نوشته‌ها

در امر مهاجرت به استرالیا هر ساله،کاندید های بین المللی و دانش آموزانی که قصد و یا پیدا کردن شغل دارند، با موسسه  SEEK ارتباط برقرار می کنند .این موسسه مکانی عالی جهت فراهم کردن مکانی برای زندگی و کار برای کسانی که قصد مهاجرت به دارند استرالیا می باشد.

ما لیستی از نکات کلیدی که می توانند در طی دستیابی به هدفتان، چه در محیط خارج و چه در زمینه ی موفقیت کاری  در امر مهاجرت به استرالیا به شما کمک کنند، تهیه کرده ایم:

  • در حوزه بازار کار استرالیا (خصوصا شغل مورد نظر خود) تحقیق کنید:

بعضی وظایف و مهارت ها تقاضای بالایی در کشور استرالیا دارند و بعضی نیز کمتر تقاضا دارند. در امر مهاجرت به استرالیا هر چه بیشتر تحقیق کنید، احتمال بیشتری برای درک موقعیت خود در بازار کار خواهید داشت. به گفته ی ابیگل کارادیس، مدیر بخش استعداد یابی سایت (Micheal Page)  اگر شما با پیگیری زیاد به دنبال فراگیری مهارت هایی در زمینه تجارت دیجیتال و الکترونیک باشید کارتان ساده تر خواهد شد؛ یا اگر مایل باشید در مکانی دوردست مشغول به کار شوید، با رقابت کمتری مواجه خواهید شد.

  • ویزای استرالیا خود را مدیریت کنید:

انتظار دیدن عبارت(حق کاری) را در بخش تبلیغات شغلی روزنامه های استرالیا داشته باشید. به گفته آقای کارادیس، اگر کارفرمایان موفق به پیدا کردن کاندیدای مطلوب در منطقه بومی خود نشوند،کاندید های سطح بالا را ضمانت خواهند کرد. البته این مسئله یک استثنا است و نه قانون. تنها کاندید های با تجربه در صنایعی که با مشکل کمبود استعداد مواجه هستند، شانس ترانسفر بدون هزینه را خواهند داشت. (در این حالت کمپانی هزینه ها را پرداخت می کند(. طبق گفته های وی، ویزا های استرالیا مختص تعطیلات نیز یکی از روش های موثر برای کاریابی است. امکانش وجود دارد که این دسته از کاندید ها بتوانند کارفرمای خود را راضی کنند تا آن ها را حمایت مالی کنند و ویزای کار استرالیا کامل برایشان بگیرند.

  • به زبان عامیانه سخن بگویید و فرهنگ کشور مقصد را بیاموزید:

هنگامی که لیزی مونرو از آمریکا به استرالیا مهاجرت کرد تا برای کمپانی Adecco  کار کند، مجبور بود تا اصول اولیه زبان عامه استرالیا ،از جمله کاربرد عباراتی نظیر (I’m keen to) را بیاموزد. هنگامی که به یکی از رابطین استرالیایی خود عبارت Off to the races)) را گفت (که در واقع منظورش این بود که باید کارهای بسیاری را به سرعت انجام دهد)،آن شخص تصور کرد که خانم مانرو قصد دارد تا برای تماشای مسابقه اسب دوانی، عصر را مرخصی بگیرد!

  • رزومه و کاور لتر خود را بهینه سازی کنید:

به گفته اندرو موریس و رابرت هاف، شما می توانید تجارب خود را با منافع شرکت مورد نظر تطبیق دهید. تصور نکنید که کارفرمایان محلی لزوما از همگی کارفرمایان خارجی اطلاع دارند. پاراگرافی در رزومه خود در ارتباط با شرکت و اهداف آن قید کنید.

مسائل کلیدی را در کاور لتر خود ذکر کنید. در ضمن ایده خوبی است که مراحل بعدی را پیشنهاد دهید.کارفرمای شما ممکن است هر روز با کاندید های بین المللی برخورد نداشته باشد. اما همیشه به خاطر داشته باشید، هنگامیک ه در حال نگارش رزومه و کاور لتر خود برای شغلی بین المللی هستید، کارفرمای این مشاغل به دنبال بهترین گزینه برای استخدام اند. پس ضروری است که در حوزه شرایط کاری خود تمرکز کنید، تا صرفا بر سر جایی که بخواهید در آن اقامت کنید.

