نوشته‌ها

ویزای گردشگری استرالیا به متقاضیان اجازه دیدار از دوستان و اقوام و همچنین امکان شرکت در سمینار و رویدادهای تجاری و گردش در استرالیا را می‌دهد. شما درصورتی می‌توانید موفق به اخذ ویزای دیدار و گردشگری استرالیا شوید که قصدتان فقط مسافرت به استرالیا باشد و به عبارتی هدفی برای ماندان در استرالیا نداشته باشید. تقریباً دلیل رد‌شدن خیلی از تقاضاها برای ویزاهای گردشگری این مسئله بوده که افسر پرونده متقاعد نشده است که فرد متقاضی صرفا به قصد گردشگری تمایل به ورود به استرالیا را داشته است.

انواع ویزای دیدار و گردشگری استرالیا

  1. گردشگری و توریستی: ویژه افرادی است که برای تعطیلات، تفریح یا بازدید از خانواده و دوستان قصد ورود به استرالیا را دارند.
  2. بازدید‌کننده تجاری: جهت افرادی است که به منظور انجام بازدید کوتاهی از یک کسب و کار، مذاکره تجاری یا شرکت در کنفرانس قصد ورود به استرالیا را دارند.
  3. از طریق حمایت خانواده: برای افرادی است که بمنظور بازدید از خانواده خود به استرالیا عزیمت می‌کنند و توسط فامیل خود در استرالیا به صورت رسمی اسپانسر می‌شوند.

مدارک مورد نیاز ویزای دیدار و گردشگری استرالیا

مدارک مورد نیاز ویزای گردشگری و توریستی استرالیا از این قبیل می باشد:

  • فرم های درخواست ویزا
  • رسید پرداخت هزینه بررسی ویزا در استرالیا
  • کپی گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ قصد ورود به استرالیا
  • یک قطعه عکس جدید رنگی سایز پاسپورتی
  • ترجمه ی شناسنامه
  • فرم های اسپانسرشیپ در صورتی که اسپانسر شده باشید و ضمانت نامه بانکی اسپانسر در صورتی که اداره مهاجرت ضروری بداند

مدارک تکمیلی ویزای دیدار و گردشگری استرالیا

  • گواهی شغلی با ذکر وضعیت اشتغال، مدت اشتغال و پست سازمانی، میزان حقوق دریافتی و تأییدیه مرخصی از کارفرما
  • دعوت نامه به انضمام کپی پاسپورت یا ویزای فرد دعوت کننده با ذکر آدرس کامل و تلفن
  • مدارک دلیل بر توانایی مالی (مانند ریز حساب بانکی، فیش حقوقی، مدارک مالیاتی و . . .)
  • هرگونه مدارک و اطلاعات دیگر دلیل بر انگیزه ها و قیدها برای بازگشت به ایران (مانند درآمدها، پس اندازها، اسناد مالکیت، مسئولیت ها و . . .)

نکته :

چنانچه برای ویزای دیدار از نوع اسپانسر خانوادگی اقدام نمائید، اسپانسر شما باید با ارائه مدارک مالی و مالیاتی خود ثابت کند که امکان حمایت مالی از شما را دارد و نیز ممکن است اداره مهاجرت اسپانسر را ملزم به ارائه ضمانت بانکی تا مبلغ ۱۰ هزا دلار نماید. این نوع ویزا باید حتماً از داخل استرالیا اقدام شود و ممکن است تا چند ماه به طول بیانجامد.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای دیدار و گردشگری استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.