ویزای 189 استرالیا ؛ ویزای مهارتی استرالیا به صورت مستقل

ویزای 189 استرالیا برای افراد متخصصی است که به صورت مستقل و بدون نیاز به اسپانسر، نسبت به اخذ اقامت استرالیا اقدام می‌کنند.

مدت اقامت:

دائم

شما باید:

  • دارای شغل مرتبط با تحصیلات خود باشید؛
  • سوابق شغلی‌تان توسط سازمان‌های ذی‌ربط مورد ارزشیابی مثبت واقع شود؛
  • حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشید؛
  • هنگام دعوت برای اخذ ویزا کمتر از ۴۵ سال داشته باشید؛
  • تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید (مطابق جدول)؛
  • از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای درخواست ویزا دعوت شده باشید.

شرایط ویزای 189 استرالیا

سن: هنگامی که از شما دعوت می‌شود تا برای ویزای ۱۸۹ استرالیا درخواست بدهید، باید کمتر از ۴۵ سال داشته باشید.

شغل: شغل شما باید در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا (لیست MLTSSL) موجود باشد. شما باید ارزشیابی مهارتی مثبتی داشته باشید تا نشان بدهد که برای کار کردن در آن شغل مهارت‌های لازم را دارا هستید. توجه داشته باشید که اداره مهاجرت استرالیا هر سال لیست مشاغل مورد نیاز را تغییر می‌دهد.

سازمان‌های ارزیابی کننده: از سازمان‌های ارزیابی کننده شغل برگزیده‌تان در فهرست مربوط به مشاغل تخصصی مورد نظر استفاده کنید.

دعوت: شما باید برای اقدام جهت اخذ ویزای ۱۸۹ استرالیا دعوت شوید. اگر فرصت‌های شغلی برای شغل برگزیده‌ی شما وجود داشته باشد و رتبه‌تان از نظر امتیازی به‌اندازه‌ی کافی بالا باشد، دعوت‌نامه‌ را دریافت خواهید کرد.

امتیاز: شما باید در دعوت‌نامه امتیاز مورد نظر (حداقل ۶۵ امتیاز) را داشته باشید. امتیاز در دعوت‌نامه‌ی شما براساس اطلاعات فرم ابراز تمایل (EOI) است. زمانی که دعوت می‌شوید تا برای ویزا اقدام کنید، باید امتیاز حد نصاب را داشته باشید.

ویزاهای لغو شده: اگر هنگامی که در استرالیا بوده‌اید ویزای شما لغو یا رد شده باشد، ممکن است برای درخواست ویزای ۱۸۹ استرالیا واجد شرایط نباشید.

زبان انگلیسی: شما باید تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید. میزان تسلط شما طبق جدول زیر تعیین می‌شود.

آزمون

قابل قبول

خوب

عالی

IELTSحداقل نمره ۶ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۷ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۸ در هر چهار مهارت
OETنمره B در هر چهار بخش آزمون OETحداقل نمره B در هر چهار بخش آزمون OETنمره A در هر چهار  بخش آزمون OET
TOEFLحداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری
PTEحداقل نمره ۵۰ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت
CAEحداقل نمره ۱۶۹ در هر چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۱۸۵ در هر چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۲۰۰ در هر چهار مهارت آزمون

امتیاز

۰

۱۰

۲۰

خانواده: شما می‌توانید همسر (قانونی یا ازدواج سفید)، فرزندان خود یا همسرتان و فرزندخوانده‌هایتان را در درخواست خود لحاظ کنید. اعضای خانواده شما پس از اخذ ویزا دارای حقوق و امکاناتی مشابه شما هستند.

تعهدات: شما و اعضای خانواده‌تان باید تابع قوانین استرالیا و شرایط ویزای خود باشید.

سفر: تا پنج سال بعد از صدور ویزای ۱۸۹ استرالیا می‌توانید بدون محدودیت به استرالیا رفت و آمد داشته باشید. چنان‌چه در طی این پنج سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم است یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.

نکته: هنگامی که جهت اخذ ویزا اقدام می‌کنید و زمانی که دراین‌باره تصمیم‌گیری می‌شود، می‌توانید داخل یا خارج از استرالیا باشید.

EOI

برای اخذ این ویزا باید فرم ابراز تمایل (EOI) خود را در وب‌سایت اداره مهاجرت ثبت کنید.

