ویزای 400 استرالیا؛ ویزای کار موقت برای افراد متخصص

ویزای 400 استرالیا برای افرادی است که قصد دارند وارد استرالیا شوند و در آن جا تا سه ماه مشغول کاری بسیار تخصصی شوند یا به دعوت یکی از سازمان‌های استرالیایی در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی شرکت کنند یا در یکی از فعالیت‌ها یا مشاغل مورد توجه کشور استرالیا شرکت کنند.

مدت اقامت:

تا ۳ ماه (در موقعیت‌های محدود تا ۶ ماه)

شما باید:

  • پشتوانه مالی کافی داشته باشید؛
  • از طرف سازمانی که برایش کار می‌کنید دعوت یا حمایت شوید؛
  • مهارت‌ها، دانش یا تجربه‌ی تخصصی داشته باشید که مورد نیاز باشد اما در استرالیا وجود نداشته باشد؛
  • نشان بدهید که کاری که قصد انجام آن را دارید، کوتاه‌مدت است و نیازمند حضور فیزیکی شما در استرالیاست.

شرایط ویزای 400 استرالیا

مدت اقامت: این ویزا عموما برای اقامت حداکثر سه ماهه صادر می‌شود، اما بسته به کار یا فعالیت شما، در موقعیت‌های محدود شاید مدت اقامت طولانی‌تری تا ۶ ماه اجازه داده شود. در نامه‌ صدور ویزا به شما اعلام می‌شود که چه مدت می‌توانید در استرالیا بمانید. ویزای شما در طول دوره‌ اقامتی که برای‌تان صادر شده اعتبار خواهد داشت و از تاریخ اولین ورودتان به استرالیا در نظر گرفته می‌شود. شما باید طی شش ماه از تاریخ صدور ویزا یا در صورت اعلام، طی زمان کوتاه‌تری به استرالیا بیایید. در نامه‌ی صدور ویزا به شما اعلام خواهد شد که برای اولین ورود به استرالیا چقدر زمان دارید.

مالی: هنگامی که در استرالیا هستید باید بتوانید خود و اعضای خانواد‌ه‌تان را که با شما به استرالیا آمده‌اند تأمین کنید. شاید از شما خواسته شود که مدارکی برای پشتوانه‌ی مالی ارائه بدهید.

خانواده: هر عضو خانواده که می‌خواهید با خودتان به استرالیا بیاورید، باید در درخواست ویزا نام برده شود. این اعضا باید برای قرار گرفتن در درخواست شما واجد شرایط باشند؛ در شرایط زیر اعضای خانواده‌ شما باید خودشان برای این ویزا یا ویزای دیگری درخواست بدهند:

  • اگر نام آنها در درخواست ویزای شما نباشد؛ یا
  • اگر بخواهند در استرالیا کار کنند؛ یا
  • اگر شما یک فرد بسیار متخصص هستید و آنها می‌خواهند برای گرفتن مدرکی رسمی در استرالیا تحصیل کنند (به جز برنامه‌ی آموزش زبان).

سلامت: شما باید از نظر سلامت واجد شرایط باشید. آزمایش‌های سلامتی مورد نیاز بستگی به شرایط فردی شما ازجمله کشوری که شهروندش هستید، کشور محل سکونت‌تان در ۵ سال گذشته و فعالیت‌های مورد نظرتان در استرالیا دارد. نتایج آزمایش سلامت شما معمولا برای ۱۲ ماه معتبر هستند.

بیمه‌ی درمانی: شما مسئول تمام هزینه‌های درمانی خود در استرالیا به حساب می‌آیید. شما هیچ پوشش بیمه‌ای از طرف طرح سلامت ملی استرالیا نخواهید داشت، مگر اینکه کشورتان توافق‌نامه‌ی خدمات درمانی دو طرفه با استرالیا داشته باشد. پیشنهاد می‌شود هر بار که به استرالیا سفر می‌کنید بیمه‌ی درمانی بگیرید.

شخصیت:شما باید از نظر شخصیت نیز واجد شرایط باشید و گواهی عدم سوءِپیشینه را برای هر کشوری که بعد از ۱۶ سالگی حداقل ۱۰ سال در آن اقامت داشته‌اید ارائه بدهید. تا زمانی که به شما اعلام نشده، دنبال آماده کردن سوابق‌تان نباشید. این موضوع برای هر عضوی از خانواده‌تان که نامش در درخواست باشد و ۱۶ سال به بالا داشته باشد، صادق است.

