نوشته‌ها

ویزای مهارتی تخصصی از متداول‌ترین و آسان‌ترین روش‌های مهاجرت به استرالیا می‌باشد و بررسی پرونده‌های آن در حال حاضرحدود شش ماه طول می‌کشد.

برای محاسبه آنلاین امتیاز مهاجرت استرالیا اینجا کلیک نمایید.

شرایط ویزای مهارتی و ویزای تخصصی استرالیا

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
  • داشتن مدرك IELTS حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان‌های مربوطه در استرالیا

در این مقاله سعی بر آن داریم که امتیازات ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا را بازگو و شرح دهیم.

امتیاز بندی برای ویزای مهارتی و تخصصی استرالیا

سن:

  • ۱۸ تا ۲۴ سال تمام: ۲۵ امتیاز
  • ۲۵ تا ۳۲ سال تمام: ۳۰ امتیاز
  • ۳۳ تا ۳۹ سال تمام: ۲۵ امتیاز
  • ۴۰ تا ۴۴ سال تمام: ۱۵ امتیاز

نمره IELTS و یا معادل آن در امتحانات دیگر:

  • نمره ۶ در هر ۴ مهارت: بدون امتیاز
  • نمره ۷ در هر ۴ مهارت: ۱۰ امتیاز
  • نمره ۸ در هر ۴ مهارت: ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در استرالیا:

  • ۱ سال سابقه کار مرتبط در ۲ سال گذشته: ۵ امتیاز
  • ۳ تا ۵ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۰ امتیاز
  • ۷ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۱۵ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در سال‌های گذشته: ۲۰ امتیاز

سابقه کاری در خارج از استرالیا:

  • ۳ سال سابقه کار مرتبط در ۵ سال گذشته: ۵ امتیاز
  • ۵ سال سابقه کار مرتبط در ۷ سال‌ گذشته: ۱۰ امتیاز
  • ۸ سال سابقه کار مرتبط در ۱۰ سال‌ گذشته: ۱۵ امتیاز

مدارک تحصیلی:

  • مدارک ارزیابی شده معادل فوق دیپلم استرالیا: ۱۰ امتیاز
  • مدارک ارزیابی شده معادل لیسانس یا فوق لیسانس استرالیا: ۱۵ امتیاز
  • مدارک ارزیابی شده معادل دكترای استرالیا: ۲۰ امتیاز

*  با توجه به تغییرات جدید كسانی كه مدارك آنها معادل فوق‌دیپلم یا دیپلم مدارك استرالیا می‌شود، با داشتن نامه ارزشیابی می‌توانند از ۱۰ امتیاز استفاده كنند و كسانی كه مدرك آنها معادل لیسانس استرالیا و بالاتر باشد، می‌توانند از ۱۵ امتیاز استفاده كنند.

تحصیل در استرالیا:

  • ۲ سال تحصیل در استرالیا: ۵ امتیاز
  • ۲ سال تحصیل درمناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۵ امتیاز

سابقه كار حرفه‌ای در استرالیا:

  • داشتن یكسال سابقه كار حرفه‌ای مرتبط با تخصص و مدرك در استرالیا: ۵ امتیاز

تسلط به یکی از زبان‌های خاص:

  • امتیاز برای زبان فارسی یا زبان‌های دیگر: ۵ امتیاز

*  تسلط شما به زبان فارسی، باید توسط سازمان NAATI، سازمان مترجمان استرالیا، تأیید شود. به عبارتی مدرك تسلط به ترجمه انگلیسی به فارسی و یا برعکس دریافت كنید.

امتیاز همسر:

  • امتیاز داشتن همسر: ۵ امتیاز

* برای اینکه بتوانید از ۵ امتیاز داشتن همسر استفاده کنید باید:

  • همسر شما حداقل نمره ۶ در آزمون IELTS داشته باشد
  • مدرك خود را ارزشیابی كند
  • شغل ایشان در همان لیستی که شغل شما موجود بوده، وجود داشته باشد.

* برای ویزای ساب‌کلاس ۱۸۹، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست MLTSSL بوده و درمورد ویزای ساب‌کلاس ۱۹۰، شغل متقاضی ویزا و همسرش باید در لیست STSOL باشد.

