نوشته‌ها

ویزای مهارتی تخصصی از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.

برای محاسبه آنلاین امتیاز مهاجرت استرالیا اینجا کلیک نمایید.

شرایط ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
  • داشتن مدرك IELTS حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان‌های مربوطه در استرالیا

در این مقاله سعی بر آن داریم که امتیازات ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا را بازگو و شرح دهیم.

امتیاز بندی برای ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا

سن:

  • ۱۸ تا ۲۴ سال تمام: ۲۵ امتیاز
  • ۲۵ تا ۳۲ سال تمام: ۳۰ امتیاز
  • ۳۳ تا ۳۹ سال تمام: ۲۵ امتیاز
  • ۴۰ تا ۴۴ سال تمام: ۱۵ امتیاز

نمره IELTS و یا معادل آن در امتحانات دیگر:

  • نمره ۶ در هر ۴ مهارت: بدون امتیاز
  • نمره ۷ در هر ۴ مهارت: ۱۰ امتیاز
  • نمره ۸ در هر ۴ مهارت: ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در استرالیا:

  • ۱ سال سابقه کار مرتبط در ۲ سال گذشته: ۵ امتیاز
  • ۳ تا ۵ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۰ امتیاز
  • ۷ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۵ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در خارج از استرالیا:

  • ۳ سال سابقه کار مرتبط در ۵ سال گذشته: ۵ امتیاز
  • ۵ سال سابقه کار مرتبط در ۷ سال‌ گذشته: ۱۰ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال‌ گذشته: ۱۵ امتیاز

مدارک تحصیلی:

  • مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا: ۱۰ امتیاز
  • مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس یا فوق لیسانس استرالیا: ۱۵ امتیاز
  • مدارک ارزیابی شده معادل دكترای استرالیا: ۲۰ امتیاز

*  با توجه به تغییرات جدید كسانی كه مدارك آنها معادل فوق‌دیپلم یا دیپلم مدارك استرالیا می‌شود، با داشتن نامه ارزشیابی می‌توانند از ۱۰ امتیاز استفاده كنند و كسانی كه مدرك آنها معادل لیسانس استرالیا و بالاتر باشد، می‌توانند از ۱۵ امتیاز استفاده كنند.

تحصیل در استرالیا:

  • ۲ سال تحصیل در استرالیا: ۵ امتیاز
  • ۲ سال تحصیل درمناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۵ امتیاز

سابقه كار حرفه‌ای در استرالیا:

  • داشتن یكسال سابقه كار حرفه‌ای مرتبط با تخصص و مدرك در استرالیا: ۵ امتیاز

تسلط به یکی از زبان‌های خاص:

  • امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر: ۵ امتیاز

*  تسلط شما به زبان فارسی، باید توسط سازمان NAATI، سازمان مترجمان استرالیا، تأیید شود. به عبارتی مدرك تسلط به ترجمه انگلیسی به فارسی و یا برعکس دریافت كنید.

امتیاز همسر:

  • امتیاز داشتن همسر: ۵ امتیاز

* برای اینکه بتوانید از ۵ امتیاز داشتن همسر استفاده کنید باید:

  • همسر شما حداقل نمره ۶ در آزمون IELTS داشته باشد
  • مدرك خود را ارزشیابی كند
  • شغل ایشان در همان لیستی که شغل شما موجود بوده، وجود داشته باشد.

* برای ویزای ساب‌کلاس ۱۸۹، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست MLTSSL بوده و درمورد ویزای ساب‌کلاس ۱۹۰، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست STSOL باشد.

اسپانسر ایالتی:

  • گرفتن اسپانسر ازیکی از ایالت‌های استرالیا: ۵ امتیاز
  • گرفتن اسپانسر از یکی از مناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۱۰ امتیاز

اسپانسر فامیلی:

  • اسپانسر فامیلی ۱۰ امتیاز

* فامیل اسپانسر شما باید در مناطق خاصی از استرالیا زندگی کند که شما بتوانید از این امتیاز برخوردار شوید.

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
  • داشتن مدرك IELTS حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان‌های مربوطه در استرالیا

همچنین شما می توانید برای آگاهی از امتیاز خود به وب سایت مهاجرت پلاس رجوع کرده و فرم محاسبه امتیاز خود را پر نمایید.

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای مهارتی تخصصی استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.