ویزای 476 استرالیا ؛ اقامت موقت ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های خاص

ویزای 476 استرالیا به فارغ‌التحصیلان رشته‌ی مهندسی از مؤسسات مورد تأیید استرالیا اجازه می‌دهد تا سقف ۱۸ ماه در این کشور در زمینه‌ی تخصصی خود کار کنند. با در دست داشتن ویزای ۴۷۶ استرالیا هر زمانی که امتیازهای لازم برای اقامت دائم استرالیا را به‌دست‌ آوردید، می‌توانید برای اقامت دائم اقدام کنید.

مدت اقامت:

۱۸ ماه

شما باید:

  • کمتر از ۳۱ سال داشته باشید.
  • طی دو سال گذشته مدرک مهندسی خود را از یک مؤسسه‌ی مورد تأیید استرالیا گرفته باشید.
  • قبلا دارنده‌ی اصلی ویزای ۴۷۶ یا ۴۸۵ نبوده باشید.
  • بتوانید تسلط‌تان به زبان انگلیسی را نشان بدهید.
  • از نظر سلامت و شخصیت واجد شرایط باشید.

شرایط ویزای 476 استرالیا

سن: برای اخذ ویزای ۴۷۶ استرالیا باید کمتر از ۳۱ سال داشته باشید.

مدرک تحصیلی: طی دو سال قبل از اینکه درخواست بدهید، باید یکی از مدارک زیر را گرفته باشید:

  • کارشناسی؛
  • کارشناسی ارشد؛
  • دکتری؛
  • postgraduate diploma.

مدرک شما باید در یکی از رشته‌های مهندسی باشد، مثلا:

  • مهندسی عمران؛
  • مهندسی سازه؛
  • مهندسی شیمی؛
  • مهندسی محیط زیست؛
  • مهندسی برق و الکترونیک؛
  • مهندسی مکانیک، تولید و ماشین‌آلات؛
  • مهندسی معدن و مواد.

مؤسسات مورد تأیید استرالیا: شما باید مدرک مهندسی خود را از یک مؤسسه‌ی آموزشی مورد تأیید گرفته باشید. درس خواندن در مؤسسه یا دانشگاهی که وابسته به یک مؤسسه‌ی مورد تأیید باشد، مورد قبول نیست. در حال حاضر دانشگاه‌های ایرانی مورد تأیید استرالیا برای این ویزا دانشگاه صنعتی امیر‌کبیر و دانشگاه تهران هستند.

زبان انگلیسی: شما باید مدارکی ارائه بدهید که نشان بدهد امتیاز لازم را در یکی از آزمون‌های مشخص زبان انگلیسی کسب کرده‌اید. همچنین قبل از درخواست ویزای ۴۷۶ استرالیا باید آزمون زبان را داده باشید. میزان تسلط شما طبق جدول زیر تعیین می‌شود.

آزمون

قابل قبول

خوب

عالی

IELTSحداقل نمره ۶ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۷ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۸ در هر چهار مهارت
OETنمره B در هر چهار بخش آزمون OETحداقل نمره B در هر چهار بخش آزمون OETنمره A در هر چهار  بخش آزمون OET
TOEFLحداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری
PTEحداقل نمره ۵۰ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت
CAEحداقل نمره ۱۶۹ در هر چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۱۸۵ در هر چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۲۰۰ در هر چهار مهارت آزمون

امتیاز

۰

۱۰

۲۰

سلامت: شما باید از نظر سلامت واجد شرایط باشید. آزمایش‌های سلامتی مورد نیازتان بستگی به شرایط فردی شما ازجمله کشوری که شهروندش هستید، زمانی که در ۵ سال گذشته در کشور دیگری گذرانده‌اید و فعالیت‌های مورد نظرتان در استرالیا دارد. نتایج آزمایش سلامت شما معمولا برای ۱۲ ماه معتبرند. می‌توانید قبل از درخواست ویزا، آزمایش‌هایتان را انجام بدهید.