  • تکنولوژی عصر خود را بشناسید:

به تازگی انجام مصاحبه ها از طریق موبایل،اسکایپ یا دیگر پلتفرم های دیجیتالی رایج شده است، اما شما از کارفرمایان و استخدام کنندگان انتظار نداشته باشید که لزوما از تکنولوژی مورد نظر شما برای مصاحبه استفاده کنند. مطمئن شوید که حتما اکانتی در پلتفرم های رایج نظیر اسکایپ و گوگل هنگ آوت داشته باشید. (طبق گفته های مونرو روث)

  • آمادگی داشته باشید که یک پله به عقب بازگردید:

به گفته کارادیس، نخستین شغل شما در استرالیا لزوما حرفه ای/تخصصی نخواهد بود. این را بپذیرید که ممکن است نیاز پیدا کنید تا یک پله به عقب برگردید تا راهی مطمئن برای کسب تجربه لازم جهت پیداکردن حرفه ای تخصصی پیدا کنید. شاید حتی نیاز پیدا کنید که کاری داوطلبی انجام دهید تا تجربه ای کلی از محیط و رابطین مورد نیاز کارفرمایان، بدست آورید.

  • طریقه نام نویسی صحیح برای کار را بیاموزید:

فرصت را هدر ندهید و جهت درخواست کار از طریق موسسه SEEK اقدام کنید.کار سختی نیست! موسسه SEEK بزرگترین مرجع استخدامی استرالیا است و چنانچه قصدتان جدی است، حتما یک پروفایل SEEK ایجاد کنید. با داشتن این پروفایل می توانید سریع تر درخواست کار بدهید، زیرا که قبلا فرم ها را پر کرده اید. در ضمن بدانید که تنها کارفرمایان مطمئن به جزئیات رزومه شما دسترسی دارند و بدین جهت alert  هایی برایتان تدوین می کنند تا شما هیچکدام از فرصت های استخدامی را از دست ندهید.

ویزای مهارتی تخصصی از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.

برای محاسبه آنلاین امتیاز مهاجرت استرالیا اینجا کلیک نمایید.

شرایط ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
  • داشتن مدرك IELTS حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان‌های مربوطه در استرالیا

در این مقاله سعی بر آن داریم که امتیازات ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا را بازگو و شرح دهیم.

امتیاز بندی برای ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا

سن:

  • ۱۸ تا ۲۴ سال تمام: ۲۵ امتیاز
  • ۲۵ تا ۳۲ سال تمام: ۳۰ امتیاز
  • ۳۳ تا ۳۹ سال تمام: ۲۵ امتیاز
  • ۴۰ تا ۴۴ سال تمام: ۱۵ امتیاز

نمره IELTS و یا معادل آن در امتحانات دیگر:

  • نمره ۶ در هر ۴ مهارت: بدون امتیاز
  • نمره ۷ در هر ۴ مهارت: ۱۰ امتیاز
  • نمره ۸ در هر ۴ مهارت: ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در استرالیا:

  • ۱ سال سابقه کار مرتبط در ۲ سال گذشته: ۵ امتیاز
  • ۳ تا ۵ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۰ امتیاز
  • ۷ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۵ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در خارج از استرالیا:

  • ۳ سال سابقه کار مرتبط در ۵ سال گذشته: ۵ امتیاز
  • ۵ سال سابقه کار مرتبط در ۷ سال‌ گذشته: ۱۰ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال‌ گذشته: ۱۵ امتیاز

مدارک تحصیلی:

  • مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا: ۱۰ امتیاز
  • مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس یا فوق لیسانس استرالیا: ۱۵ امتیاز
  • مدارک ارزیابی شده معادل دكترای استرالیا: ۲۰ امتیاز

*  با توجه به تغییرات جدید كسانی كه مدارك آنها معادل فوق‌دیپلم یا دیپلم مدارك استرالیا می‌شود، با داشتن نامه ارزشیابی می‌توانند از ۱۰ امتیاز استفاده كنند و كسانی كه مدرك آنها معادل لیسانس استرالیا و بالاتر باشد، می‌توانند از ۱۵ امتیاز استفاده كنند.

