ویزای 489 استرالیا ؛ ویزای تخصصی با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت و اسپانسر فامیلی

ویزای 489 استرالیا برای افراد متخصصی است که معمولا نتوانسته‌اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل اقدام کنند یا اینکه امتیازات لازم برای ویزای اقامت دائم استرالیا با اسپانسر ایالتی را ندارند. این ویزا به متقاضی اجازه می‌دهد تا ۴ سال در مناطق کم‌جمعیت زندگی و کار کند. متقاضیان با دریافت ویزای ۴۸۹ استرالیا شانس این را دارند که بعد از ۲ سال اقامت در منطقه «کم‌جمعیت» ایالت مربوطه (به شرط آنکه ۱۲ ماه از آن را به صورت تمام‌وقت کار کرده باشند) برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام کنند.

مدت اقامت:

۴ سال

شما باید:

  • یک ایالت یا منطقه کم‌جمعیت یا یکی از بستگان دارای صلاحیت اسپانسرتان بشود؛
  • دارای شغل مرتبط با تحصیلات خود باشید؛
  • سوابق شغلی‌تان توسط سازمان‌های ذی‌ربط مورد ارزشیابی مثبت واقع شود؛
  • حداقل ۶۵ امتیاز داشته باشید که با داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی ۱۰ امتیاز از این ۶۵ امتیاز تامین می‌گردد؛
  • هنگام دعوت برای اخذ ویزا کمتر از ۴۵ سال داشته باشید؛
  • تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید (مطابق جدول)

شرایط ویزای 489 استرالیا

شما باید از طرف یک ایالت یا منطقه‌ در استرالیا انتخاب شوید تا در آن ایالت یا منطقه زندگی و کار کنید ( داشتن اسپانسرشیپ Regional) یا یکی از بستگان اسپانسرتان شود. همچنین می‌توانید هنگامی که  فرم ابراز تمایل (EOI) خود را کامل می‌کنید، ایالت‌ها و مناطق مورد علاقه‌تان را انتخاب کنید.

سن: هنگامی که از شما دعوت می‌شود تا برای ویزای ۴۸۹ استرالیا درخواست بدهید، باید کمتر از ۴۵ سال داشته باشید.

شغل: اگر یکی از بستگان اسپانسرتان است یا از طرف یک ایالت یا منطقه‌ی استرالیا انتخاب شده‌اید، شغل‌تان باید در فهرست مشاغل مورد نیاز استرالیا درج شده باشد. شما باید ارزشیابی مهارتی مثبتی داشته باشید تا نشان بدهد که برای کار کردن در آن شغل مهارت‌های لازم را دارا هستید. اگر می‌خواهید توسط یکی از ایالت‌ها یا مناطق استرالیا انتخاب‌ شوید، در نظر داشته باشید که هر ایالت و منطقه فهرست مشاغل، مقتضیات و فرایندهای مخصوص خود را دارد که باید دنبال کنید.

سازما‌ن‌های ارزیابی‌کننده: از سازمان‌های ارزیابی‌کننده‌ی شغل برگزیده‌تان در فهرست مربوط به مشاغل تخصصی مورد نظر استفاده کنید.

ویزاهای لغو شده: اگر قبلا در استرالیا بوده‌اید و ویزای شما لغو یا رد شده است، ممکن است برای درخواست این ویزا واجد شرایط نباشید.

تمدید زمان اقامت: شما نمی‌توانید این ویزا را تمدید کنید یا دوباره برایش درخواست بدهید. اگر می‌خواهید به طور دائم در استرالیا بمانید، باید برای اقامت دائم استرالیا اقدام کنید.

امتیاز: شما باید در دعوت‌نامه امتیاز مورد نظر (حداقل ۶۵ امتیاز) را داشته باشید.

زبان انگلیسی: شما باید تسلط قابل قبولی به زبان انگلیسی داشته باشید. میزان تسلط شما طبق جدول زیر تعیین می‌شود.

