نوشته‌ها

این ویزا مخصوص مدیران و صاحبان شرکت‌های بزرگ و متقاضیانی است که توانایی سرمایه‌گذاری بیشتری دارند. متقاضیان باید متعهد شوند بعد از دریافت ویزا و ورود به خاک استرالیا مبلغی معادل یک و نیم میلیون دلار استرالیا را به استرالیا آورده و در تجارت و کارهای تجاری سرمایه‌گذاری نمایند.
گروه اقامت دایم ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲ از این امتیاز برخوردار است که از همان ابتدا و قبل از ورود به استرالیا متقاضی و خانواده او، ویزای اقامت دایم استرالیا را به دست آورده و از مزایای آن برخوردار می شوند، ازجمله استفاده از خدمات پزشکی و امکان تحصیل رایگان فرزندان.
در این نوع ویزا، تمام سرمایه‌گذاری توسط فرد متقاضی و با اختیار کامل وی انجام می‌پذیرد.
شرایط لازم برای ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲
جهت دریافت ویزای سرمایه گذاری استرالیا – ساب کلاس ۱۳۲، شرایط زیر الزامی است:
سن فرد متقاضی کمتر از ۵۵ سال باشد.
دارایی فرد و همسرش در بیزینس باید ۴۰۰ هزار دلار برای دو سال از چهار سال قبل از اقدام برای ویزا باشد.
ارزش دارایی‌های فرد و همسرش بالغ بر ۱/۵ میلیون دلار باشد که قابل انتقال به استرالیا نیز باشد.
کسب و کار فرد متقاضی باید حداقل ۳ میلیون دلار گردش مالی در یک یا چند بیزنس در دو سال از چهار سال اخیر داشته باشد.
مالکیت ۵۱ درصد از بیزنسی که کمتر از ۴۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.
یا مالکیت ۳۰ درصد از بیزنسی که درآمد بالای ۴۰۰ هزار دلار در سال درآمد داشته است را داشته باشد.
و یا مالکیت ۱۰ درصد یک شرکت با سهامی عام را داشته باشد.
مدارکی مبنی بر مدیریت و فعالیت کارآمد در این بیزینس نیز باید ارائه شود.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت سرمایه گذاری در استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

مهاجرت به استرالیا با روش سرمایه گذاری از بهترین و سریع ترین روش ها می باشد.ویزا سرمایه گذاری، برای اقامت موقت 4 (ساب کلاس 188) ساله است که این ویزا قابل تبدیل به ویزای اقامت دایم می باشد.
شرایط دریافت سرمایه گذاری ویژه استرالیا به شرح زیر می باشد:

  • برای ویزای سرمایه‌ گذاری معمولی‌ در استرالیا گردش مالی ، طرح تجاری یا تاسیس و مدیریت یک بیزینس در استرالیا مطرح نیست.
  • فرد و همسرش باید حداقل ۵ میلیون دلار سرمایه داشته باشند و این سرمایه باید از طریق قانونی کسب شده باشد.
  • تایید نوع سرمایه‌گذاری توسط ایالت مقصد
  • تعهد به سرمایه‌گذاری در ایالت. حداقل ۵ میلیون دلار سرمایه گذاری در استرالیا برای مدت ۴ سال و با صلاحدید ایالت.
  • برای ویزای سرمایه گذاری ویژه در استرالیا سیستم امتیاز بندی و شرط سنی وجود ندارد.
  • نمره زبان لازم هم مانند دیگر ویزاها شرط نیست ولی لازم است در صورت نداشتن نمره کافی هزینه ای به دولت استرالیا پرداخت گردد تا پس از ورود به استرالیا ۵۱۰ ساعت کلاس زبان برای فرد در نظر گرفته شود.

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت سرمایه گذاری ویژه استرالیا با شماره  22172254 -22409253 تماس حاصل فرمایید.