تحصیل در استرالیا:

  • ۲ سال تحصیل در استرالیا: ۵ امتیاز
  • ۲ سال تحصیل درمناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۵ امتیاز

سابقه كار حرفه‌ای در استرالیا:

  • داشتن یكسال سابقه كار حرفه‌ای مرتبط با تخصص و مدرك در استرالیا: ۵ امتیاز

تسلط به یکی از زبان‌های خاص:

  • امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر: ۵ امتیاز

*  تسلط شما به زبان فارسی، باید توسط سازمان NAATI، سازمان مترجمان استرالیا، تأیید شود. به عبارتی مدرك تسلط به ترجمه انگلیسی به فارسی و یا برعکس دریافت كنید.

امتیاز همسر:

  • امتیاز داشتن همسر: ۵ امتیاز

* برای اینکه بتوانید از ۵ امتیاز داشتن همسر استفاده کنید باید:

  • همسر شما حداقل نمره ۶ در آزمون IELTS داشته باشد
  • مدرك خود را ارزشیابی كند
  • شغل ایشان در همان لیستی که شغل شما موجود بوده، وجود داشته باشد.

* برای ویزای ساب‌کلاس ۱۸۹، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست MLTSSL بوده و درمورد ویزای ساب‌کلاس ۱۹۰، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست STSOL باشد.

اسپانسر ایالتی:

  • گرفتن اسپانسر ازیکی از ایالت‌های استرالیا: ۵ امتیاز
  • گرفتن اسپانسر از یکی از مناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۱۰ امتیاز

اسپانسر فامیلی:

  • اسپانسر فامیلی ۱۰ امتیاز

* فامیل اسپانسر شما باید در مناطق خاصی از استرالیا زندگی کند که شما بتوانید از این امتیاز برخوردار شوید.

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
  • داشتن مدرك IELTS حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان‌های مربوطه در استرالیا

همچنین شما می توانید برای آگاهی از امتیاز خود به وب سایت مهاجرت پلاس رجوع کرده و فرم محاسبه امتیاز خود را پر نمایید.

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزای سرمایه گذاری مهاجرت به استرالیا ، برای اقامت موقت ۴ ساله (ساب کلاس ۱۸۸) است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم استرالیا می باشد.

این ویزاها، ویزاهای اقامت دایمی استرالیا  هستند برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند در زیر شرایط لازم برای ویزای 890 و 892 استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را مشاهده می فرمایید.

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۲  مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۷۵۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۱ نفر به طور تمام وقت

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۰  مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمایه گزاری خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری  با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

افرادی که حداقل یکی از والدین‌شان شهروند استرالیا یا مقیم دائم استرالیا باشند، می‌توانند برای دریافت ویزای اقامت دائم استرالیا اقدام کنند.
این ویزا به فرزندی که خارج از استرالیا زندگی می‌کند، اجازه می‌دهد به استرالیا آمده و با والدینی که او را به فرزندخواندگی خود پذیرفته‌اند، زندگی کند.
والدینی که فرزندی را به فرزندخواندگی خود پذیرفته‌اند، اسپانسر او می‌شوند و می‌توانند از جانب او جهت اخذ این ویزا اقدام کنند.
این ویزا برای فرزندانی است که:
خارج از استرالیا باشند
زیر ۱۸ سال باشند
به فرزندخواندگی در آمده‌ باشند یا در روند فرزندخواندگی باشند
توسط والدینی که او را به فرزندخواندگی خود پذیرفته‌اند اسپانسر شوند
والدینی که فرزند را به فرزندخواندگی خود می‌پذیرند بایستی:
شهروند استرالیا باشند، یا
دارنده ویزای اقامت دائم استرالیا باشند، و یا
شهروند واجد شرایط نیوزیلند باشند
این ویزا از نوع اقامت دائم است و به فرزند اجازه می‌دهد:
وارد استرالیا شده و در آنجا به صورت دائم اقامت داشته باشد.
در استرالیا مشغول کار و تحصیل شود.
از خدمات پزشکی رایگان ( Medicare) استفاده کند.
درصورت داشتن شرایط لازم جهت شهروندی استرالیا اقدام کند.
بستگان واجد شرایط خود را جهت دریافت ویزای اقامت دائم، اسپانسر کنند.
در صورتی که فرزندخواندگی از طریق سازمان‌های ایالتی یا منطقه‌ای انجام شود، شما می‌توانید قبل از نهایی‌شدن فرزندخواندگی درخواست خود را جهت اخذ این ویزا اعلام نمایید.
اگر زمان فرزند خواندگی قبل از زمانی باشد که والدین اقامت دائم یا شهروندی استرالیا را کسب کرده اند، فرزند خوانده می تواند برای ویزای ۱۰۱ یعنی ویزای دائم اقدام نماید.
اخذ این ویزا برای کودکان یتیمی که از طریق سازمان های استرالیا به فرزند خواندگی پذیرفته نشده اند بسیار مشکل می باشد و معمولاً لازم است شما حداقل به مدت یکسال در ایران با فرزند خوانده خود به صورت مشترک زندگی کرده باشید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا فرزندان با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