آزمون

قابل قبول

خوب

عالی

IELTS

حداقل نمره ۶ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۷ در هر چهار مهارت

حداقل نمره ۸ در هر چهار مهارت

OET

نمره B در هر چهار بخش آزمون OETحداقل نمره B در هر چهار بخش آزمون OET

نمره A در هر چهار  بخش آزمون OET

TOEFL

حداقل نمره ۱۲ مهارت شنیداری، ۱۳ مهارت خواندن، ۲۱ مهارت نوشتاری، ۱۸ مهارت گفتاریحداقل نمره ۲۴ مهارت شنیداری، ۲۴ مهارت خواندن، ۲۷ مهارت نوشتاری، ۲۳ مهارت گفتاری

حداقل نمره ۲۸ مهارت شنیداری، ۲۹ مهارت خواندن، ۳۰ مهارت نوشتاری، ۲۶ مهارت گفتاری

PTE

حداقل نمره ۵۰ در هر چهار مهارتحداقل نمره ۶۵ در هر چهار مهارت

حداقل نمره ۷۹ در هر چهار مهارت

CAE

حداقل نمره ۱۶۹ در هر چهار مهارت آزمونحداقل نمره ۱۸۵ در هر چهار مهارت آزمون

حداقل نمره ۲۰۰ در هر چهار مهارت آزمون

امتیاز

۰

۱۰

۲۰

خانواده: شما می‌توانید شریک زندگی و فرزندان خود یا فرزندخوانده‌هایتان را در درخواست‌تان لحاظ کنید. اعضای خانواده‌ای که ویزایشان صادر می‌شود، دارای حقوق و امکاناتی مشابه شما هستند.

تعهدات شما: شما و اعضای خانواده‌تان باید تابع قوانین استرالیا و شرایط ویزای ۴۸۹ استرالیا باشید.

نکته: هنگامی که جهت اخذ ویزای ۴۸۹ استرالیا اقدام می‌کنید و زمانی که دراین‌باره تصمیم‌گیری می‌شود، می‌توانید داخل استرالیا یا خارج از آن باشید.

شرایط اسپانسر

  • ۱۸ ساله یا بیشتر باشد.
  • در «مناطق خاص» از استرالیا ساکن باشند.
  • شهروند استرالیا، مقیم دائم استرالیا یا شهروند واجد شرایط نیوزلند باشد.
  • از بستگان شما یا شریک زندگی‌تان باشد.
  • اسپانسری وی تا زمان انقضای ویزا ادامه‌دار باشد.
  • برای حمایت از شما و اعضای خانواده‌تان توافق کند و به آنها کمک کند تا در استرالیا زندگی کنند.

نکته: لطفا توجه داشته باشید که «مناطق خاص» برای ویزای ۴۸۹ استرالیا با مناطق «کم‌جمعیت» فرق دارد. به طور مثال شهر ملبورن برای این نوع ویزا «منطقه خاص» به حساب می‌آید، در حالی که همین شهر منطقه«کم‌جمعیت» به حساب نمی‌آید.

EOI

برای اخذ این ویزا باید فرم ابراز تمایل (EOI) خود را در وبسایت اداره مهاجرت ثبت کنید. ثبت این فرم کاملا رایگان است.

  • هر کسی که می‌خواهد برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شود، باید یک EOI ارائه دهد.
  • EOI اطلاعات لازم درباره‌ی شما را در اختیار اداره مهاجرت قرار می‌دهد.
  • در EOI می‌توانید ایالات یا مناطقی را که به آنها علاقه‌مندید مشخص کنید یا اطلاع بدهید که یک اسپانسر دارید.
  • مدت اعتبار EOI‌ ارسال شده دو سال است.
  • هنگام ثبت EOI می‌توانید داخل استرالیا یا خارج از آن باشید.
  • تا قبل از اینکه برای اقدام جهت اخذ ویزا دعوت شوید، می‌توانید EOI خود را تغییر بدهید.
  • باید هنگام ارائه‌ی EOI کمتر از ۴۵ سال داشته باشید.
  • اگر بعد از ارائه‌ی EOI چهل‌وپنج ساله شوید، دعوت‌نامه‌ای برای درخواست ویزا دریافت نخواهید کرد، اما اگر بعد از دریافت دعوت‌نامه ۴۵ ساله شوید، هنوز می‌توانید برای ویزا درخواست بدهید.

امتیاز بندی ویزای 489 استرالیا

موارد امتیازآور

امتیاز

موارد امتیازآور

امتیاز

سن

مدارک تحصیلی

۱۸ تا ۲۴ سال تمام۲۵مدارک ارزیابی شده معادل دکترای استرالیا۲۰
۲۵ تا ۳۲ سال تمام۳۰مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس استرالیا۱۵
۳۳ تا ۳۹ سال تمام۲۵مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا۱۰
۴۰ تا ۴۴ سال تمام۱۵مدارک پایان دوره ارزیابی‌شده مرتبط با تخصص۱۰

سابقه کاری مرتبط در استرالیا در ۱۰ سال گذشته

تحصیل در استرالیا

کمتر از یک سال۰تحصیل در مناطق کم‌جمعیت استرالیا۵
۱ تا ۲ سال۵تحصیل حداقل در یک مقطع تحصیلی در استرالیا (دیپلم یا مدرک تجاری) از مؤسسات تحصیلی استرالیا۵
۳ تا ۴ سال۱۰

