نوشته‌ها

شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کارویزای کار استرالیا ) بسیار در حال تغییر است و در سالهای گذشته مدام سخت تر شده و شرایط ورود هر روز برای اشخاصی که در حال مهاجرت به استرالیا هستند مشکل تر می گردد دراین مقاله سعی داریم به ویزای کار استرالیا زیر گروه 190 بپردازیم اما قبل از آن شرایط ویزای کار استرالیا برای افراد را در ذیل مشاهده می نمایید.

شرایط مورد نیاز برای ویزای کار استرالیا :

  • سن از ۱۸ تا۴۵ سال.
  • رشته تخصصی شما باید در لیست مهارت های لازم استرالیا باشد
  • کسب امتیاز لازم در امتحانIELTS
  • حداقل ۱ سال سابقه کار در رابطه با رشته تخصصی از ۲۴ ماه قبل از اقدام برای مهاجرت

ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۹۰

در زیر گروه ۱۹۰ فقط می توانید به ایالتی که اسپانسر شما شده مهاجرت کنید و وقتی ویزا را گرفتید باید به همان ایالت بروید البته در این حالت شما امکان انتخاب ایالت خود از بین چند ایالت را دارید ولی نه همه ایالات ها. در زیر گروه ۱۹۰ ویزای کار استرالیا از مدت دو سال ویزایی که به شخص اعطا میشود، اگر شخص یک سال کار کند، به او اقامت دائم اعطا میشود. این ویزا مانند ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۸۹ از ابتدا ویزای اقامت دائم محسوب نمی شود. در این حالت در دو سال اول باید در ایالتی که شما را اسپانسر کرده  اقامت کنید. البته از نظر محدوده جغرافیایی هیچ محدودیتی نخواهید داشت و در آن  ایالتی که اسپانسر شما شده ، هر جایی که بخواهید میتوانید اقامت کنید. بعد از زیر گروه ۱۸۹ که بهترین زیر گروه در مهاجرت به استرالیا از طریق کار است ، این زیر گروه بهترین زیر گروه برای مهاجرت به استرالیا می باشد.

نکته : در ویزای ۱۹۰ ویزای کار به همراه یک اسپانسر ایالتی است ۵ امتیاز بابت این اسپانسر به متقاضی داده می گردد. پس متقاضیان با داشتن ۵۵ امتیاز و برخورداری از ۵ امتیاز اسپانسرشیپ می توانند برای ویزا اقدام کنند.

در این قسمت می توانید لیست مشاغل مربوط به ویزای کار را مشاهده نمایید.

لیست مشاغل شماره ۱ MLTSSL

لیست مشاغل شماره ۲ STSOL

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کار استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

 

 

آدلاید مرکز و پرجمعیت‌ترین شهر ایالت استرالیای جنوبی و پنجمین شهر پرجمعیت استرالیا است

این شهر در سال ۱۸۳۶ به عنوان مرکز اسکان مهاجرین آزاد بریتانیایی بنا نهاده شد و نام آن به افتخار ملکه آدلاید، همسر آلمانی شاه ویلیام چهارم برگزیده شد. سرهنگ ویلیام لایت شهر را طرح‌ریزی کرد و موقعیت آن را در نزدیکی رودخانه «تورنز»، محلی که زیستگاه اصلی مردم «کاورنا» بود انتخاب کرد. لایت نقشه آدلاید را به صورت شبکه‌ای طرح‌ریزی کرد که در آن بلوارهای عریض و میادین بزرگی در نظر گرفته شده‌است که با پارک احاطه شده‌اند. آدلاید در بدو تأسیس بر مبنای آزادی مذهبی و پایبندی به پیش‌رویی سیاسی و آزادی‌های مدنی شکل گرفت و به همین جهت به آن «شهر کلیساها» می‌گویند.

