نوشته‌ها

لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا در سال ۲۰۱۷-۲۰۱۸

,

پس از تغییرات گسترده در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا در آپریل ۲۰۱۷، اداره مهاجرت استرالیا قبل از شروع سال مالی جدید، ‌لیست مشاغل مورد تایید خود در سال آتی را اعلام کرد.
خوشبختانه، تغییرات گسترده ای در این لیست لحاظ نشده است و همچنان بازه وسیعی از رشته های فنی و مهندسی و تخصصی در این لیست قابل استفاده خواهند بود و امکان مهاجرت استرالیا برای فارغ التحصیلان و فعالان در این رشته ها برقرار است .

مهمترین تغییرات در لیست مشاغل مورد نیاز استرالیا

مهمترین تغییری که در لیست های اعلامی اخیرشاهد بودیم، تفاوت بین رشته های شغلی مورد نیاز برای ویزاهای ساب کلاسهای ۱۸۹ و ۱۹۰ و ۴۸۹ و ۴۸۵ و ویزاهای اسپانسر کارفرما با ساب کلاس های ۴۵۷ و ۱۸۶ و ۱۸۷ است .
تعداد مشاغل لیست اصلی از ۱۸۳ عنوان به ۱۷۸ عنوان کاهش داشته است که در این میان ۶ رشته حذف گردیده است و یک رشته جدید وارد این لیست شده است .
رشته هایی که از لیست مشاغل بلند مدت و میان مدت حذف شده اند به شرح زیر است :
Ship’s Engineer
Ship’s Master
Ship’s Officer
Anaesthetist
Production Manager (Mining)
Psychotherapist

همچنین متخصصین امنیت شبکه هم میتوانند خوشحال باشند که رشته شغلی آن ها به لیست مشاغل اصلی استرالیا با عنوان ICT Security Specialist اضافه شده است .
به غیر از ۵ رشته ، کلیه رشته های ذکر شده در این لیست امکان اقدام جهت اخذ ویزای ۱۹۰ و ۴۸۹ با اسپانسر ایالتی را خواهند داشت. بنابراین رشته های زیر تنها امکان اقدام برای ویزای ۱۸۹ و ۴۸۹ ایالتی و ۴۸۵ را خواهند داشت.
Project Builder
Medical Administrator
Telecommunications Network Planner
Pressure Welder
Electrical Linesworker
خوشبختانه دیگر اثری از رشته های دو ستاره که در تغییرات آپریل اعلام شده بود و تعداد زیادی از رشته های اصلی علوم مهندسی را در بر می گرفت نیست.
تعداد رشته های اعلام شده در لیست STSOL بازه گسترده تری را شامل میشود.

 

برای اطلاعات بیشتر درجهت امور مهاجرت به استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

بهترین مکان های کار استرالیا برای مهاجرت به استرالیا در سال ۲۰۱۷ 

در این مقاله سعی می کنیم بهترین مکان های استرالیا برای افرادی که قصد مهاجرت به استرالیا را به خصوص از طریق ویزا کار استرالیا، ویزای مهارتی و تخصصی استرالیاو ویزای اسپانسر شغلی استرالیا و … دارند بیان کنیم. عنوان این مقاله در یک پژوهش بنیادی سالیانه چاپ شد. این عنوان با تمرکز بر تندرستی، سلامت و سازگاری شغلی، در رای گیری از عوامل کلیدی موفقیت یک کسب و کار شناخته می شود.

با توجه به تحقیقات موسسه ( بهترین مکان برای کار) – ( GPTW  )  از میان 50 شرکت، کمپانی تولیدی مارس استرالیا) که برترین شرکت در راستای تحقق این موضوع) می باشد شکل گرفته است. چرا که در لیست کسب و کارهایی است که بیش از 1000 کارمند در اختیار دارد با تکیه بر تکنولوژی مدرن و سیستم باز خورد کارمندان است.

این گزارش طی 10 سال گذشته، تاکنون نام برترین کسب و کار ها را بر اساس سه معیار مختلف، مبنی بر تعداد کارمندان هر کسب و کار ذکر می کند، و مشاغل برتر سالیانه را که در راستای افزایش بهره وری و خلاقیت در کسب و کار تلاش می کنند، ارائه می کند.

