نوشته‌ها

پس از تغییرات گسترده در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا در آپریل ۲۰۱۷، اداره مهاجرت استرالیا قبل از شروع سال مالی جدید، ‌لیست مشاغل مورد تایید خود در سال آتی را اعلام کرد.
خوشبختانه، تغییرات گسترده ای در این لیست لحاظ نشده است و همچنان بازه وسیعی از رشته های فنی و مهندسی و تخصصی در این لیست قابل استفاده خواهند بود و امکان مهاجرت استرالیا برای فارغ التحصیلان و فعالان در این رشته ها برقرار است .

مهمترین تغییرات در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا

مهمترین تغییری که در لیست های اعلامی اخیرشاهد بودیم، تفاوت بین رشته های شغلی مورد نیاز برای ویزاهای ساب کلاسهای ۱۸۹ و ۱۹۰ و ۴۸۹ و ۴۸۵ و ویزاهای اسپانسر کارفرما با ساب کلاس های ۴۵۷ و ۱۸۶ و ۱۸۷ است .
تعداد مشاغل لیست اصلی از ۱۸۳ عنوان به ۱۷۸ عنوان کاهش داشته است که در این میان ۶ رشته حذف گردیده است و یک رشته جدید وارد این لیست شده است .
رشته هایی که از لیست مشاغل بلند مدت و میان مدت حذف شده اند به شرح زیر است :
Ship’s Engineer
Ship’s Master
Ship’s Officer
Anaesthetist
Production Manager (Mining)
Psychotherapist

همچنین متخصصین امنیت شبکه هم میتوانند خوشحال باشند که رشته شغلی آن ها به لیست مشاغل اصلی استرالیا با عنوان ICT Security Specialist اضافه شده است .
به غیر از ۵ رشته ، کلیه رشته های ذکر شده در این لیست امکان اقدام جهت اخذ ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ با اسپانسر ایالتی را خواهند داشت. بنابراین رشته های زیر تنها امکان اقدام برای ویزای ۱۸۹ و ۴۸۹ ایالتی و ۴۸۵ را خواهند داشت.
Project Builder
Medical Administrator
Telecommunications Network Planner
Pressure Welder
Electrical Linesworker
خوشبختانه دیگر اثری از رشته های دو ستاره که در تغییرات آپریل اعلام شده بود و تعداد زیادی از رشته های اصلی علوم مهندسی را در بر می گرفت نیست.
تعداد رشته های اعلام شده در لیست STSOL بازه گسترده تری را شامل میشود.

 

برای اطلاعات بیشتر درجهت امور مهاجرت به استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

این روش از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های ان در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.
ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی، ساب‌کلاس ۴۸۹ نیز مانند ویزای موقت Regional یا مناطق کم جمعیت، چهار ساله می‌باشد و برای متقاضیانی می باشد که موفق نشده‌اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل اقدام نمایند.
داشتن یک فامیل نزدیک مانند برادر، خواهر، پدر، مادر ، پسر عمو، دختر عمو، پسر خاله، دختر خاله و حتی فامیل‌های همسر شما به شرط اینکه در «مناطق خاص» Designated Areas از استرالیا زندگی کنند، می‌تواند به شما ۱۰ امتیاز اضافه کند تا در صورت داشتن سایر امتیازات، بتوانید این ویزا را دریافت نمایید.
متقاضیان مهاجرت به استرالیا با دریافت این نوع ویزا شانس این را دارند که بعد از ۲ سال اقامت در یکی از مناطق خاص از جمله همان منطقه که فامیل شما زندگی می‌کند، به شرط اینکه که ۱۲ ماه از آن را به صورت تمام‌وقت کار کرده باشند، برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند.
* لطفاً توجه داشته باشید که «مناطق خاص» برای این نوع ویزا با مناطق «کم‌جمعیت» فرق دارد. به طور مثال شهر ملبورن برای این نوع ویزا «منطقه خاص» به حساب می‌آید، در حالیکه همین شهر منطقه«کم‌جمعیت» به حساب نمی‌آید.
شرایط لازم برای دریافت ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی، ساب‌کلاس ۴۸۹:
سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان های مربوطه در استرالیا
داشتن حد اقل ۵۰ امتیاز
* معیارهای مختلف ازجمله سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، در فرم امتیازبندی امتیاز جداگانه دارند.
داشتن شغل در لیست شماره ۱ یا MLTSSL
* رشته شما باید در لیست اصلی و یا لیست «شماره ۱» مشاغل مورد نیاز استرالیا، که لیست MLTSSL نامیده می‌شود، موجود باشد. این لیست هر ساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر می‌کند.
اسپانسر‌شدن توسط یکی فامیل‌های شما که شهروند یا دارنده اقامت دائم استرالیا بوده و در «مناطق خاص» از استرالیا ساکن باشند.
امتیازات ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر فامیلی، ساب‌کلاس ۴۸۹:
می‌توانید به مدت ۴ سال در استرالیا در «منطقه خاص» کار، زندگی و ادامه تحصیل داشته باشید
به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در «منطقه خاص» داده می‌شود
مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا برای شما هموار می‌سازد
همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا وارد شوند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

