نوشته‌ها

مهاجرت  از طریق اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد. ویزای سرمایه گذاری برای اقامت موقت ۴ ساله (ویزای 188 استرالیا) قابل تبدیل به ویزای اقامت دائم استرالیا می‌باشد.

این ویزاها، ویزاهای اقامت دایمی استرالیا  هستند برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند در زیر شرایط لازم برای ویزای 890 و 892 استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را مشاهده می فرمایید.

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۲  مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۷۵۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۱ نفر به طور تمام وقت

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۰  مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمایه گزاری خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری  با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.