نوشته‌ها

اقتصاد استرالیا در بیست‌و‌هفتمین سال متوالی رشد اقتصادی سالانه‌ی خود قرار دارد و تنها اقتصاد توسعه یافته در جهان است که به این مهم دست پیدا کرده است.

این کشور دارای موسسات قوی اقتصادی است که توانایی پاسخگویی به تغییرات جهانی و بهره‌وری بالاتر از متوسط در بخش‌های رشد جهانی را دارا می باشد. این عوامل مهم، رشد پایدار آن را تقویت کرده و سبب می‌شوند که استرالیا مقصدی با کمترین ریسک برای کسب‌وکار‌ها باشد. در نتیجه سرمایه‌گذاران زیادی چنین فرصتی را غنیمت می‌شمارند و برای اخذ ویزای سرمایه گذاری استرالیا و در ادامه اقامت دائم استرالیا اقدام می‌کنند.

دانستنی‌های اقتصاد استرالیا

  • استرالیا سیزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا است.
  • توسط سه سازمان اصلی اعتبارسنجی اقتصادی ( Standard & Poor’s (S&P), Moody’s, Fitch Group) با نمره AAA رتبه‌بندی و ارزیابی شده است.
  • پیش‌بینی می‌شود که در طی ۵ سال آینده، رشد متوسط تولید ناخالص داخلی (GDP) واقعی ۲.۸ درصدی داشته باشد که این بالاترین میزان در میان اقتصادهای پیشرفته بزرگ جهان است.
  • ۱۵ صنعت از ۲۰ صنعت استرالیا بالاتر از میانگین جهانی رتبه‌بندی شده‌اند و این به دلیل سطوح بالای بهره‌وری در این کشور است.

نمودارهایی از گزارش ارزیابی اقتصاد استرالیا

گزارش‌های زیر اطلاعاتی غنی ارائه می‌کند که نشان می‌دهد چرا استرالیا کشوری مناسب برای انجام کسب‌وکار است. این گزارش پنج دلیل کلیدی برای سرمایه‌گذاری در استرالیا، یعنی اقتصاد قوی، صنایع پویا، نوآوری‌ها و مهارت‌ها، روابط جهانی و پایه‌های قوی را بررسی کرده و امتیازات استرالیا را با کشورهای دیگر مقایسه می‌کند.

۱. چرا استرالیا سیزدهمین اقتصاد بزرگ دنیا است؟

پیش‌بینی می‌شود که اقتصاد استرالیا در سال ۲۰۱۸ در رتبه سیزدهمین  اقتصاد بزرگ جهان و پنجمین اقتصاد بزرگ آسیا قرار بگیرد، در حالی که جمعیت این کشور تنها ۰.۳ درصد از جمعیت جهان را تشکیل می‌دهد.

تولید نا‌ خالص داخلیِ اسمی استرالیا در حدود ۱.۵ تریلیون دلار امریکا (۱.۹ تریلیون دلار استرالیا) تخمین زده شده است و تنها ۱.۸ درصد از اقتصاد جهانی را تشکیل می‌دهد. استرالیا تقریبا از سه دهه قبل، ارزش تولید کل خود را سه برابر کرده است.

 

بزرگترین اقتصادهای جهان در سال 2018 - اقتصاد استرالیا در رتبه 13

۲. چرا رشد اقتصادی سالانه استرالیا ۲۷ سال متوالی پایدار بوده است؟

با رشد متوسط بیش از سه درصد به ازای هر سال از سال ۱۹۹۲، استرالیا تنها اقتصاد بزرگ توسعه یافته‌ای است که از سال ۱۹۹۲ تا سال ۲۰۱۷ هیچ رکود سالانه‌ای نداشته و اکنون در بیست و هفتمین سال رشد متوالی خود به سر می‌برد. انعطاف‌پذیری اقتصاد استرالیا در چارچوب‌ سیاست‌های قوی، موسسات قوی، سیستم‌های مالی پیچیده، محیط سرمایه‌گذاری جذاب و روابط تجاری عمیق با منطقه‌ی آسیا حفظ شده است.

