ویزای 485 استرالیا ؛ اقامت موقت ویژه فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های استرالیا

ویزای 485 استرالیا برای افرادی است که اخیرا از یک مؤسسه‌ی آموزشی استرالیایی فارغ‌التحصیل شده‌اند. این ویزا به شما اجازه می‌دهد بعد از اتمام دوره‌ی تحصیلی، به‌طور موقت در استرالیا زندگی کنید، درس بخوانید و کار کنید. دانشجویان فقط یک بار اجازه‌ی استفاده از ویزای ۴۸۵ را به‌عنوان درخواست‌کننده‌ی اصلی دارند.

مدت اقامت:

  • Graduate Work stream: هجده ماه از زمان صدرو ویزا؛
  • Post-Study Work stream: دو تا چهارسال.

شما باید:

  • کمتر از ۵۰ سال داشته باشید.
  • اخیرا مدرکی در دوره‌ای گرفته باشید که در CRICOS ثبت شده باشد.
  • حداقل به مدت ۲ سال در استرالیا تحصیل کرده باشید.
  • در فاصله‌ی کمتر از ۶ ماه بعد از فارغ‌التحصیلی برای این ویزا اقدام کنید.
  • تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی برای شغل پیشنهادی داشته باشید.
  • از نظر سلامت و شخصیت واجد شرایط باشید.
  • بیمه‌ی درمانی در استرالیا داشته باشید.
  • در داخل خاک استرالیا باشید.

انواع ویزای 485 استرالیا

Graduate Work stream

این نوع ویزا در حقیقت اقامتِ موقتِ فارغ‌التحصیلی برای آن دسته از دانشجویان بین‌المللی است که اخیرا با مهارت و شایستگی‌هایی فارغ‌التحصیل شده‌اند که ارتباط زیادی با یکی از مشاغل لیست MLTSSL دارد. این ویزا به مدت ۱۸ ماه از زمان صدور اعتبار دارد.

Post-Study Work stream

این نوع ویزا برای آن دسته از دانشجویان بین‌المللی است که صرف‌نظر از رشته‌ی تحصیلی‌شان، اخیرا با مدرکی واجد شرایط از یک مؤسسه‌ی آموزشی استرالیایی فارغ‌التحصیل شده‌اند. مدت این اقامت متغیر است و به بالاترین مدرک تحصیلی فرد متقاضی که با آن برای این ویزا اقدام کرده بستگی دارد:

  • کارشناسی، کارشناسی ارشد با پایان‌نامه یا مدرک کارشناسی ارشد (طولانی مدت): ۲ سال؛
  •  کارشناسی ارشد پژوهش‌محور: ۳ سال؛
  • دکتری: ۴ سال.

شرایط ویزای 485 استرالیا

سن: باید کمتر از ۵۰ سال داشته باشید.

مدرک تحصیلی: 

  • رشته‌ی شما باید در لیست اصلی مشاغل مورد نیاز استرالیا (لیست MLTSSL) موجود باشد. این لیست هر ساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر می‌کند.
  • شما باید کمتر از ۶ ماه بعد از فارغ‌التحصیلی برای این ویزا اقدام کرده باشید.

حقوق کار در استرالیا: افرادی که در استرالیا کار می‌کنند –ازجمله دارندگان ویزایی که اجازه‌ی کار دارند– تحت پوشش قانون کار این کشور هستند.

زبان انگلیسی: درخواست ویزایتان باید شامل مدارکی باشد که نشان بدهد سطح زبان لازم را دارید.

خانواده: هر عضو خانواده‌ شما که می‌خواهد برای این ویزا درخواست بدهد، باید:

  • از نظر سلامت و شخصیت واجد شرایط باشد؛
  • دارای بیمه‌ی درمانی باشد؛
  • اگر بیشتر از ۱۸ سال دارد، باید بیانیه‌ی ارزش‌های استرالیا (Australian Values Statement) را امضا کند.

ویزای اعضای خانواده تا زمانی که ویزای شما اعتبار دارد، معتبر خواهد بود. اگر اعضای خانواده شما بعد از صدور ویزا به درخواست اضافه شوند، باید مدارک مورد نظر را فراهم کنند و هزینه‌ی کامل درخواست ویزا را بپردازند.