جیم برودی، مدیر بخش روابط عمومی کمپانی (مارس استرالیا) در بیانیه ای گفت: هدف شرکت ما، ایجاد فضایی عالی برای کار است. بنابراین شناخته شدن در رسانه های عمومی، موضوعی است که با اشتیاق، با شرکای تجاری خود به اشتراک می گذاریم.

این موضوع به ما فرصت می دهد تا در مورد مراحلی که طی دستیابی به محبوبیت گذرانده‌ایم، تامل کنیم و از تاثیراتی که هر روزه شرکایمان در جهت ایجاد محیط کاری افتخار آفرین داشته اند، قدردانی کنیم.

مرکز تندرستی کمپانی استراکچر،که تولید کننده ابزار و لوازم پزشکی می‌باشد، جزو برترین کسب و کارها با بیش از 100 کارمند در لیست کسب و کارها محسوب می شود و کمپانی Avenue Dental نیز طبق گزارشات(Sunshine Coast) در طبقه بندی زیر 100 کارمند قرار گرفت.

بنابراین چه عواملی موجب می شود یک کمپانی از بهترین اماکن برای کار محسوب شود؟

با توجه به گزارش، اهمیت مسئله به طور کلی  در آن چیزی است که به کارمندان در راستای  پیشرفت شغلی تعلق می‌گیرد.

طبق گزارشات به دست آمده از 60000 کارمند استرالیایی در 150 کسب و کار مختلف، 98 درصد افراد گفته اند که استفاده از محصولات بازیافتی در محیط کار، جنبه ای مثبت از جهت افزایش سلامت فضای کاری دارد.

علاوه بر این ،88 درصد آنان گفته اند  که تشویق کارمندان برای ایجاد فرهنگ استفاده از دوچرخه به جای استفاده از وسایل  نقلیه برای رسیدن به محل کار، عامل مهمی در تشویق کارمندان بوده است؛ 73 درصد نیز گفته اند که کسب و کارها با تهیه کردن میان وعده هایی نظیر اسنک و نوشیدنی، به ثبات روحیه بالا در کارمندان کمک کرده است.

دیگر عوامل مهمی که در انتخاب کسب و کارها به عنوان (بهترین مکان برای کار) موثر بوده اند عبارتند از:

1-کسب و کار مورد نظر، برآورد کار پژوهی از اکثریت کسب و کارهای تولیدی انجام داده است (82 درصد از مشاغل در این حوزه شناسایی شدند)

2- مرخصی دادن به کارمندان (علاوه بر روزهای تعطیل) برای داوطلب شدن در موارد کاری مورد نظر آنان (74 درصد از مشاغل در این حوزه شناسایی شدند)

3-ایجاد استراتژی‌های به قاعده در کسب و کار (86 درصد کسب و کار ها را شامل می‌شدند)

4-کسب و کارهای مورد نظر برای زنان باردار علاوه بر مقرری ماهانه، اضافه حقوق برای ایشان در نظر می گیرد (75 درصد کسب و کارها را شامل می شدند)

5-کسب و کار مورد نظر برنامه های فردی جهت بهبود اوضاع کارمندان تدوین می کند (90 درصد کسب و کارها را شامل می شدند)

6-کسب و کار مورد نظر جهت تشویق کارمندان برای مشارکت در پژوهش های گوناگون به آنان کمک مالی می کند. (18 درصد کسب و کارها را شامل می شدند)

با توجه به گفته های زرینکا لورنزیس، مدیر عامل GPTW، موضوع “محل کار عالی ” دیگر برای مشاغل استرالیا مطرح نیست، بلکه یک ضرورت است.

وی گفت:”داشتن یک محل کار عالی دیگر صرفا یک مزیت تلقی نمی شود؛ امروزه برای پایداری و موفقیت در تجارت، وجود این مقوله در کسب وکارها ضروری است. مدیران کسب و کارهایی که در پژوهش دخیل بوده اند، می دانند هر چیزی که در راستای بهبود وضعیت محل کار باشد، به بهبود تجارت نیز کمک می کند، و ادغام این دو فاکتور با هم به حفظ مشتری و افزایش میزان رضایت مشتریان منجر خواهد شد.”