آدلاید شهری ساحلی است که در ساحل شرقی خلیج سنت وینسنت در «آدلاید پلین» بنا شده‌است. این شهر در شمال شبه جزیره «فلوریو» مابین خلیج «سنت وینسنت» و رشته کوه‌های کم ارتفاع «لافتی» قرار گرفته‌است. نواحی شهری حدوداً بیست کیلومتر از ساحل به سمت رشته کوه‌ها گسترش یافته‌اند در حالی که حدود ۱۰۰ کیلومتر از «گاولر» و حدود شمالی آن در ساحل «سلیکس» فاصله دارند.

به عنوان مرکز دولتی و تجاری استرالیای جنوبی، آدلاید مؤسسات دولتی و اقتصادی بسیاری را در خود جای داده‌است. بیشتر این مراکز در مرکز شهر و در امتداد بلوار «نورث تراس» خیابان «کینگ ویلیام» و محلات مختلف مرکزی شهر جای گرفته‌اند. امروزه آلاید به خاطر جشنواره‌های گوناگون و رویدادهای ورزشی مختلف، غذا، شراب، فرهنگ، خط ساحلی طولانی و صنایع نظامی گوناگون شهرت دارد. این شهر در فهرست مجله «اکونومیست» برای قابل سکونت‌ترین شهرهای دنیا جزو ده شهر اول در سال ۲۰۱۰ شناخته شد و در سال ۲۰۱۱ توسط «شورای املاک استرالیا» بهترین شهر قابل سکونت نامیده شد.

اطلاعات شهری آدلاید در یک نگاه:
جمعیت : ۱.۳ میلیون نفر
متولدین غیر استرالیایی : ۲۹%
شرایط آب و هوایی : تابستان گرم و خشک/ زمستانی سرد و مرطوب
متوسط قیمت خرید خانه : ۴۳۶ هزار دلار
متوسط قیمت خرید آپارتمان: ۳۵۰ هزار دلار
رشته ها و صنایع مهم : پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، تجارت، آموزش و پرورش

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت مهاجرت به استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزای سرمایه گذاری مهاجرت به استرالیا ، برای اقامت موقت ۴ ساله (ساب کلاس ۱۸۸) است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم استرالیا می باشد.

این ویزاها، ویزاهای اقامت دایمی استرالیا  هستند برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند در زیر شرایط لازم برای ویزای 890 و 892 استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را مشاهده می فرمایید.

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۲  مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۷۵۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۱ نفر به طور تمام وقت

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۰  مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمایه گزاری خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری  با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

این ویزا یک ویزای اقامت استرالیا به صورت  دائم است که برای نیروی متخصصی که توسط کارفرمای واقع در مناطق «کم‌جمعیت» استرالیا اسپانسر شده، صادر می‌شود.

  • برای درخواست این ویزا، متقاضی می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
  • در صورتی که متقاضی در زمان ارائه درخواست ویزا در داخل استرالیا حضور داشته باشد، متقاضی باید دارای ویزایی باشد که به فرد اجازه اقدام برای ویزاهای دیگر را بدهد.

این ویزا دو مرحله دارد:

  • اول باید توسط یک کارفرمای تایید شده انتخاب شوید
  • بعد درخواست ویزای مرتبط را ارائه دهد

شرایط مورد نیاز

متقاضیان این ویزا باید:

  • برای کاری در یکی از مناطق «کم‌جمعیت» در استرالیا توسط یک کارفرمای «تایید‌شده» انتخاب شده باشند
  • کمتر از ۵۰ سال سن داشته باشند – مگر در موارد استثنایی
  • شرایط مهارت، تخصص و زبان انگلیسی مورد نیاز را دارا باشند – مگر در موارد استثنایی
  • درخواست ویزای متناسب با مسیرهای موجود را ارائه دهند

این ویزا از نوع ویزای اقامت دائم است و شامل انواع زیر می‌باشد:

۱-از طریق تبدیل اقامت موقت:

برای افرادی که ویزای ساب‌کلاس ۴۵۷ داشته و کارفرمای خود در همان شغلی که قبلا اسپانسر آنها شده است و بمدت دو سال کار کرده‌اند، مایل به اسپانسر کردن ایشان می‌باشد.

