ویزای ۱۸۸ استرالیا ؛ ویزای کارآفرینی و سرمایه گذاری

ویزای ۱۸۸ استرالیا به شما اجازه می‌دهد:

  • مالک و مدیر یک کسب‌وکار در استرالیا باشید  (کارآفرینی)؛
  • فعالیت‌های تجاری و سرمایه‌گذاری در استرالیا انجام دهید (ویزای سرمایه گذاری معمولی، ویژه و عمده استرالیا)

مدت اقامت:

۴ سال و سه ماه

شما باید:

  • از سوی یک سازمان دولتی ذی‌صلاح استرالیایی کاندید شوید.
  • برای درخواست ویزا دعوت شوید.
  • تجربه‌ی مالکیت و مدیریت یک کسب‌وکار را داشته باشید (ویزای کارآفرینی) یا؛

حداقل ۱/۵ میلیون دلار استرالیا برای سرمایه‌گذاری داشته باشید (ویزای سرمایه گذاری معمولی) یا؛

حداقل ۵ میلیون دلار استرالیا برای سرمایه‌گذاری داشته باشید (ویزای سرمایه گذاری ویژه) یا؛

حداقل ۱۵ میلیون دلار استرالیا برای سرمایه‌گذاری داشته باشید (ویزای سرمایه‌گذاری عمده)

انواع ویزای ۱۸۸ استرالیا

  • کارآفرینی (Business Innovation Stream)
  • سرمایه‌گذاری معمولی(Investor Stream)
  • سرمایه‌گذاری ویژه (Significant Investor Stream)
  • سرمایه‌گذاری عمده (Premium Investor Stream)

برای اخذ ویزای موقت کارآفرینی و سرمایه‌گذاری باید فرم ابراز تمایل (EOI) خود را به SkillSelect ارسال کنید. همچنین یک سازمان دولتی ذی‌صلاح استرالیایی هم باید شما را تأیید کند تا برای درخواست ویزا دعوت شوید.

این ویزا شامل پنج زیرگروه است:

۱. ویزای کارآفرینی (Business Innovation Stream)

این ویزا برای افرادی است که در کسب‌وکاری مهارت دارند و می‌خواهند برای راه‌اندازی، توسعه و مدیریت یک کسب‌وکار جدید یا یکی از کسب‌وکارهای تعیین شده در استرالیا اقدام کنند. متقاضیان باید از سوی دولت یا یکی از ایالت‌های استرالیا تأیید شوند.

۲. ویزای سرمایه‌گذاری معمولی (Investor Stream)

این ویزا برای افرادی است که می‌خواهند حداقل ۱/۵ میلیون دلار استرالیا را در دولت یا یکی از ایالت‌های استرالیا سرمایه‌گذاری کنند و قصد دارند فعالیت سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار را در این کشور ادامه دهند. متقاضیان باید از سوی دولت یا یکی از ایالت‌های استرالیا کاندید شوند.

۳. ویزای سرمایه‌گذاری ویژه (Significant Investor Stream)

این ویزا برای افرادی است که تمایل دارند حداقل مبلغ ۵ میلیون دلار استرالیا در این کشور سرمایه‌گذاری کنند و قصد دارند فعالیت‌های مربوط به سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار را در استرالیا ادامه دهند. متقاضیان باید از سوی دولت یا ایالت یا کمیسیون تجارت و سرمایه‌گذاری استرالیا (Austrade) به نمایندگی از دولت استرالیاتأیید شوند.

۴. ویزای سرمایه‌گذاری عمده (Premium Investor Stream)

این ویزا برای افرادی است که تمایل دارند با حداقل ۱۵ میلیون دلار استرالیا در این کشور سرمایه‌گذاری کنند و می‌خواهند فعالیت سرمایه‌گذاری و کسب‌وکار را در این کشور ادامه دهند. کمیسیون تجارت و سرمایه‌گذاری استرالیا با افراد منتخب واجد شرایط تماس خواهد گرفت تا به نمایندگی از دولت استرالیا آنها را تأیید کند.