سفر: اگر در استرالیا برای این ویزا درخواست بدهید، می‌توانید ویزای بریجینگ ( Bridging Visa) بگیرید که به شما اجازه می‌دهد هنگام پردازش درخواست ویزا،‌ به‌طور قانونی در این کشور بمانید. اگر به شما ویزای بریجینگ A داده شد، می‌توانید برای ویزای بریجینگ B درخواست بدهید تا هنگامی که منتظر تصمیم‌گیری هستید، به خارج از استرالیا سفر کنید.

تعهدات: شما و خانواده‌تان باید تابع تمام قوانین استرالیا باشید.

بدهی به دولت استرالیا: نباید هیچ بدهی قابل توجهی به دولت استرالیا داشته باشید یا باید قبل از اینکه این ویزا صادر بشود، ترتیبی برای بازپرداخت هرگونه بدهی قابل توجه به دولت استرالیا بدهید. این موضوع برای تمام اعضای وابسته‌ی خانواده‌تان که نام‌شان در درخواست هست و قصد دارند در استرالیا همراه‌تان باشند نیز صدق می‌کند.

مدرک پلیس فدرال استرالیا (AFP) و مجوز پلیس خارجی: شما باید از نظر شخصیتی واجد شرایط باشید و شواهدی ارائه بدهید که نشان بدهد برای بررسی پلیس فدرال استرالیا در ۱۲ ماه قبل از درخواست‌تان اقدام کرده‌اید. این موضوع برای هر عضوی از خانواده‌تان که نامش در درخواست باشد نیز صادق است.

سلامت: شما باید از نظر سلامت واجد شرایط باشید. آزمایش‌های سلامتی مورد نیازتان بستگی به شرایط فردی شما ازجمله کشوری که شهروندش هستید، کشور محل سکونت‌تان در ۵ سال گذشته و فعالیت‌های مورد نظرتان در استرالیا دارد. نتایج آزمایش سلامت شما معمولا برای ۱۲ ماه معتبر هستند. می‌توانید قبل از ارائه‌ی درخواست ویزا، آزمایش‌هایتان را انجام بدهید. این موضوع برای هر عضوی از خانواده‌تان که نامش در درخواست باشد نیز صادق است.

شرایط بیمه‌ی درمانی: هنگامی که در استرالیا هستید، مسئولیت تمام هزینه‌های درمانی‌تان با خودتان است. از آنجایی که شما هیچ پوشش بیمه‌ای از طرف طرح سلامت ملی استرالیا ندارید، اگر بیمه‌ی درمانی خصوصی مناسبی نداشته باشید، ممکن است درخواست ویزای شما رد شود.

نکته: هنگامی که برای این ویزا درخواست می‌دهید و زمانی که برای ویزا تصمیم‌گیری می‌شود باید داخل استرالیا باشید، این موضوع در مورد تمامی افراد خانواده تحت پوشش شما نیز صادق است.

هزینه ویزای 485 استرالیا

  • متقاضی: ۱۵۳۵ دلار استرالیا؛
  • اعضای خانواده ۱۸ سال یا بالاتر: ۷۶۵ دلار استرالیا به ازای هر فرد؛
  • اعضای خانواده کمتر از ۱۸ سال: ۳۸۵ دلار استرالیا به ازای هر فرد.

مدت زمان اخذ ویزای 485 استرالیا

  • ۷۵ درصد درخواست‌های Graduate Work stream طی ۴ ماه پردازش شده‌اند.
  • ۷۵ درصد درخواست‌های Post-Study Work stream طی ۸۵ روز پردازش شده‌اند.
  • ۹۰ درصد کلیه‌ی درخواست‌ها طی ۴ ماه پردازش شده‌اند.

مزایای ویزای 485 استرالیا

این ویزا به شما و اعضای خانواده‌تان اجازه می‌دهد تا بعد از  اتمام تحصیل در استرالیا به‌طور موقت در این کشور بمانید و در این زمان می‌توانید:

  • سفر کنید؛
  • درس بخوانید؛
  • کار کنید (پیدا کردن شغل برعهده‌ی شماست).

اگر نمی‌دانید کدام ویزا برای شما مناسب است می‌توانید برای مشاوره رایگان با شماره‌های ۲۲۴۲۳۶۱۶-۰۲۱ یا ۲۲۴۲۳۵۶۴-۰۲۱ تماس بگیرید یا فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

پرسش و پاسخ

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

آیا پرسشی ذهن شما را درگیر کرده است؟
آن را مطرح کنید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خ مقدس اردبیلی، نبش فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۱

تماس با شما

دریافت مشاوره