۲-از طریق ورود مستقیم:

جهت افرادی که کارفرما اسپانسر آنها شده و این افراد هرگز در استرالیا کار نکرده‌اند یا کار آنها بصورت مختصر بوده است. همچنین کسانی که مقیم موقت هستند و صلاحیت اقدام از طریق تبدیل اقامت موقت را ندارند یا افرادی که درخواست خود را قبل از ۱ ژوئیه ۲۰۱۲ ثبت کرده‌اند، می‌توانند از این طریق اقدام کنند. در این روش الزاماً نیاز به ارزیابی مدرک یا داشتن ۳ سال سابقه کار مرتبط نیست.

۳-از طریق توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص:

برای افرادی است که اسپانسر آنها یکی از کارفرماهایی است که قردادهای خاصی با دولت استرالیا دارند.

این نوع ویزا سه مرحله دارد:

  • تایید اینکه شغل مورد نظر یک شغل واقعی است، که توسط یک اداره خاص محلی انجام می‌شود
  • بررسی شغل و کارفرما و تایید آن توسط اداره مهاجرت استرالیا
  • ارایه درخواست ویزای شخص متقاضی و تایید ایشان توسط اداره مهاجرت استرالیا

اضافه کردن اعضای خانواده به درخواست ویزا:

این افراد را می‌توانید به درخواست ویزای خود اضافه نمایید:

  • همسر – ازدواج رسمی یا سفید
  • فرزندان تحت تـکفل شما یا همسرتان
  • سایر افراد خانواده تحت تـکفل

اعضای خانواده نیز می‌بایست تست پزشکی و عدم سؤپیشینه ارائه دهند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت مهاجرت به استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

یکی از شاخص‌های رفاه اجتماعی در هر کشوری وضعیت بیمه‌های پزشکی و درمانی آن کشور است.  بیمه در استرالیا می‌تواند یکی از شاخص‌ها برای مهاجرت به این کشور باشد.

بیمه در استرالیا جنبه‌های گوناگونی دارد.علاوه بر بیمه‌های خصوصی یک بیمه دولتی به نام  بیمه پزشکی(medicare)  هم برای خدمات عمومی پزشکی وجود دارد.

این بیمه شامل حال تمام کسانی می‌شود که شهروند استرالیا محسوب می‌شوند. چه آنهایی که استرالیایی‌ هستند و چه مهاجرانی که اقامت دایم  دریافت کرده‌اند می‌توانند از خدمات این بیمه استفاده کنند.

بیمه پزشکی(medicare) ، شبیه بیمه تامین اجتماعی در کشور خودمان است اما با آن دو تفاوت عمده دارد.
اول این که بیمه‌شونده الزما نباید شاغل باشد.
دوم اینکه این نوع بیمه برای بیمه‌شونده هزینه بسیار پایینی دارد.
البته گفتن این نکته ضروری است كه این بیمه در استرالیا، تنها پزشکان عمومی را پوشش می‌دهد. برای مراجعه به پزشک متخصص، باید ویزیت خود را پرداخت و سپس بین 40 تا 70 درصد آن، به شما عودت می‌شود.

بیمه در استرالیا هم می‌تواند دولتی باشد و هم خصوصی. یعنی در كنار بیمه پزشکی(medicare) ، می‌توانید اقدام به خرید بیمه‌های خصوصی کنید و خدمات بیمه‌ای خود را افزایش دهید.

بیمه‌های خصوصی در استرالیا 2 نوع خدمات را پوشش می‌دهند که شامل: خدمات بیمارستانی و Extras می‌شود.