شرایط ویزای ۱۸۸ استرالیا

سن: برای ویزای کارآفرینی و ویزای سرمایه گذاری معمولی باید سن‌تان کمتر از ۵۵ سال باشد اما در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا در موارد زیادی افراد بالای ۵۵ سال را نیز قبول می‌کنند.

دارایی: برای ویزای کارآفرینی دارایی‌های خالص‌تان باید حداقل ۸۰۰ هزار دلار استرالیا باشد. این سرمایه شامل اموال منقول و غیر منقول از قبیل زمین، خانه، پول، ماشین و اموال مشابه است. برای ویزای سرمایه گذاری معمولی، دارایی خالص شما قبل از اینکه برای درخواست ویزا دعوت شوید، باید حداقل ۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا باشد. این دارایی‌ها باید از راه قانونی کسب شده و قابل انتقال به استرالیا باشد.

این سرمایه باید در مدت حداکثر ۲ سال پس از اخذ ویزا به استرالیا منتقل گردد.

گردش مالی: برای ویزای کارآفرینی، در ۲ سال از ۴ سال اخیر، گردش مالی شما باید حداقل ۵۰۰ هزار دلار باشد. البته با توجه به تغییرات زیاد نرخ دلار در ایران، می‌توانید گردش مالی را در ۳ یا ۴ سال پیش نشان دهید.

دعوت: شما باید توسط یک سازمان دولتی ذی‌صلاح انتخاب و برای درخواست ویزا دعوت شوید.

سلامت: باید از نظر سلامتی مورد تأیید دولت استرالیا باشید. گواهی سلامت معمولا تا ۱۲ ماه معتبر است. این امر درباره‌ی تمام اعضای خانواده‌تان نیز صدق می‌کند. حتی عضوی از خانواده‌ که قرار نیست با شما مهاجرت کند هم باید تأییدیه‌ی سلامت ارائه دهد.

محل اقامت: شما و هرکسی که نامش در تقاضانامه‌ی شما قید شده است، می‌توانید در خاک استرالیا یا بیرون از آن اقامت کنید. البته این فقط زمانی امکان‌پذیر است که درخواست پذیرفته شده و ویزا اعطا شده باشد.

خانواده: شما می‌توانید همسر (قانونی یا ازدواج سفید)، فرزندان خود یا همسرتان و فرزندخوانده‌هایتان را در درخواست خود لحاظ کنید. اعضای خانواده‌ی شما که این ویزا به آنها اعطا شده است، می‌توانند در استرالیا تحصیل یا کار کنند.

تعهدات: شما و اعضای خانواده‌تان باید تابع قوانین استرالیا و شرایط ویزای خود باشید.

بدهی به دولت استرالیا: هر گونه بدهی به دولت استرالیا را باید پرداخت کنید یا ترتیب پرداخت آن را بدهید.

مدت زمان اعتبار ویزا: این ویزا از زمانی‌که اعطا می‌شود به مدت ۴ سال و ۳ ماه اعتبار دارد.

اگر درخواست شما برای اخذ ویزای ۱۸۸ قبل از تاریخ ۱ جولای ۲۰۱۵ ثبت شده است، این ویزا برای شما تا ۴ سال اعتبار دارد. در این صورت با داشتن ویزای سرمایه‌گذاری معمولی یا ویژه، می‌توانید پس از ۳ سال و ۱۱ ماه برای ویزای دائمی ۸۸۸ اقدام کنید.

اگر با داشتن ویزای کارآفرینی یا سرمایه‌گذاری ویژه، به زمان بیشتری برای کسب تمام معیارهای ویزای دائمی ۸۸۸ نیاز دارید، می‌توانید مدت زمان اقامت‌تان را کمی طولانی‌تر کنید. اما اگر ویزای سرمایه گذاری معمولی یا عمده را دارید، مدت اقامت‌تان قابل تمدید نیست.

