نوشته‌ها

آدلاید مرکز و پرجمعیت‌ترین شهر ایالت استرالیای جنوبی و پنجمین شهر پرجمعیت استرالیا است

این شهر در سال ۱۸۳۶ به عنوان مرکز اسکان مهاجرین آزاد بریتانیایی بنا نهاده شد و نام آن به افتخار ملکه آدلاید، همسر آلمانی شاه ویلیام چهارم برگزیده شد. سرهنگ ویلیام لایت شهر را طرح‌ریزی کرد و موقعیت آن را در نزدیکی رودخانه «تورنز»، محلی که زیستگاه اصلی مردم «کاورنا» بود انتخاب کرد. لایت نقشه آدلاید را به صورت شبکه‌ای طرح‌ریزی کرد که در آن بلوارهای عریض و میادین بزرگی در نظر گرفته شده‌است که با پارک احاطه شده‌اند. آدلاید در بدو تأسیس بر مبنای آزادی مذهبی و پایبندی به پیش‌رویی سیاسی و آزادی‌های مدنی شکل گرفت و به همین جهت به آن «شهر کلیساها» می‌گویند.

آدلاید شهری ساحلی است که در ساحل شرقی خلیج سنت وینسنت در «آدلاید پلین» بنا شده‌است. این شهر در شمال شبه جزیره «فلوریو» مابین خلیج «سنت وینسنت» و رشته کوه‌های کم ارتفاع «لافتی» قرار گرفته‌است. نواحی شهری حدوداً بیست کیلومتر از ساحل به سمت رشته کوه‌ها گسترش یافته‌اند در حالی که حدود ۱۰۰ کیلومتر از «گاولر» و حدود شمالی آن در ساحل «سلیکس» فاصله دارند.

به عنوان مرکز دولتی و تجاری استرالیای جنوبی، آدلاید مؤسسات دولتی و اقتصادی بسیاری را در خود جای داده‌است. بیشتر این مراکز در مرکز شهر و در امتداد بلوار «نورث تراس» خیابان «کینگ ویلیام» و محلات مختلف مرکزی شهر جای گرفته‌اند. امروزه آلاید به خاطر جشنواره‌های گوناگون و رویدادهای ورزشی مختلف، غذا، شراب، فرهنگ، خط ساحلی طولانی و صنایع نظامی گوناگون شهرت دارد. این شهر در فهرست مجله «اکونومیست» برای قابل سکونت‌ترین شهرهای دنیا جزو ده شهر اول در سال ۲۰۱۰ شناخته شد و در سال ۲۰۱۱ توسط «شورای املاک استرالیا» بهترین شهر قابل سکونت نامیده شد.

اطلاعات شهری آدلاید در یک نگاه:
جمعیت : ۱.۳ میلیون نفر
متولدین غیر استرالیایی : ۲۹%
شرایط آب و هوایی : تابستان گرم و خشک/ زمستانی سرد و مرطوب
متوسط قیمت خرید خانه : ۴۳۶ هزار دلار
متوسط قیمت خرید آپارتمان: ۳۵۰ هزار دلار
رشته ها و صنایع مهم : پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، تجارت، آموزش و پرورش

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت مهاجرت به استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

مرکز رتبه بندی دانشگاه‌های  جهان  Center Of World University Rankings ) CWUR )  رتبه بندی سالانه خود را برای سال 2017 منتشر کرده است و بر اساس آن برترین دانشگاه‌های استرالیا در سال 2017 هم اعلا شد.

دانشگاه هاروارد از ایالات متحده آمریکا برای ششمین سال متوالی رتبه نخست را از آن خود کرده و به دنبال آن دانشگاه‌های استنفورد، ام آی تی ، کمبریج و آکسفورد به ترتیب رتبه‌های بعدی را در اختیار دارند.

از کشور استرالیا دانشگاه سیدنی بالاترین رتبه ( 74) در بین دانشگاه های برتر جهان را داراست.

عملکرد نمایندگان استرالیا در بین 1000 دانشگاه برتر جهان در سال 2017 نسبت به سال گذشته بهبود پیدا کرده و دارای رشد بوده است.

دکتر نادیم ماهسن (Nadim Mahassen) رئیس مرکزی  CWUR می‌گوید : اگر به دنبال تقویت رقابت در سطح جهانی هستید باید بودجه‌ی بیشتری را در تحقیقات سرمایه‌گذاری کنید.