هزینه این دو نوع متفاوت است. برای بیمه خدمات بیمارستانی باید برای هرخانواده در ماه مبلغی بین 150 تا 250 دلار هزینه کرد. برای استفاده از خدمات بیمهExtras،  بسته به نوع سرویس‌هایی که  انتخاب می‌کنید و با توجه به بودجه خود، شما می‌تواند خدمات متفاوتی با ارقام متفاوت دریافت کنید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت مهاجرت به استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

ویزای مهارتی و تخصصی از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد. برای کسانی که از این طریق قصد مهاجرت به استرالیا را دارند، نکاتی بسیار مهم درباره ی ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا که به  شرح زیر می باشد را بیان می کنیم :

  • ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا ا قامت دائم است و همانند یک شهروند (Citizen) استرالیا، به شما اجازه اقامت نامحدود در استرالیا را می‌دهد.
  • ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا به شما اجازه مسافرت و واردشدن به استرالیا را به مدت ۵ سال از تاریخ اخذ ویزا می‌دهد.
  • چنانچه در طی این ۵ سال شما شهروند استرالیا نشوید و بخواهید باز به استرالیا وارد یا خارج شوید لازم خواهد بود که یک ویزای مخصوص با نام «ویزای بازگشت»، برای اجازه ورود بعدی خود بگیرید.

در ضمن شما می توانید اطلاعات انواع ویزاهای مهارتی و تخصصی استرالیا را که در زیر به آن اشاره شده است را  مطالعه فرمایید.

ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا _ ساب‌کلاس ۱۸۹

ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا _ ساب کلاس ۱۹۰

ویزای مهارتی و ویزای تخصصی مناطق کم‌جمعیت

ویزای مهارتی و ویزای تخصصی با اسپانسر فامیلی

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

این ویزا مخصوص مدیران و صاحبان شرکت‌های بزرگ و متقاضیانی است که توانایی سرمایه‌گذاری بیشتری دارند. متقاضیان باید متعهد شوند بعد از دریافت ویزا و ورود به خاک استرالیا مبلغی معادل یک و نیم میلیون دلار استرالیا را به استرالیا آورده و در تجارت و کارهای تجاری سرمایه‌گذاری نمایند.
گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲ از این امتیاز برخوردار است که از همان ابتدا و قبل از ورود به استرالیا متقاضی و خانواده او، ویزای اقامت دایم استرالیا را به دست آورده و از مزایای آن برخوردار می شوند، ازجمله استفاده از خدمات پزشکی و امکان تحصیل رایگان فرزندان.
در این نوع ویزا، تمام سرمایه‌گذاری توسط فرد متقاضی و با اختیار کامل وی انجام می‌پذیرد.
شرایط لازم برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲
جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲، شرایط زیر الزامی است:
سن فرد متقاضی کمتر از ۵۵ سال باشد.
دارایی فرد و همسرش در بیزینس باید ۴۰۰ هزار دلار برای دو سال از چهار سال قبل از اقدام برای ویزا باشد.
ارزش دارایی‌های فرد و همسرش بالغ بر ۱/۵ میلیون دلار باشد که قابل انتقال به استرالیا نیز باشد.
کسب و کار فرد متقاضی باید حداقل ۳ میلیون دلار گردش مالی در یک یا چند بیزنس در دو سال از چهار سال اخیر داشته باشد.
مالکیت ۵۱ درصد از بیزنسی که کمتر از ۴۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.
یا مالکیت ۳۰ درصد از بیزنسی که درآمد بالای ۴۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.
و یا مالکیت ۱۰ درصد یک شرکت با سهامی عام را داشته باشد.
مدارکی مبنی بر مدیریت و فعالیت کارآمد در این بیزینس نیز باید ارائه شود.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت سرمایه گذاری در استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

