ویزای 190 استرالیا ؛ ویزای مهارتی استرالیا با اسپانسر ایالتی

ویزای ۱۹۰ استرالیا برای افراد متخصصی است که یکی از ایالت‌های استرالیا اسپانسر آنها شده است. گروه حقوقی مهاجرت پلاس می‌تواند به موکلین خود کمک  کند تا مناسب‌ترین اسپانسرشیپ را از ایالت‌های مختلف استرالیا دریافت کنند.

مدت اقامت:

دائم

شما باید:

  • دارای شغل مرتبط با تحصیلات خود باشید؛
  • سوابق شغلی‌تان توسط سازمان‌های ذی‌ربط مورد ارزشیابی مثبت واقع شود؛
  • حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشید که با داشتن اسپانسر ایالتی ۵ امتیاز از این ۶۵ امتیاز تامین می‌گردد؛
  • از طرف یکی از ایالت‌های استرالیا انتخاب شده باشید؛
  • هنگام دعوت برای اخذ ویزا کمتر از ۴۵ سال داشته باشید؛
  • تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید (مطابق جدول)؛
  • از طرف اداره مهاجرت استرالیا برای درخواست ویزا دعوت شده باشید.

شرایط ویزای 190 استرالیا

سن: هنگامی که از شما دعوت می‌شود تا برای ویزای ۱۹۰ استرالیا درخواست بدهید، باید کمتر از ۴۵ سال داشته باشید.

شغل: شغل شما باید در فهرستِ مشاغلِ تخصصی مورد نظر موجود باشد. شما باید ارزشیابی مهارتی مثبتی داشته باشید تا نشان بدهد که برای کار کردن در آن شغل مهارت‌های لازم را دارا هستید. رشته شما می‌تواند در فهرست STSOL نیز باشد که اداره مهاجرت استرالیا هر سال آن را تغییر می‌دهد.

سازمان‌های ارزیابی کننده: از سازمان‌های ارزیابی کننده شغل برگزیده‌تان در فهرست مربوط به مشاغل تخصصی مورد نظر استفاده کنید.

مقتضیات ایالتی و منطقه‌ای: هر ایالت و منطقه دارای فهرست منحصربه‌فردی برای مشاغل، مقتضیات و فرآیندهایی است که باید دنبال کنید.

دعوت: شما باید برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید. اگر از طرف یک اداره‌ی ایالتی یا منطقه‌ای استرالیا انتخاب شوید، دعوت‌نامه‌ای برای درخواست ویزا دریافت خواهید کرد.

امتیاز: شما باید در دعوت‌نامه امتیاز مورد نظر (حداقل ۶۵ امتیاز) را داشته باشید. امتیاز در دعوت‌نامه‌ی شما براساس اطلاعات EOI است. زمانی که دعوت می‌شوید تا برای ویزا اقدام کنید، باید امتیاز حد نصاب را داشته باشید.

ویزاهای لغو شده: اگر قبلا در استرالیا بوده‌اید ویزای شما لغو یا رد شده باشد، ممکن است برای درخواست ویزای ۱۹۰ استرالیا واجد شرایط نباشید.

زبان انگلیسی: شما باید تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید. میزان تسلط شما طبق جدول زیر تعیین می‌شود.

آزمون

قابل قبول

خوب

عالی

IELTS

حداقل نمره ۶ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۷ در هر چهار مهارت

حداقل نمره ۸ در هر چهار مهارت

OET

نمره B در هر چهار بخش آزمون OETحداقل نمره B در هر چهار بخش آزمون OET

نمره A در هر چهار  بخش آزمون OET

TOEFL

حداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاری

حداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری

PTE

حداقل نمره ۵۰ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارت

حداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت

CAE

حداقل نمره ۱۶۹ در هر چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۱۸۵ در هر چهار مهارت آزمون

حداقل نمره ۲۰۰ در هر چهار مهارت آزمون

امتیاز

۰

۱۰

۲۰

خانواده: شما می‌توانید همسر (قانونی یا ازدواج سفید)، فرزندان خود یا همسرتان، و فرزندخوانده‌هایتان را در درخواست خود لحاظ کنید. اعضای خانواده شما پس از اخذ ویزا دارای حقوق و امکاناتی مشابه شما هستند.

تعهدات: شما و اعضای خانواده‌تان باید تابع قوانین استرالیا و شرایط ویزای خود باشید. همچنین در قبال ایالت یا منطقه‌ای که اسپانسرتان شده است تعهداتی دارید و باید در آن ایالت به مدت ۲ سال زندگی کنید.

سفر: تا پنج سال بعد از صدور ویزا می‌توانید بدون محدودیت به استرالیا رفت و آمد داشته باشید. چنانچه در طی این پنج سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا از آن خارج شوید لازم است که یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.

نکته: هنگامی که جهت اخذ ویزای ۱۹۰ استرالیا اقدام می‌کنید و زمانی که دراین‌باره تصمیم‌گیری می‌شود، می‌توانید در استرالیا یا خارج از آن باشید.

