نوشته‌ها

ویزای کار موقت،اقامت کوتاه‌مدت –ساب‌کلاس ۴۰۰

ویزای کار موقت همانگونه که از اسم آن می توان برداشت کرد زمانی کوتاه برای انجام کاری مشخص را در بر می‌گیرد و برای افرادی است که:

  • می‌خواهند برای کار تخصصی وارد استرالیا شده و ۳ ماه اقامت کنند.
  • به دعوت یکی از سازمان‌های استرالیایی در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی شرکت کنند.
  • در یکی از فعالیت‌ها یا مشاغل مورد توجه کشور استرالیا شرکت کنند.

شرایط مورد نیاز برای ویزای کار موقت:

شما در صورتی می‌توانید برای این ویزا اقدام کنید که خارج از استرالیا باشید و دارای یکی از شرایط زیر باشید:

  • دارای تخصص، دانش یا تجربه کاری ویژه‌ای باشید که به تجارت استرالیا کمک کند.
  • جهت شرکت در رویدادی که توسط سازمانی در استرالیا مدیریت می‌شود دعوت شوید.
  • به حضور شما در استرالیا در شرایط استثنایی و دارای اهمیت ملی نیاز باشد.

برای دریافت ویزای کار موقت شما باید بتوانید نشان دهید که:

  • کاری که قصد انجام آن را دارید، کوتاه‌مدت است.
  • به حضور فیزیکی شما برای انجام این کار در استرالیا نیاز است.
  • پشتوانه مالی کافی دارید.
  • قصد تحصیل و دریافت ‌مدرک رسمی در استرالیا را ندارید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا اقامت اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.