در ضمن این گزارش پرده از آمار جمعیت شناختی کمپانی هایی برداشت که در هر سه مقوله صنفی، مدیران کسب و کارها عمدتا حوالی 40 سال سن داشتند .نتایج تحقیق در کسب و کارهایی که بیشتر یا کمتر از 100 کارمند داشتند و 80 درصد هیئت اجرایی آنان مرد بودند، به شکلی تحریف شده بودند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت مهاجرت به استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

 

ویزای کار موقت،اقامت کوتاه‌مدت –ساب‌کلاس ۴۰۰

ویزای کار موقت همانگونه که از اسم آن می توان برداشت کرد زمانی کوتاه برای انجام کاری مشخص را در بر می‌گیرد و برای افرادی است که:

  • می‌خواهند برای کار تخصصی وارد استرالیا شده و ۳ ماه اقامت کنند.
  • به دعوت یکی از سازمان‌های استرالیایی در فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی شرکت کنند.
  • در یکی از فعالیت‌ها یا مشاغل مورد توجه کشور استرالیا شرکت کنند.

شرایط مورد نیاز برای ویزای کار موقت:

شما در صورتی می‌توانید برای این ویزا اقدام کنید که خارج از استرالیا باشید و دارای یکی از شرایط زیر باشید:

  • دارای تخصص، دانش یا تجربه کاری ویژه‌ای باشید که به تجارت استرالیا کمک کند.
  • جهت شرکت در رویدادی که توسط سازمانی در استرالیا مدیریت می‌شود دعوت شوید.
  • به حضور شما در استرالیا در شرایط استثنایی و دارای اهمیت ملی نیاز باشد.

برای دریافت ویزای کار موقت شما باید بتوانید نشان دهید که:

  • کاری که قصد انجام آن را دارید، کوتاه‌مدت است.
  • به حضور فیزیکی شما برای انجام این کار در استرالیا نیاز است.
  • پشتوانه مالی کافی دارید.
  • قصد تحصیل و دریافت ‌مدرک رسمی در استرالیا را ندارید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا اقامت اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای کار موقت، اقامت بلند‌مدت – ساب‌کلاس ۴۰۱

بواسطه این ویزا شما می‌توانید بصورت موقت به استرالیا آمده تا:

  • تحت یک توافق تبادل نیروی کار در سمت تخصصی خود کار کنید
  • در رقابت‌های ورزشی سطح بالا شرکت کنید
  • مشغول کار تمام‌وقت مذهبی شوید
  • مشغول کار خانگی تمام وقت برای مدیران اجرایی ارشد خارجی شوید

شرایط مورد نیاز:

شما در صورتی می‌توانید جهت این ویزا اقدام کنید که:

  • توسط اسپانسر تأیید‌شده‌ای اسپانسر شوید.
  • جهت انجام کار معینی اسپانسر شوید.
  • دارای تخصص، دانش و تجربه کاری مرتبط با کار اسپانسرشده باشید
  • بتوانید نشان دهید پشتوانه مالی کافی دارید

این ویزا از نوع ویزای اقامت دائم است و شامل انواع زیر می‌باشد:

از طریق تبادل نفرات:

بمنظور ایجاد موقعیت جهت آشنایی با فرهنگ‌های دیگر، ارتقاء سطح روابط بین‌المللی، توسعه سطح دانش و تجربه نفرات متخصص

ورزشی:

جهت ارتقاء سطح کیفی ورزش در استرالیا از طریق شرکت در رقابت‌های سطح یک با افراد مقیم استرالیا – این نوع ویزا مشمول شرکت‌کننده‌ها یا تیم کمکی، مربیان، و داوران می‌شود.

مذهبی:

جهت انجام خدمات مذهبی یک موسسه مذهبی در استرالیا

کارگر خانگی:

جهت انجام امور مربوط به خانه مدیران اجرایی خارجی

بواسطه این ویزا شما می‌توانید:

  • در استرالیا برای مدتی که لازم است اقامت داشته باشید – اعتبار ویزا حداقل ۲ سال است
  • اعضاء خانواده واجد شرایط را با خود به استرالیا ببرید
  • تا تاریخ اعتبار ویزای خود بدون محدودیت وارد و خارج از استرالیا شوید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا اقامت اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای کار موقت – اقامت بلند‌مدت – ساب‌کلاس ۴۵۷