این یک نوع ویزا موقت برای افرادی است که از طرف کارفرمای تایید شده اسپانسر شده‌اند تا به استرالیا آمده و در شغلی که مورد نیاز اسپانسر است، تا حداکثر ۴ سال کار کنند. کارفرما می‌تواند در صورت پیدا‌نکردن یک تبعه استرالیا و یا مقیم دائم، یک فرد متخصص را از خارج از استرالیا برای این ویزا اسپانسر کند.
لازم به توضیح است که کارفرما می‌تواند یک شرکت غیر‌استرالیایی مثلا یک شرکت ایرانی باشد که می‌خواهد نماینده خود یا برخی از مدیران و کار کنان خود را به استرالیا بفرستد.
برای ارائه درخواست این ویزا، متقاضی می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
شرایط مورد نیاز:
افرادی دارای شرایط درخواست این نوع ویزا هستند که:
برای کار در یکی از مشاغل در لیست اسپانسر شده باشند
دارای تخصص تایید‌شده برای شغل مذکور باشد
دارای شرایط ثبت و گرفتن گواهی برای شغل مذکور باشد
به زبان انگلیسی به اندازه مورد نیاز شغل و حرفه مذکور مسلط باشند
این نوع ویزا سه مرحله دارد :
تایید کارفرما توسط اداره مهاجرت استرلیا
بررسی شغل پیشنهادی و تأیید آن توسط اداره مهاجرت استرالیا
ارایه درخواست ویزای شخص متقاضی و تأیید ایشان توسط اداره مهاجرت استرالیا
اضافه کردن اعضای خانواده به درخواست ویزا
این افراد را می‌توانید به درخواست ویزای خود اضافه نمایید:
همسر – ازدواج رسمی یا سفید
فرزندان تحت تـکفل شما یا همسرتان
سایر افراد خانواده تحت تـکفل
* اعضای خانواده نیز می‌بایست تست پزشکی و عدم سؤپیشینه ارائه دهند.
لطفاً توجه داشته باشید که برای به همراه آوردن اعضا خانواده یا اضافه‌کردن آنها بعد از ورود شما، اسپانسر می‌بایست بصورت کتبی اعلام کند که مایل به اسپانسر‌کردن اعضای خانواده شما هم می‌باشد. برای این کار می‌توان نام اعضای خانواده را در فرم مخصوص اسپانسر اضافه کنند و یا طی نامه‌ای این موضوع را به اطلاع برسانند.
راهکار برای گرفتن اقامت دائم
کسانی که ویزای ساب‌کلاس ۴۵۷ دارند و حداقل دو سال با این ویزا برای اسپانسر خود کار کرده باشند و کارفرمای‌شان کماکان مایل به اسپانسر‌کردن آنان باشد، می‌توانند از طریق ویزاهای ساب‌کلاس ۱۸۶ و ۱۸۷ اقدام به اخذ ویزای دائم کنند.
* برای اطلاع از چگونگی این روش، می‌توانید اطلاعات مربوط به ویزای ساب‌کلاس ۱۸۶ یا ۱۸۷ را مطالعه کنید.
توجه داشته باشید در این صورت دیگر نیاز به نمرات بالای زبان، ارزیابی مدرک و یا سابقه کار ۳ ساله نخواهید داشت.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

این ویزا یک ویزای اقامت دایم است که برای نیروی متخصصی که توسط کارفرمای مورد تایید اداره مهاجرت استرالیا اسپانسر شده ، صادر می‌شود.
برای درخواست این ویزا، متقاضی میتواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
در صورتی که متقاضی در در زمان ارائه درخواست ویزا در داخل استرالیا حضور داشته باشد، متقاضی باید دارای ویزایی باشد که به فرد اجازه اقدام برای ویزاهای دیگر را بدهد.
ویزا ساب کلاس ۱۸۶ به صورت اقامت دایم است و به افراد دارای تخصص اجازه می دهد تحت یکی از روشهای زیر در استرالیا به کار بپردازند:
تغییر اقامت موقت به دایم
ورود مستقیم
توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص
شرایط مورد نیاز:
شما در صورتی می توانید جهت این ویزا اقدام کنید که:
به حمایت – اسپانسری – یک کارفرمای استرالیایی مورد تأیید درآمده باشید.
تخصص، تحصیلات و دانش زبان انگلیسی لازم را داشته باشید.
سن شما کمتر از ۵۰ سال باشد.
این ویزا از نوع ویزای اقامت دایم است و شامل انواع ذیل می‌باشد:
۱-از طریق تبدیل اقامت موقت:
جهت افرادی که ویزای زیرگروه ۴۵۷ داشته وکارفرمای خود در همان شغلی که قبلا اسپانسر آنها شده است و بمدت دو سال کار کرده اند مایل به اسپانسر کردن ایشان می‌باشد.
۲-از طریق ورود مستقیم:
جهت افرادی که کارفرما اسپانسر آنها شده واین افراد هرگز در استرالیا کار نکرده اند یا کار آنها بصورت مختصر بوده است.
همچنین کسانی که مقیم موقت هستند و صلاحیت اقدام از طریق تبدیل اقامت موقت را ندارند یا افرادی که درخواست خود را قبل از ۱ ژوئیه ۲۰۱۲ ثبت کرده اند، میتوانند از این طریق اقدام کنند.
در حال حاضر داشتن نمره زبان ایلتس ۶ در هر بند، ۳ سال سابقه کار و ارزیابی مثبت مدرک توسط سازمان مربوطه، از شرایط اصلی برای روش ورود مستقیم است.
۳-از طریق توافق کاری مخصوص کارفرمایان خاص:
جهت افرادی است که اسپانسر آنها یکی از کارفرماهایی هستند که قردادهای خاصی با دولت استرالیا دارند.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزا اقامت دایم با اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