رشد GDP سالانه - اقتصاد استرالیا

۳. چرا استرالیا در میان اقتصادهای پیشرفته جهان بالاترین رشد اقتصادی را دارد؟

رشد اقتصادی استرالیا در طی دو دهه‌ی گذشته در بین همتایان خود بهتر و ادامه‌دار بوده است. انتظار می‌رود که استرالیا میانگین سالانه رشد (GDP) واقعی ۲.۸ درصدی را در سالهای ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۲ محقق کند که بالاترین میزان در میان اقتصادهای پیشرفته بزرگ محسوب می‌شود و بالاتر از متوسط رشد۲.۴ درصدی بین سال‌های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ است.

 

برای اطلاعات بیشتر درجهت امور سرمایه گذاری در استرالیا و مهاجرت به استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

منبع :  www.austrade.gov.au

آدلاید مرکز و پرجمعیت‌ترین شهر ایالت استرالیای جنوبی و پنجمین شهر پرجمعیت استرالیا است

این شهر در سال ۱۸۳۶ به عنوان مرکز اسکان مهاجرین آزاد بریتانیایی بنا نهاده شد و نام آن به افتخار ملکه آدلاید، همسر آلمانی شاه ویلیام چهارم برگزیده شد. سرهنگ ویلیام لایت شهر را طرح‌ریزی کرد و موقعیت آن را در نزدیکی رودخانه «تورنز»، محلی که زیستگاه اصلی مردم «کاورنا» بود انتخاب کرد. لایت نقشه آدلاید را به صورت شبکه‌ای طرح‌ریزی کرد که در آن بلوارهای عریض و میادین بزرگی در نظر گرفته شده‌است که با پارک احاطه شده‌اند. آدلاید در بدو تأسیس بر مبنای آزادی مذهبی و پایبندی به پیش‌رویی سیاسی و آزادی‌های مدنی شکل گرفت و به همین جهت به آن «شهر کلیساها» می‌گویند.

آدلاید شهری ساحلی است که در ساحل شرقی خلیج سنت وینسنت در «آدلاید پلین» بنا شده‌است. این شهر در شمال شبه جزیره «فلوریو» مابین خلیج «سنت وینسنت» و رشته کوه‌های کم ارتفاع «لافتی» قرار گرفته‌است. نواحی شهری حدوداً بیست کیلومتر از ساحل به سمت رشته کوه‌ها گسترش یافته‌اند در حالی که حدود ۱۰۰ کیلومتر از «گاولر» و حدود شمالی آن در ساحل «سلیکس» فاصله دارند.

به عنوان مرکز دولتی و تجاری استرالیای جنوبی، آدلاید مؤسسات دولتی و اقتصادی بسیاری را در خود جای داده‌است. بیشتر این مراکز در مرکز شهر و در امتداد بلوار «نورث تراس» خیابان «کینگ ویلیام» و محلات مختلف مرکزی شهر جای گرفته‌اند. امروزه آلاید به خاطر جشنواره‌های گوناگون و رویدادهای ورزشی مختلف، غذا، شراب، فرهنگ، خط ساحلی طولانی و صنایع نظامی گوناگون شهرت دارد. این شهر در فهرست مجله «اکونومیست» برای قابل سکونت‌ترین شهرهای دنیا جزو ده شهر اول در سال ۲۰۱۰ شناخته شد و در سال ۲۰۱۱ توسط «شورای املاک استرالیا» بهترین شهر قابل سکونت نامیده شد.

اطلاعات شهری آدلاید در یک نگاه:
جمعیت : ۱.۳ میلیون نفر
متولدین غیر استرالیایی : ۲۹%
شرایط آب و هوایی : تابستان گرم و خشک/ زمستانی سرد و مرطوب
متوسط قیمت خرید خانه : ۴۳۶ هزار دلار
متوسط قیمت خرید آپارتمان: ۳۵۰ هزار دلار
رشته ها و صنایع مهم : پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، تجارت، آموزش و پرورش

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت مهاجرت به استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزای سرمایه گذاری مهاجرت به استرالیا ، برای اقامت موقت ۴ ساله (ساب کلاس ۱۸۸) است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم استرالیا می باشد.

این ویزاها، ویزاهای اقامت دایمی استرالیا  هستند برای افرادی که با ویزاهای موقت ۱۶۰، ۱۶۱، ۱۶۲، ۱۶۳، ۱۶۴، و یا ۱۶۵ سابق در استرالیا بوده و شرایط لازم را داشته باشند در زیر شرایط لازم برای ویزای 890 و 892 استرالیا و مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری را مشاهده می فرمایید.