EOI

برای اخذ این ویزا باید فرم ابراز تمایل (EOI) خود را در وب‌سایت اداره مهاجرت ثبت کنید.

  • هر کسی که می‌خواهد برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شود، باید یک EOI ارائه دهد.
  • EOI اطلاعات لازم درباره‌ی شما را در اختیار اداره مهاجرت قرار می‌دهد.
  • مدت اعتبار EOI‌ ارسال شده دو سال است.
  • بعد از ثبت رایگان EOI رتبه‌ی شما در مقابل سایر درخواست‌کنندگان مشخص می‌شود و شاید برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید.
  • هنگام ثبت EOI می‌توانید در استرالیا یا خارج از آن باشید
  • تا قبل از اینکه برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید، می‌توانید EOI خود را تغییر بدهید.

امتیازبندی ویزای 190 استرالیا

موارد امتیازآور

امتیاز

موارد امتیازآور

امتیاز

سن

مدارک تحصیلی

۱۸ تا ۲۴ سال تمام۲۵مدارک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا۲۰
۲۵ تا ۳۲ سال تمام۳۰مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا۱۵
۳۳ تا ۳۹ سال تمام۲۵مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا۱۰
۴۰ تا ۴۴ سال تمام۱۵مدارک پایان دوره ارزیابی‌شده مرتبط با تخصص۱۰

سابقه کاری مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته

تحصیل در استرالیا

کمتر از یک سال۰تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا۵
۱ تا ۲ سال۵تحصیل حداقل در یک مقطع تحصیلی در استرالیا (دیپلم یا مدرک تجاری) از مؤسسات تحصیلی استرالیا۵
۳ تا ۴ سال۱۰

تسلط به یکی از زبان‌های خاص

۵ تا ۷ سال۱۵امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر۵
۸ تا ۱۰ سال۲۰

تسلط به زبان انگلیسی

سابقه کاری مرتبط در خارج از استرالیا در ۱۰ سال گذشته

قابل قبول۰
کمتر از ۳ سال۰خوب۱۰
۳ تا ۴ سال۵عالی۲۰
۵ تا ۷ سال۱۰

صلاحیت تحصیلات تخصصی

۸ تا ۱۰ سال۱۵مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک۵

همسر

اسپانسر

امتیاز همسر۵امتیاز داشتن اسپانسر ایالتی۵

هزینه ویزای 190 استرالیا

  • متقاضی: ۳۷۵۵ دلار استرالیا
  • همسر متقاضی: ۱۸۷۵ دلار استرالیا
  • فرزند متقاضی کمتر از ۱۸ سال: ۹۴۰ دلار استرالیا
  • فرزند متقاضی ۱۸ سال و بالاتر: ۱۸۷۵ دلار استرالیا

مدت زمان اخذ ویزای 190 استرالیا

  • ۷۵ درصد درخواست‌ها طی ۶ ماه پردازش شده‌اند.
  • ۹۰ درصد درخواست‌ها طی ۷ ماه پردازش شده‌اند.

مزایای ویزای 190 استرالیا

ویزای ۱۹۰ استرالیا یک ویزای دائمی است و به شما اجازه می‌دهد:

  • به‌صورت دائمی در استرالیا اقامت کنید.
  • در استرالیا کار کنید و درس بخوانید.
  • از خدمات بهداشت و درمان رایگان بهره‌مند شوید.
  • برای اخذ اقامت دائم استرالیا اسپانسر اقوام واجدالشرایط شوید.
  • برای پنج سال به استرالیا رفت‌وآمد داشته باشید.
  • در صورتی که واجد شرایط باشید، برای شهروندی استرالیا درخواست بدهید.

فرایند اخذ ویزای ۱۹۰ استرالیا

فرآیند اخذ ویزای 190 استرالیا

پیشنهاد می‌شود با اداره‌ی ایالتی یا دولتی ایالات موردنظرتان تماس بگیرید تا درباره‌ی فرآیند انتخاب آنها و مقتضیات صحبت کنید.

EOI را از طریق سیستم SkillSelect همراه با جزئیات شغلی که برایش انتخاب شده‌اید، ارائه دهید. سیستم SkillSelect امتیاز و رتبه‌ی شما را در مقابل سایر افرادی که قصد مهاجرت دارند، تخمین می‌زند. اگر امتیاز شما به اندازه‌ی کافی بالا باشد، ادارات آن ایالت می‌توانند EOI شما را ببینند و برای استخدام شما تصمیم‌گیری کنند.

اگر از طرف یک اداره‌ی ایالتی یا منطقه‌ای انتخاب شوید، برای درخواست ویزا دعوت می‌شوید.

اگر دعوت شدید، ۶۰ روز تقویمی برای درخواست ویزای ۱۹۰ استرالیا فرصت دارد. سپس درخواست ویزای شما پردازش می‌شود.

اگر نمی‌دانید کدام ویزا برای شما مناسب است می‌توانید برای مشاوره رایگان با شماره‌های ۲۲۴۲۳۶۱۶-۰۲۱ یا ۲۲۴۲۳۵۶۴-۰۲۱ تماس بگیرید یا فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خیابان فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۷

تماس با شما