ویزای مهارتی تخصصی استرالیا

ویزای تخصصی استرالیا از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.

شرایط ویزای مهارتی تخصصی استرالیا ساب‌کلاس‌های ۱۸۹، ۱۹۰ و  ۴۸۹

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد.
  • داشتن مدرك IELTS حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان‌های مربوطه در استرالیا

امتیاز بندی برای ویزای تخصصی استرالیا

سن:

  • ۱۸ تا ۲۴ سال تمام: ۲۵ امتیاز
  • ۲۵ تا ۳۲ سال تمام: ۳۰ امتیاز
  • ۳۳ تا ۳۹ سال تمام: ۲۵ امتیاز
  • ۴۰ تا ۴۴ سال تمام: ۱۵ امتیاز

نمره IELTS و یا معادل آن در امتحانات دیگر:

  • نمره ۶ در هر ۴ مهارت: بدون امتیاز
  • نمره ۷ در هر ۴ مهارت: ۱۰ امتیاز
  • نمره ۸ در هر ۴ مهارت: ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در استرالیا:

  • ۱ سال سابقه کار مرتبط در ۲ سال گذشته: ۵ امتیاز
  • ۳ تا ۵ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۰ امتیاز
  • ۷ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۵ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در خارج از استرالیا:

  • ۳ سال سابقه کار مرتبط در ۵ سال گذشته: ۵ امتیاز
  • ۵ سال سابقه کار مرتبط در ۷ سال‌ گذشته: ۱۰ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال‌ گذشته: ۱۵ امتیاز

مدارک تحصیلی:

  • مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا: ۱۰ امتیاز
  • مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس یا فوق لیسانس استرالیا: ۱۵ امتیاز
  • مدارک ارزیابی شده معادل دكترای استرالیا: ۲۰ امتیاز

*  با توجه به تغییرات جدید كسانی كه مدارك آنها معادل فوق‌دیپلم یا دیپلم مدارك استرالیا می‌شود، با داشتن نامه ارزشیابی می‌توانند از ۱۰ امتیاز استفاده كنند و كسانی كه مدرك آنها معادل لیسانس استرالیا و بالاتر باشد، می‌توانند از ۱۵ امتیاز استفاده كنند.

تحصیل در استرالیا:

  • ۲ سال تحصیل در استرالیا: ۵ امتیاز
  • ۲ سال تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۵ امتیاز

سابقه كار حرفه‌ای در استرالیا:

  • داشتن یك سال سابقه كار حرفه‌ای مرتبط با تخصص و مدرك در استرالیا: ۵ امتیاز

تسلط به یکی از زبان‌های خاص:

  • امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر: ۵ امتیاز

*  تسلط شما به زبان فارسی، باید توسط سازمان NAATI، سازمان مترجمان استرالیا، تأیید شود. به عبارتی مدرك تسلط به ترجمه انگلیسی به فارسی و یا برعکس دریافت كنید.

امتیاز همسر:

  • امتیاز داشتن همسر: ۵ امتیاز

* برای اینکه بتوانید از ۵ امتیاز داشتن همسر استفاده کنید باید:

  • همسر شما حداقل نمره ۶ در آزمون IELTS داشته باشد.
  • مدرك خود را ارزشیابی كند.
  • شغل ایشان در همان لیستی که شغل شما موجود بوده، وجود داشته باشد.

* برای ویزای ساب‌کلاس ۱۸۹، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست MLTSSL بوده و درمورد ویزای ساب‌کلاس ۱۹۰، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست STSOL باشد.

اسپانسر ایالتی استرالیا:

  • گرفتن اسپانسر از یکی از ایالت‌های استرالیا: ۵ امتیاز
  • گرفتن اسپانسر از یکی از مناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۱۰ امتیاز

اسپانسر فامیلی استرالیا:

  • اسپانسر فامیلی ۱۰ امتیاز

* فامیل اسپانسر شما باید در مناطق خاصی از استرالیا زندگی کند که شما بتوانید از این امتیاز برخوردار شوید.

ویزای مهارتی تخصصی استرالیا به صورت مستقل _ ساب‌کلاس ۱۸۹

شرایط لازم برای ویزای تخصصی استرالیا به صورت مستقل، ساب‌کلاس ۱۸۹ :

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد.
  • داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC.
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان های مربوطه در استرالیا
  • داشتن حداقل ۶۰ امتیاز

* معیارهای مختلف ازجمله سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، در فرم امتیازبندی امتیاز جداگانه دارند.

