نوشته‌ها

این ویزا یک ویزای اقامت دائم است که برای نیروی متخصصی که توسط کارفرمای واقع در مناطق «کم‌جمعیت» استرالیا اسپانسر شده، صادر می‌شود.
برای درخواست ویزا ساب‌کلاس ۱۸۷، متقاضی می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
در صورتی که متقاضی در زمان ارائه درخواست ویزا در داخل استرالیا حضور داشته باشد، متقاضی باید دارای ویزایی باشد که به فرد اجازه اقدام برای ویزاهای دیگر را بدهد.
این ویزا دو مرحله دارد:
اول باید توسط یک کارفرمای تایید شده انتخاب شوید
بعد درخواست ویزای مرتبط را ارائه دهد
شرایط مورد نیاز متقاضیان این ویزا باید:

برای کاری در یکی از مناطق «کم‌جمعیت» در استرالیا توسط یک کارفرمای «تایید‌شده» انتخاب شده باشند
کمتر از ۵۰ سال سن داشته باشند – مگر در موارد استثنایی
شرایط مهارت، تخصص و زبان انگلیسی مورد نیاز را دارا باشند – مگر در موارد استثنایی
درخواست ویزای متناسب با مسیرهای موجود را ارائه دهند

این ویزا از نوع ویزای اقامت دائم است و شامل انواع زیر می‌باشد:
۱-از طریق تبدیل اقامت موقت:
برای افرادی که ویزای ساب‌کلاس ۴۵۷ داشته و کارفرمای خود در همان شغلی که قبلا اسپانسر آنها شده است و بمدت دو سال کار کرده‌اند، مایل به اسپانسر کردن ایشان می‌باشد.
۲-از طریق ورود مستقیم:
جهت افرادی که کارفرما اسپانسر آنها شده و این افراد هرگز در استرالیا کار نکرده‌اند یا کار آنها بصورت مختصر بوده است. همچنین کسانی که مقیم موقت هستند و صلاحیت اقدام از طریق تبدیل اقامت موقت را ندارند یا افرادی که درخواست خود را قبل از ۱ ژوئیه ۲۰۱۲ ثبت کرده‌اند، می‌توانند از این طریق اقدام کنند. در این روش الزاماً نیاز به ارزیابی مدرک یا داشتن ۳ سال سابقه کار مرتبط نیست.
۳-از طریق توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص:
برای افرادی است که اسپانسر آنها یکی از کارفرماهایی است که قردادهای خاصی با دولت استرالیا دارند.

این نوع ویزا سه مرحله دارد:
تایید اینکه شغل مورد نظر یک شغل واقعی است، که توسط یک اداره خاص محلی انجام می‌شود
بررسی شغل و کارفرما و تایید آن توسط اداره مهاجرت استرالیا
ارایه درخواست ویزای شخص متقاضی و تایید ایشان توسط اداره مهاجرت استرالیا

اضافه کردن اعضای خانواده به درخواست ویزا:
این افراد را می‌توانید به درخواست ویزای خود اضافه نمایید:
همسر – ازدواج رسمی یا سفید
فرزندان تحت تـکفل شما یا همسرتان
سایر افراد خانواده تحت تـکفل
اعضای خانواده نیز می‌بایست تست پزشکی و عدم سؤپیشینه ارائه دهند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا اسپانسر شغلی با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.