نوشته‌ها

آدلاید مرکز و پرجمعیت‌ترین شهر ایالت استرالیای جنوبی و پنجمین شهر پرجمعیت استرالیا است

این شهر در سال ۱۸۳۶ به عنوان مرکز اسکان مهاجرین آزاد بریتانیایی بنا نهاده شد و نام آن به افتخار ملکه آدلاید، همسر آلمانی شاه ویلیام چهارم برگزیده شد. سرهنگ ویلیام لایت شهر را طرح‌ریزی کرد و موقعیت آن را در نزدیکی رودخانه «تورنز»، محلی که زیستگاه اصلی مردم «کاورنا» بود انتخاب کرد. لایت نقشه آدلاید را به صورت شبکه‌ای طرح‌ریزی کرد که در آن بلوارهای عریض و میادین بزرگی در نظر گرفته شده‌است که با پارک احاطه شده‌اند. آدلاید در بدو تأسیس بر مبنای آزادی مذهبی و پایبندی به پیش‌رویی سیاسی و آزادی‌های مدنی شکل گرفت و به همین جهت به آن «شهر کلیساها» می‌گویند.

آدلاید شهری ساحلی است که در ساحل شرقی خلیج سنت وینسنت در «آدلاید پلین» بنا شده‌است. این شهر در شمال شبه جزیره «فلوریو» مابین خلیج «سنت وینسنت» و رشته کوه‌های کم ارتفاع «لافتی» قرار گرفته‌است. نواحی شهری حدوداً بیست کیلومتر از ساحل به سمت رشته کوه‌ها گسترش یافته‌اند در حالی که حدود ۱۰۰ کیلومتر از «گاولر» و حدود شمالی آن در ساحل «سلیکس» فاصله دارند.

به عنوان مرکز دولتی و تجاری استرالیای جنوبی، آدلاید مؤسسات دولتی و اقتصادی بسیاری را در خود جای داده‌است. بیشتر این مراکز در مرکز شهر و در امتداد بلوار «نورث تراس» خیابان «کینگ ویلیام» و محلات مختلف مرکزی شهر جای گرفته‌اند. امروزه آلاید به خاطر جشنواره‌های گوناگون و رویدادهای ورزشی مختلف، غذا، شراب، فرهنگ، خط ساحلی طولانی و صنایع نظامی گوناگون شهرت دارد. این شهر در فهرست مجله «اکونومیست» برای قابل سکونت‌ترین شهرهای دنیا جزو ده شهر اول در سال ۲۰۱۰ شناخته شد و در سال ۲۰۱۱ توسط «شورای املاک استرالیا» بهترین شهر قابل سکونت نامیده شد.

اطلاعات شهری آدلاید در یک نگاه:
جمعیت : ۱.۳ میلیون نفر
متولدین غیر استرالیایی : ۲۹%
شرایط آب و هوایی : تابستان گرم و خشک/ زمستانی سرد و مرطوب
متوسط قیمت خرید خانه : ۴۳۶ هزار دلار
متوسط قیمت خرید آپارتمان: ۳۵۰ هزار دلار
رشته ها و صنایع مهم : پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، تجارت، آموزش و پرورش

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت مهاجرت به استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

مهاجرت  از طریق اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد. ویزای سرمایه گذاری برای اقامت موقت ۴ ساله (ویزای 188 استرالیا) قابل تبدیل به ویزای اقامت دائم استرالیا می‌باشد.

این ویزاها، ویزاهای اقامت دایمی استرالیا  هستند برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند در زیر شرایط لازم برای ویزای 890 و 892 استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را مشاهده می فرمایید.

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۲  مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۷۵۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۱ نفر به طور تمام وقت

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۰  مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمایه گزاری خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری  با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

یکی از شاخص‌های رفاه اجتماعی در هر کشوری وضعیت بیمه‌های پزشکی و درمانی آن کشور است.  بیمه در استرالیا می‌تواند یکی از شاخص‌ها برای مهاجرت به این کشور باشد.

بیمه در استرالیا جنبه‌های گوناگونی دارد.علاوه بر بیمه‌های خصوصی یک بیمه دولتی به نام  بیمه پزشکی(medicare)  هم برای خدمات عمومی پزشکی وجود دارد.