این ویزا یک ویزای اقامت دائم است که برای نیروی متخصصی که توسط کارفرمای واقع در مناطق «کم‌جمعیت» استرالیا اسپانسر شده، صادر می‌شود.
برای درخواست ویزا ساب‌کلاس ۱۸۷، متقاضی می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
در صورتی که متقاضی در زمان ارائه درخواست ویزا در داخل استرالیا حضور داشته باشد، متقاضی باید دارای ویزایی باشد که به فرد اجازه اقدام برای ویزاهای دیگر را بدهد.
این ویزا دو مرحله دارد:
اول باید توسط یک کارفرمای تایید شده انتخاب شوید
بعد درخواست ویزای مرتبط را ارائه دهد
شرایط مورد نیاز متقاضیان این ویزا باید:

برای کاری در یکی از مناطق «کم‌جمعیت» در استرالیا توسط یک کارفرمای «تایید‌شده» انتخاب شده باشند
کمتر از ۵۰ سال سن داشته باشند – مگر در موارد استثنایی
شرایط مهارت، تخصص و زبان انگلیسی مورد نیاز را دارا باشند – مگر در موارد استثنایی
درخواست ویزای متناسب با مسیرهای موجود را ارائه دهند

این ویزا از نوع ویزای اقامت دائم است و شامل انواع زیر می‌باشد:
۱-از طریق تبدیل اقامت موقت:
برای افرادی که ویزای ساب‌کلاس ۴۵۷ داشته و کارفرمای خود در همان شغلی که قبلا اسپانسر آنها شده است و بمدت دو سال کار کرده‌اند، مایل به اسپانسر کردن ایشان می‌باشد.
۲-از طریق ورود مستقیم:
جهت افرادی که کارفرما اسپانسر آنها شده و این افراد هرگز در استرالیا کار نکرده‌اند یا کار آنها بصورت مختصر بوده است. همچنین کسانی که مقیم موقت هستند و صلاحیت اقدام از طریق تبدیل اقامت موقت را ندارند یا افرادی که درخواست خود را قبل از ۱ ژوئیه ۲۰۱۲ ثبت کرده‌اند، می‌توانند از این طریق اقدام کنند. در این روش الزاماً نیاز به ارزیابی مدرک یا داشتن ۳ سال سابقه کار مرتبط نیست.
۳-از طریق توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص:
برای افرادی است که اسپانسر آنها یکی از کارفرماهایی است که قردادهای خاصی با دولت استرالیا دارند.

این نوع ویزا سه مرحله دارد:
تایید اینکه شغل مورد نظر یک شغل واقعی است، که توسط یک اداره خاص محلی انجام می‌شود
بررسی شغل و کارفرما و تایید آن توسط اداره مهاجرت استرالیا
ارایه درخواست ویزای شخص متقاضی و تایید ایشان توسط اداره مهاجرت استرالیا