  • هر کسی که می‌خواهد برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شود، باید یک EOI ارائه دهد.
  • EOI اطلاعات لازم درباره‌ی شما را در اختیار اداره مهاجرت قرار می‌دهد.
  • مدت اعتبار EOI‌ ارسال شده دو سال است.
  • بعد از ثبت رایگان EOI رتبه‌ی شما در مقابل سایر درخواست‌کنندگان مشخص می‌شود و شاید برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید.
  • هنگام ثبت EOI می‌توانید داخل یا خارج از استرالیا باشید.
  • تا قبل از اینکه برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید، می‌توانید EOI خود را تغییر بدهید.

امتیاز بندی ویزای 189 استرالیا

موارد امتیازآور

امتیاز

موارد امتیازآور

امتیاز

سن

مدارک تحصیلی

۱۸ تا ۲۴ سال تمام۲۵مدارک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا۲۰
۲۵ تا ۳۲ سال تمام۳۰مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا۱۵
۳۳ تا ۳۹ سال تمام۲۵مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا۱۰
۴۰ تا ۴۴ سال تمام۱۵مدارک پایان دوره ارزیابی‌شده مرتبط با تخصص۱۰

سابقه کاری مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته

تحصیل در استرالیا

کمتر از یک سال۰تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا۵
۱ تا ۲ سال۵تحصیل حداقل در یک مقطع تحصیلی در استرالیا (دیپلم یا مدرک تجاری) از مؤسسات تحصیلی استرالیا۵
۳ تا ۴ سال۱۰

تسلط به یکی از زبان‌های خاص

۵ تا ۷ سال۱۵امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر۵
۸ تا ۱۰ سال۲۰

تسلط به زبان انگلیسی

سابقه کاری مرتبط در خارج از استرالیا در ۱۰ سال گذشته

قابل قبول۰
کمتر از ۳ سال۰خوب۱۰
۳ تا ۴ سال۵عالی۲۰
۵ تا ۷ سال

۱۰

صلاحیت تحصیلات تخصصی

۸ تا ۱۰ سال۱۵مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک۵

همسر

امتیاز همسر۵

هزینه ویزای 189 استرالیا

  • متقاضی: ۳۷۵۵ دلار استرالیا
  • همسر متقاضی: ۱۸۷۵ دلار استرالیا
  • فرزند متقاضی کمتر از ۱۸ سال: ۹۴۰ دلار استرالیا
  • فرزند متقاضی ۱۸ سال و بالاتر: ۱۸۷۵ دلار استرالیا

مدت زمان اخذ ویزای 189 استرالیا

  • ۷۵ درصد درخواست‌ها طی ۸ ماه پردازش شده‌اند.
  • ۹۰ درصد درخواست‌ها طی ۱۰ ماه پردازش شده‌اند.

مزایای ویزای 189 استرالیا

یک ویزای دائمی است و به شما اجازه می‌دهد:

  • به‌صورت دائمی در استرالیا اقامت کنید.
  • در استرالیا کار کنید و درس بخوانید.
  • از خدمات بهداشت و درمان رایگان بهره‌مند شوید.
  • برای اخذ اقامت دائم استرالیا اسپانسر اقوام واجدالشرایط شوید.
  • برای پنج سال به استرالیا رفت‌وآمد داشته باشید.
  • در صورتی که واجد شرایط باشید، برای شهروندی استرالیا درخواست بدهید.

فرآیند اخذ ویزای 189 استرالیا

ویزای 189 استرالیا

EOI را از طریق سیستم SkillSelect همراه با جزئیات شغلی که برایش انتخاب شده‌اید، ارائه دهید. سیستم SkillSelect امتیاز و رتبه‌ی شما را در مقابل سایر افرادی که قصد مهاجرت دارند، تخمین می‌زند.

اگر رتبه‌ی شما به‌اندازه‌ی کافی بالا باشد و فرصت‌های شغلی برای شغل برگزیده‌ی شما موجود باشد، برای  اقدام جهت اخذ این ویزای استرالیا دعوت می‌شوید.

اگر دعوت شدید، ۶۰ روز تقویمی برای درخواست ویزای ۱۸۹ استرالیا فرصت دارد. سپس درخواست ویزای شما پردازش می‌شود.

اگر قصد مهاجرت به استرالیا را دارید و نمی‌دانید کدام ویزا برای شما مناسب است، می‌توانید برای مشاوره رایگان با شماره‌های ۲۲۴۲۳۶۱۶-۰۲۱ یا ۲۲۴۲۳۵۶۴-۰۲۱ تماس بگیرید یا فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

همچنین می‌توانید روی لینک زیر کلیک کنید تا امتیازتان برای اخذ این ویزا، به صورت آنلاین محاسبه شود.

پرسش و پاسخ

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا پرسشی ذهن شما را درگیر کرده است؟
آن را مطرح کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خ مقدس اردبیلی، نبش فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۱

تماس با شما

دریافت مشاوره