اسپانسر ایالتی:

  • گرفتن اسپانسر ازیکی از ایالت‌های استرالیا: ۵ امتیاز
  • گرفتن اسپانسر از یکی از مناطق کم‌جمعیت استرالیا: ۱۰ امتیاز

اسپانسر فامیلی:

  • اسپانسر فامیلی ۱۰ امتیاز

* فامیل اسپانسر شما باید در مناطق خاصی از استرالیا زندگی کند که شما بتوانید از این امتیاز برخوردار شوید.

  • سن متقاضی باید كمتر از ۴۵ سال باشد
  • داشتن مدرك IELTS حداقل ۶ در ۴ مهارت و معادل آن در مدارک TOEFL و PTE ACADEMIC
  • انجام ارزشیابی مدارك تحصیلی توسط سازمان‌های مربوطه در استرالیا

همچنین شما می توانید برای آگاهی از امتیاز خود به وب سایت مهاجرت پلاس رجوع کرده و فرم محاسبه امتیاز خود را پر نمایید.

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کار استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.

آدلاید مرکز و پرجمعیت‌ترین شهر ایالت استرالیای جنوبی و پنجمین شهر پرجمعیت استرالیا است

این شهر در سال ۱۸۳۶ به عنوان مرکز اسکان مهاجرین آزاد بریتانیایی بنا نهاده شد و نام آن به افتخار ملکه آدلاید، همسر آلمانی شاه ویلیام چهارم برگزیده شد. سرهنگ ویلیام لایت شهر را طرح‌ریزی کرد و موقعیت آن را در نزدیکی رودخانه «تورنز»، محلی که زیستگاه اصلی مردم «کاورنا» بود انتخاب کرد. لایت نقشه آدلاید را به صورت شبکه‌ای طرح‌ریزی کرد که در آن بلوارهای عریض و میادین بزرگی در نظر گرفته شده‌است که با پارک احاطه شده‌اند. آدلاید در بدو تأسیس بر مبنای آزادی مذهبی و پایبندی به پیش‌رویی سیاسی و آزادی‌های مدنی شکل گرفت و به همین جهت به آن «شهر کلیساها» می‌گویند.

آدلاید شهری ساحلی است که در ساحل شرقی خلیج سنت وینسنت در «آدلاید پلین» بنا شده‌است. این شهر در شمال شبه جزیره «فلوریو» مابین خلیج «سنت وینسنت» و رشته کوه‌های کم ارتفاع «لافتی» قرار گرفته‌است. نواحی شهری حدوداً بیست کیلومتر از ساحل به سمت رشته کوه‌ها گسترش یافته‌اند در حالی که حدود ۱۰۰ کیلومتر از «گاولر» و حدود شمالی آن در ساحل «سلیکس» فاصله دارند.

به عنوان مرکز دولتی و تجاری استرالیای جنوبی، آدلاید مؤسسات دولتی و اقتصادی بسیاری را در خود جای داده‌است. بیشتر این مراکز در مرکز شهر و در امتداد بلوار «نورث تراس» خیابان «کینگ ویلیام» و محلات مختلف مرکزی شهر جای گرفته‌اند. امروزه آلاید به خاطر جشنواره‌های گوناگون و رویدادهای ورزشی مختلف، غذا، شراب، فرهنگ، خط ساحلی طولانی و صنایع نظامی گوناگون شهرت دارد. این شهر در فهرست مجله «اکونومیست» برای قابل سکونت‌ترین شهرهای دنیا جزو ده شهر اول در سال ۲۰۱۰ شناخته شد و در سال ۲۰۱۱ توسط «شورای املاک استرالیا» بهترین شهر قابل سکونت نامیده شد.

اطلاعات شهری آدلاید در یک نگاه:
جمعیت : ۱.۳ میلیون نفر
متولدین غیر استرالیایی : ۲۹%
شرایط آب و هوایی : تابستان گرم و خشک/ زمستانی سرد و مرطوب
متوسط قیمت خرید خانه : ۴۳۶ هزار دلار
متوسط قیمت خرید آپارتمان: ۳۵۰ هزار دلار
رشته ها و صنایع مهم : پزشکی، فناوری اطلاعات و ارتباطات، تجارت، آموزش و پرورش

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت مهاجرت به استرالیا با شماره  ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.