نوشته‌ها

لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال ۲۰۱۷-۲۰۱۸

,

پس از تغییرات گسترده در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا در آپریل ۲۰۱۷، اداره مهاجرت استرالیا قبل از شروع سال مالی جدید، ‌لیست مشاغل مورد تایید خود در سال آتی را اعلام کرد.
خوشبختانه، تغییرات گسترده ای در این لیست لحاظ نشده است و همچنان بازه وسیعی از رشته های فنی و مهندسی و تخصصی در این لیست قابل استفاده خواهند بود و امکان مهاجرت استرالیا برای فارغ التحصیلان و فعالان در این رشته ها برقرار است .

مهمترین تغییرات در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا

مهمترین تغییری که در لیست های اعلامی اخیرشاهد بودیم، تفاوت بین رشته های شغلی مورد نیاز برای ویزاهای ساب کلاسهای ۱۸۹ و ۱۹۰ و ۴۸۹ و ۴۸۵ و ویزاهای اسپانسر کارفرما با ساب کلاس های ۴۵۷ و ۱۸۶ و ۱۸۷ است .
تعداد مشاغل لیست اصلی از ۱۸۳ عنوان به ۱۷۸ عنوان کاهش داشته است که در این میان ۶ رشته حذف گردیده است و یک رشته جدید وارد این لیست شده است .
رشته هایی که از لیست مشاغل بلند مدت و میان مدت حذف شده اند به شرح زیر است :
Ship’s Engineer
Ship’s Master
Ship’s Officer
Anaesthetist
Production Manager (Mining)
Psychotherapist

همچنین متخصصین امنیت شبکه هم میتوانند خوشحال باشند که رشته شغلی آن ها به لیست مشاغل اصلی استرالیا با عنوان ICT Security Specialist اضافه شده است .
به غیر از ۵ رشته ، کلیه رشته های ذکر شده در این لیست امکان اقدام جهت اخذ ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ با اسپانسر ایالتی را خواهند داشت. بنابراین رشته های زیر تنها امکان اقدام برای ویزای ۱۸۹ و ۴۸۹ ایالتی و ۴۸۵ را خواهند داشت.
Project Builder
Medical Administrator
Telecommunications Network Planner
Pressure Welder
Electrical Linesworker
خوشبختانه دیگر اثری از رشته های دو ستاره که در تغییرات آپریل اعلام شده بود و تعداد زیادی از رشته های اصلی علوم مهندسی را در بر می گرفت نیست.
تعداد رشته های اعلام شده در لیست STSOL بازه گسترده تری را شامل میشود.

 

برای اطلاعات بیشتر درجهت امور مهاجرت به استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۹۰

شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کارویزای کار استرالیا ) بسیار در حال تغییر است و در سالهای گذشته مدام سخت تر شده و شرایط ورود هر روز برای اشخاصی که در حال مهاجرت به استرالیا هستند مشکل تر می گردد دراین مقاله سعی داریم به ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۹۰ بپردازیم اما قبل از آن شرایط ویزای کار استرالیا برای افراد را در ذیل مشاهده می نمایید.

شرایط مورد نیاز برای ویزای کار استرالیا :

  • سن از ۱۸ تا۴۵ سال.
  • رشته تخصصی شما باید در لیست مهارت های لازم استرالیا باشد
  • کسب امتیاز لازم در امتحانIELTS
  • حداقل ۱ سال سابقه کار در رابطه با رشته تخصصی از ۲۴ ماه قبل از اقدام برای مهاجرت

ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۹۰

در زیر گروه ۱۹۰ فقط می توانید به ایالتی که اسپانسر شما شده مهاجرت کنید و وقتی ویزا را گرفتید باید به همان ایالت بروید البته در این حالت شما امکان انتخاب ایالت خود از بین چند ایالت را دارید ولی نه همه ایالات ها. در زیر گروه ۱۹۰ ویزای کار استرالیا از مدت دو سال ویزایی که به شخص اعطا میشود، اگر شخص یک سال کار کند، به او اقامت دائم اعطا میشود. این ویزا مانند ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۸۹ از ابتدا ویزای اقامت دائم محسوب نمی شود. در این حالت در دو سال اول باید در ایالتی که شما را اسپانسر کرده  اقامت کنید. البته از نظر محدوده جغرافیایی هیچ محدودیتی نخواهید داشت و در آن  ایالتی که اسپانسر شما شده ، هر جایی که بخواهید میتوانید اقامت کنید. بعد از زیر گروه ۱۸۹ که بهترین زیر گروه در مهاجرت به استرالیا از طریق کار است ، این زیر گروه بهترین زیر گروه برای مهاجرت به استرالیا می باشد.