شخصیت: شما باید از نظر شخصیت نیز واجد شرایط باشید. باید آماده باشید تا گواهی سوءِپیشینه‌تان را برای هر کشوری  که در طول ۱۰ سال بعد از ۱۶ سالگی گذرانده‌اید، برای ۱۲ ماه یا بیشتر ارائه دهید. تا زمانی که به شما اعلام نشده، دنبال آماده کردن سوابق‌تان نباشید. این موضوع برای هر عضوی از خانواده‌تان که نامش در درخواست ویزا باشد، صادق است.

خانواده: شما می‌توانید افراد زیر را هنگام ارائه‌ی درخواست ویزای ۴۷۶ استرالیا ذکر کنید:

  • همسر (قانونی یا ازدواج سفید)؛
  • فرزندان یا فرزندخوانده‌های خود یا همسرتان

البته در درخواست شما باید شواهدی وجود داشته باشد که نشان بدهد این افراد با شما ارتباط دارند. اعضای خانواده نمی‌توانند از فرم آنلاین برای درخواست استفاده کنند. آنها می‌توانند هنگام درخواست برای این ویزا داخل استرالیا یا خارج از آن باشند.

اعضای خانواده شما که بعد از صدور ویزا به درخواست اضافه می‌شوند، باید:

  • مدارک لازم را ارائه دهند.
  • هزینه‌ی کامل درخواست ویزا را بپردازند.

همچنین خانواده‌تان می‌توانند پس از صدور ویزایتان، به شما در استرالیا بپیوندد.

حقوق کار در استرالیا: افرادی که در استرالیا کار می‌کنند –ازجمله دارندگان ویزایی که اجازه‌ی کار دارند – حقوقی تحت قانون کار استرالیا دارند.

تعهدات: شما و خانواده‌تان باید تابع تمام قوانین استرالیا باشید. می‌توانید در هر جایی در استرالیا زندگی و کار کنید و هر شغلی داشته باشید.

نکته: هنگامی که برای این ویزا درخواست می‌دهید می‌توانید داخل استرالیا یا خارج از آن باشید، با این حال هنگامی که برای صدور ویزا تصمیم‌گیری می‌شود باید خارج از استرالیا باشید.

نکته: متقاضیان این نوع ویزا احتیاجی به پر‌کردن فرم امتیازبندی ندارند اما باقی مدارک باید طبق درخواست تحویل داده شود.

هزینه‌ی ویزای 476 استرالیا

  • متقاضی: ۳۷۵ دلار استرالیا؛
  • اعضای خانواده ۱۸ سال یا بالاتر: ۱۹۰ دلار استرالیا به ازای هر فرد؛
  • اعضای خانواده کمتر از ۱۸ سال: ۹۵ دلار استرالیا به ازای هر فرد.

مدت زمان اخذ ویزای 476 استرالیا

از نکات مثبت این نوع ویزا نسبت به سایر ویزاهای اقامت دائم استرالیا، کوتاه‌تر بودن زمان پروسه‌ی مهاجرت و اخذ ویزاست.

  • ۹۰ درصد درخواست‌ها طی ۵ ماه پردازش شده‌اند.

مزایای ویزای 476 استرالیا

با این ویزا شما و خانواده‌تان تا سقف ۱۸ ماه می‌توانید در استرالیا بمانید و در این زمان می‌توانید:

  • سفر کنید؛
  • کار کنید؛
  • درس بخوانید.

اگر نمی‌دانید کدام ویزا برای شما مناسب است می‌توانید برای مشاوره رایگان با شماره‌های ۲۲۴۲۳۶۱۶-۰۲۱ یا ۲۲۴۲۳۵۶۴-۰۲۱ تماس بگیرید یا فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خ مقدس اردبیلی، نبش فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۱

تماس با شما

دریافت مشاوره