دارندگان ویزای موقت ویزای کارآفرینی می‌توانند برای یک دوره تمدید، به مدت دو سال دیگر درخواست کنند. دراین‌صورت اعتبار ویزا شش سال خواهد بود.

دارندگان ویزای موقت سرمایه‌گذاری ویژه می‌توانند ویزایشان را تا بیش از دو دوره، یعنی برای ۴ سال تمدید کنند. دراین‌صورت ویزا تا ۸ سال معتبر خواهد بود.

امتیاز بندی ویزای ۱۸۸ استرالیا

برای اخذ ویزای کارآفرینی و ویزای سرمایه گذاری معمولی، باید حداقل ۶۵ امتیاز کسب کنید. این امتیازات شامل موارد زیر است:

موارد امتیازآورامتیاز

سن

۱۸ تا ۲۴ سال تمام۲۰
۲۵ تا ۳۲ سال تمام۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال تمام۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال تمام۲۰
۴۵ تا ۵۴ سال تمام۱۵
۵۵ سال و بیشتر۰

تسلط به زبان انگلیسی

نسبتا خوب۵
حرفه‌ای۱۰

تحصیلات

 دیپلم یا مدرک تجاری یا لیسانس از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛

یا مدرک لیسانس از یک موسسه آموزشی استاندارد شناخته شده

۵
مدرک لیسانس در کسب‌وکار، علوم یا تکنولوژی توسط مؤسسه استرالیا؛

یا مدرک لیسانس از یک موسسه آموزشی استاندارد شناخته شده

۱۰

اگر در زمان دعوت برای درخواست ویزای نوآوری در کسب‌وکار:

مدارکی مبنی بر حق ثبت اختراع یا طرح‌های ثبت شده داشته باشید۱۵
مدارکی مبنی بر علائم تجاری ثبت شده۱۰
مدارکی مبنی بر توافق‌نامه سرمایه گذاری مشترک (جوینت ونچر)۵
مدارکی مبنی بر تجارت صادرات۱۵
مدارکی مبنی بر علاقه به مالکیت یک کسب‌وکار gazelle۱۰
مدارکی مبنی بر دریافت کمک‌های مالی یا سرمایه گذاری سرمایه۱۰
موارد امتیازآورامتیاز

دارایی‌های مالی

۸۰۰ هزار دلار استرالیا۵
۱.۳ میلیون دلار استرالیا۱۵
۱.۸ میلیون دلار استرالیا۲۵
۲.۲۵ میلیون دلار استرالیا۳۵

گردش مالی کسب و کار

۵۰۰ هزار دلار استرالیا۵
۱ میلیون دلار استرالیا۱۵
۱.۵ میلیون دلار استرالیا۲۵
۲ میلیون دلار استرالیا۳۵

معرفی‌نامه ایالتی یا دولتی

تاییدیه ویژه از مکان‌های مشخص۱۰
آژانس دولتی یا ایالتی تایید کند که کسب‌وکار شما پیشنهاد منحصربه‌فرد و منافع مهمی را برای کشور یا ایالت یا قلمرو در بر دارد.۱۰

تجربه‌ی کسب‌وکار برای ویزای نوآوری در کسب‌وکار

حداقل ۴ سال در ۵ سال اخیر۱۰
حداقل ۷ سال در ۸ سال اخیر۱۵

تجربه‌ی کسب‌وکار برای ویزای سرمایه‌گذاری عادی

حداقل ۴ سال قبل از زمان دعوت برای درخواست ویزا۱۰
حداقل ۷ سال قبل از زمان دعوت برای درخواست ویزا۱۵

نکته: سرمایه فرد متقاضی و همسرش باید از طریق قانونی کسب شده باشد و باید در مدت حداکثر ۲ سال پس از اخذ ویزا به استرالیا منتقل شود. این سرمایه شامل اموال منقول و غیرمنقول از قبیل زمین، خانه، پول، ماشین و اموال مشابه است.