تسلط به یکی از زبان‌های خاص

۵ تا ۷ سال۱۵امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر۵
۸ تا ۱۰ سال۲۰

تسلط به زبان انگلیسی

سابقه کاری مرتبط در خارج از استرالیا در ۱۰ سال گذشته

قابل قبول۰
کمتر از ۳ سال۰خوب۱۰
۳ تا ۴ سال۵عالی۲۰
۵ تا ۷ سال۱۰

صلاحیت تحصیلات تخصصی

۸ تا ۱۰ سال۱۵مدرک کارشناسی ارشد پژوهش محور یا دکترا از مؤسسات تحصیلی استرالیا؛ حداقل شامل ۲ سال آکادمیک۵

همسر

اسپانسر

امتیاز همسر۵امتیاز داشتن اسپانسر ایالتی یا فامیلی۱۰

هزینه‌ی ویزای 489 استرالیا

  • متقاضی: ۳۷۵۵ دلار استرالیا؛
  • همسر متقاضی: ۱۸۷۵ دلار استرالیا؛
  • فرزند متقاضی کمتر از ۱۸ سال: ۹۴۰ دلار استرالیا؛
  • فرزند متقاضی ۱۸ سال و بالاتر: ۱۸۷۵ دلار استرالیا.

مدت زمان اخذ ویزای 489 استرالیا

  • ۷۵ درصد درخواست‌ها طی ۷ ماه پردازش شده‌اند.
  • ۹۰ درصد درخواست‌ها طی ۱۰ ماه پردازش شده‌اند.

مزایای ویزای 489 استرالیا

این ویزا به شما و خانواده‌تان اجازه می‌دهد:

  • تا ۴ سال در استرالیا اقامت کنید (این اقامت برای افرادی که از طریق ویزای اسپانسری مناطق کم‌جمعیت اقدام کرده‌اند در مناطق کم‌جمعیت و برای افرادی که از طریق اسپانسر فامیلی اقدام کرده‌اند در  مناطق خاص امکان‌پذیر است.)
  • در منطقه‌ای مشخص(بسته به نوع ویزا منطقه کم‌جمعیت یا خاص) از استرالیا زندگی و کار کنید و درس بخوانید.
  • تا زمانی که ویزای شما اعتبار دارد بدون محدودیت به استرالیا رفت‌وآمد داشته باشید.
  • در صورتی که واجد شرایط باشید، از طریق ویزای نیروی کار منطقه‌ای (ساب کلاس ۸۸۷) برای اقامت دائم اقدام کنید.

فرایند اخذ ویزای 489 استرالیا

EOI را همراه با جزئیات شغل مورد نظر، مهارت‌ها و نوع ویزای 489 استرالیا (اسپانسرشیپ مناطق کم‌جمعیت یا فامیلی) ‌در سیستم SkillSelect ثبت کنید.

  • اگر یکی از بستگان‌تان اسپانسر شما باشد، دعوت می‌شوید تا درخواست ویزا بدهید.
  • ادارات ایالتی یا دولتی منطقه‌ای استرالیا می‌توانند EOI شما را ببینید و تصمیم بگیرند که آیا می‌خواهند انتخاب‌تان کنند یا نه. اگر انتخاب شوید، دعوت می‌شوید تا درخواست ویزا بدهید.

شما باید آماده باشید تا فقط در نواحی مشخصی از استرالیا زندگی و کار کنید و درس بخوانید. اگر:

  • از طرف یک اداره‌ی ایالتی یا دولتی منطقه‌ای انتخاب شوید، این محل یک ناحیه‌ی منطقه‌ای یا کلانشهری با رشد جمعیتی پایین است (مناطق کم‌جمعیت).
  • یکی از بستگان واجد شرایط اسپانسرتان شود، این محل یک ناحیه‌ی تعیین‌شده در استرالیاست (مناطق خاص).

اگر نمی‌دانید کدام ویزا برای شما مناسب است می‌توانید برای مشاوره رایگان با شماره‌های ۲۲۴۲۳۶۱۶-۰۲۱ یا ۲۲۴۲۳۵۶۴-۰۲۱ تماس بگیرید.