این بیمه شامل حال تمام کسانی می‌شود که شهروند استرالیا محسوب می‌شوند. چه آنهایی که استرالیایی‌ هستند و چه مهاجرانی که اقامت دایم  دریافت کرده‌اند می‌توانند از خدمات این بیمه استفاده کنند.

بیمه پزشکی(medicare) ، شبیه بیمه تامین اجتماعی در کشور خودمان است اما با آن دو تفاوت عمده دارد.
اول این که بیمه‌شونده الزما نباید شاغل باشد.
دوم اینکه این نوع بیمه برای بیمه‌شونده هزینه بسیار پایینی دارد.
البته گفتن این نکته ضروری است كه این بیمه در استرالیا، تنها پزشکان عمومی را پوشش می‌دهد. برای مراجعه به پزشک متخصص، باید ویزیت خود را پرداخت و سپس بین 40 تا 70 درصد آن، به شما عودت می‌شود.

بیمه در استرالیا هم می‌تواند دولتی باشد و هم خصوصی. یعنی در كنار بیمه پزشکی(medicare) ، می‌توانید اقدام به خرید بیمه‌های خصوصی کنید و خدمات بیمه‌ای خود را افزایش دهید.

بیمه‌های خصوصی در استرالیا 2 نوع خدمات را پوشش می‌دهند که شامل: خدمات بیمارستانی و Extras می‌شود.

هزینه این دو نوع متفاوت است. برای بیمه خدمات بیمارستانی باید برای هرخانواده در ماه مبلغی بین 150 تا 250 دلار هزینه کرد. برای استفاده از خدمات بیمهExtras،  بسته به نوع سرویس‌هایی که  انتخاب می‌کنید و با توجه به بودجه خود، شما می‌تواند خدمات متفاوتی با ارقام متفاوت دریافت کنید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت مهاجرت به استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

این یک نوع ویزای کار استرالیا به صورت اقامت موقت برای افرادی است که از طرف کارفرمای تایید شده اسپانسر شده‌اند تا به استرالیا آمده و در شغلی که مورد نیاز اسپانسر است، تا حداکثر ۴ سال کار کنند. کارفرما می‌تواند در صورت پیدا‌نکردن یک تبعه استرالیا و یا مقیم دائم، یک فرد متخصص را از خارج از استرالیا برای این ویزا اسپانسر کند.
لازم به توضیح است که کارفرما می‌تواند یک شرکت غیر‌استرالیایی مثلا یک شرکت ایرانی باشد که می‌خواهد نماینده خود یا برخی از مدیران و کار کنان خود را به استرالیا بفرستد.
برای ارائه درخواست این ویزا، متقاضی می‌تواند داخل یا خارج از استرالیا باشد.
شرایط مورد نیاز:
افرادی دارای شرایط درخواست این نوع ویزا هستند که:
برای کار در یکی از مشاغل در لیست اسپانسر شده باشند
دارای تخصص تایید‌شده برای شغل مذکور باشد
دارای شرایط ثبت و گرفتن گواهی برای شغل مذکور باشد
به زبان انگلیسی به اندازه مورد نیاز شغل و حرفه مذکور مسلط باشند
این نوع ویزا سه مرحله دارد :
تایید کارفرما توسط اداره مهاجرت استرلیا
بررسی شغل پیشنهادی و تأیید آن توسط اداره مهاجرت استرالیا
ارایه درخواست ویزای شخص متقاضی و تأیید ایشان توسط اداره مهاجرت استرالیا
اضافه کردن اعضای خانواده به درخواست ویزا
این افراد را می‌توانید به درخواست ویزای خود اضافه نمایید:
همسر – ازدواج رسمی یا سفید
فرزندان تحت تـکفل شما یا همسرتان
سایر افراد خانواده تحت تـکفل
* اعضای خانواده نیز می‌بایست تست پزشکی و عدم سؤپیشینه ارائه دهند.
لطفاً توجه داشته باشید که برای به همراه آوردن اعضا خانواده یا اضافه‌کردن آنها بعد از ورود شما، اسپانسر می‌بایست بصورت کتبی اعلام کند که مایل به اسپانسر‌کردن اعضای خانواده شما هم می‌باشد. برای این کار می‌توان نام اعضای خانواده را در فرم مخصوص اسپانسر اضافه کنند و یا طی نامه‌ای این موضوع را به اطلاع برسانند.
راهکار برای گرفتن اقامت دائم
کسانی که ویزای ساب‌کلاس ۴۵۷ دارند و حداقل دو سال با این ویزا برای اسپانسر خود کار کرده باشند و کارفرمای‌شان کماکان مایل به اسپانسر‌کردن آنان باشد، می‌توانند از طریق ویزاهای ساب‌کلاس ۱۸۶ و ۱۸۷ اقدام به اخذ ویزای دائم کنند.
* برای اطلاع از چگونگی این روش، می‌توانید اطلاعات مربوط به ویزای ساب‌کلاس ۱۸۶ یا ۱۸۷ را مطالعه کنید.
توجه داشته باشید در این صورت دیگر نیاز به نمرات بالای زبان، ارزیابی مدرک و یا سابقه کار ۳ ساله نخواهید داشت.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت اسپانسر شغلی با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