اضافه کردن اعضای خانواده به درخواست ویزا:
این افراد را می‌توانید به درخواست ویزای خود اضافه نمایید:
همسر – ازدواج رسمی یا سفید
فرزندان تحت تـکفل شما یا همسرتان
سایر افراد خانواده تحت تـکفل
اعضای خانواده نیز می‌بایست تست پزشکی و عدم سؤپیشینه ارائه دهند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا اسپانسر شغلی با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزا سرمایه گذاری، برای اقامت موقت 4 (ساب کلاس 188) ساله است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم می باشد.
شرایط دریافت سرمایه گذاری ویژه استرالیا به شرح زیر می باشد:

  • برای ویزای سرمایه‌ گذاری معمولی‌ در استرالیا گردش مالی ، طرح تجاری یا تاسیس و مدیریت یک بیزینس در استرالیا مطرح نیست.
  • فرد و همسرش باید حداقل ۵ میلیون دلار سرمایه داشته باشند و این سرمایه باید از طریق قانونی کسب شده باشد.
  • تایید نوع سرمایه‌گذاری توسط ایالت مقصد
  • تعهد به سرمایه‌گذاری در ایالت. حداقل ۵ میلیون دلار سرمایه گذاری در استرالیا برای مدت ۴ سال و با صلاحدید ایالت.
  • برای ویزای سرمایه گذاری ویژه در استرالیا سیستم امتیاز بندی و شرط سنی وجود ندارد.
  • نمره زبان لازم هم مانند دیگر ویزاها شرط نیست ولی لازم است در صورت نداشتن نمره کافی هزینه ای به دولت استرالیا پرداخت گردد تا پس از ورود به استرالیا ۵۱۰ ساعت کلاس زبان برای فرد در نظر گرفته شود.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت سرمایه گذاری ویژه استرالیا با شماره  22172254 -22409253 تماس حاصل فرمایید.

 

مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزا  کارآفرینی زیر مجموعه ویزای سرمایه گذاری، برای اقامت موقت 4 (ساب کلاس 188) ساله است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم می باشد.
شرایط دریافت ویزای کار آفرینی استرالیا به شرح زیر می باشد:

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد. قابل توجه است که در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا از جمله ایالات استرالیای جنوبی و استرالیا غربی در موارد زیادی افراد بالای۵۵ سال را نیز قبول می‌کنند.
  • فرد باید از یکی‌ از ایالت‌های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرد.
  • ویزای کارآفرینی استرالیا نیز امتیاز بندی لازم دارد و فرد باید ۶۵ امتیاز کسب کند.

این امتیاز بندی با ویزای مهارتی فرق دارد. به طور خلاصه به مواردی چون سن، مدرک تحصیلی‌یا فنی‌، زبان انگلیسی‌، میزان سرمایه، میزان گردش مالی، سابقه صادرات کالا، اختراع و ابتکار، سابقه مدیریت و سابقه سرمایه‌گذاری امتیاز داده می‌شود. در برخی موارد امکان گرفتن این ویزا با امتیاز کمتر نیز وجود دارد.

  • گردش مالی باید حد اقل ۵۰۰ هزار دلار در ۲ سال از ۴ سال اخیر باشد. از آنجا که نرخ دلار در ایران در ۴ سال اخیر تغییر کرده، کسانی‌ که با نشان‌دادن این گردش مالی با توجه به دلار فعلی‌مشکل دارند، می‌توانند گردش مالی خودشان را در ۳ یا ۴ سال پیش که دلار به مراتب ارزان‌تر بود، نشان بدهند.
  • حداقل سرمایه فرد و همسرش در مجموع باید ۸۰۰ هزار دلار و قابل انتقال به استرالیا باشد. این سرمایه می‌تواند شامل اموال منقول و غیر منقول باشد. مواردی همچون زمین، خانه، پول، ماشین و اموال مشابه. این سرمایه باید از طریق قانونی کسب شده باشد و باید در مدت حداکثر ۲ سال پس از اخذ ویزا به استرالیا منتقل گردد.
  • داشتن نمره زبان شرط نیست ولی داشتن IELTS 5 می‌تواند امتیاز فرد را بالا ببرد.
  • فرد متعهد می‌شود تا حداکثر پس از ۲ سال از ورود به استرالیا نسبت به ایجاد یک بیزینس اقدام نماید.
  • فرد باید به طور کلی سابقه کاری موفقی داشته باشد.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کارآفرینی استرالیا با شماره  22172254 -22409253 تماس حاصل فرمایید.