ویزای ازدواج استرالیا ، ویزای نامزدی استرالیا و شرایط اقامت استرالیا از طریق ازدواج

ویزای ازدواج استرالیا یا ویزای همسر برای متقاضیانی است که از طریق ازدواج با شهروند استرالیا یا مقیم استرالیا با اقامت دائم استرالیا یا شهروند نیوزلند (واجد شرایط زندگی در استرالیا) قصد مهاجرت به استرالیا و زندگی در این کشور را داشته باشند.

انواع ویزای ازدواج

ویزای ۸۰۱ استرالیا مکمل ویزای ۸۲۰ استرالیا است و متقاضی پس از دو سال اقامت موقت در این کشور می‌تواند برای این ویزا و اقامت دائم استرالیا اقدام کند. این شرایط برای ویزای ۱۰۰ و ویزای ۳۰۹ نیز مشابه است.

۱- ویزای ۸۲۰ استرالیا و ویزای ۸۰۱ استرالیا

ویزای ۸۲۰ استرالیا (ویزای موقت) به متقاضی اجازه می‌دهد در استرالیا بماند تا زمانی که ویزای اقامت دائم‌اش یعنی ویزای ۸۰۱ استرالیا مراحلش تکمیل شود و بتوانید آن ویزا را اخذ کنید.

شرایط متقاضی: فرد متقاضیِ ویزای ازدواج باید حداقل ۱۸ سال داشته باشد.

اقدام برای اخذ ویزا :  زمانی که برای ویزای ۸۲۰ (اقامت موقت) درخواست می‌دهید و زمانی که تصمیم‌گیری در مورد ویزا در حال انجام است باید در استرالیا حضور داشته باشید اما برای ویزای ۸۰۱ (اقامت دائم) نیازی نیست حتما در کشور استرالیا باشید.

شرایط اسپانسر: فردی که متقاضی تمایل دارد با او ازدواج کند باید شهروند استرالیا یا مقیم استرالیا با اقامت دائم استرالیا یا شهروند نیوزلند (واجد شرایط زندگی در استرالیا) باشد. همچنین شریک زندگی متقاضی باید از زمان صدور ویزای ۸۲۰ استرالیا (اقامت موقت) به مدت دو سال نیازهای اولیه‌ی زندگی فرد متقاضی اعم از محل اقامت، نیازهای مالی و… را تامین کند؛ این تعهد باید به صورت کتبی ثبت شود.

اعتبار ویزا: ویزای ۸۲۰ (اقامت موقت) تا زمانی که ویزای ۸۰۱ (اقامت دائم) صادر یا رد شود یعنی ۲ سال اعتبار دارد. ویزای ۸۰۱ هم از زمانی که صادر شود به صورت نامحدود معتبر است.

اخذ ویزا: فرد متقاضی باید تا زمان اعلام نتایج ویزای ازدواج دائم در استرالیا زندگی کند. متقاضی قبل از اتمام مهلت ویزای موقت باید برای ویزای دائم استرالیا درخواست دهد. رابطه فرد با شریک زندگی‌اش به عنوان بخشی از روند درخواست ویزای ازدواج استرالیا ارزیابی می‌شود. باید با مدارک معتبر اثبات شود که رابطه‌ی بین دو نفر واقعی بوده و صرفا با هدف اخذ اقامت استرالیا از طریق ازدواج صورت نگرفته است. علاوه بر اینها مدارک دیگری نیز نظیر عدم سوء پیشینه، معاینه پزشکی، امتحان زبان و … نیز به پیوست باید ارائه شود.

شهروندی استرالیا: متقاضی بعد از ۴ سال اقامت در استرالیا می‌تواند تقاضای شهروندی استرالیا را بدهد و از خدمات پزشکی رایگان استفاده کند.

اختیارات متقاضی در زمان اقامت دو ساله در استرالیا  – ویزای ۸۲۰ استرالیا

  • مجاز به انجام کار تمام وقت
  • تحصیل در استرالیا (با صرف هزینه)
  • بهره‌مندی از بیمه خدمات درمانی

اختیارات متقاضی در زمان اقامت دائم استرالیا  – ویزای ۸۰۱ استرالیا

  • اقامت دائم استرالیا
  • مجاز به انجام کار تمام وقت (بدون قید و شرط)
  • تحصیل در استرالیا با بودجه دولتی
  • توانایی اسپانسر شدن فرد برای اقوام درجه یک
  • بهره‌مندی از حق بیمه خدمات درمانی
  • توانایی اقدام برای شهروندی استرالیا (بعد از چهارسال اقامت)

شرایط خاص:

  • اگر متقاضی زمانی که در استرالیا بوده‌ برای ویزای دیگری اقدام کرده‌ و این ویزا کنسل یا رد شده باشد، نمی‌تواند برای ویزای ازدواج استرالیا اقدام کنید.
  • فرزندان متقاضی نیز می توانند شامل ویزا شوند و آنها نیز از همان حقوق مشابه برخوردار خواهند شد.
  • اگر ازدواج در یک کشور دیگر به جز استرالیا (مثلا ایران) صورت بگیرد، متقاضی باید ازدواج را طبق قوانین استرالیا به طور رسمی ثبت کند تا مورد تایید دولت استرالیا قرار بگیرد.
  • اشخاصی که ویزای تحصیلی استرالیا یا ویزای کار استرالیا را دارند، در صورت ازدواج ویزای خود را تبدیل می‌کنند، این در حالی است که به وضعیت و تحصیل یا کار آنها صدمه‌ای وارد نمی‌شود.