  • داشتن شغل در لیست شماره ۱ MLTSSL

* برای این که بتوانید به صورت مستقل و بدون نیاز به حمایت ایالتی یا کارفرما ویزا بگیرید، رشته شغلی شما باید در لیست اصلی و یا لیست شماره ۱ مشاغل مورد نیاز استرالیا که لیست MLTSSL نامیده می‌شود، موجود باشد. این لیست هر ساله توسط اداره مهاجرت استرالیا تغییر می‌کند.

برخی امتیازات دارندگان اقامت دائم استرالیا از طریق این ویزا:

  • در هر جای استرالیا به صورت دائمی زندگی و کار کنید.
  • در مدارس یا دانشگاه‌های استرالیا به صورت رایگان و یا با هزینه بسیار پایین، تحصیل کنید.
  • ازخدمات پزشکی رایگان(Medicare) برخوردار شوید.
  • به بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا دسترسی داشته باشید.
  • برای شهروندی استرالیا (Citizenship) تقاضا دهید و پاسپورت استرالیایی بگیرید.
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا مهاجرت کنند و از تمام امتیازاتی که شما دارید، برخوردار شوند.

مدت اعتبار ویزای تخصصی استرالیا:

  • ویزای تخصصی استرالیا اقامت دائم است و همانند یک شهروند (Citizen) استرالیا، به شما اجازه اقامت نامحدود در استرالیا را می‌دهد.
  • ویزای تخصصی استرالیا به شما اجازه مسافرت و واردشدن به استرالیا را به مدت ۵ سال از تاریخ اخذ ویزا می‌دهد.
  • چنان‌چه در طی این ۵ سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم خواهد بود که یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.

ویزای مهارتی تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی _ ساب‌کلاس ۱۹۰

شرایط مهاجرت به استرالیا با این ویزا کاملا مشابه ویزای ۱۸۹ می‌باشد با این تفاوت که جهت دریافت این نوع ویزا شماباید از یکی از ایالت‌های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرید. داشتن اسپانسرشیپ به شما ۵ امتیاز می‌دهد و این ۵ امتیاز برای کسانی که امتیازشان از ۶۰ کمتر است، می‌تواند مفید باشد.

شرایط لازم برای دریافت تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی، سابکلاس ۱۹۰

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد.
  • داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC.
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسطاداره های مربوطه در استرالیا می‌باشد.
  • اسپانسر‌شدن توسط یکی از ایالت‌های استرالیا
  • داشتن حداقل ۵۵ امتیاز

*  معیارهای مختلف از جمله سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، در فرم امتیازبندی امتیاز جداگانه دارند.

  • داشتن شغل در هر کدام از لیست‌های مشاغل استرالیا

* برای تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی، سابکلاس ۱۹۰ لازم نیست رشته شما حتما در لیست اصلی یا شماره ۱ باشد، بلکه رشته شما می‌تواند در لیست شماره ۲ یا همان لیست STSOL نیز باشد. این لیست هر ساله توسط اداره مهاجرت استرالیا تغییر می‌کند.

برخی امتیازات دارندگان اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی، ساب‌کلاس ۱۹۰:

  • در هر جای استرالیا به صورت دائمی زندگی و کار کنید.
  • در مدارس یا دانشگاه‌های استرالیا، همانند یک استرالیایی، به صورت رایگان و یا با هزینه بسیار پایین، تحصیل کنید.
  • از خدمات پزشکی رایگان (Medicare) برخوردار شوید.
  • به بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا دسترسی داشته باشید.
  • برای شهروندی استرالیا (Citizenship) تقاضا دهید و پاسپورت استرالیایی بگیرید.
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا مهاجرت کنند و از تمام امتیازاتی که شما دارید، برخوردار شوند.

مدت اعتبار ویزای تخصصی استرالیا:

  • این ویزای اقامت دائم استرالیا است و همانند یک شهروند (Citizen) استرالیا، به شما اجازه اقامت نامحدود در استرالیا را می‌دهد.
  • این ویزا به شما اجازه مسافرت و واردشدن به استرالیا را به مدت ۵ سال از تاریخ اخذ ویزا می‌دهد.
  • چنان‌چه در طی این ۵ سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم خواهد بود که یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.

تعهد کاری:

  • دراین نوع ویزا تعهد کار برای فرد متقاضی ویزا ندارد.
  • تنها تعهد فرد به ایالت در رابطه با این ویزا این است که فرد باید در آن ایالت به مدت ۲ سال زندگی کند.

