نوشته‌ها

آدلاید مرکز و پرجمعیت‌ترین شهر ایالت استرالیای جنوبی و پنجمین شهر پرجمعیت استرالیا است

این شهر در سال ۱۸۳۶ به عنوان مرکز اسکان مهاجرین آزاد بریتانیایی بنا نهاده شد و نام آن به افتخار ملکه آدلاید، همسر آلمانی شاه ویلیام چهارم برگزیده شد. سرهنگ ویلیام لایت شهر را طرح‌ریزی کرد و موقعیت آن را در نزدیکی رودخانه «تورنز»، محلی که زیستگاه اصلی مردم «کاورنا» بود انتخاب کرد. لایت نقشه آدلاید را به صورت شبکه‌ای طرح‌ریزی کرد که در آن بلوارهای عریض و میادین بزرگی در نظر گرفته شده‌است که با پارک احاطه شده‌اند. آدلاید در بدو تأسیس بر مبنای آزادی مذهبی و پایبندی به پیش‌رویی سیاسی و آزادی‌های مدنی شکل گرفت و به همین جهت به آن «شهر کلیساها» می‌گویند.

آدلاید شهری ساحلی است که در ساحل شرقی خلیج سنت وینسنت در «آدلاید پلین» بنا شده‌است. این شهر در شمال شبه جزیره «فلوریو» مابین خلیج «سنت وینسنت» و رشته کوه‌های کم ارتفاع «لافتی» قرار گرفته‌است. نواحی شهری حدوداً بیست کیلومتر از ساحل به سمت رشته کوه‌ها گسترش یافته‌اند در حالی که حدود ۱۰۰ کیلومتر از «گاولر» و حدود شمالی آن در ساحل «سلیکس» فاصله دارند.

به عنوان مرکز دولتی و تجاری استرالیای جنوبی، آدلاید مؤسسات دولتی و اقتصادی بسیاری را در خود جای داده‌است. بیشتر این مراکز در مرکز شهر و در امتداد بلوار «نورث تراس» خیابان «کینگ ویلیام» و محلات مختلف مرکزی شهر جای گرفته‌اند. امروزه آلاید به خاطر جشنواره‌های گوناگون و رویدادهای ورزشی مختلف، غذا، شراب، فرهنگ، خط ساحلی طولانی و صنایع نظامی گوناگون شهرت دارد. این شهر در فهرست مجله «اکونومیست» برای قابل سکونت‌ترین شهرهای دنیا جزو ده شهر اول در سال ۲۰۱۰ شناخته شد و در سال ۲۰۱۱ توسط «شورای املاک استرالیا» بهترین شهر قابل سکونت نامیده شد.

اطلاعات شهری آدلاید در یک نگاه:

  • جمعیت : ۱.۳ میلیون نفر
  • متولدین غیر استرالیایی : ۲۹%
  • شرایط آب و هوایی : تابستان گرم و خشک/ زمستانی سرد و مرطوب
  • متوسط قیمت خرید خانه : ۴۳۶ هزار دلار
  • متوسط قیمت خرید آپارتمان: ۳۵۰ هزار دلار
  • رشته ها و صنایع مهم : پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، تجارت، آموزش و پرورش

برای اطلاعات بیشتر در خصوص انواع روش‌های مهاجرت به استرالیا، با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

مهاجرت  از طریق اخذ ویزای سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا است. ویزای سرمایه گذاری برای اقامت موقت ۴ ساله (ویزای ۱۸۸ استرالیا) قابل تبدیل به ویزای اقامت دائم استرالیا می‌باشد.

این ویزاها، ویزاهای اقامت استرالیا به صورت دائمی هستند برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند در زیر شرایط لازم برای ویزای ۸۹۰ و ۸۹۲ استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را مشاهده می فرمایید.

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۲

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۷۵۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۱ نفر به طور تمام وقت

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۰

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمایه گزاری خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزای سرمایه گذاری استرالیا از طریق فرم زیر با ما تماس بگیرید.

تماس با مهاجرت پلاس

به نقل ازتارنمای بیزنس اینسایدر، سازمان ملل به تازگی در «گزارش توسعه انسانی» فهرست ۱۰ کشور برتر جهان برای زندگی را منتشر کرده است. سازمان ملل با بررسی ویژگی های زندگی مردم، شامل سطح امید به زندگی، تحصیلات، برابری جنسیتی و ثروت در دویست کشور مختلف جهان، کشورها را رتبه بندی کرده است که در ادامه به این فهرست می‌پردازیم؛ با ما همراه باشید.

۱. نروژ

برای سیزدهمین سال متوالی، نروژ رتبه نخست را از نظر استانداردهای زندگی، امید به زندگی و آموزش و پرورش بدست آورد.شاید این به خاطر نظام بهداشتی پیشرفته این کشور است؛ زیرا سطح امید به زندگی در نروژ به طور میانگین 82 سال است. پیش از این، نروژ در گزارش دیگری از سازمان ملل، رتبه شادترین کشور جهان را هم از آن خود کرد.

۲. استرالیا

آموزش و پرورش در این کشور اهمیت بسیار زیادی دارد. بر اساس گزارش سازمان ملل بیشتر دانش آموزان استرالیا حدود 20 سال به تحصیل می پردازند.

۳. سوئیس

بهداشت عمومی در این کشور بسیار بالاست. به طور میانگین مردم سوئیس 83 سال عمر می کنند و احتمال ابتلا به بیماری های مالاریا، اچ آی وی و سل در این کشور بسیار پایین است.

۴. آلمان

بیشتر دانشگاه های آلمان برای دانشجویان داخلی و خارجی رایگان است و بیش از 96 درصد از جمعیت این کشور دستکم تا سطح دبیرستان آموزش دیده‌اند.

۵. دانمارک

دانمارک از نظر سطح درآمد مردان و زنان رتبه بالایی را دارد. اختلاف درآمد بر اساس جنسیت در دانمارک هم‌اکنون 7.8 درصد برای کارکنان تمام وقت است. برای مقایسه می‌توان گفت این رقم در آمریکا 17.9 درصد است.

۶. سنگاپور

امید به زندگی در سنگاپور بالاست. به طور میانگین مردم در این کشور 83 سال عمر می‌کنند.

۷. هلند

این کشور یکی از پایین‌ترین ارقام نابرابری حقوقی در جهان را دارد (12.4 درصد) و از اواسط دهه 1990 تاکنون رقم نابرابری حقوقی آن با کاهش همراه بوده است.

۸. ایرلند

در ایرلند آمار جرم و جنایت بسیار پایین است. آمار قتل به ازای هر 100 هزار نفر فقط 1.1 است.

۹. ایسلند

مردم ایسلند امید به زندگی بالایی دارند و به طور میانگین 82.7 سال عمر می‌کنند.

۱۰. کانادا

سطح آموزش و پرورش در این کشور بسیار بالاست. بیش از نیمی از شهروندان کانادا فارغ التحصیل دانشگاه هستند.

 

برای اطلاع از شرایط و هزینه‌های مهاجرت به استرالیا از طریق لینک زیر با ما تماس بگیرید.

تماس با مهاجرت پلاس