ویزای 186 استرالیا ؛ ویزای اقامت دائم با اسپانسر شغلی استرالیا

ویزای 186 استرالیا یک ویزای اقامت دائم برای افراد متخصصی است که توسط کارفرمای مورد تأیید اداره مهاجرت استرالیا اسپانسر شده‌اند. این ویزا به شما اجازه می‌دهد از طریق یکی از روش‌های زیر در استرالیا کار کنید:

  • از طریق تبدیل اقامت موقت استرالیا؛
  • از طریق ورود مستقیم؛
  • از طریق توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص.

مدت اقامت:

دائم

شما باید:

  • کمتر از ۴۵ سال داشته باشید.
  • از طرف یک کارفرمای استرالیایی برای شغلی انتخاب شوید و این موضوع طی شش ماه قبل از درخواست ویزا تأیید شود.
  • در زمان درخواست ویزا تمامی شرایط و مهارت‌های مورد نیاز برای سِمَتی که برایش انتخاب شده‌اید را داشته باشید.
  • هنگام ارسال درخواست ویزا تسلط کافی به زبان انگلیسی داشته باشید.
  • واجد سایر شرایط هر سطحی از این ویزا باشید که برایش درخواست می‌کنید.

انواع ویزای 186 استرالیا

۱. تغییر اقامت موقت (TRT)

این تغییر اقامت برای افرادی است که ویزای 457 استرالیا را داشته‌اند و کارفرمای آنها در همان شغلی که قبلا اسپانسر آنها شده است و آنها نیز به‌مدت دو سال کار کرده‌اند، مایل به اسپانسر کردن ایشان است

۲. ورود مستقیم (DE)

افرادی که برای اقدام از طریق تغییر اقامت موقت واجد شرایط نیستند (هرگز در استرالیا کار نکرده‌اند یا مدت کارشان کوتاه بوده است)، همچنین افرادی که دارای اقامت موقت استرالیا هستند و شرایط لازم برای اقدام از طریق تبدیل اقامت موقت را ندارند یا افرادی که درخواست خود را قبل از ۱ ژانویه ۲۰۱۲ ثبت کرده‌اند، می‌توانند از این طریق اقدام کنند. در این روش الزاما نیاز به ارزیابی مدرک یا داشتن ۳ سال سابقه کار مرتبط نیست.

۳. توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص (LA)

این ویزا برای افرادی است که کارفرمای آنها تمایل دارد برای اقامت دائم اسپانسر ایشان شود و این کارفرما قردادهای خاصی با دولت استرالیا دارد.

شرایط ویزای 186 استرالیا

انتخاب شدن: تنها بعد از انتخاب توسط یک کارفرما در استرالیا می‌توانید برای این ویزا اقدام کنید. باید طی شش ماه پس از تأیید انتخاب، درخواست ویزای خود را ارائه بدهید. همچنین باید در سطح و شغلی که کارفرمایتان انتخاب‌تان کرده است درخواست ویزا بدهید، در غیر این صورت احتمال رد شدن ویزا وجود دارد.

شغل: عنوان شغلی شما باید مرتبط با مدرک تحصیلی شما باشد و رشته شغلی شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا (لیست MLTSSL) موجود باشد که این لیست هر ساله توسط اداره مهاجرت استرالیا تغییر می‌کند.

سن: شما باید کمتر از ۴۵ سال داشته باشید، اما اگر بیش از ۴۵ سال دارید، هنوز می‌توانید تحت شرایط خاصی برای این ویزا درخواست بدهید.

زبان انگلیسی: شما با فراهم کردن مدارک لازم در زمان درخواست ویزا، می‌توانید نشان بدهید که تسلط مناسبی به زبان انگلیسی دارید.

مهارت و تجربه: شما باید شرایط و مهارت‌های لازم را برای سِمتی که برایش انتخاب شده‌اید دارا باشید. این شرایط بسته به نوع ویزای ۱۸۶ استرالیا و سطحی که برایش انتخاب شده‌اید، متفاوت هستند.

سلامت: شما باید از نظر سلامت واجد شرایط باشید. نتایج آزمایش سلامت شما معمولا برای ۱۲ ماه معتبر هستند. این موضوع برای هر عضوی از خانواده‌ شما که نامش در درخواست ویزا ذکر شده باشد (صرف‌نظر از اینکه در حال مهاجرت باشد یا نه) صادق است. می‌توانید قبل از ارائه‌ی درخواست ویزای ۱۸۶ استرالیا آزمایش‌های مورد نیاز را انجام بدهید.

