شما

دریافت مشاوره