این یک نوع ویزا موقت برای افرادی است که از طرف کارفرمای تایید شده اسپانسر شده‌اند تا به استرالیا آمده و در شغلی که مورد نیاز اسپانسر است، تا حداکثر ۴ سال کار کنند. کارفرما می‌تواند در صورت پیدا‌نکردن یک تبعه استرالیا و یا مقیم دائم، یک فرد متخصص را از خارج از استرالیا برای این ویزا اسپانسر کند.
لازم به توضیح است که کارفرما می‌تواند یک شرکت غیر‌استرالیایی مثلا یک شرکت ایرانی باشد که می‌خواهد نماینده خود یا برخی از مدیران و کار کنان خود را به استرالیا بفرستد.
برای ارائه درخواست این ویزا، متقاضی می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
شرایط مورد نیاز:
افرادی دارای شرایط درخواست این نوع ویزا هستند که:
برای کار در یکی از مشاغل در لیست اسپانسر شده باشند
دارای تخصص تایید‌شده برای شغل مذکور باشد
دارای شرایط ثبت و گرفتن گواهی برای شغل مذکور باشد
به زبان انگلیسی به اندازه مورد نیاز شغل و حرفه مذکور مسلط باشند
این نوع ویزا سه مرحله دارد :
تایید کارفرما توسط اداره مهاجرت استرلیا
بررسی شغل پیشنهادی و تأیید آن توسط اداره مهاجرت استرالیا
ارایه درخواست ویزای شخص متقاضی و تأیید ایشان توسط اداره مهاجرت استرالیا
اضافه کردن اعضای خانواده به درخواست ویزا
این افراد را می‌توانید به درخواست ویزای خود اضافه نمایید:
همسر – ازدواج رسمی یا سفید
فرزندان تحت تـکفل شما یا همسرتان
سایر افراد خانواده تحت تـکفل
* اعضای خانواده نیز می‌بایست تست پزشکی و عدم سؤپیشینه ارائه دهند.
لطفاً توجه داشته باشید که برای به همراه آوردن اعضا خانواده یا اضافه‌کردن آنها بعد از ورود شما، اسپانسر می‌بایست بصورت کتبی اعلام کند که مایل به اسپانسر‌کردن اعضای خانواده شما هم می‌باشد. برای این کار می‌توان نام اعضای خانواده را در فرم مخصوص اسپانسر اضافه کنند و یا طی نامه‌ای این موضوع را به اطلاع برسانند.
راهکار برای گرفتن اقامت دائم
کسانی که ویزای ساب‌کلاس ۴۵۷ دارند و حداقل دو سال با این ویزا برای اسپانسر خود کار کرده باشند و کارفرمای‌شان کماکان مایل به اسپانسر‌کردن آنان باشد، می‌توانند از طریق ویزاهای ساب‌کلاس ۱۸۶ و ۱۸۷ اقدام به اخذ ویزای دائم کنند.
* برای اطلاع از چگونگی این روش، می‌توانید اطلاعات مربوط به ویزای ساب‌کلاس ۱۸۶ یا ۱۸۷ را مطالعه کنید.
توجه داشته باشید در این صورت دیگر نیاز به نمرات بالای زبان، ارزیابی مدرک و یا سابقه کار ۳ ساله نخواهید داشت.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای اقامت دائم با حمایت کارفرما _ ساب‌کلاس ۱۸۷

این ویزا یک ویزای اقامت دائم است که برای نیروی متخصصی که توسط کارفرمای واقع در مناطق «کم‌جمعیت» استرالیا اسپانسر شده، صادر می‌شود.
برای درخواست ویزا ساب‌کلاس ۱۸۷، متقاضی می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
در صورتی که متقاضی در زمان ارائه درخواست ویزا در داخل استرالیا حضور داشته باشد، متقاضی باید دارای ویزایی باشد که به فرد اجازه اقدام برای ویزاهای دیگر را بدهد.
این ویزا دو مرحله دارد:
اول باید توسط یک کارفرمای تایید شده انتخاب شوید
بعد درخواست ویزای مرتبط را ارائه دهد
شرایط مورد نیاز متقاضیان این ویزا باید:

برای کاری در یکی از مناطق «کم‌جمعیت» در استرالیا توسط یک کارفرمای «تایید‌شده» انتخاب شده باشند
کمتر از ۵۰ سال سن داشته باشند – مگر در موارد استثنایی
شرایط مهارت، تخصص و زبان انگلیسی مورد نیاز را دارا باشند – مگر در موارد استثنایی
درخواست ویزای متناسب با مسیرهای موجود را ارائه دهند