حقوق محل کار در استرالیا: افرادی که در استرالیا کار می‌کنند –ازجمله دارندگان ویزایی که اجازه‌ی کار دارند– تحت پوشش قانون کار استرالیا قرار دارند.

خدمتکاران: خدمتکارانی که همراه خانواده‌ی کارفرمای خود برای سفر توریستی یا تجاری به استرالیا سفر می‌کنند، تا اطلاع ثانوی باید برای ویزای توریستی استرالیا اقدام کنند. خدمتکاران باید هنگام سفر به استرالیا همراه کارفرمای خود باشند و برنامه‌ی سفرشان نیز همانند کارفرمایشان باشد. هر ویزای ۴۰۰ خدمتکاری که قبلا ارائه شده است، همچنان تحت شرایط ویزای ۴۰۰ استرالیا پردازش خواهد شد.

تعهدات: شما و خانواده‌تان باید تابع تمام قوانین استرالیا باشید. شما فقط باید در کار یا فعالیتی مشغول باشید که ویزای ۴۰۰ استرالیا برای آن صادر شده است و در شرایط زیر باید درخواست جدیدی برای این ویزا بدهید:

  • اگر می‌خواهید در فعالیت یا فعالیت‌هایی متفاوت از آنچه در درخواست‌تان آمده است، مشارکت کنید.
  • اگر می‌خواهید برای سازمانی کار کنید که یکی از سازمان‌هایی نیست که در درخواست‌تان ذکر کرده‌اید.

نکته: شما و هر کسی که نامش را در درخواست ویزای شما ذکر می‌کنید باید هنگام ارائه‌ی درخواست و تصمیم‌گیری درباره‌ی این ویزا بیرون از استرالیا باشید.

هزینه ویزای 400 استرالیا

  • متقاضی: ۲۸۵ دلار استرالیا؛
  • اعضای خانواده ۱۸ سال یا بالاتر: ۲۸۵ دلار استرالیا به ازای هر فرد؛
  • اعضای خانواده کمتر از ۱۸ سال: ۷۵ دلار استرالیا به ازای هر فرد.

اگر به استرالیا می‌آیید تا به‌عنوان نماینده‌ی یک دولت خارجی عمل کنید که در فهرست سند قانونی قرار دارد (سازمانی که از شما دعوت می‌کند به خودتان می‌گوید که آیا این موضوع برای شما صادق است یا نه) شاید نیاز نباشد برای این درخواست هزینه‌ای بپردازید.

مدت زمان اخذ ویزای 400 استرالیا

  • ۷۵ درصد درخواست‌ها طی ۱۰ روز پردازش شده‌اند.
  • ۹۰ درصد درخواست‌ها طی ۲۰ روز پردازش شده‌اند.

مزایای ویزای 400 استرالیا

این ویزا به شما اجازه می‌دهد:

  • تا زمانی که ویزا معتبر است در استرالیا بمانید (عموما تا سه ماه، اما در موقعیت‌های محدود شاید تا ۶ ماه اجازه داده شود)؛
  • کار تخصصی، کوتاه‌مدت و غیرمداومی که ویزای شما با توجه به آن صادر شده، انجام دهید؛
  • در موقعیت‌های محدود، در فعالیت یا کاری که مرتبط با منافع استرالیاست شرکت کنید؛
  • اعضای خانواده‌ واجد شرایط خود را به استرالیا بیاورید؛

نکته: تعداد دفعات ورود به استرالیا در این ویزا ذکر خواهد شد.

نکته: اگر تعطیلات کوتاه‌مدتی وجود داشته باشد و نسبت به هدف اصلی شما در اولویت دوم باشد، ممکن است امکان ترکیب تعطیلات با کار یا فعالیت مورد نظرتان داده شود.

اگر نمی‌دانید کدام ویزا برای شما مناسب است می‌توانید برای مشاوره رایگان با شماره‌های ۲۲۴۲۳۶۱۶-۰۲۱ یا ۲۲۴۲۳۵۶۴-۰۲۱ تماس بگیرید یا فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خ مقدس اردبیلی، نبش فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۱

تماس با شما