* هر ایالت برای اسپانسر‌کردن افراد، شرایط خاص خود را دارد.

* گروه حقوقی مهاجرت پلاس می‌تواند به موکلین خود کمک  کند تا مناسب‌ترین اسپانسرشیپ را از ایالات‌های مختلف استرالیا دریافت کنند.

ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت _ ساب‌کلاس ۴۸۹

  • ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت، ساب‌کلاس ۴۸۹که ویزای موقت Regional یا مناطق «کم‌جمعیت» چهار ساله می‌باشد، برای متقاضیانی می‌باشد که معمولا نتوانسته‌اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل اقدام نمایند و یا این که امتیازات لازم برای ویزاهای اقامت دائم استرالیا با اسپانسر ایالتی را ندارند.
  • داشتن اسپانسرشیپ Regional برای این نوع ویزا ۱۰ امتیاز دارد و این ۱۰ امتیاز برای کسانی که امتیازشان از ۶۰ کمتر است، می‌تواند مفید باشد.
  • متقاضیان مهاجرت به استرالیا با دریافت این نوع ویزا شانس این را دارند که بعد از ۲ سال اقامت در منطقه «کم‌جمعیت» ایالت مربوطه (به شرط آنکه ۱۲ ماه از آن را به صورت تمام‌وقت کار کرده باشند.) برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند.

شرایط لازم برای دریافت ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت، ساب‌کلاس ۴۸۹:

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد.
  • داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسطاداره های مربوطه در استرالیا می‌باشد.
  • اسپانسر‌شدن توسط یکی از ایالت‌های استرالیا
  • داشتن حداقل ۵۰ امتیاز

* لازم به ذکر است در فرم امتیازبندی مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای تخصصی استرالیا معیارهای مختلف ازجمله: سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، امتیاز جداگانه دارند.

  • داشتن شغل در هر کدام از لیست های مشاغل استرالیا

* برای این ویزا لازم نیست رشته شما حتما در لیست اصلی یا شماره ۱ باشد، بلکه رشته شما می‌تواند در لیست شماره ۲ یا همان لیست STSOL نیز باشد. این لیست هر ساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر پیدا می‌کند.

* در صورتی که بعد از ۴ سال همچنان شرایط لازم برای اخذ اقامت دائم استرالیا را نداشته باشید، می‌توانید برای تمدید طول مدت ویزای موقت خود اقدام نمائید.

امتیازات ویزای اسپانسری مناطق «کم‌جمعیت» استرالیا:

  • به مدت ۴ سال در استرالیا در ناحیه «کم‌جمعیت» ایالت مربوطه کار، زندگی و ادامه تحصیل داشته باشید.
  • به اعضای خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در ناحیه «کم‌جمعیت» مربوطه داده می‌شود.
  • مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا برای شما هموار می‌سازد.
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا وارد شوند.

ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی _ ساب‌کلاس ۴۸۹

  • ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی، ساب‌کلاس ۴۸۹ نیز مانند ویزای موقت Regional یا مناطق کم جمعیت، چهار ساله می‌باشد و برای متقاضیانی می‌باشد که موفق نشده‌اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل اقدام نمایند.
  • داشتن یک فامیل نزدیک مانند برادر، خواهر، پدر، مادر ، پسر عمو، دختر عمو، پسر خاله، دختر خاله و حتی فامیل‌های همسر شما به شرط این که در «مناطق خاص» Designated Areas از استرالیا زندگی کنند، می‌تواند به شما ۱۰ امتیاز اضافه کند تا در صورت داشتن سایر امتیازات، بتوانید این ویزا را دریافت نمایید.
  • متقاضیان مهاجرت به استرالیا با دریافت این نوع ویزا شانس این را دارند که بعد از ۲ سال اقامت در یکی از مناطق خاص از جمله همان منطقه که فامیل شما زندگی می‌کند، به شرط اینکه که ۱۲ ماه از آن را به صورت تمام‌وقت کار کرده باشند، برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند.

* لطفاً توجه داشته باشید که «مناطق خاص» برای این نوع ویزا با مناطق «کم‌جمعیت» فرق دارد. به طور مثال شهر ملبورن برای این نوع ویزا «منطقه خاص» به حساب می‌آید، در حالی که همین شهر منطقه«کم‌جمعیت» به حساب نمی‌آید.