اداره مهاجرت استرالیا برنامه وسیعی برای جذب فارغ التحصیلان دانشگاه‌های ممتاز فنی مهندسی سراسر دنیا در نظر گرفته و در این راستا چند سالی است که ویزای 476 استرالیا را ایجاد کرده است.

این ویزا به فارغ‌التحصیلان رشته‌هایی که در لیست شغل‌های مورد نیاز استرالیا باشند، اجازه کار کردن به مدت ۱۸ ماه را می‌دهد و با توجه به شرایط دریافت ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ ، فارغ التحصیلان رشته‌های مهندسی دانشگاه تهران و امیر کبیر امکان دریافت آن را دارند.

شرایط دریافت ویزای ساب کلاس ۴۷۶:

  • سن متقاضی باید كمتر از ۳۱ سال باشد؛
  • متقاضی باید مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC داشته باشد
  • با در دست داشتن این نوع ویزا هر زمانی که امتیازهای لازم برای اقامت دایم استرالیا را بدست‌ آوردید، می‌توانید برای اقامت دایم اقدام کنید.
  • از زمان فارغ التحصیلی شما بیش از ۲ سال نگذشته است.
  • متقاضیان این نوع ویزا احتیاجی به پر‌کردن فرم امتیازبندی را ندارند اما بقیه مدارک باید طبق درخواست تحویل داده شود.
  • این ویزا به شما و همراهان‌تان اجازه اقامت در استرالیا به مدت ۱۸ ماه را می‌دهد و شما در طول این مدت اجازه سفر‌کردن، کارکردن، ادامه تحصیل و شرکت در کلاس‌های زبان را خواهید داشت.
  • از نکات مثبت این نوع ویزا زمان کوتاه‌تر، برای پروسه مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزا نسبت به سایر ویزاهای اقامت دایم می‌باشد.ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ یک ویزای موقت ۱۸ ماهه است.
    متقاضیان باید برنامه مهاجرتی تخصصی برای دریافت اقامت دایم استرالیا را دنبال کنند.
    متاسفانه در سال‌های گذشته مراجعان زیادی از دارندگان این ویزا در داخل خاک استرالیا را داشته‌ایم که به دلیل نحوه ارایه اطلاعات در فرم‌های اولیه ویزای ۴۷۶ ،‌شانس دریافت اقامت دایم تخصصی استرالیا را برای خود از بین برده و یا بسیار کم می‌کنند و افسوس برای عدم دریافت مشاوره تخصصی مهاجرت در ابتدای پروسه اخذ ویزای ۴۷۶ را خواهند خورد.
    پیشنهاد ما این است که حتما قبل از خروج از ایران به مقصد استرالیا و با ویزای موقت ۴۷۶ ، ‌حتما حداقل مراحل assessment و تمهیدات آن را در نظر داشته باشید و حتما با وکیل رسمی در این زمینه و امور مربوط به مهاجرت به استرالیا مشاوره بگیرید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کار استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.