در سال جاری 61 کشور بیش از هر زمان دیگری در این لیست 1000 تایی وجود دارند که این نشان دهنده‌ی بالاترین درصد )3.7%)  از موسسات آموزش عالی در سرتاسر جهان است.

ایالات متحده آمریکا همچنان نیروی غالب آموزش عالی در سراسر جهان باقی می ماند 8 دانشگاه از 10 دانشگاه های برتر،54 از 100 و 225 از 1000 خود نشان دهنده‌ی این موضوع است.

در رتبه های بعدی این لیست هزار تایی به ترتیب چین (97) ، ژاپن (71) ، انگلستان (65) و آلمان با  (57) دانشگاه حضور چشمگیری دارند.
CWUR  ازهشت شاخص برای رتبه بندی 1000دانشگاه برتر جهان استفاده می کند که در اینجا به 27 دانشگاه برتر استرالیا به همراه رتبه جهانی آن ها در لیست ذیل می پردازیم.

1. University of Sydney: 74
2. University of Melbourne: 82
3. University of Queensland: 94
4. University of New South Wales: 105
5. Monash University: 136
6. Australian National University: 163
7. University of Western Australia: 206
8. University of Adelaide: 280
9. Macquarie University: 434
10. University of Wollongong: 436
11. University of Newcastle: 458
12. University of Tasmania: 473
13. James Cook University: 481
14. Griffith University: 499
15. Curtin University: 535
16. Deakin University: 536
17. Queensland University of Technology: 574
18. University of South Australia: 591
19. Flinders University: 614
20. La Trobe University: 629
21. Swinburne University of Technology: 677
22. University of Technology, Sydney: 714
23. Western Sydney University: 791
24. Murdoch University: 811
25. RMIT University: 837
26. University of New England (Australia): 900
27. Charles Darwin University: 956

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای تحصیلی استرالیا با شماره  22172254 -22409253 تماس حاصل فرمایید

 

منبع : www.businessinsider.com.au

هر ساله مراکزآموزشی استراليا پذيرای تعداد زیادی دانش‌آموز و دانشجو از سراسر دنيا است و نزدیک به ۳۰۰۰۰۰ دانشجو در استراليا به تحصيل در سطوح مختلف می‌پردازند.

اگر دانشجویان سيستم آموزش از راه دور را (كه برخی مراكز آموزشی استراليا ارایه می نمایند) به رقم بالا اضافه كنيم، آمار اين محصلين به میزان قابل توجهی افزوده خواهد شد.

یادآور می‌شويم كه طبق قوانین دولت استراليا، كيفيت رشته‌ های آموزشی ارایه شده در دانشگاه‌ها به صورت پيوسته بررسی شده تا مورد تأييد قرار گيرند.

علاوه بر این٬ نظارت کامل و پیوسته ای نیز بر شهریه ها و هزینه های دریافتی دانشگاه ها و مراکز آموزشی اعمال می‌شود.

تمامی رشته‌های ارائه شده در تمامی مراکز آموزشی استرالیا نیز باید در ابتدا به ثبت و تأييد مراجع قانونی این کشور برسند.

