ویزای کار استرالیا و شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق کار

ویزای کار استرالیا یکی از متداول‌ترین راه‌ها برای اخذ اقامت دائم این کشور است. دولت استرالیا سیاست‌های خود را در راستای جذب نیروهای متخصص تنظیم کرده و فرصت‌های شغلی و شرایط زندگی مناسبی برای این گروه از مهاجران فراهم کرده است. امنیت اقتصادی این کشور سبب رشد کسب‌وکارها و کاهش نرخ بیکاری شده است که یکی از مهم‌ترین عوامل برای مهاجرت افراد متخصص به شمار می‌رود.

برای مهاجرت به استرالیا از طریق کار بهتر است با ۸ ویزای کاری استرالیا که در اداره مهاجرت با نام Working and Skilled Visas شناخته می‌شوند آشنا شوید.

ویزاهای کاری استرالیا انواع گوناگونی دارند که در صورت احراز شرایط می‌توانید برای اخذ هر یک از آنها اقدام کنید. نوع اقامت هر ویزای کار استرالیا در جدول زیر به اختصار آورده شده است. در هر بخش می‌توانید شرایط، مدت زمان اخذ ویزا، هزینه ویزای کار و امتیازبندی هر ویزا را به‌صورت جداگانه مطالعه کنید.

انواع ویزای کار استرالیا

نوع اقامتنام ویزاشماره ویزا
دائمویزای اقامت دائم با اسپانسر شغلی استرالیاویزای 186 استرالیا
ویزای اقامت دائم با حمایت کارفرما در مناطق «کم‌جمعیت»ویزای 187 استرالیا
ویزای مهارتی استرالیا به صورت مستقلویزای 189 استرالیا
ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتیویزای 190 استرالیا
موقتویزای کار موقت برای افراد متخصصویزای 400 استرالیا
اقامت موقت ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خاصویزای 476 استرالیا
اقامت موقت ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های استرالیاویزای 485 استرالیا
ویزای تخصصی با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت و اسپانسر فامیلیویزای 489 استرالیا

امتیاز بندی ویزای کار استرالیا

اخذ هر ویزای کار استرالیا نیاز به کسب حداقل امتیازهایی دارد که ارزیابی این امتیازها طبق جدول زیر انجام می‌شود.

موارد امتیازآورامتیاز

مدارک تحصیلی

مدارک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا۲۰
مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا۱۵
مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا۱۰
مدارک پایان دوره ارزیابی‌شده مرتبط با تخصص۱۰

تحصیل در استرالیا

تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا۵
تحصیل حداقل در یک مقطع تحصیلی در استرالیا (دیپلم یا مدرک تجاری) از مؤسسات تحصیلی استرالیا۵

تسلط به یکی از زبان‌های خاص

امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر۵

تسلط به زبان انگلیسی

قابل قبول۰
خوب۱۰
عالی۲۰

صلاحیت تحصیلات تخصصی

مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک۵

اسپانسر

امتیاز داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی (میزان دقیق امتیاز به نوع ویزا بستگی دارد)۵ یا ۱۰
موارد امتیازآورامتیاز

سن

۱۸ تا ۲۴ سال تمام۲۵
۲۵ تا ۳۲ سال تمام۳۰
۳۳ تا ۳۹ سال تمام۲۵
۴۰ تا ۴۴ سال تمام۱۵

سابقه کاری مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته

کمتر از یک سال۰
۱ تا ۲ سال۵
۳ تا ۴ سال۱۰
۵ تا ۷ سال۱۵
۸ تا ۱۰ سال۲۰

سابقه کاری مرتبط در خارج از استرالیا در ۱۰ سال گذشته

کمتر از ۳ سال۰
۳ تا ۴ سال۵
۵ تا ۷ سال۱۰
۸ تا ۱۰ سال۱۵

همسر

امتیاز همسر۵

همچنین می‌توانید از فرم محاسبه آنلاین امتیاز مهاجرت به استرالیا نیز کمک بگیرید.

ارزیابی میزان تسلط به زبان انگلیسی

آزمون

قابل قبول

خوب

عالی

IELTSحداقل نمره ۶ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۷ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۸ در هر چهار مهارت
OETنمره B در هر چهار بخش آزمون OETحداقل نمره B در هر چهار بخش آزمون OETنمره A در هر چهار  بخش آزمون OET
TOEFLحداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری
PTEحداقل نمره ۵۰ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت
CAEحداقل نمره ۱۶۹ در هر چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۱۸۵ در هر چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۲۰۰ در هر چهار مهارت آزمون

علاوه بر تغییرات هر ساله در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا، شرایط ویزای کار استرالیا نیز بسیار متغیر است و در سال‌های گذشته، شرایط ورود به این کشور برای متقاضیانی که در حال مهاجرت به استرالیا از طریق تخصص و کار هستند روزبه‌روز مشکل‌تر می‌شود. به همین دلیل بهتر است متقاضیانی که قصد اخذ اقامت استرالیا از طریق کار را دارند در انتخاب وکیل مهاجرت استرالیا بسیار دقیق عمل کنند. از آنجایی که در برخی موارد مقایسه چند نوع ویزای کاری استرالیا تا حدی سخت می‌شود، می‌توانید از مشاوره‌ رایگان گروه حقوقی مهاجرت پلاس نیز در این زمینه کمک بگیرید.

پرسش و پاسخ

5 پاسخ
  1. حمید says:

    سلام
    من لیسانس رشته برق قدرت هستم
    و حدود ۱۱ سال در نیروگاه بخار مشغول به کار هستم
    در ضمن حدود ۱۵ سال در زمینه نجاری و کابینت سازی فعالیت دارم
    ایا میتوانم در استرالیا مشغول به کار شوم

    پاسخ
    • rashin says:

      با سلام و سپاس از ثبت سوالتون؛
      شرايط شما مساعد مي باشد. لطفا با گروه حقوقی مهاجرت پلاس تماس حاصل بفرمایید تا کارشناسان برای اخذ اقامت استرالیا راهنمایی‌تان کنند.

      پاسخ
  2. راضیه جعفری says:

    سلام و روز بخیر
    برای اقامت داعم با ویزای کار
    با مدرک کارشناسی فیزیوتراپی و سن۲۷ سال و زبان در حد قابل قبول میتونم اقدام کنم؟

    پاسخ
    • مدیر سایت says:

      درورد بر شما؛
      با توجه به اينكه توضيحات در مورد رشته های پزشكی جهت مهاجرت به استراليا گسترده مي باشند خواهشند است جهت دريافت اطلاعات دقيق با گروه حقوقی مهاجرت پلاس تماس حاصل فرماييد تا كارشناسان شما را
      راهنمايي كنند.

      پاسخ
    • rashin says:

      درود بر شما؛
      با توجه به اينكه توضيحات در مورد رشته هاي پزشكی جهت مهاجرت به استراليا گسترده مي باشند، خواهشند است جهت دريافت اطلاعات دقيق با گروه حقوقي مهاجرت پلاس تماس حاصل فرماييد.

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا پرسشی ذهن شما را درگیر کرده است؟
آن را مطرح کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خ مقدس اردبیلی، نبش فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۱

تماس با شما

دریافت مشاوره