نوشته‌ها

لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال ۲۰۱۷-۲۰۱۸

,

پس از تغییرات گسترده در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا در آپریل ۲۰۱۷، اداره مهاجرت استرالیا قبل از شروع سال مالی جدید، ‌لیست مشاغل مورد تایید خود در سال آتی را اعلام کرد.
خوشبختانه، تغییرات گسترده ای در این لیست لحاظ نشده است و همچنان بازه وسیعی از رشته های فنی و مهندسی و تخصصی در این لیست قابل استفاده خواهند بود و امکان مهاجرت استرالیا برای فارغ التحصیلان و فعالان در این رشته ها برقرار است .

مهمترین تغییرات در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا

مهمترین تغییری که در لیست های اعلامی اخیرشاهد بودیم، تفاوت بین رشته های شغلی مورد نیاز برای ویزاهای ساب کلاسهای ۱۸۹ و ۱۹۰ و ۴۸۹ و ۴۸۵ و ویزاهای اسپانسر کارفرما با ساب کلاس های ۴۵۷ و ۱۸۶ و ۱۸۷ است .
تعداد مشاغل لیست اصلی از ۱۸۳ عنوان به ۱۷۸ عنوان کاهش داشته است که در این میان ۶ رشته حذف گردیده است و یک رشته جدید وارد این لیست شده است .
رشته هایی که از لیست مشاغل بلند مدت و میان مدت حذف شده اند به شرح زیر است :
Ship’s Engineer
Ship’s Master
Ship’s Officer
Anaesthetist
Production Manager (Mining)
Psychotherapist

همچنین متخصصین امنیت شبکه هم میتوانند خوشحال باشند که رشته شغلی آن ها به لیست مشاغل اصلی استرالیا با عنوان ICT Security Specialist اضافه شده است .
به غیر از ۵ رشته ، کلیه رشته های ذکر شده در این لیست امکان اقدام جهت اخذ ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ با اسپانسر ایالتی را خواهند داشت. بنابراین رشته های زیر تنها امکان اقدام برای ویزای ۱۸۹ و ۴۸۹ ایالتی و ۴۸۵ را خواهند داشت.
Project Builder
Medical Administrator
Telecommunications Network Planner
Pressure Welder
Electrical Linesworker
خوشبختانه دیگر اثری از رشته های دو ستاره که در تغییرات آپریل اعلام شده بود و تعداد زیادی از رشته های اصلی علوم مهندسی را در بر می گرفت نیست.
تعداد رشته های اعلام شده در لیست STSOL بازه گسترده تری را شامل میشود.

 

برای اطلاعات بیشتر درجهت امور مهاجرت به استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای اقامت دایم با اسپانسر شغلی _ ساب‌کلاس ۱۸۶

این ویزا یک ویزای اقامت دایم است که برای نیروی متخصصی که توسط کارفرمای مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا اسپانسر شده ، صادر می‌شود.
برای درخواست این ویزا، متقاضی میتواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
در صورتی که متقاضی در در زمان ارائه درخواست ویزا در داخل استرالیا حضور داشته باشد، متقاضی باید دارای ویزایی باشد که به فرد اجازه اقدام برای ویزاهای دیگر را بدهد.
ویزا ساب کلاس ۱۸۶ به صورت اقامت دایم است و به افراد دارای تخصص اجازه می دهد تحت یکی از روشهای زیر در استرالیا به کار بپردازند:
تغییر اقامت موقت به دایم
ورود مستقیم
توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص
شرایط مورد نیاز:
شما در صورتی می توانید جهت این ویزا اقدام کنید که:
به حمایت – اسپانسری – یک کارفرمای استرالیایی مورد تأیید درآمده باشید.
تخصص، تحصیلات و دانش زبان انگلیسی لازم را داشته باشید.
سن شما کمتر از ۵۰ سال باشد.
این ویزا از نوع ویزای اقامت دایم است و شامل انواع ذیل می‌باشد:
۱-از طریق تبدیل اقامت موقت:
جهت افرادی که ویزای زیرگروه ۴۵۷ داشته وکارفرمای خود در همان شغلی که قبلا اسپانسر آنها شده است و بمدت دو سال کار کرده اند مایل به اسپانسر کردن ایشان می‌باشد.
۲-از طریق ورود مستقیم:
جهت افرادی که کارفرما اسپانسر آنها شده واین افراد هرگز در استرالیا کار نکرده اند یا کار آنها بصورت مختصر بوده است.
همچنین کسانی که مقیم موقت هستند و صلاحیت اقدام از طریق تبدیل اقامت موقت را ندارند یا افرادی که درخواست خود را قبل از ۱ ژوئیه ۲۰۱۲ ثبت کرده اند، میتوانند از این طریق اقدام کنند.
در حال حاضر داشتن نمره زبان ایلتس ۶ در هر بند، ۳ سال سابقه کار و ارزیابی مثبت مدرک توسط سازمان مربوطه، از شرایط اصلی برای روش ورود مستقیم است.
۳-از طریق توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص:
جهت افرادی است که اسپانسر آنها یکی از کارفرماهایی هستند که قردادهای خاصی با دولت استرالیا دارند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا اقامت دایم با اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.