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۲  مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۲۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۷۵۰۰۰ دلار ارزش خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۱ نفر به طور تمام وقت

شرایط لازم برای ویزای ۸۹۰  مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری :

  • حداقل یک سال اقامت در استرالیا
  • حداقل دو سال فعالیت بیزینس و ارایه مدارک مالیاتی برای کل ۲۴ ماه
  • اثبات سابقه مدیریتی شما در بیزینس
  • اثبات مالکیت بیزینس با توجه به شرایط زیر:
    • اگر گردش مالی بیزینس کمتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، حداقل ۵۱ درصد سهام
    • اگر گردش مالی بیزینس بیشتر از ۴۰۰۰۰۰ دلار باشد، ۳۰ درصد سهام
  • داشتن حداقل ۳۰۰۰۰۰ دلار گردش سالیانه بیزینس برای ۱۲ ماه قبل از درخواست ویزا(البته این شرط در برخی موارد با موافقت ایالت لازم نخواهد بود)
  • داشتن حداقل ۲ شرط از ۳ شرط زیر:
    • داشتن حداقل ۱۰۰۰۰۰ دلار سرمایه گزاری خالص در بیزینس
    • حداقل ارزش دارایی شخصی و بیزینس ۲۵۰۰۰۰ دلار
    • استخدام حداقل ۲ نفر تمام وقت

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت مهاجرت به استرالیا از طریق سرمایه گذاری  با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزا  کارآفرینی زیر مجموعه ویزای سرمایه گذاری، برای اقامت موقت 4 (ساب کلاس 188) ساله است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم می باشد.
شرایط دریافت ویزای کار آفرینی استرالیا به شرح زیر می باشد:

  • سن متقاضی باید کمتر از ۵۵ سال باشد. قابل توجه است که در حال حاضر برخی ایالت‌های استرالیا از جمله ایالات استرالیای جنوبی و استرالیا غربی در موارد زیادی افراد بالای۵۵ سال را نیز قبول می‌کنند.
  • فرد باید از یکی‌ از ایالت‌های استرالیا اسپانسرشیپ بگیرد.
  • ویزای کارآفرینی استرالیا نیز امتیاز بندی لازم دارد و فرد باید ۶۵ امتیاز کسب کند.

این امتیاز بندی با ویزای مهارتی فرق دارد. به طور خلاصه به مواردی چون سن، مدرک تحصیلی‌یا فنی‌، زبان انگلیسی‌، میزان سرمایه، میزان گردش مالی، سابقه صادرات کالا، اختراع و ابتکار، سابقه مدیریت و سابقه سرمایه‌گذاری امتیاز داده می‌شود. در برخی موارد امکان گرفتن این ویزا با امتیاز کمتر نیز وجود دارد.

  • گردش مالی باید حد اقل ۵۰۰ هزار دلار در ۲ سال از ۴ سال اخیر باشد. از آنجا که نرخ دلار در ایران در ۴ سال اخیر تغییر کرده، کسانی‌ که با نشان‌دادن این گردش مالی با توجه به دلار فعلی‌مشکل دارند، می‌توانند گردش مالی خودشان را در ۳ یا ۴ سال پیش که دلار به مراتب ارزان‌تر بود، نشان بدهند.
  • حداقل سرمایه فرد و همسرش در مجموع باید ۸۰۰ هزار دلار و قابل انتقال به استرالیا باشد. این سرمایه می‌تواند شامل اموال منقول و غیر منقول باشد. مواردی همچون زمین، خانه، پول، ماشین و اموال مشابه. این سرمایه باید از طریق قانونی کسب شده باشد و باید در مدت حداکثر ۲ سال پس از اخذ ویزا به استرالیا منتقل گردد.
  • داشتن نمره زبان شرط نیست ولی داشتن IELTS 5 می‌تواند امتیاز فرد را بالا ببرد.
  • فرد متعهد می‌شود تا حداکثر پس از ۲ سال از ورود به استرالیا نسبت به ایجاد یک بیزینس اقدام نماید.
  • فرد باید به طور کلی سابقه کاری موفقی داشته باشد.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کارآفرینی استرالیا با شماره  22172254 -22409253 تماس حاصل فرمایید.