شخصیت:  شما باید از نظر شخصیت نیز واجد شرایط باشید و گواهی عدم سوءِپیشینه را برای هر کشوری که بعد از ۱۶ سالگی حداقل ۱۰ سال در آن اقامت داشته‌اید ارائه بدهید. تا زمانی که به شما اعلام نشده، دنبال آماده کردن سوابق‌تان نباشید. این موضوع برای هر عضوی از خانواده‌ شما نیز که نامش در درخواست ویزا باشد (صرف‌نظر از اینکه در حال مهاجرت باشد یا نه) صادق است.

خانواده: شما می‌توانید افراد زیر را هنگام درخواست ویزای ۱۸۶ استرالیا در درخواست خود ذکر کنید:

  • همسر (قانونی یا ازدواج سفید)؛
  • فرزندان خود یا همسرتان یا فرزندخوانده‌ها.

در درخواست شما باید شواهدی وجود داشته باشد که نشان بدهد این افراد با شما ارتباط دارند. اعضای خانواده شما نیز باید از نظر سلامت و شخصیت واجد شرایط باشند.

افراد شاغل در استرالیا: افرادی که در استرالیا کار می‌کنند –ازجمله دارندگان ویزایی که اجازه‌ی کار دارند– تحت پوشش قانون کار استرالیا قرار دارند.

تعهدات: شما و خانواده‌تان باید تابع تمام قوانین استرالیا باشید.

نکته: هنگام ارائه درخواست برای ویزای ۱۸۶ استرالیا می‌توانید داخل استرالیا یا خارج از آن باشید. اگر داخل استرالیا باشید، باید ویزای موقت (Substantive) یا ویزای ارتباطیA ، B یا C داشته باشید.

هزینه ویزای 186 استرالیا

  • متقاضی: ۳۷۵۵ دلار استرالیا؛
  • اعضای خانواده ۱۸ سال یا بالاتر: ۱۸۷۵ دلار استرالیا به ازای هر فرد؛
  • اعضای خانواده کمتر از ۱۸ سال: ۹۴۰ دلار استرالیا به ازای هر فرد.

این ویزا دو بخش دارد که به آنها قسط گفته می‌شود:

  • اولین قسط را هنگام ثبت درخواست ویزا پرداخت می‌کنید؛
  • قسط دوم را زمانی که به شما اعلام شد پرداخت می‌کنید؛ تا زمانی که این قسط را پرداخت نکنید، ویزای شما صادر نخواهد شد.

مدت زمان اخذ ویزای 186 استرالیا

  • ۷۵ درصد از درخواست‌های ویزا از طریق تبدیل اقامت موقت استرالیا یا توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص طی  ۱۲ ماه پردازش شده‌اند.
  • ۹۰ درصد از درخواست‌های ویزا از طریق تبدیل اقامت موقت استرالیا یا توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص طی  ۱۳ ماه پردازش شده‌اند.
  • ۷۵ درصد از درخواست‌های ویزا از طریق ورود مستقیم طی ۱۳ ماه پردازش شده‌اند.
  • ۹۰ درصد از درخواست‌های ویزا از طریق ورود مستقیم طی ۱۸ ماه پردازش شده‌اند.

مزایای ویزای 186 استرالیا

  • ویزای ۱۸۶ استرالیا به شما و هر عضوی از خانواده‌تان که این ویزا را بگیرد، اجازه می‌دهد تا:
  • به‌صورت دائمی در استرالیا اقامت کنید؛
  • در استرالیا کار کنید و درس بخوانید؛
  • از خدمات بهداشت و درمان رایگان بهره‌مند شوید؛
  • برای اخذ اقامت دائم استرالیا اسپانسر اقوام واجدالشرایط شوید؛
  • در صورتی که واجد شرایط باشید، برای شهروندی استرالیا درخواست بدهید؛
  • برای پنج سال به استرالیا رفت‌وآمد داشته باشید (بعد از این مدت نیاز به «ویزای بازگشت» یا ویزای دیگری برای برگشتن به استرالیا دارید).

اگر نمی‌دانید کدام ویزا برای شما مناسب است می‌توانید برای مشاوره رایگان با شماره‌های ۲۲۴۲۳۶۱۶-۰۲۱ یا ۲۲۴۲۳۵۶۴-۰۲۱ تماس بگیرید یا فرم انتهای صفحه را تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خ مقدس اردبیلی، نبش فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۱

تماس با شما

دریافت مشاوره