اداره مهاجرت استرالیا برنامه وسیعی برای جذب فارغ التحصیلان دانشگاه‌های ممتاز فنی مهندسی سراسر دنیا در نظر گرفته و در این راستا چند سالی است که ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ را ایجاد کرده است.

این ویزا به فارغ‌التحصیلان رشته‌هایی که در لیست شغل‌های مورد نیاز استرالیا باشند، اجازه کار کردن به مدت ۱۸ ماه را می‌دهد و با توجه به شرایط دریافت ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ ، فارغ التحصیلان رشته‌های مهندسی دانشگاه تهران و امیر کبیر امکان دریافت آن را دارند.

شرایط دریافت ویزای ساب کلاس ۴۷۶:

  • سن متقاضی باید كمتر از ۳۱ سال باشد؛
  • متقاضی باید مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC داشته باشد
  • با در دست داشتن این نوع ویزا هر زمانی که امتیازهای لازم برای اقامت دایم استرالیا را بدست‌ آوردید، می‌توانید برای اقامت دایم اقدام کنید.
  • از زمان فارغ التحصیلی شما بیش از ۲ سال نگذشته است.
  • متقاضیان این نوع ویزا احتیاجی به پر‌کردن فرم امتیازبندی را ندارند اما بقیه مدارک باید طبق درخواست تحویل داده شود.
  • این ویزا به شما و همراهان‌تان اجازه اقامت در استرالیا به مدت ۱۸ ماه را می‌دهد و شما در طول این مدت اجازه سفر‌کردن، کارکردن، ادامه تحصیل و شرکت در کلاس‌های زبان را خواهید داشت.
  • از نکات مثبت این نوع ویزا زمان کوتاه‌تر، برای پروسه مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزا نسبت به سایر ویزاهای اقامت دایم می‌باشد.ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ یک ویزای موقت ۱۸ ماهه است.
    متقاضیان باید برنامه مهاجرتی تخصصی برای دریافت اقامت دایم استرالیا را دنبال کنند.
    متاسفانه در سال‌های گذشته مراجعان زیادی از دارندگان این ویزا در داخل خاک استرالیا را داشته‌ایم که به دلیل نحوه ارایه اطلاعات در فرم‌های اولیه ویزای ۴۷۶ ،‌شانس دریافت اقامت دایم تخصصی استرالیا را برای خود از بین برده و یا بسیار کم می‌کنند و افسوس برای عدم دریافت مشاوره تخصصی مهاجرت در ابتدای پروسه اخذ ویزای ۴۷۶ را خواهند خورد.
    پیشنهاد ما این است که حتما قبل از خروج از ایران به مقصد استرالیا و با ویزای موقت ۴۷۶ ، ‌حتما حداقل مراحل assessment و تمهیدات آن را در نظر داشته باشید و حتما با وکیل رسمی در این زمینه و امور مربوط به مهاجرت به استرالیا مشاوره بگیرید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.