مقاطع تحصیلی
  • تحصیل در تمام مقاطع تحصیلی از مدرسه تا دانشگاه در استرالیا امکان پذیر است.
  • برای تحصیل در مدرسه برای دانش آموزان ایرانی پس از پایان دبستان و از سن ۱۲ سالگی به بعد می‌توان اقدام نمود. ضمناً یکی از والدین نیز می‌تواند تا سن ۱۸ سالگی فرزند دانش آموز به عنوان همراه اقدام به اخذ ویزا نماید.
  • برای تحصیل در مقطع لیسانس و بالاتر در صورتی که حد نصاب نمرات دانشجو کافی نباشد، باید یک دوره پیش‌نیاز که معمولاً یک تا دو ترم تحصیلی می‌باشد، گذرانده شود. داشتن نمره شش و نیم در IELTS با حداقل نمره شش در چهار مهارت الزامی است مگر این که دانشجو حداقل به مدت ۲ سال در یک مدرسه یا دانشگاه انگلیسی زبان درس خوانده باشد. در صورتی که نمره زبان انگلیسی در هر یک از چهار مهارت آزمون IELTS کمتر از شش باشد، برای هر نیم نمره، دانشجو موظف است به مدت ۱۰هفته کلاس زبان را قبل از شروع مقطع تحصیلی بگذراند.
  • برای کسانی که تمایل به ادامه تحصیل به صورت تحقیقاتی دارند، خصوصاً دانشجویان مقطع دکترا، داشتن Research Proposal الزامی است.
  • اخذ بورسیه تنها برای دانشجویانی قابل اقدام است که معدل آنها بالاتر از ۱۷ یا ۳.۵ باشد. داشتن مقالات بین المللی و نمره زبان بالا و همچنین Proposal مناسب و قوی نیز از دیگر شرایط می‌باشد.
مزیت تحصیل در استرالیا
  • وجود دانشگاه‌های برتر دنیا با رتبه‌های زیر ۱۰۰ در استرالیا با کیفیت آموزشی ممتاز.
  • برخورداری از مجوز کار قانونی به مدت ۲۰ ساعت در هفته. ضمناً همسر شخص دانشجو نیز می‌تواند به طور تمام وقت کار کند.
    برخورداری از مجوز کار تمام وقت برای دانشجویان دوره فوق لیسانس تحقیقی و دوره دکتری.
  • دریافت ویزا به مدت یک سال و نیم بعد از تحصیل برای پیدا کردن کار در استرالیا ویژه افرادی که حداقل دو سال در استرالیا تحصیل کرده‌اند.
  • امکان اقدام برای اقامت دائم در استرالیا پس از اتمام تحصیلات.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای تحصیل استرالیا با شماره  22172254 -22409253 تماس حاصل فرمایید.

اداره مهاجرت استرالیا برنامه وسیعی برای جذب فارغ التحصیلان دانشگاه‌های ممتاز فنی مهندسی سراسر دنیا در نظر گرفته و در این راستا چند سالی است که ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ را ایجاد کرده است.

این ویزا به فارغ‌التحصیلان رشته‌هایی که در لیست شغل‌های مورد نیاز استرالیا باشند، اجازه کار کردن به مدت ۱۸ ماه را می‌دهد و با توجه به شرایط دریافت ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ ، فارغ التحصیلان رشته‌های مهندسی دانشگاه تهران و امیر کبیر امکان دریافت آن را دارند.

شرایط دریافت ویزای ساب کلاس ۴۷۶:

  • سن متقاضی باید كمتر از ۳۱ سال باشد؛
  • متقاضی باید مدرک آیلتس حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC داشته باشد
  • با در دست داشتن این نوع ویزا هر زمانی که امتیازهای لازم برای اقامت دایم استرالیا را بدست‌ آوردید، می‌توانید برای اقامت دایم اقدام کنید.
  • از زمان فارغ التحصیلی شما بیش از ۲ سال نگذشته است.
  • متقاضیان این نوع ویزا احتیاجی به پر‌کردن فرم امتیازبندی را ندارند اما بقیه مدارک باید طبق درخواست تحویل داده شود.
  • این ویزا به شما و همراهان‌تان اجازه اقامت در استرالیا به مدت ۱۸ ماه را می‌دهد و شما در طول این مدت اجازه سفر‌کردن، کارکردن، ادامه تحصیل و شرکت در کلاس‌های زبان را خواهید داشت.
  • از نکات مثبت این نوع ویزا زمان کوتاه‌تر، برای پروسه مهاجرت به استرالیا و اخذ ویزا نسبت به سایر ویزاهای اقامت دایم می‌باشد.ویزای مهارتی و تخصصی ساب کلاس ۴۷۶ یک ویزای موقت ۱۸ ماهه است.
    متقاضیان باید برنامه مهاجرتی تخصصی برای دریافت اقامت دایم استرالیا را دنبال کنند.
    متاسفانه در سال‌های گذشته مراجعان زیادی از دارندگان این ویزا در داخل خاک استرالیا را داشته‌ایم که به دلیل نحوه ارایه اطلاعات در فرم‌های اولیه ویزای ۴۷۶ ،‌شانس دریافت اقامت دایم تخصصی استرالیا را برای خود از بین برده و یا بسیار کم می‌کنند و افسوس برای عدم دریافت مشاوره تخصصی مهاجرت در ابتدای پروسه اخذ ویزای ۴۷۶ را خواهند خورد.
    پیشنهاد ما این است که حتما قبل از خروج از ایران به مقصد استرالیا و با ویزای موقت ۴۷۶ ، ‌حتما حداقل مراحل assessment و تمهیدات آن را در نظر داشته باشید و حتما با وکیل رسمی در این زمینه و امور مربوط به مهاجرت به استرالیا مشاوره بگیرید.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