نکته : در ویزای ۱۹۰ ویزای کار به همراه یک اسپانسر ایالتی است ۵ امتیاز بابت این اسپانسر به متقاضی داده می گردد. پس متقاضیان با داشتن ۵۵ امتیاز و برخورداری از ۵ امتیاز اسپانسرشیپ می توانند برای ویزا اقدام کنند.

در این قسمت می توانید لیست مشاغل مربوط به ویزای کار را مشاهده نمایید.

لیست مشاغل شماره ۱ MLTSSL

لیست مشاغل شماره ۲ STSOL

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کار استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

 

 

ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا _ ساب کلاس ۱۹۰

این روش از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.
شرایط لازم برای ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا به صورت مستقل،ساب کلاس ۱۹۰ :
شرایط مهاجرت به استرالیا با این ویزا کاملا مشابه ویزای ۱۸۹ می‌باشد با این تفاوت که جهت دریافت این نوع ویزا شماباید از یکی از ایالت‌های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرید. داشتن اسپانسرشیپ به شما ۵ امتیاز می‌دهد و این ۵ امتیاز برای کسانی که امتیازشان از ۶۰ کمتر است، می‌تواند مفید باشد.
شرایط لازم برای دریافت ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی، سابکلاس ۱۹۰

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
  • داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان های مربوطه در استرالیا
  • اسپانسر‌شدن توسط یکی از ایالت‌های استرالیا
  • داشتن حد اقل ۵۵ امتیاز

*  معیارهای مختلف از جمله سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، در فرم امتیازبندی امتیاز جداگانه دارند.

  • داشتن شغل در هر کدام از لیست‌های مشاغل استرالیا

* برای ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی، سابکلاس -۱۹۰لازم نیست رشته شما حتما در لیست اصلی یا شماره ۱ باشد، بلکه رشته شما می‌تواند در لیست شماره ۲ یا همان لیست STSOL نیز باشد. این لیست هر ساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر می‌کند.
برخی امتیازات دارندگان اقامت دائم استرالیا از طریق ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر ایالتی، سابکلاس ۱۹۰:

  • در هر جای استرالیا به صورت دائمی زندگی و کار کنید
  • در مدارس یا دانشگاه‌های استرالیا، همانند یک استرالیایی، به صورت رایگان و یا با هزینه بسیار پایین، تحصیل کنید
  • از خدمات پزشکی رایگان (Medicare) برخوردار شوید
  • به بیمه بیکاری و بازنشستگی استرالیا دسترسی داشته باشید
  • برای شهروندی استرالیا (Citizenship) تقاضا دهید و پاسپورت استرالیایی بگیرید
  • همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا مهاجرت کنند و از تمام امتیازاتی که شما دارید، برخوردار شوند.
مدت اعتبار  ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا:
  • این ویزا اقامت دائم است و همانند یک شهروند (Citizen) استرالیا، به شما اجازه اقامت نامحدود در استرالیا را می‌دهد.
  • این ویزا به شما اجازه مسافرت و واردشدن به استرالیا را به مدت ۵ سال از تاریخ اخذ ویزا می‌دهد.
  • چنانچه در طی این ۵ سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم خواهد بود که یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.
تعهد کاری:
  • دراین نوع ویزا تعهد کار برای فرد متقاضی ویزا ندارد.
  • تنها تعهد فرد به ایالت در رابطه با این ویزا این است که فرد باید در آن ایالت به مدت ۲ سال زندگی کند.

* هر ایالت برای اسپانسر‌کردن افراد، شرایط خاص خود را دارد.

* گروه حقوقی مهاجرت پلاس میتواندبه موکلین خود کمک  کند تا مناسب‌ترین اسپانسرشیپ را از ایالات‌های مختلف بگیرند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.