شرایط لازم برای دریافت ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی، ساب‌کلاس ۴۸۹:

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد.
  • داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC.
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسطاداره های مربوطه در استرالیا می‌باشد.
  • داشتن حداقل ۵۰ امتیاز

* معیارهای مختلف ازجمله سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، در فرم امتیازبندی امتیاز جداگانه دارند.

  • داشتن شغل در لیست شماره ۱ یا MLTSSL

* رشته شما باید در لیست اصلی و یا لیست «شماره ۱» مشاغل مورد نیاز استرالیا، که لیست MLTSSL نامیده می‌شود، موجود باشد. این لیست هر ساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر می‌کند.

  • اسپانسر‌شدن توسط یکی فامیل‌های شما که شهروند یا دارنده‌ی اقامت دائم استرالیا بوده و در «مناطق خاص» از استرالیا ساکن باشند.

امتیازات ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی، ساب‌کلاس ۴۸۹:

  • می‌توانید به مدت ۴ سال در استرالیا در «منطقه خاص» کار، زندگی و ادامه تحصیل داشته باشید.
  • به اعضای خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در «منطقه خاص» داده می‌شود.
  • مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا برای شما هموار می‌سازد.
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا وارد شوند.
ایالت یا ناحیه مناطق تعیین شده
ویکتوریا (VIC) تمام قسمت‌ها
استرالیای جنوبی (SA) تمام قسمت‌ها
ناحیه شمالی (NT) تمام قسمت‌ها
تاسمانی (TAS) تمام قسمت‌ها
ناحیه مرکزی (ACT) تمام قسمت‌ها
کوئینزلند (QLD) مناطق با کدپستی: ۴۰۱۹-۴۰۲۸ ، ۴۰۳۷-۴۰۵۰ ، ۴۰۷۹-۴۱۰۰ ، ۴۱۱۴ ، ۴۱۱۸ ، ۴۱۲۴-۴۱۵۰ ، ۴۱۵۸-۴۱۶۸ ، ۴۱۸۰-۴۸۹۹ (تمام قسمت‌ها به جز منطقه شهری بریزبن)
استرالیای غربی (WA) تمام قسمت‌ها
نیو ساوت ولز (NSW) مناطقی با کدپستی: ۲۳۱۱-۲۳۱۲ ، ۲۳۲۸-۲۳۳۳ ، ۲۳۳۶-۲۴۹۰ ، ۲۵۳۵-۲۵۵۱ ، ۲۵۷۵-۲۷۳۹ ، ۲۷۸۷-۲۸۹۸ (همه قسمت‌ها به جز سیدنی، نیوکاسل، ولونگوگ)

آخرین تغییرات مهم در ویزاهای مهارتی تخصصی استرالیا

۱- سهمیه‌بندی مشاغل
بر اساس آخرین تغییرات در ویزاهای تخصصی و در نتیجه درخواست های بالا و در راستای برنامه های سال پیش، گروه‌های مشاغل زیر در معرض سهمیه‌بندی قرار می‌گیرند تا از در دسترس بودن دعوت‌نامه‌ها طبق برنامه سال، اطمینان حاصل شود. در ابتدا، Skillselect ظرفیت‌های موجود را به ویزای تخصصی- مستقل (Subclass 189) اختصاص می‌دهد و بعد از آن باقی ظرفیت‌ها به ویزای تخصصی- منطقه‌ایی (Subclass 489) اختصاص می‌یابد. اگر تمامی ظرفیت‌ها توسط ویزای Subclass 189 تکمیل شود، دیگر هیچ دعوتنامه‌ای برای ویزای Subclass 489 در این گروه از مشاغل صادر نخواهد شد.
• Accountants
• Auditors, Company Secretaries and Corporate Treasurers
• ICT Business and System Analysts
• Software and Applications Programmers
• Other Engineering Professionals
• Computer Network Professionals

۲- افزایش حد نصاب امتیازات
حداقل امتیاز برای حسابداران، حسابرس‌ها، منشی شرکت و خزانه‌داران، به امتیاز ۷۰ و حداقل امتیاز برای مهندسین شبکه و تکنولوژی، از ۶۰ امتیاز به ۶۵ امتیاز افزایش یافت.