این ویزا از نوع ویزای اقامت دائم است و شامل انواع زیر می‌باشد:
۱-از طریق تبدیل اقامت موقت:
برای افرادی که ویزای ساب‌کلاس ۴۵۷ داشته و کارفرمای خود در همان شغلی که قبلا اسپانسر آنها شده است و بمدت دو سال کار کرده‌اند، مایل به اسپانسر کردن ایشان می‌باشد.
۲-از طریق ورود مستقیم:
جهت افرادی که کارفرما اسپانسر آنها شده و این افراد هرگز در استرالیا کار نکرده‌اند یا کار آنها بصورت مختصر بوده است. همچنین کسانی که مقیم موقت هستند و صلاحیت اقدام از طریق تبدیل اقامت موقت را ندارند یا افرادی که درخواست خود را قبل از ۱ ژوئیه ۲۰۱۲ ثبت کرده‌اند، می‌توانند از این طریق اقدام کنند. در این روش الزاماً نیاز به ارزیابی مدرک یا داشتن ۳ سال سابقه کار مرتبط نیست.
۳-از طریق توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص:
برای افرادی است که اسپانسر آنها یکی از کارفرماهایی است که قردادهای خاصی با دولت استرالیا دارند.

این نوع ویزا سه مرحله دارد:
تایید اینکه شغل مورد نظر یک شغل واقعی است، که توسط یک اداره خاص محلی انجام می‌شود
بررسی شغل و کارفرما و تایید آن توسط اداره مهاجرت استرالیا
ارایه درخواست ویزای شخص متقاضی و تایید ایشان توسط اداره مهاجرت استرالیا

اضافه کردن اعضای خانواده به درخواست ویزا:
این افراد را می‌توانید به درخواست ویزای خود اضافه نمایید:
همسر – ازدواج رسمی یا سفید
فرزندان تحت تـکفل شما یا همسرتان
سایر افراد خانواده تحت تـکفل
اعضای خانواده نیز می‌بایست تست پزشکی و عدم سؤپیشینه ارائه دهند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا اسپانسر شغلی با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای اقامت دایم با اسپانسر شغلی _ ساب‌کلاس ۱۸۶

این ویزا یک ویزای اقامت دایم است که برای نیروی متخصصی که توسط کارفرمای مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا اسپانسر شده ، صادر می‌شود.
برای درخواست این ویزا، متقاضی میتواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
در صورتی که متقاضی در در زمان ارائه درخواست ویزا در داخل استرالیا حضور داشته باشد، متقاضی باید دارای ویزایی باشد که به فرد اجازه اقدام برای ویزاهای دیگر را بدهد.
ویزا ساب کلاس ۱۸۶ به صورت اقامت دایم است و به افراد دارای تخصص اجازه می دهد تحت یکی از روشهای زیر در استرالیا به کار بپردازند:
تغییر اقامت موقت به دایم
ورود مستقیم
توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص
شرایط مورد نیاز:
شما در صورتی می توانید جهت این ویزا اقدام کنید که:
به حمایت – اسپانسری – یک کارفرمای استرالیایی مورد تأیید درآمده باشید.
تخصص، تحصیلات و دانش زبان انگلیسی لازم را داشته باشید.
سن شما کمتر از ۵۰ سال باشد.
این ویزا از نوع ویزای اقامت دایم است و شامل انواع ذیل می‌باشد:
۱-از طریق تبدیل اقامت موقت:
جهت افرادی که ویزای زیرگروه ۴۵۷ داشته وکارفرمای خود در همان شغلی که قبلا اسپانسر آنها شده است و بمدت دو سال کار کرده اند مایل به اسپانسر کردن ایشان می‌باشد.
۲-از طریق ورود مستقیم:
جهت افرادی که کارفرما اسپانسر آنها شده واین افراد هرگز در استرالیا کار نکرده اند یا کار آنها بصورت مختصر بوده است.
همچنین کسانی که مقیم موقت هستند و صلاحیت اقدام از طریق تبدیل اقامت موقت را ندارند یا افرادی که درخواست خود را قبل از ۱ ژوئیه ۲۰۱۲ ثبت کرده اند، میتوانند از این طریق اقدام کنند.
در حال حاضر داشتن نمره زبان ایلتس ۶ در هر بند، ۳ سال سابقه کار و ارزیابی مثبت مدرک توسط سازمان مربوطه، از شرایط اصلی برای روش ورود مستقیم است.
۳-از طریق توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص:
جهت افرادی است که اسپانسر آنها یکی از کارفرماهایی هستند که قردادهای خاصی با دولت استرالیا دارند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا اقامت دایم با اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.