مناطق خاص برای ویزای ۴۸۹ استرالیا با اسپانسر فامیلی

ایالت یا ناحیهمناطق تعیین شده
ناحیه مرکزی (ACT)تمام قسمت‌ها
استرالیای جنوبی (SA)تمام قسمت‌ها
تاسمانی (TAS)تمام قسمت‌ها
ناحیه شمالی (NT)تمام قسمت‌ها
ویکتوریا (VIC)تمام قسمت‌ها
استرالیای غربی (WA)تمام قسمت‌ها
کوئینزلند (QLD)مناطق با کدپستی: ۴۰۱۹-۴۰۲۸ ، ۴۰۳۷ تا ۴۰۵۰ ، ۴۰۷۹ تا ۴۱۰۰ ، ۴۱۱۴ ، ۴۱۱۸ ، ۴۱۲۴ تا ۴۱۵۰ ، ۴۱۵۸ تا ۴۱۶۸ ، ۴۱۸۰ تا ۴۸۹۹ (تمام قسمت‌ها به‌جز منطقه شهری بریزبن)
نیو ساوت ولز (NSW)مناطقی با کدپستی: ۲۳۱۱ تا ۲۳۱۲ ، ۲۳۲۸ تا ۲۳۳۳ ، ۲۳۳۶ تا ۲۴۹۰ ، ۲۵۳۵ تا ۲۵۵۱ ، ۲۵۷۵ تا ۲۷۳۹ ، ۲۷۸۷ تا ۲۸۹۸ (تمام قسمت‌ها به‌جز سیدنی، نیوکاسل، ولونگوگ)

مناطق کم‌جمعیت برای ویزای ۴۸۹ استرالیا با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت

ایالت یا ناحیهمناطق تعیین شده
ناحیه مرکزی (ACT)تمام قسمت‌ها
استرالیای جنوبی (SA)تمام قسمت‌ها
تاسمانی (TAS)تمام قسمت‌ها
ناحیه‌ی شمالی (NT)تمام قسمت‌ها
ویکتوریا (VIC)مناطقی با کدپستی: ۳۲۱۱ تا ۳۳۳۴ ، ۳۳۴۰ تا ۳۴۲۴ ، ۳۴۳۰ تا ۳۶۴۹ ، ۳۶۵۸ تا ۳۷۴۹ ،  ۳۷۵۳ ، ۳۷۵۶ ، ۳۷۵۸ ، ۳۷۶۲ ، ۳۷۶۴ ، ۳۷۷۸ تا ۳۷۸۱ ، ۳۷۸۳ ، ۳۷۹۷ ، ۳۷۹۹ ، ۳۸۱۰ تا ۳۹۰۹ ، ۳۹۲۱ تا ۳۹۲۵ ، ۳۹۴۵ تا ۳۹۷۴ ، ۳۹۷۹ ، ۳۹۸۱ تا ۳۹۹۶
استرالیای غربی (WA)مناطق با کدپستی: ۶۰۴۱ تا ۶۰۴۴ ، ۶۰۸۳ تا ۶۰۸۴ ، ۶۱۲۱ تا ۶۱۲۶ ، ۶۲۰۰ تا ۶۷۹۹
کوئینزلند (QLD)مناطق با کدپستی: ۴۱۲۴ تا ۴۱۲۵ ، ۴۱۳۳ ، ۴۲۱۱ ، ۴۲۷۰ تا ۴۲۷۲ ، ۴۲۷۵ ، ۴۲۸۰ ، ۴۲۸۵ ، ۴۲۸۷ ، ۴۳۰۷ تا ۴۴۹۹ ، ۴۵۱۵ ، ۴۵۱۷ تا ۴۵۱۹ ، ۴۵۲۲ تا ۴۸۹۹ (تمام قسمت‌ها به‌جز منطقه شهری بریزبن)
نیو ساوت ولز (NSW)مناطقی با کدپستی: ۲۳۱۱ تا ۲۳۱۲ ، ۲۳۲۸ تا ۲۴۱۱ ، ۲۴۲۰ تا ۲۴۹۰ ، ۲۵۳۶ تا ۲۵۵۱ ، ۲۵۷۵ تا ۲۵۹۴ ، ۲۶۱۸ تا ۲۷۳۹ ، ۲۷۸۷ تا ۲۸۹۸ (همه قسمت‌ها به‌جز سیدنی، نیوکاسل، ولونگوگ)

اگر نمی‌دانید کدام ویزا برای شما مناسب است می‌توانید برای مشاوره رایگان با شماره‌های ۲۲۴۲۳۶۱۶-۰۲۱ یا ۲۲۴۲۳۵۶۴-۰۲۱ تماس بگیرید یا فرم زیر را تکمیل کنید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند.

تماس با ما

تهران، زعفرانیه، خیابان فرخ، پلاک ۱، واحد ۲۰۱

تماس با شما