نکته: در خصوص گردش مالی کسب‌وکار، از آنجا که نرخ دلار در ایران در ۴ سال اخیر تغییر کرده، افراد متقاضی می‌توانند گردش مالی را در ۳ یا ۴ سال پیش که دلار به مراتب ارزان‌تر بود، نشان بدهند.

هزینه ویزای 188 استرالیا

نوع ویزا
متقاضی
برای عضو خانواده ۱۸ سال و بالاتر
برای عضو خانواده ۱۸ سال و بالاتر
برای عضو خانواده زیر ۱۸ سال
کارآفرینی

۴۹۸۵ دلار استرالیا

۲۴۹۵ دلار استرالیا

۲۴۹۵ دلار استرالیا۱۲۴۵ دلار استرالیا
سرمایه‌گذاری عادی

۴۹۸۵ دلار استرالیا

۲۴۹۵ دلار استرالیا

۲۴۹۵ دلار استرالیا

۱۲۴۵ دلار استرالیا

سرمایه‌گذاری ویژه
۷۳۱۰ دلار استرالیا۳۶۵۵ دلار استرالیا۳۶۵۵ دلار استرالیا

۱۸۳۰ دلار استرالیا

سرمایه‌گذاری عمده

۸۷۷۰ دلار استرالیا

۴۳۸۵ دلار استرالیا

۴۳۸۵ دلار استرالیا

۲۱۹۵ دلار استرالیا

مدت زمان اخذ ویزای ۱۸۸ استرالیا

نوع ویزا
زمان فرآیند ۷۵ درصد از درخواست‌های ویزا
 زمان فرآیند ۹۰ درصد از درخواست‌های ویزا
کارآفرینی

Business Innovation Stream

۱۷ ماه

۱۸ ماه

سرمایه‌گذاری ویژه

Investor Stream

به حجم کار حقوقی درخواست ویزا بستگی دارد.

 به حجم کار حقوقی درخواست ویزا بستگی دارد.

سرمایه‌گذاری معمولی

Significant Investor Stream

۲۰ ماه

۲۲ ماه

سرمایه‌گذاری عمده

Premium Investor Stream

به حجم کار حقوقی درخواست ویزا بستگی دارد.

به حجم کار حقوقی درخواست ویزا بستگی دارد.

مزایای ویزای ۱۸۸ استرالیا

این ویزای استرالیا به شما اجازه می‌دهد:

  • یک کسب‌وکار جدید راه‌اندازی کنید.
  • کسب‌وکاری را توسعه دهید.
  • در دولت یا یکی از ایالت‌های استرالیا سرمایه‌گذاری کنید.
  • در فعالیت‌های کارآفرینی در این کشور مشارکت داشته باشید.
  • تا زمانی‌که ویزا اعتبار دارد می‌توانید به استرالیا رفت‌وآمد داشته باشید.
  • اعضای خانواده‌تان را همراه خود به استرالیا بیاورید.
  • با داشتن ویزای ۱۸۸ استرالیا می‌توانید برای ویزای اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای ۸۸۸ اقدام کنید.

اخذ اقامت استرالیا از طریق سرمایه گذاری

اخذ اقامت استرالیا از طریق ثبت شرکت در استرالیا و سرمایه گذاری در این کشور پیچیدگی‌های قانونی خاص خود را دارد. گروه حقوقی مهاجرت پلاس به مدیریت دکتر دانیال شبرخ، وکیل پایه یک استرالیا، در همه مراحل اخذ ویزای ۱۸۸ و روند ۴ ساله برای اخذ اقامت دائم همراه شما خواهند بود.

برای مشاوره رایگان با کارشناسان گروه حقوقی مهاجرت پلاس، با شماره‌های زیر تماس بگیرید.

همچنین می‌توانید اطلاعات خود را در فرم زیر ثبت کنید تا کارشناسان ما سریعا با شما تماس بگیرند.

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خ مقدس اردبیلی، نبش فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۱

تماس با شما

برای افزودن متن مورد نظرتان اینجا کلیک کنید