۲- ویزای ۳۰۹ استرالیا – ویزای ۱۰۰ استرالیا

تمامی شرایط ویزای ۱۰۰ و ویزای ۳۰۰ تقریبا مشابه ویزای ۸۲۰ و ۸۰۱ است اما بزرگترین تفاوت آنها این است که متقاضیِ ویزای ازدواج در ویزای ۸۲۰ باید از طریق ویزاهای دیگر مانند ویزای نامزدی استرالیا ( ویزای ۳۰۰ استرالیا ) وارد خاک استرالیا شده باشد تا بتواند از طریق این ویزا اقدام نماید، اما ویزای ۳۰۹ استرالیا (ویزای موقت) به متقاضی اجازه می‌دهد به صورت مستقیم وارد خاک استرالیا شود و تا زمانی که نتیجه‌ی ویزای اقامت دائم اعلام نشده‌است در این کشور زندگی کند.

ویزای نامزدی استرالیا – ویزای ۳۰۰ استرالیا

شرایط ویزای نامزدی استرالیا

شرایط متقاضی: فرد متقاضیِ ویزای نامزدی باید حداقل ۱۸ سال داشته باشد؛ به قصد ازدواج با نامزدش برای ویزا اقدام کند و از قبل با او ملاقات داشته و او را بشناسد.

اقدام برای اخذ ویزا: متقاضی ویزای نامزدی زمانی که برای این ویزای استرالیا اقدام می‌کند و زمانی که این ویزا در فرآیند تصمیم‌گیری است نباید در خاک استرالیا حضور داشته باشد.

اعتبار ویزا: ویزای نامزدی این کشور به مدت ۹ ماه اعتبار دارد. متقاضی در طول این ۹ ماه باید وارد کشور استرالیا شود و برای ازدواج با نامزدش اقدام کند. نیازی نیست این ازدواج حتما در استرالیا صورت بگیرد. فرد قبل از اتمام مهلت این ویزا باید برای اخذ ویزای ۸۰۱ استرالیا و ویزای ۸۲۰ استرالیا (ذکر شده در بالا) اقدام کند. در صورت عدم ازدواج در طول این مدت، ویزا باطل گشته و فرد باید به کشورش بازگردد.

زمان: پروسه زمانی دریافت این ویزا معمولا بین ۴ تا ۶ ماه خواهد بود.

ویژگی‌های اسپانسر

۱. باید شهروند استرالیا یا مقیم استرالیا با اقامت دائم استرالیا یا شهروند نیوزلند (واجد شرایط زندگی در استرالیا) باشد.

۲. اسپانسر باید از زمان صدور ویزای نامزدی ( ویزای ۳۰۰ استرالیا ) به مدت ۹ ماه نیازهای اولیه‌ی زندگی فرد متقاضی اعم از محل اقامت، نیازهای مالی و… را تامین کند؛ این تعهد باید به صورت کتبی ثبت شود. در صورتی که وی کمتر از ۱۸ سال داشته باشد والدینش اسپانسر فرد متقاضی خواهند شد.

۳. اگر اسپانسر در ۵ سال گذشته اسپانسر این ویزا ( ویزای نامزدی استرالیا ) بوده یا خود توسط شخص دیگری اسپانسر شده باشد، فقط در شرایط خاصی می‌تواند اسپانسر شود.

انواع ویزای ازدواج ویزای نامزدی تاحدودی شرایطی نزدیک به هم دارند؛ بنابراین با کمک گرفتن از یک وکیل مهاجرت استرالیا می‌توانید متناسب با شرایط‌تان برای بهترین ویزا اقدام کنید.

از طریق شماره‌های ۰۲۱۲٢١٧٢٢٥٤  یا ۰۲۱۲۲۴۲۳۶۱۶ می‌توانید اولین مشاوره رایگان را از گروه مهاجرت پلاس (تنها وکیل رسمی استرالیا) دریافت کنید.

پرسش و پاسخ

2 پاسخ
  1. alireza says:

    با سلام
    در خصوص ویزای ازدواج اگر فرد پس از ورود به استرالیا به هر دلیلی نتوانست زندگی با فرد مقیم را ادامه دهد و خواست جدازندگی کند،ایا باید دراینصورت خاک استرالیا را ترک کند؟با سپاس

    پاسخ
    • rashin says:

      با سلام و با تشكر از طرح سوالتون؛
      در شرايط خاص، نيازی نيست خاك استراليا را ترك كنند. براي اطلاعات بیشتر در مورد این شرایط با گروه حقوقی مهاجرت پلاس تماس حاصل فرماييد تا كارشناسان شما را راهنمايي كنند.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا پرسشی ذهن شما را درگیر کرده است؟
آن را مطرح کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خ مقدس اردبیلی، نبش فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۱

تماس با شما

دریافت مشاوره