نوشته‌ها

ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۹۰

شرایط مهاجرت به استرالیا از طریق ویزای کارویزای کار استرالیا ) بسیار در حال تغییر است و در سالهای گذشته مدام سخت تر شده و شرایط ورود هر روز برای اشخاصی که در حال مهاجرت به استرالیا هستند مشکل تر می گردد دراین مقاله سعی داریم به ویزای کار استرالیا زیر گروه 190 بپردازیم اما قبل از آن شرایط ویزای کار استرالیا برای افراد را در ذیل مشاهده می نمایید.

شرایط مورد نیاز برای ویزای کار استرالیا :

  • سن از ۱۸ تا۴۵ سال.
  • رشته تخصصی شما باید در لیست مهارت های لازم استرالیا باشد
  • کسب امتیاز لازم در امتحانIELTS
  • حداقل ۱ سال سابقه کار در رابطه با رشته تخصصی از ۲۴ ماه قبل از اقدام برای مهاجرت

ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۹۰

در زیر گروه ۱۹۰ فقط می توانید به ایالتی که اسپانسر شما شده مهاجرت کنید و وقتی ویزا را گرفتید باید به همان ایالت بروید البته در این حالت شما امکان انتخاب ایالت خود از بین چند ایالت را دارید ولی نه همه ایالات ها. در زیر گروه ۱۹۰ ویزای کار استرالیا از مدت دو سال ویزایی که به شخص اعطا میشود، اگر شخص یک سال کار کند، به او اقامت دائم اعطا میشود. این ویزا مانند ویزای کار استرالیا زیر گروه ۱۸۹ از ابتدا ویزای اقامت دائم محسوب نمی شود. در این حالت در دو سال اول باید در ایالتی که شما را اسپانسر کرده  اقامت کنید. البته از نظر محدوده جغرافیایی هیچ محدودیتی نخواهید داشت و در آن  ایالتی که اسپانسر شما شده ، هر جایی که بخواهید میتوانید اقامت کنید. بعد از زیر گروه ۱۸۹ که بهترین زیر گروه در مهاجرت به استرالیا از طریق کار است ، این زیر گروه بهترین زیر گروه برای مهاجرت به استرالیا می باشد.

نکته : در ویزای ۱۹۰ ویزای کار به همراه یک اسپانسر ایالتی است ۵ امتیاز بابت این اسپانسر به متقاضی داده می گردد. پس متقاضیان با داشتن ۵۵ امتیاز و برخورداری از ۵ امتیاز اسپانسرشیپ می توانند برای ویزا اقدام کنند.

در این قسمت می توانید لیست مشاغل مربوط به ویزای کار را مشاهده نمایید.

لیست مشاغل شماره ۱ MLTSSL

لیست مشاغل شماره ۲ STSOL

 

برای اطلاعات بیشتر در جهت دریافت ویزای کار استرالیا با شماره ۲۲۱۷۲۲۵۴ -۲۲۴۰۹۲۵۳ تماس حاصل فرمایید.