Visa date of effect Points / Score Description Occupation Identification
۰۳/۰۴/۲۰۱۷ ۲:۲۰ pm ۸۰ Accountants ۲۲۱۱
۰۷/۰۴/۲۰۱۷ ۰۴:۲۸ pm ۷۵ Auditors, Company Secretaries and Corporate Treasurers ۲۲۱۲
۲۰/۰۴/۲۰۱۷ ۰۲:۵۴ pm ۷۰ Electronics Engineer ۲۳۳۴
۱۹/۰۴/۲۰۱۷ ۰۱:۰۱ pm ۷۵ Industrial, Mechanical and Production Engineers ۲۳۳۵
۲/۰۱/۲۰۱۷ ۱۱:۲۱ am ۶۵ Other Engineering Professionals ۲۳۳۹
۲۶/۰۳/۲۰۱۷ ۱۱:۰۹ pm ۷۰ ICT Business and System Analysts ۲۶۱۱
۰۴/۰۴/۲۰۱۷ ۴:۲۳ pm ۷۵ Software and Applications Programmers ۲۶۱۳
۳/۰۲/۲۰۱۷ ۱۲:۴۹ am ۶۵ Computer Network Professionals ۲۶۳۱

ویزای مهارتی تخصصی استرالیا به صورت موقت ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خاص _ ساب‌کلاس ۴۷۶

  • سن متقاضی باید كمتر از ۳۱ سال باشد.
  • داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC.
  • ویزای تخصصی استرالیا ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خاص ساب‌کلاس ۴۷۶ به فارغ‌التحصیلان تعداد محدودی از دانشگاه‌های جهان که مورد تأیید کشور استرالیا می‌باشند و در لیست شغل‌های مورد نیاز استرالیا باشند، اجازه کار کردن به مدت ۱۸ ماه را می‌دهد.
  • با در دست داشتن این نوع ویزا هر زمانی که امتیازهای لازم برای اقامت دائم استرالیا را بدست‌ آوردید، می‌توانید برای اقامت دائم اقدام نمایید.
  • اگر شما در یکی از رشته‌های مهندسی دانشگاه‌های مورد نظر کشور استرالیا در کشور خودتان فارغ‌التحصیل شده‌اید و از زمان فارغ التحصیلی شما بیش از ۲ سال نگذشته است، می‌توانید برای این نوع ویزا اقدام نمایید.
  • متقاضیان این نوع ویزا احتیاجی به پر‌کردن فرم امتیازبندی را ندارند اما بقیه مدارک باید طبق درخواست تحویل داده شود.
  • این ویزا به شما و همراهان‌تان اجازه اقامت در استرالیا به مدت ۱۸ ماه می‌دهد و شما در طول این مدت اجازه سفر‌کردن، کارکردن، ادامه تحصیل و شرکت در کلاس‌های زبان را خواهید داشت.
  • از نکات مثبت این نوع ویزا زمان کوتاه‌تر برای پروسه مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزا نسبت به سایر ویزاهای اقامت دائم استرالیا می‌باشد.

دانشگاه‌های ایرانی مورد تأیید استرالیا در ایران برای ویزای تخصصی استرالیا به صورت موقت ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خاص ساب‌کلاس ۴۷۶:

  • دانشگاه صنعتی امیر‌کبیر
  • دانشگاه تهران

ویزای مهارتی تخصصی ویژه فارغ التحصیلان دانشگاه‌های استرالیا _ ساب‌کلاس ۴۸۵

این ویزا برای آن دسته از فارغ التحصیلان دانشگاه‌های استرالیا می‌باشد که شرایط لازم برای اقدام جهت ویزای تخصصی اقامت دائم استرالیا را ندارند. مدت این ویزا ۱۸ ماه بوده و به متقاضی این امکان را می‌دهد که برای کار یا تحصیل در استرالیا اقدام نماید.

متقاضیان این ویزا باید دارای شرایط زیر باشند:

  • حداقل به مدت ۲ سال در استرالیا تحصیل کرده باشند.
  • در فاضله کمتر از ۶ ماه بعد از فارغ التحصیلی برای این ویزا اقدام نمایند.
  • سن متقاضی کمتر از ۵۰ سال باشد.
  • رشته شما باید در لیست اصلی و یا لیست «شماره ۱» مشاغل مورد نیاز استرالیا، که لیست MLTSSL نامیده
    می‌شود، موجود باشد. این لیست هر ساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر می‌کند.
  • زبان انگلیسی آن‌ها در حد قابل قبول برای شغل پیشنهادی باشد.
  • متقاضی باید در داخل خاک استرالیا باشد.

جدول تبدیل نمرات آزمون‌های مختلف زبان انگلیسی