این روش از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.
ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت، ساب‌کلاس ۴۸۹ که ویزای موقت Regional یا مناطق «کم‌جمعیت» چهار ساله می‌باشد، برای متقاضیانی میباشد که معمولا نتوانسته‌اند از طریق ویزاهای تخصصی مستقل اقدام نمایند و یا اینکه امتیازات لازم برای ویزاهای دائم با اسپانسر ایالتی را ندارند.
داشتن اسپانسرشیپ Regional برای این نوع ویزا ۱۰ امتیاز دارد و این ۱۰ امتیاز برای کسانی که امتیازشان از ۶۰ کمتر است، می‌تواند مفید باشد.
متقاضیان مهاجرت به استرالیا با دریافت این نوع ویزا شانس این را دارند که بعد از ۲ سال اقامت در منطقه «کم‌جمعیت» ایالت مربوطه (به شرط آنکه ۱۲ ماه از آن را به صورت تمام‌وقت کار کرده باشند) برای گرفتن اقامت دائم استرالیا اقدام نمایند.
شرایط لازم برای دریافت ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا با اسپانسر مناطق کم‌جمعیت، ساب‌کلاس ۴۸۹:
سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
داشتن مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان های مربوطه در استرالیا
اسپانسر‌شدن توسط یکی از ایالت‌های استرالیا
داشتن حد اقل ۵۰ امتیاز
* لازم به ذکر است در فرم امتیازبندی معیارهای مختلف ازجمله: سن، مدرک تحصیلی، سابقه کار، میزان آشنایی به زبان انگلیسی، امتیاز جداگانه دارند.
داشتن شغل در هر کدام از لیست های مشاغل استرالیا
* برای این ویزا لازم نیست رشته شما حتما در لیست اصلی یا شماره ۱ باشد، بلکه رشته شما می‌تواند در لیست شماره ۲ یا همان لیست STSOL نیز باشد. این لیست هر ساله توسط سازمان مهاجرت استرالیا تغییر پیدا می‌کند.

* در صورتی که بعد از ۴ سال همچنان شرایط لازم برای اخذ اقامت دائم را نداشته باشید، می‌توانید برای تمدید طول مدت ویزای موقت خود اقدام نمائید.
امتیازات ویزای اسپانسری مناطق «کم‌جمعیت»:
به مدت ۴ سال در استرالیا در ناحیه «کم‌جمعیت» ایالت مربوطه کار، زندگی و ادامه تحصیل داشته باشید
به اعضا خانواده شما نیز اجازه کار و زندگی در ناحیه «کم‌جمعیت» مربوطه داده می‌شود
مسیر را برای گرفتن اقامت دائم استرالیا برای شما هموار می‌سازد
همسر، فرزندان و کسانی که به شما وابستگی کامل دارند، می‌توانند با شما به استرالیا وارد شوند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.