نوشته‌ها

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزای سرمایه گذاری مهاجرت به استرالیا ، برای اقامت موقت ۴ ساله (ساب کلاس ۱۸۸) است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم استرالیا می باشد.

این ویزاها، ویزاهای اقامت دایمی استرالیا  هستند برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند در زیر شرایط لازم برای ویزای 890 و 892 استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را مشاهده می فرمایید.

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۲  مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۷۵۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۱ نفر به طور تمام وقت

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۰  مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمایه گزاری خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری  با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزا  کارآفرینی زیر مجموعه ویزای سرمایه گذاری، برای اقامت موقت 4 (ساب کلاس 188) ساله است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم می باشد.
شرایط دریافت ویزای کار آفرینی استرالیا به شرح زیر می باشد:

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد. قابل توجه است که در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا از جمله ایالات استرالیای جنوبی و استرالیا غربی در موارد زیادی افراد بالای۵۵ سال را نیز قبول می‌کنند.
  • فرد باید از یکی‌ از ایالت‌های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرد.
  • ویزای کارآفرینی استرالیا نیز امتیاز بندی لازم دارد و فرد باید ۶۵ امتیاز کسب کند.

این امتیاز بندی با ویزای مهارتی فرق دارد. به طور خلاصه به مواردی چون سن، مدرک تحصیلی‌یا فنی‌، زبان انگلیسی‌، میزان سرمایه، میزان گردش مالی، سابقه صادرات کالا، اختراع و ابتکار، سابقه مدیریت و سابقه سرمایه‌گذاری امتیاز داده می‌شود. در برخی موارد امکان گرفتن این ویزا با امتیاز کمتر نیز وجود دارد.

  • گردش مالی باید حد اقل ۵۰۰ هزار دلار در ۲ سال از ۴ سال اخیر باشد. از آنجا که نرخ دلار در ایران در ۴ سال اخیر تغییر کرده، کسانی‌ که با نشان‌دادن این گردش مالی با توجه به دلار فعلی‌مشکل دارند، می‌توانند گردش مالی خودشان را در ۳ یا ۴ سال پیش که دلار به مراتب ارزان‌تر بود، نشان بدهند.
  • حداقل سرمایه فرد و همسرش در مجموع باید ۸۰۰ هزار دلار و قابل انتقال به استرالیا باشد. این سرمایه می‌تواند شامل اموال منقول و غیر منقول باشد. مواردی همچون زمین، خانه، پول، ماشین و اموال مشابه. این سرمایه باید از طریق قانونی کسب شده باشد و باید در مدت حداکثر ۲ سال پس از اخذ ویزا به استرالیا منتقل گردد.
  • داشتن نمره زبان شرط نیست ولی داشتن IELTS 5 می‌تواند امتیاز فرد را بالا ببرد.
  • فرد متعهد می‌شود تا حداکثر پس از ۲ سال از ورود به استرالیا نسبت به ایجاد یک بیزینس اقدام نماید.
  • فرد باید به طور کلی سابقه کاری موفقی داشته باشد.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کارآفرینی استرالیا با شماره  22172254 -22409253 تماس حاصل فرمایید.