گروه حقوقی مهاجرت پلاس افتخار دارد با همکاری یکی از موسسات معتبر اعزام دانشجو و با مجوز رسمی وزارت علوم، به طور کاملاً تخصصی در سطحی گسترده نسبت به اعزام دانشجو در کلیه مقاطع تحصیلی به دانشگاه‌های استرالیا و نیوزلند اقدام نماید. لطفاً برای اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

انواع ویزای تحصیلی

از ابتدای جولای سال ۲۰۱۶ میلادی برنامه موسوم به SSVF جایگزین برنامه قبلی ویزاهای تحصیلی استرالیا گردیده است. عمده این تغییرات به شرح ذیل می‌باشد:

  • دانشجویان بین‌المللی جهت تمامی مقاطع تحصیلی مورد نظر تنها برای یک ویزای دانشجویی (زیرگروه ۵۰۰) اقدام خواهند نمود.
  • سرپرست دانشجویان و دانش آموزانی که زیر ۱۸ سال سن دارند از طریق ویزای قیم (زیر گروه ۵۹۰) اقدام خواهند نمود.
  • همه دانشجویان و قیم های آنها بایستی درخواست ویزای خود را حتماً به صورت آنلاین و با ایجاد یک حساب کاربری در  ImmiAccount ثبت نمایند.
    روند ارزشیابی ویزاهای مختلف تحصیلی، مدارک مورد نیاز و شانس تأیید ویزای تحصیلی بستگی به نوع ویزا و ملیت دانشجو دارد. اداره مهاجرت استرالیا ۳ سطح مختلف ارزیابی دارد که سطح ۱ آسان‌ترین و سطح ۳ مشکل‌ترین سطح می‌باشند. در حال حاضر ایران در سطح ۳ قرار دارد.
پروسه زمانی اخذ پذیرش دانشجویی و ویزا
  • پروسه زمانی پذیرش تحصیلی برای مقاطع تحصیلی مختلف متغیر می‌باشد اما معمولاً از شش هفته برای مقطع دبیرستان شروع شده و برای مقطع دکترا ممکن است
    ۳ تا ۴ ماه به طول بیانجامد.
  • اخذ ویزای تحصیلی نیز معمولاً ۸ تا ۱۲ هقته به طول می‌انجامد.
مزیت تحصیل در استرالیا
  • وجود دانشگاه‌های برتر دنیا با رتبه‌های زیر ۱۰۰ در استرالیا با کیفیت آموزشی ممتاز.
  • برخورداری از مجوز کار قانونی به مدت ۲۰ ساعت در هفته. ضمناً همسر شخص دانشجو نیز می‌تواند به طور تمام وقت کار کند.
    برخورداری از مجوز کار تمام وقت برای دانشجویان دوره فوق لیسانس تحقیقی و دوره دکتری.
  • دریافت ویزا به مدت یک سال و نیم بعد از تحصیل برای پیدا کردن کار در استرالیا ویژه افرادی که حداقل دو سال در استرالیا تحصیل کرده‌اند.
  • امکان اقدام برای اقامت دائم در استرالیا پس از اتمام تحصیلات.
بورسیه تحصیلی

تعدادی بورسیه در استرالیا وجود دارد که می‌تواند به تأمین هزینه‌های زندگی و یا تحصیل شما کمک کند. دولت استرالیا، مراکز آموزش خصوصی و دولتی هر کدام می‌توانند بورسیه‌های خاصی را برای دانشجویان در نظر بگیرند. اکثر بورسیه‌های تحصیلی در مقطع دکترا ارائه می‌شوند و متقاضیان بسیاری برای این بورسیه‌ها اقدام می‌کنند. بنابراین دریافت چنین بورسیه‌هایی بسیار رقابتی است.
گاهی مراکز آموزشی بورسیه‌هایی در مقطع لیسانس و یا فوق لیسانس در نظر می‌گیرند که این بورسیه‌ها به صورت دوره‌ای و با هدف تشویق دانشجویان برتر می‌باشند. داشتن پذیرش تحصیلی از مراکز آموزشی برای اقدام کردن برای اکثر بورسیه‌ها الزامی است.

 

برای اطلاعات بیشتر درجهت دریافت ویزای تحصیلی استرالیا با شماره  22172254 -22409253 تماس حاصل فرمایید.